mlm sistemi

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

spreca

#26 Re: mlm sistemi

Post by spreca »

El_comadante wrote:
spreca wrote:Ovo je isto sto Amway.......ako se neko jos sjeca negdi prije skoro desetak godina.........torbaska trgovina gdje samo jedna mala grupa zaradjuje a svi ostali rade za njih ,normalno besplatno jer nikad nista nece dobiti.........poznam covjeka koji je radio za AmWay vise od 5 godina po cijeloj bih provodio te neke seminare ,nikad nista nije zaradio,cak dosta svoje ustedjevine izgubio i zamalo da mu je i brak bio u pitanju......zato okanite se corava posla........a onaj sto gore kaze da zaradjuje za 3 sedmice 1000eura je samo reklamni trik i neka mi oprosti ali mislim da debelo obmanjuje
mali info: Amway još nije propao i ima dosta članova u BiH samo su se trenutno malo pritajili. Amway BH nepostoji ali i dalje psotoje Amway HR i SRB. dake Amwayovci su tu samo su se trenutno malo pritajili opet če oni početi...
Znam sve to vec odavno.......vec sam negdje ovdje pisao........vrhuska pokupi sav kajmak.....i to par ljudi......svi ostali rade dzabe...........brat mi tamo bio i imo onaj neki "chin" :lol: kategoriju.......iso po cijeloj BiH..odrzavo seminare...znaci nije bio donja stepenica.......ali nikad nista nije zaradio....aktivno je tamo bio.......dok zena nije udarila rukom od stol..........sve sto oni prodaju je samo laza.....takve proizvode samo drugi naziv mozes naci u svakom seoskom ducanu........znam jednog iz Slo koji je to poceo raditi ovdje u rusiji....covjek digo ruke.............oni kad pricaju kako je lahko zaraditi sve izgleda realno......a stvari izgledaju sasvim drugacije............neda se ni narod vise lagati....osim nekog malog procenta ljudi
Post Reply