Mirko Filipovic popi batine

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

jooj meni se stomak prevrce kad se sjetim onog udarca i kako mu se noga zapetljala...isto ko da mu je glavu otkino :shock: :shock:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

jesi za fajt? :D
prsa u prsa :D :)
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

radije oci u oci :D :D
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

ma jel reko' stoni tenis... :D :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Udario ga je tacno - u mali mozak. vjerujem da u onom momentu - iz Mirka je izasao sve i jedan dasak zivota koji je i imao, jer mali mozak i medula, tj. dio mozga koji se nalazi najblizi kicmenoj mozdini i koji kontrolise disanje - su ti koji su najpodlocnij ovakvim udarcima - u trentku dodje samo do gubitka svijesti. Mozes biti mrcina - od 400kg - i nije potreban uopste posebno jak udarac, vec preciznost, znaci znati tacno gdje i kako (cijelim stopalom) udariti nekog u glavu da bi se srusio kao vreca krompira. Zbog toga vecina kontakt sportista i nosi - masku, jer mozak je inace - kao lopta jedna, koja pluta u kontenjeru s vodom (lubanja i mozdanana tekucin) - tako da kad udaris od stranu kontenjera - mozak prvo leti na suprotnu stranu - svom silinom - da bi se odbio - i vratio - na drugu stranu. Tako da imas traumu - ne samo tamo gdje se udarac desio vec i na suprotnoj strani. Zato su udraci u glavu - jako, jako opasni jer mogu dovesti do toga da se neki krvni sud - pukne, i imas krvarenje intrakranialno, sto znaci - ukoliko si sretan da je dobar neurohirug na smjeni tu noc imas sansu da prezivis i oporavis se 90%, sumnjam da 100% iko moze biti poslje toga. Ukoliko ne, u bozijim si rukama, i ako prezivis bices invalid jer permanentno odumiranje mozga se desi za 10-20 minuta, od prekida dotoka krvi.

I ovaj borac je do zla boga prljava jedna Brazilska sumska zivotinja. Oni udraci laktovima, pa nije mi jasno jos gdje to ima, tu je Mirko i izgubio borbu tj. poceo je paniciti - to se je vidjelo na njemu. I iako sam ja laik po pitanju borilackih sportova, a reporteri govore da je Mirko jak u borbi na parteru, po onome do sad vidjenom, to je Mirku najslabiji link u lancu, do kompletnog borca. On ne samo da se slabo brani s poda nego kad i obori nekog na tlo - rijetko kad se odlucuje - da ga napadne - sjecam se borbe koju je izgubio tako - jer ga je covjek uhvatio u pologu (ne znam o kojem se liku radi) - upravo kad je nasrnuo na njega dok je lezao na ledjima.

Sve u svemu, zao mi je ne sto je izgubio vec sto je stvarno - lose se pokazao, i dobio postenih batina.
drug_komesar

Post by drug_komesar »

Nosferatu wrote:Udario ga je tacno - u mali mozak. vjerujem da u onom momentu - iz Mirka je izasao sve i jedan dasak zivota koji je i imao, jer mali mozak i medula, tj. dio mozga koji se nalazi najblizi kicmenoj mozdini i koji kontrolise disanje - su ti koji su najpodlocnij ovakvim udarcima - u trentku dodje samo do gubitka svijesti. Mozes biti mrcina - od 400kg - i nije potreban uopste posebno jak udarac, vec preciznost, znaci znati tacno gdje i kako (cijelim stopalom) udariti nekog u glavu da bi se srusio kao vreca krompira. Zbog toga vecina kontakt sportista i nosi - masku, jer mozak je inace - kao lopta jedna, koja pluta u kontenjeru s vodom (lubanja i mozdanana tekucin) - tako da kad udaris od stranu kontenjera - mozak prvo leti na suprotnu stranu - svom silinom - da bi se odbio - i vratio - na drugu stranu. Tako da imas traumu - ne samo tamo gdje se udarac desio vec i na suprotnoj strani. Zato su udraci u glavu - jako, jako opasni jer mogu dovesti do toga da se neki krvni sud - pukne, i imas krvarenje intrakranialno, sto znaci - ukoliko si sretan da je dobar neurohirug na smjeni tu noc imas sansu da prezivis i oporavis se 90%, sumnjam da 100% iko moze biti poslje toga. Ukoliko ne, u bozijim si rukama, i ako prezivis bices invalid jer permanentno odumiranje mozga se desi za 10-20 minuta, od prekida dotoka krvi.
pasha mene boli koljeno
sta bi moglo bit?
:D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Kod tebe je ova dijagnostika:

