Mirnes Ajanovic

mostarac

Post by mostarac »

ding-dong wrote:
mostarac wrote:Mirnes Ajanovic je sizofrenik!
jeste. i mrzi hercegovce :D :D mostarce pogotovo :D
Nije ni cudo sto nas mrze
kad smo tako dobri :D
fruit

Post by fruit »

Žalosno je u ovoj državi to:
Što školovani i sposobni koje izaberemo marišu lovu i ruše državu
a jedinu ispravnu politiku vode "šoferi"
Nažalost mi podržavamo školovane lopove,a osuđujemo one koji vode ispravnu politiku zato što su "šoferi".
Reina

Post by Reina »

ma Mirnes kritikuje, covjek radi svoj posao dok bi vecina , samo smijala, drijemala, spavala i uzimala lovu.....
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

car-x wrote:
addem wrote:Ne mozemo! Bivsi sofer nije za politike. Od ljudi na vlasti ocekuje se da ako nista onda budu makar obrazovani.
ne znam koju recenicu da podebljam..
LM, adnan terzic - geometar..
sulejman tihic - maticar

jel treba dalje?
suljo je pravnik...a to sto je po danke-dojclandu radio k'o maticar,brojao glasacke listice i sl...nije od dobra...a nije ni jedini koji je obavljo poslove van svoje struke...mnogi su se spustili i na ciscenje hala,cuvanja baba over 80 i i td....parola je "snadji se"...a parola ovdjeje "ocrnimo ga,sto grdje-to bolje"..naravno da svi znaju da je suljo pravnik...ali jasne su namjere

naravno i broz-bravar je odjednom postao marsal :D... ili je i u sumi ucio i polago ispite izmedju dvije bitke...,na stranu stvarne zasluge...ali ipak ima neki ustaljeni redoslijed napretka u karijeri,pogotovo vojnoj,od desetara pa nadalje.. recimo gadafi je samo pukovnik :-) moj stari oficir bi to bolje objasnio...i sad zali sto ukinuse vojni rok.. :D ..da sabajle grcem snijeg..ahaaa... :oops: :-)
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

mostarac wrote:Mirnes Ajanovic je sizofrenik!
proglasio ga senchi...egzamplar šize i u praxi i teoriji :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

Prenj wrote:
horns&drums wrote:Mirnes je za razliku od mnogih politicara odsluzio svoje godine u ABiH. A Bakir Izetbegovic?

Govorim Bakir jer sam gledao emisiju kad Bakir "demonstrativno napusti sjednicu" s izgledom kao da je Sarajevo oslobodio
I jedan i drugi su cijeli rat proveli na radnoj obavezi.
Mirnes nije ni dana proveo u uniformi, bas kao i Bakir I.
a Zlatko je krkno 4 tenka na Zuci .. :zzzz:
Fair Life

Post by Fair Life »

Soferska je tuga pregolema...
kekec

Post by kekec »

naravno i broz-bravar je odjednom postao marsal ... ili je i u sumi ucio i polago ispite izmedju dvije bitke...,na stranu stvarne zasluge...ali ipak ima neki ustaljeni redoslijed napretka u karijeri,pogotovo vojnoj,od desetara pa nadalje.. recimo gadafi je samo pukovnik moj stari oficir bi to bolje objasnio...i sad zali sto ukinuse vojni rok.. ..da sabajle grcem snijeg..ahaaa...
De baklava nemoj se provaljivati.
Pogledaj nasih generala i visokih oficira. Gdje je tu ustaljeni redosljed napretka u karijeri? Cast mnogima, ali ima ih
koji su na guzove dobili cinove, a po vojnom znanju i sposobnosti su na nivou nekadasnjeg vodnika. Citaj malo blog
http://boreokoociju.blogger.ba/arhiva/?start=0
pa ces vidjeti kako vojska moze na.jebati kada ima "dobre" komandante. :sad:

Zlatko, ako i nije krkno 4 tenka (nisu svi ni mogli krkati, a ne znaci i da ne bi da je bilo potrebno), nije ispario.
Poslije lijecenja u Svedskoj (ranjen gelerima), zamisli, vratio se u arajevo. :roll:
fruit

Post by fruit »

Ako je Mirnes "šofer".....
onda su ostali koji tamo "zarađuju"platu....
"Kočijaši !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BigBalabuto

#35 MIRNES AJANOVIĆ

Post by BigBalabuto »

BRAVAR, GOVORIO TRI SVJETSKA JEZIKA, PREBIRAO PO KLAVIJATURI
KLASIKU, TUMAĆIO I DJELOM POTVRDIO SAD VEĆ KLASIKA SVJETSKE FILOZOFIJE MARXA, PONEKAD JE BIO I ŠOFER ALI SAM SVOJ, BIO JE I SM SVOJ ADVOKAT PROTIV DRŽAVE, A MIRNES I ADVOKATA MORA ITNAJMITI, ŠTA VAM JE LJUDI....
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

ako ima i 1 posten politicar onda je to mirnes
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

kekec wrote:
naravno i broz-bravar je odjednom postao marsal ... ili je i u sumi ucio i polago ispite izmedju dvije bitke...,na stranu stvarne zasluge...ali ipak ima neki ustaljeni redoslijed napretka u karijeri,pogotovo vojnoj,od desetara pa nadalje.. recimo gadafi je samo pukovnik moj stari oficir bi to bolje objasnio...i sad zali sto ukinuse vojni rok.. ..da sabajle grcem snijeg..ahaaa...

