Misterija zenskog orgazma

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

hocunecu

#426 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by hocunecu »

PalaSa Marsa wrote:
Ekspanzi wrote:
PalaSa Marsa wrote:Rijesil' se ova misterija :? :-) :run:
ma nema specijalne misterije, ako ne moze regulara sexom onda koljenice na noge (ko nema nek metne jastuk), zagnjuri se i 5 minuta poslije se boris za zivot kad te stegne nogama :thumbup:, cak i ako moze regulara sexom ova zadnja je pozeljna :D
Ma u redu Espanzi ako Ti tako kazes, ali ipak ostala je misterija, vidis i sam :D ...A sto se mene tice, ja ti stvarno ne bih znala reci nista o ovom sto si napisao :-) :run:
potpisujem Espanzi :oops:

marsovko :) ,znat ces ,znat! :D
Ekspanzi

#427 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Ekspanzi »

hocunecu wrote:potpisujem Espanzi :oops:

:thumbup:

@PalaSa Marsa hehe evo hocunecu bi ti mogao pokazati :dance: , al treba prvo vidjet jel hoce/nece :thumbup:

btw. its eKspanzi :kravata:
Cholina_Lokica

#428 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Cholina_Lokica »

nema tu tajne, ili znas ili ne znas :D

nikad glumila, ako ga nema, nema ga, odglumis jednom, on konta sve oke, i drugi put isto bude... zato fino poslije loseg sexa, kazes sta nije udure, i drugi put bude dobro. od tog glumljenja nema nist korisno ni za jedno ni za drugo
hocunecu

#429 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by hocunecu »

Ekspanzi wrote:

@PalaSa Marsa hehe evo hocunecu bi ti mogao pokazati :dance: , al treba prvo vidjet jel hoce/nece :thumbup:

hocunecu ne moglA pokazati :D
PalaSa Marsa

#430 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by PalaSa Marsa »

hocunecu wrote:
Ekspanzi wrote:

hocunecu ne moglA pokazati :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Pokazi ti njemu :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ekspanzi

#431 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Ekspanzi »

hocunecu wrote:hocunecu ne moglA pokazati :D
ups, pardon, :mrgreen: al nije lose ni to, negdje sam procitao da 80% zena u toku zivota eksperimentira sa istim spolom..
pa eto, jos su mi se neke cure hvalile da to 'gnjuranje' samo cure rade perfektno, bezbeli.. tako da je mozda i bolje da ti hocunecu otvoris sezonu kod nje :thumbup: :dance: :run:
hocunecu

#432 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by hocunecu »

ko voli nek izvoli :oops:
ja ze sad nemam afiniteta :D
PalaSa Marsa

#433 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by PalaSa Marsa »

hocunecu wrote:ko voli nek izvoli :oops:
Ipak ja to prepustam Ekspanziju :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :thumbup:
Ekspanzi

#434 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Ekspanzi »

PalaSa Marsa wrote:
hocunecu wrote:ko voli nek izvoli :oops:
Ipak ja to prepustam Ekspanziju :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :thumbup:
jel? :thumbup: :dance: pa mozemo se dogovoriti sve.. nego, sibni ti kopiju licne na pm, samo nesto da virnem :lol: :lol:
matea22

#435 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by matea22 »

He he,nasmija mene ovaj Ekspanzi...ne kontam ja te koljenice nikako...jel to ono sto se kuha u grahu...ti mora da imas buran sex life... :run:
PalaSa Marsa

#436 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by PalaSa Marsa »

Heheehehe :shock: :mrgreen:
Ekspanzi

#437 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Ekspanzi »

matea22 wrote:He he,nasmija mene ovaj Ekspanzi...ne kontam ja te koljenice nikako...jel to ono sto se kuha u grahu...ti mora da imas buran sex life... :run:
eh ja ne znam kako ti to ne vidis, al svi ovi frajeri na forumu su ti sex ovisnici, svi su napucani, zgodni, visoki po 2m, 95 kg, imaju po 50+ zena iza sebe, i jos toliko ispred sebe u redu i po rasporedu, jer ih dovode do 10+ orgazama po sexu dok oni svrsavaju po 5 puta bez vadjenja, u prosjeku imaju zmije u gacama po 25+cm, ma kad stanu guzit pobuni se PETA zbog ocuvanja jadnih pitona, endemske bosanske vrste (lat. Pythonidae Glavakodunjas) .. :thumbup:
pa tako i ja sve :bih:
miki4

#438 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by miki4 »