Sator i gumen camac,
Da ce ti Bosanac,
Samo da te jednom poljubi...
drug_komesar

Post by drug_komesar »

Nosferatu wrote:Kod tebe je ova dijagnostika:

Sator i gumen camac,
Da ce ti Bosanac,
Samo da te jednom poljubi...
kume ne bi ja nju ni flomasterom dirao
samo se falim
:-)
DUREX

Post by DUREX »

in33sa wrote:
DUREX wrote:
in33sa wrote:Vratit ce se Mirko, kao i poslije Randelmana, koji ga je pobjedio na slicnu foru (citaj zbog podcjenjivanja i bahatosti od strane Filipovica) pa ga je Mirko u revansu ubio u ringu.

U svakom slucaju, Filipovic je jedan od najvecih boraca u historiji borilackih vjestina. Malo previse arogantan, istina.
Poslije ovoga se ne vraca... Bio, bio dobar, naletio na jaceg(a frajer ga je razbio i u parteru, tacnije isfasirao ga bukvalno, cak ga je sudija vadio sa partera, iako je ona odluka bila diskutabilna i u korist Mirka, a onaj ga je mogao nako meziti do kraja runde i oba mu oka zatvoriti u najmanju ruku.... a i na standu, finalni udarac - zamalo mu glavu nije otkinuo... 15 minuta su ga budili)... i prosao... Ni prvi, ni zadnji.

Ja sam jos prije govorio da mu je najbolje da skonta dobar momenat, a imao ga je, uzeo je titulu i da se povuce... nije ovo shah, pa da mozes da guslas 50 godina, ovo je surov sport i kad ovdje jednom dobro fasujes, nemoze te niko vise sastaviti, al' dzaba... koliko god da sam ga gotivio-ispao je papak, jer nije shvatio kada da stane. Te pride, te ovo, te ono... A arogancija i kurcevitost su ga sjebali... I ako se vrati, nece to biti ono sto je prije bilo.
Nije naletio na jacega, Mirko je jaci od svakog borca iz UFC-a, i ne samo Mirko vec i Minotauro i Fedor, naprimjer. Tip ga je iznenadio za sto je Mirko kriv, vec u sljedecem mecu Mirko bi ga sahranio u kavezu.

Po tvojoj logici borac odustaje nakon jednog poraza. Onda se tu niko nebi takmicio osim Fedora koji odavno nije izgubio mec. Svi ostali bi valjda posramljeni otisli u cosak da se srame.

Inace, citat sa indexa:

"Kako sam se borio tako sam i prošao, bolje nisam ni zaslužio", analitičan je bio Mirko i nastavio: "To je valjda moj križ, svako malo padnem, ne znam zašto. Dvaput sam već prošao takvu krizu, protiv Randlemana pa sam se digao, pa protiv Fedora pa sam se digao. Dignut ću se ja opet. To je dio moje karijere pa zašto onda otrpio ne bih", zaključuje Mirko parafrazirajući poznati stih Riblje Čorbe.

Nije dugo trebalo da se nakon sinoćnjeg poraza pojave špekulacije kako je Gonzagin high-kick stavio točku na i Mirkove karijere. Ali na naš upit hoće li se i dalje boriti nakon ovoga Cro Cop odgovara: "Naravno, odradit ću ugovor do kraja, imam još četiri borbe."

