ja se nadam da se nece zaljubiti deckosha_ba wrote: iskreno se nadam![]()
![]()
Mladji muskarac starija dama ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#276 Re: Mladji muskarac starija dama ?
-
sha_ba
#277 Re: Mladji muskarac starija dama ?
i kondome koristitiheat wrote:ja se nadam da se nece zaljubiti deckosha_ba wrote: iskreno se nadam![]()
![]()
- heat
#278 Re: Mladji muskarac starija dama ?
ma nece bebu dobiti sigurnosha_ba wrote: i kondome koristiti
-
sha_ba
#279 Re: Mladji muskarac starija dama ?
pusti pricu...heat wrote:ma nece bebu dobiti sigurnosha_ba wrote: i kondome koristiti![]()
- spreca
#280 Re: RE: Re: Mladji muskarac starija dama ?
Karabeg resetovo na tvornicke postavkeKvaziExpert wrote:Mensčini da reče da je neudata, nije rađala, fabričko stanje takorećiheat wrote:@kolodvorzoo - ako je udata nemoj,a ako je solo, idi educiraj se
- heat
#281 Re: RE: Re: Mladji muskarac starija dama ?
spreca wrote:Karabeg resetovo na tvornicke postavkeKvaziExpert wrote: Mensčini da reče da je neudata, nije rađala, fabričko stanje takoreći![]()

www.karabeg.com
- edo_79
#282 Re: RE: Re: Mladji muskarac starija dama ?
Originalna kilometraža, nikad farbana, nikad udarana, bez packe hrđe, ful fulova, bez ulaganja, penji i vozi, more zamjena za mlađu uz nadoplatuKvaziExpert wrote:Mensčini da reče da je neudata, nije rađala, fabričko stanje takorećiheat wrote:@kolodvorzoo - ako je udata nemoj,a ako je solo, idi educiraj se
- spreca
#283 Re: RE: Re: Mladji muskarac starija dama ?
slabo je to.......bolje staviti rajfeshlusheat wrote:spreca wrote:Karabeg resetovo na tvornicke postavkeKvaziExpert wrote: Mensčini da reče da je neudata, nije rađala, fabričko stanje takoreći![]()
http://www.karabeg.com
-
mali_balon
#284 Re: Mladji muskarac starija dama ?
"Vozena" samo do granapa i dzamije na teraviju
-
zenit dozic
#285 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Nefic javlja da je pojacano prisustvo mlađih muskih lica na platou ispred likovne akademije.
Policija pomno prati situaciju, nema incidenata i situacija je na zadovoljavajucem nivou.
Policija pomno prati situaciju, nema incidenata i situacija je na zadovoljavajucem nivou.
- edo_79
#286 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Dao bih je za šest stojaKvaziExpert wrote: zadnja za keš?![]()
![]()
- edo_79
#287 Re: Mladji muskarac starija dama ?
mali_balon wrote:"Vozena" samo do granapa i dzamije na teraviju

Bajram barećula ... ljubio je neki u ruku ... morala dat
- dječak sa šibicama
#288 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Realno, sa 40 godina povaliti neku malu sa 25 i nije neki podvig, sve se one kofol drze visoko, to lafo damice, to slikice to moda to stiklice, ali...
Medjutim, sa 25 povaliti neku sa 40, to je vec tezi posao. Osim ako je ona neka umjetnica koja ordinira oko likovne.
Medjutim, sa 25 povaliti neku sa 40, to je vec tezi posao. Osim ako je ona neka umjetnica koja ordinira oko likovne.
- edo_79
#289 Re: Mladji muskarac starija dama ?
sa 40 nemožeš povalit ovu sa 25 ako nemaš šuške brale moj, bijesno auto itd itd, jer sve te damice hoće da budu viđene u bemvejima, audijima, na poznatim mjestima .... a da povališ sa 25 ovu od 40, ne treba ti toliko finansija ... kontašdječak sa šibicama wrote:Realno, sa 40 godina povaliti neku malu sa 25 i nije neki podvig, sve se one kofol drze visoko, to lafo damice, to slikice to moda to stiklice, ali...
- dječak sa šibicama
#290 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Grijesis, ovaj grijesis 
Ne padaju sve na bembaru i novcanik, samo se treba malo "zakopati" medju njih
- edo_79
#291 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ne griješim, ovaj ne griješim vjeruj midječak sa šibicama wrote:Grijesis, ovaj grijesis
Čime ćeš zakopati se među njih, sa cenerom i 5 cigara u kutiji
- dječak sa šibicama
#292 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ne mozes tako generalizirati, i ici iz krajnosti u krajnost.
Ima nesto i izmedju bembare i pet cigara u kutiji.
Ima nesto i izmedju bembare i pet cigara u kutiji.
