Mladji muskarac starija dama ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#226 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Koreanski
- berenice
#227 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja sam na vinceku bila, za druge ne znam... Ali fakat - sad sam sve procitala... Oh, mein GottZoya wrote:Kakve ste nebuloze ispisali
- kockica_kockica
#228 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Manje foruma vise seksa... i nikakav problem

Za one koji nemaju s kim pogledati temu Masturbirate li ali iskreno! ... dakle oslobodite se tereta lose utice na vase zdravlje...
Cuj molim te starija dama mu prisla imala s njim seks i ponudila novcanu pomoc... bem ti lovackih djecijih prica...
Za one koji nemaju s kim pogledati temu Masturbirate li ali iskreno! ... dakle oslobodite se tereta lose utice na vase zdravlje...
Cuj molim te starija dama mu prisla imala s njim seks i ponudila novcanu pomoc... bem ti lovackih djecijih prica...
Last edited by kockica_kockica on 19/09/2016 22:12, edited 1 time in total.
- animals
#229 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola 
- Matzan
#230 Re: Mladji muskarac starija dama ?
berenice wrote:E, tu si upravu.supercali wrote:A svako sisa svoju ranu
Nego, da se vratim, tj. da po prvi moj put kazem nesto na ovu temu, odnosno prvo cu pitati: je li se pika ako je meni 30, a njemu 25? Je li i to to ili ipak razlika treba biti malo veca?
Mogul' ja, meni nije 25?
- berenice
#231 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Eto, onda imam iskustva s druge strane - bilo je lijepo, ali nisam ja to shvatala bas ozbiljno - trajalo par mjeseci... Bio mi utjeha, da budem iskrena.animals wrote:Sve se pika..berenice wrote:E, tu si upravu.supercali wrote:A svako sisa svoju ranu
Nego, da se vratim, tj. da po prvi moj put kazem nesto na ovu temu, odnosno prvo cu pitati: je li se pika ako je meni 30, a njemu 25? Je li i to to ili ipak razlika treba biti malo veca?
- berenice
#232 Re: Mladji muskarac starija dama ?
A, stash ti? Nema nista vise - to se smezuralo sve, imam 35 sad, udana za vrsnjaka, dijete, faks ponovo, poso - dje bi ti tu upao i KAD?Matzan wrote:berenice wrote:E, tu si upravu.supercali wrote:A svako sisa svoju ranu
Mogul' ja, meni nije 25?
- animals
#233 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ma da...mirovinaberenice wrote:
A, stash ti? Nema nista vise - to se smezuralo sve, imam 35 sad, udana za vrsnjaka, dijete, faks ponovo, poso - dje bi ti tu upao i KAD?
- berenice
#234 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja priznajem. Brak je smrt za seks. Covjek to mora nekako "odrzavati", ali svakodnevnica ubi. Bas se moras potruditi.animals wrote:Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola
Ali ipak, nikad nisam dosla na ove teme zato sto sam se nadala da ce me neko..., nego iz dosade i zajebancije
- berenice
#235 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Sta mirovina?! Nemirovina!animals wrote:Ma da...mirovinaberenice wrote:
A, stash ti? Nema nista vise - to se smezuralo sve, imam 35 sad, udana za vrsnjaka, dijete, faks ponovo, poso - dje bi ti tu upao i KAD?![]()
- animals
#236 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Svi su iz dosade i navike ovdje..berenice wrote:Ja priznajem. Brak je smrt za seks. Covjek to mora nekako "odrzavati", ali svakodnevnica ubi. Bas se moras potruditi.animals wrote:Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola
Ali ipak, nikad nisam dosla na ove teme zato sto sam se nadala da ce me neko..., nego iz dosade i zajebancije
i ozenjeni i neozenjeni....
a to za brak i sex, zna svako dijete..
brak je prijateljstvo i postivanje..
a sex i mastanja su prljava
i djes vlastitu zenu
- Matzan
#237 Re: Mladji muskarac starija dama ?
berenice wrote:A, stash ti? Nema nista vise - to se smezuralo sve, imam 35 sad, udana za vrsnjaka, dijete, faks ponovo, poso - dje bi ti tu upao i KAD?Matzan wrote:
Mogul' ja, meni nije 25?
Taman da malo izađeš iz te monotonije.
- commendatore
#238 Re: Mladji muskarac starija dama ?
svaka cast - volim otresnu iskrenost iskusne zeneberenice wrote:Ja priznajem. Brak je smrt za seks. Covjek to mora nekako "odrzavati", ali svakodnevnica ubi. Bas se moras potruditi.animals wrote:Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola
- Donnie Smith
#239 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Bogami, nisu ni svi brakovi isti.
Naravno da je drugčije, čim možeš kad hoćeš, tu ti pri ruci, a ne ono, čekaš izlazak, odeš, povlačiš se po kafama, maštaš, hoće biti, neće biti, imaš stan, nemaš stan...
Ali definitivno ima i sasvim cool brakova koji se mogu svakakvim nazvati ali smću - nikako
Naravno da je drugčije, čim možeš kad hoćeš, tu ti pri ruci, a ne ono, čekaš izlazak, odeš, povlačiš se po kafama, maštaš, hoće biti, neće biti, imaš stan, nemaš stan...
