jefferson wrote: Medjutim jedno auto ce mi stvarno ostati u lijepom sjecanju, a to je Lanci Lybra.
Ja trenutno vozim jednu sa motorom 1.9jtd i zadovoljan sam do sada. To je jedino auto u kojem sam vidio opravdanost "uloženo-dobiveno".
Za 10.000 KM dobiti svu tu silnu opremu (lista je podugačka, ne znam da li bih se sjetio svih perverzija koje su ugrađene), udobnost, usudim se reći i ljepotu...
Helem, čitao sam jedan Lancia forum i ono što sam čuo od dugogodišnjih vožača u vezi te cijene servisa i dijelova kojih se svi žale (tj.porede sa drugim vozilima) Lancia-parafraziram, "Lancia ti je talijanska k..rva, isto kao njemačka k...rva, japanska k..rva. Sve su to dobre k..rve ali ni jedna te ne može zadovoljiti kao talijanska."
Ja sam spreman platiti za tu "talijansku k...rvu i to zadovoljstvo". Istina, Selenia motorno ulje se mora točiti, kao i najbolji dizel, original rezervni dijelovi (ili bar što bolji - svakako za nju i nema ništa na buvljaku ili svakom drugom kiosku) ali bar znam da mi bubrezi neće stradati na svakoj drugoj rupi.
****************************************************************************************************
Znači, predlagaču teme svakako preporučam da pogleda "alternativu" VW i ne nagovaram te da kupiš Lanciu ali svakako razmisli i o Alfi, Fiatu, Francuzima, Japancima...
Mozda Thesis

koja je mrvicu premašila tvoj budžet ali...