- supercali
#293 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ne mozes generalizirati onda ni ovog od 25 koji ne povali ovu od 40
Ps. Imam jaranicu nije bas 40 al je 30+ i ganja samo ove od 20 i sl znaci strogo mladje i ubija se od "ucenja"
M8slis da ona nece isto raditi sa 40
Ps. Imam jaranicu nije bas 40 al je 30+ i ganja samo ove od 20 i sl znaci strogo mladje i ubija se od "ucenja"
-
benjen
#294 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Code milfo/nimfosupercali wrote:Ne mozes generalizirati onda ni ovog od 25 koji ne povali ovu od 40
- dječak sa šibicama
#295 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Kad si kronicni kokuzaner, ni sam sebi se ne svidjas, a kamoli nekoj djevojci 
Salu na stranu, prozvakana tema iks puta, novac je bitan a i nije bitan, zavisi kako se okrene. Eto naseg pokretaca tema prposna umjetnica pita treba li mu djeparac
svako ima svoju nafaku sto bi rekao nas narod 
Prilicno je jasno da je veliki problem mnogih danasnjih muskaraca njihova potreba da se mangupisu materijalnim dobrima, i kad ih nemaju moraju imati makar na silu ili na slici (FB/instagram mangupi), zanemare druge kvalitete koje mozda imaju. A na srecu, ne padaju sve zenske danas na isti tip muskaraca. Imaju oni svoju kolotecinu, ali daleko im kuca.
Salu na stranu, prozvakana tema iks puta, novac je bitan a i nije bitan, zavisi kako se okrene. Eto naseg pokretaca tema prposna umjetnica pita treba li mu djeparac
Prilicno je jasno da je veliki problem mnogih danasnjih muskaraca njihova potreba da se mangupisu materijalnim dobrima, i kad ih nemaju moraju imati makar na silu ili na slici (FB/instagram mangupi), zanemare druge kvalitete koje mozda imaju. A na srecu, ne padaju sve zenske danas na isti tip muskaraca. Imaju oni svoju kolotecinu, ali daleko im kuca.
- supercali
#296 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ma nisam ja rekao da su i pare jedino na sto djevojke padaju al su vazne
Zavisno od mjesta pitanje je koliko su par3 vazne
Splavovi i ta mjesta veoma vazne pa moz3s biti i kvazimodo al ces pokupiti manekenku dok u underu ili sta ja znam u nekom lijevom baru i sl nisu toliko vazne al jesu da bi mogao da je pocastis bar picem i kikirikijem
Zavisno od mjesta pitanje je koliko su par3 vazne
Splavovi i ta mjesta veoma vazne pa moz3s biti i kvazimodo al ces pokupiti manekenku dok u underu ili sta ja znam u nekom lijevom baru i sl nisu toliko vazne al jesu da bi mogao da je pocastis bar picem i kikirikijem
- Omar500
#297 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Kud ja na takve ne naletimsupercali wrote:Ne mozes generalizirati onda ni ovog od 25 koji ne povali ovu od 40
- Connaisseur Karlin
#298 Re: Mladji muskarac starija dama ?
ne ganja ona mladje,konkretnije receno: nema potrebe,jer mladji ganjaju sve ,jer im je vazan iskljucivo sekssupercali wrote:Ne mozes generalizirati onda ni ovog od 25 koji ne povali ovu od 40
tvoju prijatlejicu vjerovatno ne ganjaju iz njene generacije ili solidne prilike,vec mlade 20+ propalice
-
Nepass
#299 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja sam upoznao isto stariju damu. Imao tad 24-25 godina. Ona nekih 40-45. Plava, fizicki privlacna, haman se zaljubio.
I vozi ona mene u autu, kontam sad ce biti sexa kad poce pricati o kcerci, hoce kredit nema ziranta, bi li ja mogao biti.
Ostah suha kurca a kci bez ziranta.
Ziva istina, od tad samo mladje
I vozi ona mene u autu, kontam sad ce biti sexa kad poce pricati o kcerci, hoce kredit nema ziranta, bi li ja mogao biti.
Ostah suha kurca a kci bez ziranta.
Ziva istina, od tad samo mladje
- edo_79
#300 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja lično nemam materijalnih dobara kojima bih se mangupisao, ali upravo radi ovih koje ti navede, mi koji se ne fokusiramo primarno na materiijalno, nismo u mogućnosti doći do izražaja od njih. Ne padaju baš SVE ženske na isti tip muškaraca, ali VELIKA VEĆINA DA.dječak sa šibicama wrote:Kad si kronicni kokuzaner, ni sam sebi se ne svidjas, a kamoli nekoj djevojci
Salu na stranu, prozvakana tema iks puta, novac je bitan a i nije bitan, zavisi kako se okrene. Eto naseg pokretaca tema prposna umjetnica pita treba li mu djeparacsvako ima svoju nafaku sto bi rekao nas narod