Misterija zenskog orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Daphna

#476 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Daphna »

milivoje wrote:
Daphna wrote:Nema tu misterije... Samo činjenica da na ženskom orgazmu moraju i trebaju raditi oba partnera!

Muškarac je tu da seksualno uzbudi ženu i dovede je "u stanje" za odnos... A onda da upotrijebi svo svoje umijeće da je i dovede do ekstaze... A žena treba da bude opuštena i da svom parteru dozvoli da je uvede u raj :-D Dakle, djevojčice, djevojke, žene... Naš orgazam je ipak više u mozgu nego u međunožju... Kada se oslobodimo mentalnih blokada onda neće biti problema da razriješimo tu "misteriju orgazma"...

Svaka žena treba prvo da upozna sama sebe... Da istražuje svoje tijelo, da sazna što je uzbuđuje... Na kraju da svog partnera upozna sa tim (ako se već sam ne može snaći), sve što je muči da mu kaže... Jer, ne doživjeti orgazam nije naša krivnja... U tome se ipak ogleda umijeće muškarca kao ljubavnika :-D Ako ste ostale "kratkih rukava" znači da njemu nije stalo da zadovolji i vas! No, i mi uveliko svojom otvorenošću možemo pomoći partneru... Usmjeriti ga, naučiti ga kako da nas dotiče, gdje... Jer pravi će ljubavnik naš orgazam shvatiti kao svoju obavezu, potvrdu svog ega... Ako niste zadovoljene, jasno to recite... Mi nismo frigidne feministkinje... Mi smo žene, krhka i nježna bića sa kojima treba znati postupati, oko kojih se treba potruditi... I zaslužujemo orgazam isto kao i muškarci!

Nema misterije! Samo zajednički rad, zalaganje i otvorenost... Ja svoje nezadovoljstvo ispoljim... I tražim ili još ili ponovno, ali bolje :mrgreen: Dakle, drage moje, neka se vaš partner pozabavi vašim klitorisom i spolnim organom u cjelini :-D a vi se opustite i sjetite se da on dolazi iz mozga :-D

Sve stoji osim...A gdje je tu muskarac i njegovo zadovoljenje? Osim egotripovanja, ba?
Jes' da je muski orgazam laksi...al' ipak...Đe je tu trud s Vase (zeMske) strane?
:mrgreen:
:-D
Pa meni je nekako logično da žena koja je spremna na ovako nešto, nije pasivna u krevetu. Dakle, seksualno je osviještena što će reći da je i vaš užitak zagarantovan i da će se svakako potruditi oko tebe :-D
slavkoimamodilera

#477 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by slavkoimamodilera »

22 stranice, a misterija jos nije otkrivena :lol: samo nastavite, zanimljivi ste :mrgreen:
madner

#478 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by madner »

slavkoimamodilera wrote:22 stranice, a misterija jos nije otkrivena :lol: samo nastavite, zanimljivi ste :mrgreen:
Vjerovatno je to samo izmisljotina, nesto kao Yeti :D
stochar

#479 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by stochar »

madner wrote:
slavkoimamodilera wrote:22 stranice, a misterija jos nije otkrivena :lol: samo nastavite, zanimljivi ste :mrgreen:
Vjerovatno je to samo izmisljotina, nesto kao Yeti :D
a zamisli tek kolika je misterija orgazam kod zenke jetija! :)
faruche

#480 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by faruche »

smijem li ja, nadam se da cu proci nekaznjeno :-D

http://www.redtube.com/2325
milivoje

#481 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by milivoje »

faruche wrote:smijem li ja, nadam se da cu proci nekaznjeno :-D

http://www.redtube.com/2325
:thumbup:

Ne zna ko nije probao ili vidio.