ja sam neko ko razumije da ne vrijedi ispravljati krivu Drinu ili da budem precizniji, ugoniti narod u suru...karanana wrote:ja samo probavam da shvatim ko si ti kad nisi clan nasih plemena. pa kontam da nisi kakav plemic ili neuzubilah stvarno manitu ili neko sa olimpa. ali nije ni bitno.
MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
- Been
#76 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
- BSn
#77 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
i hitler jugend su bili mladi, znaci li to da su bili i progresivni... hm, kad pocnu suplje o nadi u omladinu... 
- Bosanski_kralj
#78 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Da, jer su željeli sve najbolje sebi i svojoj (budućoj) djeci.BSn wrote:i hitler jugend su bili mladi, znaci li to da su bili i progresivni... hm, kad pocnu suplje o nadi u omladinu...
Ja im izdaju nikad oprostiti neću. Sad nisam u poziciji da im otežam živote, kao što su oni meni i onako teško djetinjstvo još gadnijim učinili, ali kad budem u mogućnosti to ću učiniti.
- osa
- Nekako s proljeća
#80 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ionako imaju putovnice , zar ne ?
- Point.
#81 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
- osa
#82 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
kao i svaki "pošten hrvat"....Nekako s proljeća wrote:![]()
Ionako imaju putovnice , zar ne ?
-
Povjerenje
#83 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Sram čega? Sram treba da bude SDA i onih koji ih i dalje podržavaju. Vidi se dobro ko je nepismen. Ti i slični idete naprijed ali u pogrešnom pravcu a vidjelo se i vidi se šta smo mi napravili u Velikoj Kladuši i dalje.Point. wrote:Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
- luckylaka
#84 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ne daj boze nikom dijeliti drzavu sa ovakvim narodom.Da bog sacuva a xxi vijek
- Been
#85 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Da je ovo normalna država prvi bi razni Dodici i Silajdžići bili strpani na Goli Otok zbog antiustavne i secesionističke politike. Ovo je marginalna stranka i ne znam što se toliko uzbuđujete oko toga..Point. wrote:Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
- Point.
#86 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Dovoljno je vidjeti onaj skup da se stvori slika nepismenih ljudi kojima i Babino govno izgleda zlatno. To sto on robija za ratne zlocine, to sto je on izdajnik Bosne, to sto je ratovao protiv svog sopstvenog naroda i kolobrirao sa najvecim srpskim zlocincima, to te nepismene ne haje puno. Eh toga da ih bude sram, toga neka bude sram i DNZ, politicke stranke Babe. Zauvijek ce ostati ta ljaga za tu stranku odakle potice, a potekla je direktno od Babinih pristalica, koji su u ratu rusili BiH. Ne razumijem zasto uopste postoje u drzavi koju su rusili? Za mene su isti ko i SDS. Kraj price. A otice i Babo jednog dana u vjecna lovista, zanima me sta ce biti sa ovom sektom sto ga gotive? Ponasate se kao sekta, ha ja. Vozdra.Povjerenje wrote:Sram čega? Sram treba da bude SDA i onih koji ih i dalje podržavaju. Vidi se dobro ko je nepismen. Ti i slični idete naprijed ali u pogrešnom pravcu a vidjelo se i vidi se šta smo mi napravili u Velikoj Kladuši i dalje.Point. wrote:Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
- Point.
#87 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Na koji nacin je Silajdzic secesionista?Been wrote:Da je ovo normalna država prvi bi razni Dodici i Silajdžići bili strpani na Goli Otok zbog antiustavne i secesionističke politike. Ovo je marginalna stranka i ne znam što se toliko uzbuđujete oko toga..Point. wrote:Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
-
JBL
#88 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ovo sigurno nisi mislio ozbiljno...Been wrote:Da je ovo normalna država prvi bi razni Dodici i Silajdžići
-
BiH-ać
#89 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
hajde probaću ovo sa što manje emocija...