Zlatko, ako i nije krkno 4 tenka (nisu svi ni mogli krkati, a ne znaci i da ne bi da je bilo potrebno), nije ispario.
Poslije lijecenja u Svedskoj (ranjen gelerima), zamisli, vratio se u arajevo. :roll:
kako nisu mogli i trebali svi :? ...ja bi i Tunju spremio...:oops:

a zlatkov izlazak je sredio haris po svjedocenju n.durakovica...ali mu se uslacao rehab :oops: ..

.pa ga ga jedva usaulisase da se tivra.. :-) .

a za konjski nokat je masio orden Marsala :D...ah ,ta nepravda :(

mozda ce biti...posthumno dodjeljen 8)
kekec

Post by kekec »

Baklava, opet ti o Zlatku. Ja ga spomenuh usput, a ti nista
o onome oznacenom crvenom bojom, o onome napisanom ispred. :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

ja govorim o marsalu...eeee Marsaluuuu... :-)
a ovi nasi...ipak su vecina bila oficiri ili podoficiri u JNA..+ dokazanost na terenu :oops:

i tako...ali bravar u marsala...fakat jeben prelaz :-)
mostarac

Post by mostarac »

El-Baklawa wrote:ja govorim o marsalu...eeee Marsaluuuu... :-)
a ovi nasi...ipak su vecina bila oficiri ili podoficiri u JNA..+ dokazanost na terenu :oops:

za genija nije, a ovaj je djelima dokazao da je genije :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

:lol:
mostarac

Post by mostarac »

El-Baklawa wrote::lol:
pa sta mislis da nije genijalnost drzati nepelcovane tipove poput tebe u 6 republika i 2 autonomne pokrajine i jos k tomu da se vole?
Njemu posthumno treba dat Nobelovu nagradu iz oblasti medicine :D
Pripitomio, osposobio za zivot sa ljudima, i dresirao vas je na genijalan nacin :D
kekec

Post by kekec »

El-Baklawa wrote:ja govorim o marsalu...eeee Marsaluuuu... :-)
BRAVAR, GOVORIO TRI SVJETSKA JEZIKA, PREBIRAO PO KLAVIJATURI
KLASIKU, TUMAĆIO I DJELOM POTVRDIO SAD VEĆ KLASIKA SVJETSKE FILOZOFIJE MARXA, PONEKAD JE BIO I ŠOFER ALI SAM SVOJ, BIO JE I SM SVOJ ADVOKAT PROTIV DRŽAVE,
+ dokazanost u borbi !
:P
adidas

#44 Re: Mirnes Ajanovic

Post by adidas »

senada wrote:Odgledah na FTV-u Mirnesa A. u Pecaninovoj "Pecnici"... Gospodin Mirnes nam svim svojim srcem, dusom i pamecu nesebicno nudi, ne trazeci nista za uzvrat cjelokupno svoje politicko i parlamentarno drzavnicko umijece...
Mozemo li na sljedecim izborima povjeriti drzavu gospodinu A.Mirnesu?

Kompletan kreten, ni manje ni vise!
Murisno1

Post by Murisno1 »

Mirnes Ajanović... odličan!! ... ali za opoziciju samo!!
mostarac

Post by mostarac »

Murisno1 wrote:Mirnes Ajanović... odličan!! ... ali za opoziciju samo!!
Nakon one nebuloze sa "cuvajte mi Mirnesa" on je odlican samo za kakve kvalitetne medicinske ustanove
orca

Post by orca »

Mirnes je dobar opozicioner ali, moje misljenje je da bi bio opasan po ljude i drzavu da dobije vlast.Nije taktican,nekako mi djeluje isfrustrirano,agresivno....
mostarac

Post by mostarac »

Ipak jedno mu se mora priznati, a to je da je jedini koji je uspio ujediniti cijelu BiH, a to se desilo sa onom izjavom koju vec spomenuh "cuvajte mi Mirnesa". Naime cijela BiH se ujedninjeno slozila da je idiot
Last edited by mostarac on 04/02/2006 09:52, edited 1 time in total.
Murisno1

Post by Murisno1 »

direktno ujeda tamo gdje boli a zna tačno šta koga i gdje boli!!

ali na vlast - jok...
adidas

Post by adidas »

Pa ljudi moji pa on je opasan i za vlast i opoziciju, vidite da sad ima medijski prostor kao da je dobio 50 % glasova, da ih stvarno osvoji na krilima avaza bi to bio pravi diktator!

A mogu mislit' tek kakav je za volanom kamiona :D

P.S. pomenu neko gore ono "cuvajte mi mirnesa" :D :D :D :D
Post Reply