Ekspanzi wrote:
matea22 wrote:He he,nasmija mene ovaj Ekspanzi...ne kontam ja te koljenice nikako...jel to ono sto se kuha u grahu...ti mora da imas buran sex life... :run:
eh ja ne znam kako ti to ne vidis, al svi ovi frajeri na forumu su ti sex ovisnici, svi su napucani, zgodni, visoki po 2m, 95 kg, imaju po 50+ zena iza sebe, i jos toliko ispred sebe u redu i po rasporedu, jer ih dovode do 10+ orgazama po sexu dok oni svrsavaju po 5 puta bez vadjenja, u prosjeku imaju zmije u gacama po 25+cm, ma kad stanu guzit pobuni se PETA zbog ocuvanja jadnih pitona, endemske bosanske vrste (lat. Pythonidae Glavakodunjas) .. :thumbup:
Ovo je strahota.....Dame požurite stanite u red! hahahahaaaaa
zelenashica

#439 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
Ekspanzi wrote:
:run: ja jok :run:
miki4

#440 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
:run: ja jok :run:
Što bona?
Ah mene zaboravio sam da si ti "ZADOVOLJNA"....hahaaaaahahahaaahsssss
matea22

#441 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by matea22 »

Ekspanzi jel ti to iz licnog iskustva pricas???Vidim da je ba iskustvo enormno veliko cim uredno odgovaras na svaki post...Jel ti forum koristis kao odmor od iskustva ili?Mislim pauzu...Voljela bih da znam ko stoji iza tog nicka,,,pocinje me jako zanimati...mozda grijesim ali mislim da sam negdje procitala tvoj opis...slican je tom 2 m i 95 kg...a za ostalo ne znam kad stizes?Postajes mi sve bolji i bolji... :)
Ekspanzi

#442 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Ekspanzi »

matea22 wrote:Ekspanzi jel ti to iz licnog iskustva pricas???Vidim da je ba iskustvo enormno veliko cim uredno odgovaras na svaki post...Jel ti forum koristis kao odmor od iskustva ili?Mislim pauzu...Voljela bih da znam ko stoji iza tog nicka,,,pocinje me jako zanimati...mozda grijesim ali mislim da sam negdje procitala tvoj opis...slican je tom 2 m i 95 kg...a za ostalo ne znam kad stizes?Postajes mi sve bolji i bolji... :)
ma sta bolji i bolji? naaaajbolji!! :-)
opis je slican naravno, kao sto rekoh gore, svi podaci provjereni :thumbup:, za vise informacija javiti se na pm :mrgreen:
PalaSa Marsa

#443 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by PalaSa Marsa »

:shock: :shock: :shock: :-) :-) :mrgreen:
Konjanik

#444 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Konjanik »

anais_nin wrote:Izvinjavam se unaprijed ako ovakva tema postoji, tek sam stigla nisam imala vremena sve pregledati :D ali vidim po mnogim temama se provlaci tema zenskog orgazma....

pa pitanje zenama: imate li problema dozivjeti isti? i da li ste ga ikad odglumile? i ako jeste: ZASTO??? :D

pitanje muskom dijelu publike: da li mislite da znate kad je zena dozivjela orgazam? i koliko vam je bitno da zena dozivi orgazam? :D

Pa,kome to moze bit zenski orgazam misterij?? pa , nije tajna to tajna kosmosa..jebote ..cuj,misterij!! :lol:
maybelline

#445 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by maybelline »

Nije da mi je misterija, ali zanimljivo mi je da muskarac gotovo uvijek moze i zeli da se sexa i u 99,9% dozivi orgazam, dok kod zena to nije slucaj :-) Makar kod mene, to je vise neko psihicko/psiholosko stanje koje moze, a i ne mora biti izazvano nekim vanjskim podrazajima...Any thoughts on this?
*mima*

#446 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by *mima* »

Konjanik je totalno sex ugrozen jahac.........izvlaci sexualne teme iz naftalina..... :lol:
tek_stigo

#447 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by tek_stigo »

iz moje arhive David Shade..njegovi materijali su mi mnogo pomogli u zivotu..hehe

Female Orgasms
What is the purpose of the female orgasm? Simple. When women
are naturally wired to become excited and then highly gratified by sex,
t is much more likely that they will be active and avid participants in
he preservation of the species. The physical purpose of the female
orgasm is to cause muscle contractions to pass sperm through the
cervix to enter the uterus.
Now that was easy. The hard thing to understand is why many
modern day women don’t have orgasms.
30% of women have never had an orgasm. What percentage of
men do you think have never had an orgasm?
70% of women cannot orgasm in intercourse. What percentage of
men do you think can’t orgasm in intercourse?
How grateful do you think a woman will be when you give her her
irst orgasm? Or her first orgasm in intercourse? Most grateful!
How can you tell if a woman is having an orgasm? For most
women, it is very obvious. They sound and act a lot like you do when
you come.
But some women are very quiet when they have an orgasm. They
are not expressive for any one of a number of reasons.

And many women outright fake an orgasm with her man during
intercourse. This is to avoid making him feel inadequate, but often
times it is just to get the sex over with because she is bored and it is
starting to hurt.