Činjenice...-hrvatska država osuđuje svog građanina za ratni zločin
-tom istom ratnom zločincu dolaze aVtobusi ljudi na rođkas parti pred zatvor
-na tom istom patriju vijore se zastave stranke koja sad meni kaže "ne gledaj u prošlost"...a onda ode veličati čovjeka iz prošlost koji je ratni zločinac i izdajnik
evo i citat iz medija "Na rođendan Babi došla je i cijela Velikokladuška općinska uprava, gradonačelnik Amdil Mulalić sa suradnicima, predstavnici općinskog vijeća, kandidat Demokratske narodne zajednice ( stranke koje je prvi predsjednik i osnivač bio Fikret Abdić ), no najviše je bilo običnih stanovnika Cazinske krajine."
Molim stvarno ove navijače DNZ-a da me razuvjere u ove 3 stvari koje sam rekao.
unaprijed zahvalan,
Amir Alagić
Bihać
Činjenice...-hrvatska država osuđuje svog građanina za ratni zločin
-tom istom ratnom zločincu dolaze aVtobusi ljudi na rođkas parti pred zatvor
-na tom istom patriju vijore se zastave stranke koja sad meni kaže "ne gledaj u prošlost"...a onda ode veličati čovjeka iz prošlost koji je ratni zločinac i izdajnik
evo i citat iz medija "Na rođendan Babi došla je i cijela Velikokladuška općinska uprava, gradonačelnik Amdil Mulalić sa suradnicima, predstavnici općinskog vijeća, kandidat Demokratske narodne zajednice ( stranke koje je prvi predsjednik i osnivač bio Fikret Abdić ), no najviše je bilo običnih stanovnika Cazinske krajine."
Molim stvarno ove navijače DNZ-a da me razuvjere u ove 3 stvari koje sam rekao.
unaprijed zahvalan,
Amir Alagić
Bihać
- Been
#90 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ni po čemu, ali je zato pune 4 godine djelovao antiustavno...Point. wrote:Na koji nacin je Silajdzic secesionista?Been wrote:Da je ovo normalna država prvi bi razni Dodici i Silajdžići bili strpani na Goli Otok zbog antiustavne i secesionističke politike. Ovo je marginalna stranka i ne znam što se toliko uzbuđujete oko toga..Point. wrote:Gledam sa ovog skupa u Puli, pa ovi ljudi su stvarno ljoksani i nepismeni, da tako kazem. Da je ovo normalna drzava, ova stranka bi davno bila rahmetli a njeni sljedbenici strpani u kazneno popravne domove, zatvore i Goli Otok zbog promovisanja secesionisticke, antiustavne politike. Kako ih samo nije sram? Kako?
- Point.
#91 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Aha, znaci nije secesionista ali radi antiustavno. Obrazlozi, svega ti.
Uostalom zasto temu okreces na SIlajdzica, ovdje je tema DNZ i njihov duhovni ratni zlocinac Babo. Imas li nam sta reci na tu temu?
Uostalom zasto temu okreces na SIlajdzica, ovdje je tema DNZ i njihov duhovni ratni zlocinac Babo. Imas li nam sta reci na tu temu?
