k800i 289 KM...eronet.ba ...
MobilMedia - HiFi Centar Sarajevo
Moderator: Benq
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Placena reklama
:D:D
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
...tih 20 KM mjesecno mozhes potroshiti sve u razgovore unutar 063 plus imash 1000 min free sa naj(medo)osobom...mIRCerka wrote:+20KM 24 mjeseca....Bobi wrote:Placena reklama
k800i 289 KM...eronet.ba ...:D:D
Mirci ti si meni haos...
-
Reek
ne glupiraj se.BHG wrote:tebi logika nije jaca strana jelde???? dekodirani telefoni haloooo....t-mobile telefoni....dekodirani...sjebe se i nece ga nazad....razumijes....popravice ga fol...i ta popravka traje sedmicama dok ti nekazu da moras novi da kupis jer nemogu nista da ucine...bez imalo griznje savjesti....Reek wrote:cisto sumnjam da mob. koji kupis u mm-i nema servis i garanciju... to sto par vas ima losa iskustva, iz ne znam ni ja kojih razloga, vam ne daje za pravo da pricate takve gluposti...a ni vi niste sigurni da je 100% tako... btw, jos uvijek niste nista dokazali...i dalje je ona mahalska... dajte mi konkretnu cijenu, iz eto, recimo, mobisa i istog takvog modela u mm... ovih dana idem u mm, pa cu ih pitati (ako je vec tako), kad vec vi niste, zbog cega su im cijene toliko nizeBHG wrote: pa recimo odes u mobis (ovlasteno preduzece i distributer za nokia telefone) i nadjes tamo odgovarajuci model...i onda odes u mm i taj isti model je za 50-60-70 pa i 80 maraka jeftiniji...(naravno na njima je vodafon, t-mobile)...i onda odes na internet i pogledas koliko taj telefon stvarno kosta i vidis da mobis ima realnu trzisnu cijenu telefona. telefon nije kodiran, ima servis, ima garanciju....![]()
...i jel istina da prodaju "svercovanu robu"...hahahaha.
p.s. nije da "branim" MM-u, ali mislim da bezveze serendate...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sta cu ja sa medom pricat 1000 minuta besplatno na telfon jadna mi majka, ionako se non stop gledamoBobi wrote:...tih 20 KM mjesecno mozhes potroshiti sve u razgovore unutar 063 plus imash 1000 min free sa naj(medo)osobom...mIRCerka wrote:+20KM 24 mjeseca....Bobi wrote:Placena reklama
k800i 289 KM...eronet.ba ...:D:D
.
Mirci ti si meni haos....
ja ti govorim o slijedecem:
prodaju nam svi redom muda pod bubrege - telfon je kao 200 maraka, a ti platis jos 480 na 24 mjeseca....
Mesha, Tom, Bezistan RULZ!
-
StupskaBitanga
ja sutra odoh u mobilmediu da kupim mp3 za 65KM 1GB
Nije skupo
osti drugdje košta 70-90
Nije skupo
osti drugdje košta 70-90
- [Matrix]
Ja sam vec dva takva kod njih zamjenio,rade dva tri dana i gotovo.StupskaBitanga wrote:ja sutra odoh u mobilmediu da kupim mp3 za 65KM 1GB
Nije skupo![]()
osti drugdje košta 70-90
Nebih se izjasanjavo o MM,moje iskustvo ,nikako nije mjerilo njihova (ne)rada.
Ipak eto da vam skrenem paznju na skuplje mobitele,posebno Nokie serije N.Nabavljac BHTelecoma i MM je isti,jedan lupez iz Herzegovine,koji je kupio u Celevecu kontejner Nokia n73 i sada ljudi vise u Mobisu na servisu.Kad vec spominjem taj servis(MOBIS kod Bosmala),jucer mi je, njihov serviser ,nakav Vedran sprzio mobitel (Nokia N80) flashanjem.naime oni i nisu nikakvi serviseri,naucili su podici software na mobitelima i to zovu servis,amatrizam i jad kao i sve ostalo u BIH.Jadnici su misli da cu bombu da im bacim,ali meni je zao neznalica,pogotovo mi je zao tog Vedrana.Ima momce Nokiu N95 hoda kao neki neurohirurg a u stvari mala neznailica i tokmak.Priucenost je velika nesreca ,nase drage BIH.
