Znam sve to vec odavno.......vec sam negdje ovdje pisao........vrhuska pokupi sav kajmak.....i to par ljudi......svi ostali rade dzabe...........brat mi tamo bio i imo onaj neki "chin"El_comadante wrote:mali info: Amway još nije propao i ima dosta članova u BiH samo su se trenutno malo pritajili. Amway BH nepostoji ali i dalje psotoje Amway HR i SRB. dake Amwayovci su tu samo su se trenutno malo pritajili opet če oni početi...spreca wrote:Ovo je isto sto Amway.......ako se neko jos sjeca negdi prije skoro desetak godina.........torbaska trgovina gdje samo jedna mala grupa zaradjuje a svi ostali rade za njih ,normalno besplatno jer nikad nista nece dobiti.........poznam covjeka koji je radio za AmWay vise od 5 godina po cijeloj bih provodio te neke seminare ,nikad nista nije zaradio,cak dosta svoje ustedjevine izgubio i zamalo da mu je i brak bio u pitanju......zato okanite se corava posla........a onaj sto gore kaze da zaradjuje za 3 sedmice 1000eura je samo reklamni trik i neka mi oprosti ali mislim da debelo obmanjuje
mlm sistemi
Moderator: anex
- spreca