Never ask a woman if she has had an orgasm. NEVER. It is your
job to know without asking.

The true test to know if a woman has had an orgasm, is to place the
tip of your pinky finger in her anus. If she actually has an orgasm:

Her anus will involuntarily contract.

toliko od mene za ovu temu.. i pravi muskarci, citajte sve od Davida Shada..genijalan lik
kenanz

#448 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by kenanz »

zar je to misterija...
misterija je Bermudski trougao..NLO...Vanzemaljci...njih je barem nekad neko negdje "vidio"...
a ko je to vidio zenski orgazam ???? :-D
Daphna

#449 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by Daphna »

Nema tu misterije... Samo činjenica da na ženskom orgazmu moraju i trebaju raditi oba partnera!

Muškarac je tu da seksualno uzbudi ženu i dovede je "u stanje" za odnos... A onda da upotrijebi svo svoje umijeće da je i dovede do ekstaze... A žena treba da bude opuštena i da svom parteru dozvoli da je uvede u raj :-D Dakle, djevojčice, djevojke, žene... Naš orgazam je ipak više u mozgu nego u međunožju... Kada se oslobodimo mentalnih blokada onda neće biti problema da razriješimo tu "misteriju orgazma"...

Svaka žena treba prvo da upozna sama sebe... Da istražuje svoje tijelo, da sazna što je uzbuđuje... Na kraju da svog partnera upozna sa tim (ako se već sam ne može snaći), sve što je muči da mu kaže... Jer, ne doživjeti orgazam nije naša krivnja... U tome se ipak ogleda umijeće muškarca kao ljubavnika :-D Ako ste ostale "kratkih rukava" znači da njemu nije stalo da zadovolji i vas! No, i mi uveliko svojom otvorenošću možemo pomoći partneru... Usmjeriti ga, naučiti ga kako da nas dotiče, gdje... Jer pravi će ljubavnik naš orgazam shvatiti kao svoju obavezu, potvrdu svog ega... Ako niste zadovoljene, jasno to recite... Mi nismo frigidne feministkinje... Mi smo žene, krhka i nježna bića sa kojima treba znati postupati, oko kojih se treba potruditi... I zaslužujemo orgazam isto kao i muškarci!

Nema misterije! Samo zajednički rad, zalaganje i otvorenost... Ja svoje nezadovoljstvo ispoljim... I tražim ili još ili ponovno, ali bolje :mrgreen: Dakle, drage moje, neka se vaš partner pozabavi vašim klitorisom i spolnim organom u cjelini :-D a vi se opustite i sjetite se da on dolazi iz mozga :-D
kenanz

#450 Re: Misterija zenskog orgazma

Post by kenanz »

Daphna wrote:Nema tu misterije... Samo činjenica da na ženskom orgazmu moraju i trebaju raditi oba partnera!

Muškarac je tu da seksualno uzbudi ženu i dovede je "u stanje" za odnos... A onda da upotrijebi svo svoje umijeće da je i dovede do ekstaze... A žena treba da bude opuštena i da svom parteru dozvoli da je uvede u raj :-D Dakle, djevojčice, djevojke, žene... Naš orgazam je ipak više u mozgu nego u međunožju... Kada se oslobodimo mentalnih blokada onda neće biti problema da razriješimo tu "misteriju orgazma"...

Svaka žena treba prvo da upozna sama sebe... Da istražuje svoje tijelo, da sazna što je uzbuđuje... Na kraju da svog partnera upozna sa tim (ako se već sam ne može snaći), sve što je muči da mu kaže... Jer, ne doživjeti orgazam nije naša krivnja... U tome se ipak ogleda umijeće muškarca kao ljubavnika :-D Ako ste ostale "kratkih rukava" znači da njemu nije stalo da zadovolji i vas! No, i mi uveliko svojom otvorenošću možemo pomoći partneru... Usmjeriti ga, naučiti ga kako da nas dotiče, gdje... Jer pravi će ljubavnik naš orgazam shvatiti kao svoju obavezu, potvrdu svog ega... Ako niste zadovoljene, jasno to recite... Mi nismo frigidne feministkinje... Mi smo žene, krhka i nježna bića sa kojima treba znati postupati, oko kojih se treba potruditi... I zaslužujemo orgazam isto kao i muškarci!

Nema misterije! Samo zajednički rad, zalaganje i otvorenost... Ja svoje nezadovoljstvo ispoljim... I tražim ili još ili ponovno, ali bolje :mrgreen: Dakle, drage moje, neka se vaš partner pozabavi vašim klitorisom i spolnim organom u cjelini :-D a vi se opustite i sjetite se da on dolazi iz mozga :-D
ovo bas zvuci feministicki....
ti ovdje vise govoris o vodjenju ljubavi nego o orgazmu...barem se meni tako cini
Post Reply