- Better Man
U Mobilmediji znaju nekad biti pravo smiješni! Bio sa sestrom i gledam jedan Sony digitalac (riječ je o T-100) crne boje i prodavačica mi opisuje karakteristike i onda reče veliku provalu kako su imali jedan Sony digitalac u crvenoj boji koji je bolji od tog, ali su ga prodali!. Jedva sam se suzdržao da neumrem od smjeha, jer taj crveni što su prodali je indentičan ovom crnom. Naime Sony je svoj novi digitalac T-100 izbacio u 3 boje i to siva, crna i crvena! Dakle djevojka je za isti model aparata koji je bio crvene boje rekla da je bolji od ovog crne! Inaće uzeo sam T-100, ali ne u Mobilmediji, več u Zagrebu u Sony radnji! Tamo su ljudi puno pismeniji i uspio sam tu da nađem sve što mi treba za aparat. Od orginalne torbice, preko memorijske kartice itd., dok su mi u Mobilmediji rekli kako nemaju torbicu za aparat. I što mi je najdraže bilo je to da su u Sony shopu u Zagrebu imali sve modele torbica koje sam mogao da vidim u ponudi na njihovom websiteu i mogao sam da biram šta se meni sviđa, ne da mi kažu nemamo tu možel ova!
-
succa
A koji to telefon nema tu opciju živ bio, o čemu ti pričaš?Shamrock wrote:cini se da ti nerazumijesmIRCerka wrote:shamrock, cini mi se da se ne razumijemo....
ja cim uzmem telefon novi, a to radim svako malo, promijenim PHONE LOCK code, a pin promijenim cim uzmem novi broj.
I kad se telfon ugasi treba da trazi pin pri slijedecem paljenju....ali nece...![]()
izvadis karticu iz svog moba i prebacis u neki drugi koji ima opciju da te pita prilikom paljena oces li pin konfirmaciju...odredis sta ti pase i vratis nazad u svoj mob koji nema tu opciju i radice ti po postavkama koje si izabrala
-
StupskaBitanga
danas sam bio u MOBILMEDIA-i u baš su super
kupio mp3 dobio 1god garancije
I to je bilo na dobrinji
Baš su suuper
kupio mp3 dobio 1god garancije
I to je bilo na dobrinji
Baš su suuper
-
Rambo-Amadeus
Ti korektuješ nekogmIRCerka wrote:O boze mili dragi....LADY SA wrote:TA Mobil Media je katastrofa od firme ako je uopce firma,osoblje krajnje neljubazno,odvratno i nepismeno! Evo slucaja: moja drugarica kupila mob,platila ga 200 km,baterija poslije nekoliko dana oslabila,nije htjela odmah nista preduzimati,cekala je mjese ili dva i odemo mi tamo,ma nista,poslali nas na skenderiju u neki servis,servisa nigdje,trazile brukale se zatvoren iliu nikad nije ni bio tu,to sam govorili prolaznici. Vise nije htjela da se bruka i d po drugi put dolazi zbog baterije,bilo je stid jer je mlada a sa roditeljima nije htjela ici jer im nije smjela reci za to,vec je bila povela mene,neki muskarac odvratn,nije mi se posvetio ni 2 min,ima pposla dodi neki dr put,100 % ISTINA VJERUJTE MI,A GARANCIJA ILI JE POLA GODINE ILI GODINA,A MI POSLIJE 1,2 MJESECA EH TO JE NEDOSTATAK BIH I SARAJEVA I PRIVATNIKA KOJI DRZE FIRME NE ZNAM JE LI U OVOM SLUCAJU PRIVATNIK,ALI IMAM OSJECAJ DA BI OVAKO BILO I NEGDJE DRUGO,OPET NISAM CULA DA JE LOSE NIGDJE OSIM U MMEDIJ.
razmak, mala slova...ih..
servis mobil medije ti je iza ledja FOTO JUSUFA samo ne stoji ogromna neonska reklama.