Ali definitivno ima i sasvim cool brakova koji se mogu svakakvim nazvati ali smću - nikako
- berenice
#240 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ja nisam znala, dok se nisam udala - to se prica, ali ja nisam vjerovala... Nego, i kad se diram, ne mogu svrsiti dok ne pomislim na muza - ali on kao stariji od mene... Jesam li ja normalna?animals wrote:Svi su iz dosade i navike ovdje..berenice wrote:Ja priznajem. Brak je smrt za seks. Covjek to mora nekako "odrzavati", ali svakodnevnica ubi. Bas se moras potruditi.animals wrote:Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola
i ozenjeni i neozenjeni....
a to za brak i sex, zna svako dijete..
brak je prijateljstvo i postivanje..
a sex i mastanja su prljava![]()
i djes vlastitu zenu
- animals
#241 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Mislim da nisi..berenice wrote:
Ja nisam znala, dok se nisam udala - to se prica, ali ja nisam vjerovala... Nego, i kad se diram, ne mogu svrsiti dok ne pomislim na muza - ali on kao stariji od mene... Jesam li ja normalna?
jel dirati se i misliti na muza,
i svrsiti tek kad mislis na njega a ne na drugog, jos nije zabiljezeno u povijesti
- berenice
#242 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ne sve smrt - "samo" seks, ali meni je pravo vazan segmenat, jer sam imala bas aktivan seksualni zivot, prije rodjenja dijeteta.Donnie Smith wrote:Bogami, nisu ni svi brakovi isti.![]()
Naravno da je drugčije, čim možeš kad hoćeš, tu ti pri ruci, a ne ono, čekaš izlazak, odeš, povlačiš se po kafama, maštaš, hoće biti, neće biti, imaš stan, nemaš stan...![]()
Ziva ti meni bila, pa vidjela o cemu ja.
- berenice
#243 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Ali on kao stariji lik ili ja kao djevojcurak... Mozda je ovo momenat kada izuzetak potvrdjuje pravilo... Who knowsanimals wrote:Mislim da nisi..berenice wrote:
Ja nisam znala, dok se nisam udala - to se prica, ali ja nisam vjerovala... Nego, i kad se diram, ne mogu svrsiti dok ne pomislim na muza - ali on kao stariji od mene... Jesam li ja normalna?
i svrsiti tek kad mislis na njega a ne na drugog, jos nije zabiljezeno u povijesti
- Donnie Smith
#244 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Valjda se kaže živa ti meni bila, a ne vidjela ovo što ja gledam.berenice wrote:Ne sve smrt - "samo" seks, ali meni je pravo vazan segmenat, jer sam imala bas aktivan seksualni zivot, prije rodjenja dijeteta.Donnie Smith wrote:Bogami, nisu ni svi brakovi isti.![]()
Naravno da je drugčije, čim možeš kad hoćeš, tu ti pri ruci, a ne ono, čekaš izlazak, odeš, povlačiš se po kafama, maštaš, hoće biti, neće biti, imaš stan, nemaš stan...![]()
- animals
#245 Re: Mladji muskarac starija dama ?
A to samo kad se pozelis samozadovoljavanja..berenice wrote:Ali on kao stariji lik ili ja kao djevojcurak... Mozda je ovo momenat kada izuzetak potvrdjuje pravilo... Who knowsanimals wrote:Mislim da nisi..berenice wrote:
ili nekad mislis i na druge..kad to radis..
- berenice
#246 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Dzaba, eto davidila hahahahDonnie Smith wrote:Valjda se kaže živa ti meni bila, a ne vidjela ovo što ja gledam.berenice wrote:Ne sve smrt - "samo" seks, ali meni je pravo vazan segmenat, jer sam imala bas aktivan seksualni zivot, prije rodjenja dijeteta.Donnie Smith wrote:Bogami, nisu ni svi brakovi isti.![]()
- berenice
#247 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Pa, kako si to predstavio, jedino ti dolazis u obzir, ali to ne ide, jel tako?commendatore wrote:svaka cast - volim otresnu iskrenost iskusne zeneberenice wrote:Ja priznajem. Brak je smrt za seks. Covjek to mora nekako "odrzavati", ali svakodnevnica ubi. Bas se moras potruditi.animals wrote:Ove forumske zenske definitivno zagorile do bola
Ali ipak, nikad nisam dosla na ove teme zato sto sam se nadala da ce me neko..., nego iz dosade i zajebancijenajgore je sto si to ucinila na pogresnom mjestu - sad kad bi pokusala nesto dogovorit - frajer nema kredita, nema auta, nema nafte da dodje, nema para da kakvu vecericu plati - nista.... i sto je najgore - nema on vremena od ojebina okolo.... a ne daj boze da bude empatican prema tvojim obavezama i vremenu
- dale cooper
#248 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Meni kad bi kakva ponudila lovu, seks i ne treba. 
- supercali
#249 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Treba se zvati respoberenice wrote:E, tu si upravu.supercali wrote:A svako sisa svoju ranu
-
mirzet87sa
#250 Re: Mladji muskarac starija dama ?
Respo povali ovo, cim to dangubi po forumu fali joj neko ili ti nesto HEHE