Mobitel android-windows na tipke?
Moderator: Benq
- Dope_Man
#26 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Trazis nesto sto po svojoj prirodi nije siroko zastupljeno tako da ti je stav ''necu blackberry, nije zastupljen'' postpuno besmislen. Takvi telefoni su opcenito rijetkost i sve da Samsung napravi takav model i dalje ces biti jedina osoba u BiH sa tim mobitelom. Nije auto da gledas ima li dijelova za njeg. Uzmes sta se nudi a BB se cini ipak najbolje za to sto trazis.
A taj WKworld... niko nikad cuo. Xiaomi je inace, za tvoju informaciju, prilicno dobar brend, pogotovo gledajuci omjer ulozeno/dobijeno. Znam nekoliko ljudi koji su ih kupili i nosaju vec preko godinu, rade kao i prvi dan, sto se ne moze reci za 2look, noa i milion drugih ''no name'' brendova.
A taj WKworld... niko nikad cuo. Xiaomi je inace, za tvoju informaciju, prilicno dobar brend, pogotovo gledajuci omjer ulozeno/dobijeno. Znam nekoliko ljudi koji su ih kupili i nosaju vec preko godinu, rade kao i prvi dan, sto se ne moze reci za 2look, noa i milion drugih ''no name'' brendova.
Last edited by Dope_Man on 04/08/2018 10:45, edited 2 times in total.
-
Nestala u reakciji
#27 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Kao ozbiljna i odrasla osoba zelim na ozbiljan nacin i voditi diskusiju a ne kao neko dijete koristiti smajlije i prazne rijeci da bi ispala kao zanimljiva nekome.Ako imate sta reci dajte sa argumentima,licnim iskustvima a ostala diskusija mi je nebitna,bez ikakve koristi.
-
Nestala u reakciji
#28 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Ne mogu uzeti nesto sto se kod nas ne nudi,kad se vec ne nudi prije cu dati za nesto manje para nego vise jer mi je nepoznanica.Sutra sve da se desi nekim slucajem nesto da ode bice mi manje zao jer sam manje i platila.Dope_Man wrote:Trazis nesto sto po svojoj prirodi nije siroko zastupljeno tako da ti je stav ''necu blackberry, nije zastupljen'' postpuno besmislen. Takvi telefoni su opcenito rijetkost i sve da Samsung napravi takav model i dalje ces biti jedina osoba u BiH sa tim mobitelom. Nije auto da gledas ima li dijelova za njeg. Uzmes sta se nudi a BB se cini ipak najbolje za to sto trazis.
- Dope_Man
#29 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Tvoje su pare, radi sta hoces. Ali ja bih radije uzeo BB u toj situaciji jer sam 100% siguran da bi trajao daleko duze, bez ikakvih problema, neko neki lijevi brend za koji niko nije cuo (a imao sam prilike i takvima se baviti kad neko od komsija kupi jer je jeftino pa me sutra pita sto nema ovo, sto ne radi ono, sto nakom mjesec zastopa sve...). I sto se tice ponude, kazes da ces i taj preko neta, pa onda i BB preko neta.Nestala u reakciji wrote:Ne mogu uzeti nesto sto se kod nas ne nudi,kad se vec ne nudi prije cu dati za nesto manje para nego vise jer mi je nepoznanica.Sutra sve da se desi nekim slucajem nesto da ode bice mi manje zao jer sam manje i platila.Dope_Man wrote:Trazis nesto sto po svojoj prirodi nije siroko zastupljeno tako da ti je stav ''necu blackberry, nije zastupljen'' postpuno besmislen. Takvi telefoni su opcenito rijetkost i sve da Samsung napravi takav model i dalje ces biti jedina osoba u BiH sa tim mobitelom. Nije auto da gledas ima li dijelova za njeg. Uzmes sta se nudi a BB se cini ipak najbolje za to sto trazis.
Dakle, da ja kupujem, radije bih dao malo vise para za nesto sigurno nego manje za nesto za sta sam siguran da bi brzo pokazalo sve svoje nedostatke, i sto bi me natjeralo da ubrzo opet potezem novcanik.
- nivla
#30 Re: Mobitel android-windows na tipke?
ja bih prije uzeo neki mobitel bez tastature a onda uz njeg kupio keyboard case( pogledao koji modeli to imaju pa cak odvojeno narucio) bilo je cak za samsung s8, od postojecih sa ugradjenom tastaturom da valja je blackberry, a ostalo je za cdma mrezu koja kod nas ne postoji
i nije problem uzeti kinez ako je to huawei, xiaomi,oneplus,oppo, pa cak je i cubot/leagoo/blackview pojam kvalitete za taj vkworld
i nije problem uzeti kinez ako je to huawei, xiaomi,oneplus,oppo, pa cak je i cubot/leagoo/blackview pojam kvalitete za taj vkworld
-
exampLe.
#31 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Ma pusti, Xiaomi smece a VKWorld eto nije.
Svaki Xiaomi je za taj VKWorld Iphone X.
Svaki Xiaomi je za taj VKWorld Iphone X.
- Humljanin
#32 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Šta fali uzeti rabljeni Blackberry?
Tipa ovaj: https://m.ebay.com/itm/Blackberry-Priv- ... 2101973270
Tipa ovaj: https://m.ebay.com/itm/Blackberry-Priv- ... 2101973270
- arnes_king
#33 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Bas se tako ponasas. Ljudi ti napisu sa argumentima a ti ko mala djevojcica u pubertetu. Od pocetka teme samo vrijedjas i napadas ljude koji ti daju savjete.Nestala u reakciji wrote:Kao ozbiljna i odrasla osoba zelim na ozbiljan nacin i voditi diskusiju a ne kao neko dijete koristiti smajlije i prazne rijeci da bi ispala kao zanimljiva nekome.Ako imate sta reci dajte sa argumentima,licnim iskustvima a ostala diskusija mi je nebitna,bez ikakve koristi.
I evo ga, sad ce ponovo na mene shitstorm
-
exampLe.
#34 Re: Mobitel android-windows na tipke?
ZeMsko je to, dzaba.arnes_king wrote:Bas se tako ponasas. Ljudi ti napisu sa argumentima a ti ko mala djevojcica u pubertetu. Od pocetka teme samo vrijedjas i napadas ljude koji ti daju savjete.Nestala u reakciji wrote:Kao ozbiljna i odrasla osoba zelim na ozbiljan nacin i voditi diskusiju a ne kao neko dijete koristiti smajlije i prazne rijeci da bi ispala kao zanimljiva nekome.Ako imate sta reci dajte sa argumentima,licnim iskustvima a ostala diskusija mi je nebitna,bez ikakve koristi.
I evo ga, sad ce ponovo na mene shitstorm![]()
- Radar71
#35 Re: Mobitel android-windows na tipke?
Samo pošalji mail sa zahtjevom na adresu [email protected] i dobićeš mobitel.Nestala u reakciji wrote:Zasto ne prave takve modele za one koji ne zele tac screen?Mnogo brze i bolje je kucat na tipke nego na tac.
Nema na čemu