Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
callmethebreeeze wrote:odoh da spavam. san je vazan za finu kozu, so i have heard
znaci seks umro u braku, pa ostalo pranje sudja, hajde neka, mozda nadjes ljubavnicu.Idi spavaj!Treba poraniti na posao, pametna ideja.
ja nisam u braku zivim u grijehu sex dobari i redovan, nemas brigas zena koja poslije posla ne mora svaki dan da crnci po kuci ima puno vise vremena i snage za sex so i have heard.
Dobro si, ona ima vise snage za seks, a ti vec onako zagrijan od pranja sudja i peglanja, pa mozete onako odmah zestoko da krenete u akciju.Steta sto se sinoc nista ne desi.Valjda vas je umor savladao.
Da li volis samo nju ili ti ta zainteresovanost za flert i seks izlazi izvan granica vaseg "grijeha", mislim ima li tu i misli o samo tvom licnom grijehu?
callmethebreeeze wrote:tebe su ove zajebancije ocito podsjetile na neki neveseo dio tvog zivota.
opusti se, udahni duboko, izbroj do deset. sve su ovo jedinice i nule.
callmethebreeeze wrote:... kad operem tonu sudja i sav sretan skidam rukavice i okrecem se prema stolu kuhinjskom i kompjuteru i onda mi pogled padne na dva tanjira, casu, soljicu za kafu, i dzezvu.
die, sudje, die!
ja bih dobrovoljno do kraja zivota svaki dan sudje prala samo da mi neko obeca da peglu necu morati ni pogledati
meni peglanje nije dosadno jer peglam samo kosulje. samo bijh volio da imam onu dasku za peglanje rukava.
e vidis kod mene se pegla sve cini mi se nekad da mi pola sedmice prodje u peglanju kazu dobar onaj "steamer" samo parom predjes kosulje i budu super a najveca smrt mi je peglati tole na cizu/peglu i one majce s kragnama (koje svaki put treba prepeglati) mrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzim peglanje (eto je l ti sad lakse prati sude )
fantom slobode wrote:
Pa da se zena umori, nemoj da si takav, sta ti znaci da operes koji tanjir vise.A mogao bi i glacalo da ukljucis, ako te krene.Vidis da ce ti tehnike na naselje donijeti.Samo da ti se partnerica ne naljuti, otkud sada masina i to je jos nepoznata djevojka donosi.
fantom slobode wrote:
Pa da se zena umori, nemoj da si takav, sta ti znaci da operes koji tanjir vise.A mogao bi i glacalo da ukljucis, ako te krene.Vidis da ce ti tehnike na naselje donijeti.Samo da ti se partnerica ne naljuti, otkud sada masina i to je jos nepoznata djevojka donosi.
fantom slobode wrote: