Svako malo na ovom forumu bivam iznenađen elementarnim NEPOZNAVANJEM činjenica i njihovim korištenjem u kojekakve ''više'' ciljeve.razbijač_magle wrote:lajčak,lajčak...hm ček jel to onaj lik koji u Crnoj Gori uveo famozno 55%+1 glas na referendumu i tako patentirao novu vrstu demokratije u korist Srbije? jesul se ono Češka i Slovačka raspale oko vjere pa Češka na katoličku a Slovačka na pravoslavnu stranu?senka_s. wrote:Sto vise razmisljam, cini mi se da ce ovog puta nesto biti od reformi policije i mnogih nerijesenih pitanja kad je Bosna i Hercegovina u pitanju,
Hvala bogu da je mald covjek dosao na poziciju visokog predstavnika a ne neki djuturumi-isluzeni i depresivni koji nisu ni mrdali prstom da sta promijene.
Nadam se da se ovaj put necu razocarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lajčak ti je bona senka zvijezda pravoslavnog ekspanzionizma. teško si ga nama s njim.
MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
- kicky
#26 Re: MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
- kicky
#27 Re: MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
A alaha ti i isusa krista i svetog save. Bogati dragog. Pa čovječe božji ko darazbijač_magle wrote:raspali su se po granici sfera uticaja ( kršćanskog nepravoslavnog i kršćanskog pravoslavnog), kao što je i Jugoslavija sad razbijena po istoj šemi. nisam ni rekao da je Slovačka pravoslavna (šta je ovom gore pa mi puca Wiki linkove?),već da je odvučena na pravoslavnu stranu. Jedva su je ugurali i u EU.Jara wrote:razbijač_magle wrote: jesul se ono Češka i Slovačka raspale oko vjere pa Češka na katoličku a Slovačka na pravoslavnu stranu?![]()
Otkud ti to?A sta bi s onolikim protestantima ????
živimo u 1054. pa se politika kreira po principu il si s Carigradom il si s Rimom, tebi je čini mi se cilj što više iskriviti činjenice. Slovačka nije zapinjala i kaskala na putu prema EU jer je tobože pod pravoslavnim utjecajem, nego jednostavno nije provodila reforme koj joj je Europa zadala. Zaboravljaš na nacionalističku vladu Mečijara...
-
razbijač_magle
#28 Re: MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
pazi ovog.... SENKA ti je nick osobe kojoj sam odgovorio na post,a nije ekavica od "sjenka".miop wrote:senka zvezda, ili sjenka zvijezda --- lol -- ispravi tu ekavsku tastaturu, mozda te neko i uzme za ozbiljnorazbijač_magle wrote:lajčak,lajčak...hm ček jel to onaj lik koji u Crnoj Gori uveo famozno 55%+1 glas na referendumu i tako patentirao novu vrstu demokratije u korist Srbije? jesul se ono Češka i Slovačka raspale oko vjere pa Češka na katoličku a Slovačka na pravoslavnu stranu?senka_s. wrote:Sto vise razmisljam, cini mi se da ce ovog puta nesto biti od reformi policije i mnogih nerijesenih pitanja kad je Bosna i Hercegovina u pitanju,
Hvala bogu da je mald covjek dosao na poziciju visokog predstavnika a ne neki djuturumi-isluzeni i depresivni koji nisu ni mrdali prstom da sta promijene.
![]()
![]()
![]()
![]()
lajčak ti je bona senka zvijezda pravoslavnog ekspanzionizma. teško si ga nama s njim.
de malo pročitaj taj ekran prije nego nam predložiš još štagod oko tastatura. oooj koji lik ,zahebo si Rudolfa Bošnjaka
oj pa tek sad primjetih -i tebi je nick MIOP (od miopija-kratkovidost) ahahaha pa ovo sve bolje i bolje ,joj pod stolom sam
Last edited by razbijač_magle on 17/07/2007 23:55, edited 1 time in total.
-
razbijač_magle
#29 Re: MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
pitaj ovog (novog) Miloševića, "Deltu",Dodika,Putina...za: telecome, termoelektrane, rafinerije,naftovode, gasovode,luke, nuklearke.... da vidiš kako batjuška energično iscrtava nove granice,dok se mi ovdje zakucavamo tastaturama.erised traeh wrote:a haj ti nama pojasni koji je to pravoslavni uticaj? Etiopija, Grčka? Il da nije možda Rusijarazbijač_magle wrote:raspali su se po granici sfera uticaja ( kršćanskog nepravoslavnog i kršćanskog pravoslavnog), kao što je i Jugoslavija sad razbijena po istoj šemi. nisam ni rekao da je Slovačka pravoslavna (šta je ovom gore pa mi puca Wiki linkove?),već da je odvučena na pravoslavnu stranu. Jedva su je ugurali i u EU.Jara wrote:![]()
Otkud ti to?A sta bi s onolikim protestantima ????
![]()
I teško da se jedan uticaj u zemlji gdje živi 1% pravoslavaca može, može nazvati pravoslavni uticaj
-
razbijač_magle
Joj sto volim ove tipove kao ovaj nineac, oni uvijek sve znaju u teoriji al im praXa nešto slabo ide... nikad da ponude i odgovor na pitanje: KAKO preuzet odgovornost?nineac wrote:Joj sto volim ove tipove kao ovaj razbijac, gdje su nam stranci vazda krivi, a mi jadni uvijek ispastamo a nije nasa krivica. Eto Silajdzic i Dodik su se utrkivali ko ce prije provest reforme, ali im stranci nisu dali, jer je to prioritet broj 1 u svijetu!