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#92 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ovo doduše nije DNZ, ovo je DNOZ (Demokratska narodna omladinska zajednica)

- luckylaka
#93 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Upravo procitao na jednom Krajiskom portalu.<<Na rodzendanskom slavlju zlocinca F.Abdica-Babo nasli su se i stariji bracni par 70-80 god.Dzehvai Izet.Na pitanje jednog novinara odkud oni ovdje Dzehva odgovara,,Jebo ih otac rekli su nam da penzioneri idu dzabe na izlet mescini na Plitvice,a doveli nas ovdje.Jebo ih Fikret.Hocu odmah kuci>>
E ovako se organizuje odlazak ratnom zlocincu
- osa
#94 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
plitvice su predviđene u povratku, kao i kupanje u crikvenici...luckylaka wrote:Upravo procitao na jednom Krajiskom portalu.<<Na rodzendanskom slavlju zlocinca F.Abdica-Babo nasli su se i stariji bracni par 70-80 god.Dzehvai Izet.Na pitanje jednog novinara odkud oni ovdje Dzehva odgovara,,Jebo ih otac rekli su nam da penzioneri idu dzabe na izlet mescini na Plitvice,a doveli nas ovdje.Jebo ih Fikret.Hocu odmah kuci>>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- luckylaka
#95 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
osa wrote:plitvice su predviđene u povratku, kao i kupanje u crikvenici...luckylaka wrote:Upravo procitao na jednom Krajiskom portalu.<<Na rodzendanskom slavlju zlocinca F.Abdica-Babo nasli su se i stariji bracni par 70-80 god.Dzehvai Izet.Na pitanje jednog novinara odkud oni ovdje Dzehva odgovara,,Jebo ih otac rekli su nam da penzioneri idu dzabe na izlet mescini na Plitvice,a doveli nas ovdje.Jebo ih Fikret.Hocu odmah kuci>>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bingov buraz
#96 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Kako mladi kandidati ''popustaju proslost'' vidimo na primjeru hadziluka osudjenom ratnom zlocincu 
- Been
#97 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Bolje da mi ovdje razgovaramo o problemu porodica bivših pripadnika Narodne odbrane APZB koji danas nemaju ni marke državne pomoći, a istu redovno primaju i pripadnici Vojske Republike Srpske,te HVO-a, što je u svakom slučaju vrlo nepravedno prema ovim ljudima, ali i prema djeci tih ljudi koja ništa nisu kriva !
-
neretvanac
#98 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Sta je u ovoj BiH tako posebno?
Manje zemlje, a vise nepodnosljivosti i antipatija medju regijama/gradovima nikada vidio nisam.
Na stranu kladuski autonomasi sada (oni su dostigli dno dna), u Mostaru su Bosanci "Bosancerosi", u Sarajevu Tuzlaci "komunjare", u Zenici Sarajlije "pitari i sarajlijice"...Svi bi osnivali svoje drzave 20 puta 10 km.
Stvarno super...
Manje zemlje, a vise nepodnosljivosti i antipatija medju regijama/gradovima nikada vidio nisam.
Na stranu kladuski autonomasi sada (oni su dostigli dno dna), u Mostaru su Bosanci "Bosancerosi", u Sarajevu Tuzlaci "komunjare", u Zenici Sarajlije "pitari i sarajlijice"...Svi bi osnivali svoje drzave 20 puta 10 km.
Stvarno super...
- Point.
#99 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
A vi bi jos i pomoc drzave? Za sto? Za doprinos izdaji te iste drzave kad je bilo najteze? Kakav bezobrazluk.Been wrote:Bolje da mi ovdje razgovaramo o problemu porodica bivših pripadnika Narodne odbrane APZB koji danas nemaju ni marke državne pomoći, a istu redovno primaju i pripadnici Vojske Republike Srpske,te HVO-a, što je u svakom slučaju vrlo nepravedno prema ovim ljudima, ali i prema djeci tih ljudi koja ništa nisu kriva !
- luckylaka
#100 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!
Ko to mi da razgovaramo.S kim.Sa veleizdajnicima.Trazite pomoc sa druge strane Drine.Mozda vam pomognu.A za pripadnike NO APZB zaboli me qrac i da bog da nikad ne imali ni za soli.A za djecu trazis pomoc.Pa cija su ono djeca bila sto ih pobiste i pozatvaraste.Jelde Alijina pa ne vrijede.P.S.Danas sam iz Banovica pa mi se ne ide ponovo a inace svasta bih....FuuuuujBeen wrote:Bolje da mi ovdje razgovaramo o problemu porodica bivših pripadnika Narodne odbrane APZB koji danas nemaju ni marke državne pomoći, a istu redovno primaju i pripadnici Vojske Republike Srpske,te HVO-a, što je u svakom slučaju vrlo nepravedno prema ovim ljudima, ali i prema djeci tih ljudi koja ništa nisu kriva !