Nakon ove kratke izjave Mirko je pozdravio okupljene novinare i ušao u auto. Sad prije svega slijedi oporavak nakon kojeg će početi razmišljanje o idućem protivniku.
A sta je po tvojoj logici onda dokaz snage i potvrda uspjeha, nego kad namaras nekoga, sto je Gonzaga i uradio... I to ne da ga je namarisao, nego mu je malo falilo da mu otkine glavu. Momak ga nije slucajno dobio, to je sigurno, niti ga je dobio pomocu trikova ili nesretnog slucaja, povrede itd... Cak je sudija dizanjem Mirka iz partera u stand, dao Mirku sansu da se izvadi za gubljenje poena na podu, medjutim i tu ga je Gonzaga poderao.

Ko bi koga sahranio, to ostaje da se vidi. Ja sam, za sada, samo stigao vidjeti kako Gonzaga sahranjuje Mirka(boba mu je falila). A to "on bi njega" ovo, ono, to ne pije vode, jer je borilacki sport crno-bijel... ili te ima ili te nema, a u zadnjem mecu falio je Mirko.... Naravno da, nakon sto se dobije po picki, pocinju izvlakuse i price: te nije ocekivao, te nije se pripremio... Alo ba ljudi, pa on je profesionalac i sampion, nema on sta da ocekuje i ne ocekuje... ON ZNA sta se moze desiti jer to mu je posao, a da se nije pripremio-ne vjerujem, jer je u konstantnom treningu... Da je kojim slucajem, kao sto nije, nalupao Gonzagu, pjevale bi se pjesme o njegovim treninzima i pripremama, a ovako kad je dobio po usima, sad odjednom pijanci, ne trenira, landra okolo itd.

Jednostavno je naletio na tvrd orah, nije nasao odgovor i popio je maralu.
Prije sam ga zaista gotivio i zelim mu da se "dozove" nakon onog skidanja glave, ali imam osjecaj da, kada se vrati, nece biti ono sto je nekada bio. Uglavnom, vidjecemo.
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

DUREX wrote:
in33sa wrote:
DUREX wrote: Poslije ovoga se ne vraca... Bio, bio dobar, naletio na jaceg(a frajer ga je razbio i u parteru, tacnije isfasirao ga bukvalno, cak ga je sudija vadio sa partera, iako je ona odluka bila diskutabilna i u korist Mirka, a onaj ga je mogao nako meziti do kraja runde i oba mu oka zatvoriti u najmanju ruku.... a i na standu, finalni udarac - zamalo mu glavu nije otkinuo... 15 minuta su ga budili)... i prosao... Ni prvi, ni zadnji.

Ja sam jos prije govorio da mu je najbolje da skonta dobar momenat, a imao ga je, uzeo je titulu i da se povuce... nije ovo shah, pa da mozes da guslas 50 godina, ovo je surov sport i kad ovdje jednom dobro fasujes, nemoze te niko vise sastaviti, al' dzaba... koliko god da sam ga gotivio-ispao je papak, jer nije shvatio kada da stane. Te pride, te ovo, te ono... A arogancija i kurcevitost su ga sjebali... I ako se vrati, nece to biti ono sto je prije bilo.
Nije naletio na jacega, Mirko je jaci od svakog borca iz UFC-a, i ne samo Mirko vec i Minotauro i Fedor, naprimjer. Tip ga je iznenadio za sto je Mirko kriv, vec u sljedecem mecu Mirko bi ga sahranio u kavezu.

Po tvojoj logici borac odustaje nakon jednog poraza. Onda se tu niko nebi takmicio osim Fedora koji odavno nije izgubio mec. Svi ostali bi valjda posramljeni otisli u cosak da se srame.