Sve je ovo fino sto se tice Lajcaka, ali ja sam razocaran.
Razocaran sam iz razloga ako on sprovede reformu policije, smjeni sve koji trebaju biti smjenjeni, opet ce narod birat iste ljude jer je bio odredjeni napredak. Ljudi mi konacno trebamo preuzet odgovornost, tako se uci graditi drzava. Znaci ako Brankovic i Silajdzic podbace, Spiric isto tako, on ce popravit, i na kraju kada glasac izadje glasat 2010 ljudi ce reci, pa hajde ima odredjenog napretka. Nazalost VP i OHR se nemogu kandidovat na izborima. Znaci pored toga sto on radi za dobrobit naorda, on nama cini ustvari medvjedju uslugu!
Bosanci i Hercegovci moraju konacno preuzet odgovornost, gradjanin koji je glasao za SZBiH ili SDA ili SNSD mora skontat da je on odgovoran sto su ovi na vlasti i sto se nista neradi, pa 2010 im dati otkaz, tako demokratija funkcionise. Ljudi ako mislite da se mi vodimo kao demokratija varate se, nas sve relevantne institucuje vode kao "djelimicno slobodnu zemlju" sto ima ogromne posljedice po ekonomiju i turizam.
E sad ovako mi mozemo cekati 1000 godina, ali Lajcak nam nece izgraditi auto put, dovesti turiste, napraviti bolnice i skole!
što nije ni čudo s obzriom da za floskule ne postoje definicije. otud se valjda i zovu tako (floskule) ili što bi naš narod (onaj krivi) kazo: mojne ba šupljaka dina ti
-
razbijač_magle
#31 Re: MIROSLAV LAJČAK -KRALJ ZA REFORME
e hebiga sad,pa ne moram valjda crtatkub lajkan wrote:I sta je bilo lose u tome?razbijač_magle wrote:lajčak,lajčak...hm ček jel to onaj lik koji u Crnoj Gori uveo famozno 55%+1 glas na referendumu i tako patentirao novu vrstu demokratije u korist Srbije?senka_s. wrote:Sto vise razmisljam, cini mi se da ce ovog puta nesto biti od reformi policije i mnogih nerijesenih pitanja kad je Bosna i Hercegovina u pitanju,
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovatno je korist Srbije u tome sto se Crna Gora osamostalila?
al dobro, kad me tjeraš:
"Prema zvaničnim rezultatima, 55.4% glasača svoj glas je dalo opciji za nezavisnost......što je samo 0.4% više od "praga" koji je Evropska unija postavila crnogorskim vlastima kao uslov za uspeh referenduma (55%)."
http://www.bbc.co.uk/serbian/specials/1 ... age8.shtml
postoji li negdje na planeti zemlji demokratija 55%-tne većine??????
zalajo vam dabogda lajčak u bašči
-
kub lajkan
Ti si se u ovih 39 postova dovoljno prosuo da je vec vakat da mijenjas nick...
-
razbijač_magle
laj laj kub laj kan...zipa eto lajčaka da posmjenjuje sve na forumukub lajkan wrote:Ti si se u ovih 39 postova dovoljno prosuo da je vec vakat da mijenjas nick...
- Citizen-X
Vala basrazbijač_magle wrote:Joj sto volim ove tipove kao ovaj nineac, oni uvijek sve znaju u teoriji al im praXa nešto slabo ide... nikad da ponude i odgovor na pitanje: KAKO preuzet odgovornost?nineac wrote:Joj sto volim ove tipove kao ovaj razbijac, gdje su nam stranci vazda krivi, a mi jadni uvijek ispastamo a nije nasa krivica. Eto Silajdzic i Dodik su se utrkivali ko ce prije provest reforme, ali im stranci nisu dali, jer je to prioritet broj 1 u svijetu!
Sve je ovo fino sto se tice Lajcaka, ali ja sam razocaran.
Razocaran sam iz razloga ako on sprovede reformu policije, smjeni sve koji trebaju biti smjenjeni, opet ce narod birat iste ljude jer je bio odredjeni napredak. Ljudi mi konacno trebamo preuzet odgovornost, tako se uci graditi drzava. Znaci ako Brankovic i Silajdzic podbace, Spiric isto tako, on ce popravit, i na kraju kada glasac izadje glasat 2010 ljudi ce reci, pa hajde ima odredjenog napretka. Nazalost VP i OHR se nemogu kandidovat na izborima. Znaci pored toga sto on radi za dobrobit naorda, on nama cini ustvari medvjedju uslugu!
Bosanci i Hercegovci moraju konacno preuzet odgovornost, gradjanin koji je glasao za SZBiH ili SDA ili SNSD mora skontat da je on odgovoran sto su ovi na vlasti i sto se nista neradi, pa 2010 im dati otkaz, tako demokratija funkcionise. Ljudi ako mislite da se mi vodimo kao demokratija varate se, nas sve relevantne institucuje vode kao "djelimicno slobodnu zemlju" sto ima ogromne posljedice po ekonomiju i turizam.
E sad ovako mi mozemo cekati 1000 godina, ali Lajcak nam nece izgraditi auto put, dovesti turiste, napraviti bolnice i skole!
što nije ni čudo s obzriom da za floskule ne postoje definicije. otud se valjda i zovu tako (floskule) ili što bi naš narod (onaj krivi) kazo: mojne ba šupljaka dina ti