I radi servis. Stavise, momak koji tamo radi je jedan od najljubaznijih likova iz te firme.
Uzmi čitanku za 2. razred (to ti je ona fina knjiga koju ti nisi nešto naročito voljela) pa se malo podsjeti, stručnjak
- van Basten
I ja sam podosta toga kupio u mobilmediji i zaista nemam primjedbi ni na jedan aparat tamo kupljen. Doduše, mobitel tamo nisam uzeo a vidim da se o njima ovdje najviše vodi diskusija
- Alfons Kauders
slazem se, dia ako te zanimaju detalji, bujrum na pp, da ne ispadne reklama...Neelix wrote:mojne uzimat comp opremu kod njih, mozes jeftinije proci na drugim mjestima.
-
cpt.picard
Kad sam pitao lika u Titovoj sto su vam ovako skupi mob. (Nokia), kaze: Pa jarane ovo je glavna ulica, Titova znas.. Cuo sam da su i drugi dobijali slicna obijasnjenja.
Izadjem i kupim isti taj mob. u drugoj radnji, doooosta jeftinije, sa garancijom. I radi odlicno. To je bilo prije pola godine.
Ja pare nisam nasao na ulici, i kupujem gdje je jeftinije. Kad je u pitanju tehnika, raspitam se o modelu (glory google
) i kupim. A sad ako ste levati pa vas saltaju... jeb.ga. Spravica ne radi, vratis.
Fino kazes necu popravljen, hocu novi. Ili pare nazad. Zaprijetite im kako ce te zvati inspekciju i vidjecete kako se promjene. Kako oni posluju to je njihov problem. Ali znam da ako je uredu, uredjaj koji ne radi ili se vraca nazad ili ide u ovlasteni servis. Ja dao pare i sad treba da cekam dok ga on popravi
Zdrao, hocu novi 
Inace tehnika kod nas.. 16 carina, 16 preprodavaca.. SE K800i kad je tek dosao, radnja na carsiji, 1200KM
Moram li reci koliko je precjenjen i kolik je bio jeftini vani?
Izadjem i kupim isti taj mob. u drugoj radnji, doooosta jeftinije, sa garancijom. I radi odlicno. To je bilo prije pola godine.
Ja pare nisam nasao na ulici, i kupujem gdje je jeftinije. Kad je u pitanju tehnika, raspitam se o modelu (glory google
Fino kazes necu popravljen, hocu novi. Ili pare nazad. Zaprijetite im kako ce te zvati inspekciju i vidjecete kako se promjene. Kako oni posluju to je njihov problem. Ali znam da ako je uredu, uredjaj koji ne radi ili se vraca nazad ili ide u ovlasteni servis. Ja dao pare i sad treba da cekam dok ga on popravi
Inace tehnika kod nas.. 16 carina, 16 preprodavaca.. SE K800i kad je tek dosao, radnja na carsiji, 1200KM
- bmx
nedavno iskustvo sa prodavacem u mobil mediji: trazim da vidim kakve imaju slusalice (za komputer, malo "masivnije") i covjek mi pokaze neke zicane koje su oko 100km i druge bezicne koje su oko 80ak. logicno, pitam ga u cemu je razlika i sto su zicane skuplje (iako je isti proizvodjac). lik me gleda kao da ga pitam kolika je neka astronomska konstanta i pocne da prevrce po kutiji i da mi srice neke brojeve koje je uspio da procita, a koji veze nemaju sa mojim pitanjem. sto se mene tice, mobil medija je prekrizena sa liste mjesta za kupovinu.