Inace, citat sa indexa:

"Kako sam se borio tako sam i prošao, bolje nisam ni zaslužio", analitičan je bio Mirko i nastavio: "To je valjda moj križ, svako malo padnem, ne znam zašto. Dvaput sam već prošao takvu krizu, protiv Randlemana pa sam se digao, pa protiv Fedora pa sam se digao. Dignut ću se ja opet. To je dio moje karijere pa zašto onda otrpio ne bih", zaključuje Mirko parafrazirajući poznati stih Riblje Čorbe.

Nije dugo trebalo da se nakon sinoćnjeg poraza pojave špekulacije kako je Gonzagin high-kick stavio točku na i Mirkove karijere. Ali na naš upit hoće li se i dalje boriti nakon ovoga Cro Cop odgovara: "Naravno, odradit ću ugovor do kraja, imam još četiri borbe."

Nakon ove kratke izjave Mirko je pozdravio okupljene novinare i ušao u auto. Sad prije svega slijedi oporavak nakon kojeg će početi razmišljanje o idućem protivniku.
A sta je po tvojoj logici onda dokaz snage i potvrda uspjeha, nego kad namaras nekoga, sto je Gonzaga i uradio... I to ne da ga je namarisao, nego mu je malo falilo da mu otkine glavu. Momak ga nije slucajno dobio, to je sigurno, niti ga je dobio pomocu trikova ili nesretnog slucaja, povrede itd... Cak je sudija dizanjem Mirka iz partera u stand, dao Mirku sansu da se izvadi za gubljenje poena na podu, medjutim i tu ga je Gonzaga poderao.

Ko bi koga sahranio, to ostaje da se vidi. Ja sam, za sada, samo stigao vidjeti kako Gonzaga sahranjuje Mirka(boba mu je falila). A to "on bi njega" ovo, ono, to ne pije vode, jer je borilacki sport crno-bijel... ili te ima ili te nema, a u zadnjem mecu falio je Mirko.... Naravno da, nakon sto se dobije po picki, pocinju izvlakuse i price: te nije ocekivao, te nije se pripremio... Alo ba ljudi, pa on je profesionalac i sampion, nema on sta da ocekuje i ne ocekuje... ON ZNA sta se moze desiti jer to mu je posao, a da se nije pripremio-ne vjerujem, jer je u konstantnom treningu... Da je kojim slucajem, kao sto nije, nalupao Gonzagu, pjevale bi se pjesme o njegovim treninzima i pripremama, a ovako kad je dobio po usima, sad odjednom pijanci, ne trenira, landra okolo itd.

Prije sam ga zaista gotivio i zelim mu da se "dozove" nakon onog skidanja glave, ali imam osjecaj da, kada se vrati, nece biti ono sto je nekada bio. Uglavnom, vidjecemo.

Kratko i jasno da ti kazem...seres sa komentarom svojim i laku noc!
Neelix

Post by Neelix »

MA DAJ... wrote:
DUREX wrote:
in33sa wrote: Nije naletio na jacega, Mirko je jaci od svakog borca iz UFC-a, i ne samo Mirko vec i Minotauro i Fedor, naprimjer. Tip ga je iznenadio za sto je Mirko kriv, vec u sljedecem mecu Mirko bi ga sahranio u kavezu.

Inace, citat sa indexa:

kako inteligentan komentar :D :D :D
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

balkanski... :roll: :oops:
Ddur

Post by Ddur »

Evidentno je da je Mirko u borbu usao opustenije i manje agresivno nego inace.Mislim da je Gonzaga borbu zavrsio na podu, jer ako ste pazljivo gledali snimak borbe, serija laktova je bila IZUZETNO precizna i jaka.Prava skola.Naravno tako uzdrman nema garda i ovaj ga ko zvecku spuca.U svakom slucaju svaka cast Gonzagi jer je izuzetno profesionalno i planski odradio borbu.
in33sa

Post by in33sa »

Tipicno je da nakon svakog Mirkovog poraza odnekud izroni ekipa onih koji govore "e sad je gotov, nema ga vise". tako je bilo i nakon Fedora, i nakon Rendelmana.

Nista novo, Mirko uvijek dodje jos i jaci, i potvrdi da je jedan od najboljih boraca u historiji borilackih vjestina. Cinjenica, on je najveci idol Japanaca zaljubljenika u borilacke sportove (sto ce ga reci ljudi koji se najbolje razumiju u tematiku) i to zato sto je uvijek isao srcem u borbu, Hoostu je dva puta izasao u ring povrijedjen, jednom vidno sepajuci a drugi put sa slomljenim rebrom. Obje borbe je naravno izgubio, ali je osvojio vise simpatija nego Hoost. Ili Fedor koji po rezultatima jeste najveci, ali zauvijek ce ga krasiti biljeg borca koji bira borbe i izbjegava protivnike. Mirku je odgadjao mec dva puta, da bi izasao u ring tek kada je saznao da Mirko ima problema sa lijevom nogom.
Sto naravno moze raditi kao branitelj titule, ali nije fer i navijaci to ne zaboravljaju.

Sad kad je UFC kupio Pride, i kada je izgubio mogucnost da kao branitelj titule bira termine i protivnike, i kada mu je jasno da gazde planiraju mec Fedor-Filipovic ali bez da ce Fedor odlucivati o terminu, on lagano napusti Pride i predje u Bodog. Istina, samo jednu borbu je odradio za Ruse, ali cisto sumnjam da ce se vratiti u Pride. Bar ne dok Mirko ne zavrsi karijeru.

Ne govorim da se Fedor boji Mirka, vec je proracunat i pametan borac, zna da ga je Mirko i sa ozljedjenom nogom dobro namucio i Fedor je u toj borbi dobio i batine, i ne zeli riskirati.

Mislim, sve se Mirku moze prigovoriti, i da je arogantan i da je bahat i da ima staklenu bradu, ali reci da je bivsi borac i da je alibi borac, e pa to ne moze. On je najjaci udarac koji je ikada usao u ring, on je Mike Tyson istocnjackih borilackih vjestina, i to niko ne moze opovrgnuti.
DUREX

Post by DUREX »

MA DAJ... wrote:
DUREX wrote:
in33sa wrote: Nije naletio na jacega, Mirko je jaci od svakog borca iz UFC-a, i ne samo Mirko vec i Minotauro i Fedor, naprimjer. Tip ga je iznenadio za sto je Mirko kriv, vec u sljedecem mecu Mirko bi ga sahranio u kavezu.

Inace, citat sa indexa:

Ja mozga i kurca... svaka ti cast.

Nego, za in33sa.... Boba ti fali pa da o Mirku pocnes u desetercu... Ok, obozavas ga, divis mu se... Kazem, i ja sam ga gotivio... medjutim price tipa, "vratice se jos jaci... pojesce ih" itd, sve su to sta-bi-bilo-kad-bi-bilo price. A ono sto se dalo vidjeti i sto je ostalo zabiljezeno, jeste da je Mirko popio nogu u usta i da su ga budili 10 minuta... Opet kazem, ne znam sta je veca potvrda snage, nego kada nekoga razbucas u ringu, a Gonzaga je to uradio... Pa i da ga Mirko slijedeci put dobije opet su 1-1. A da i ne govorim da dobiti jednog ovako jakog borca kao sto je Mirko ne mozes slucajno i na prepad.
in33sa

Post by in33sa »

Niti ga obozavam niti cu u desetercu, samo govorim realno sto i kako jeste. Napisah vec da ne gotivim Filipovica, samo mu skidam kapu na svemu sto je ucinio do sada.

A to sto je dobio udarac, pa kakve to veze ima sa cinjenicom da je jedan od najboljih boraca ikada? Nadal pojede Federera na zemlji, ali Federer je i dalje institucija za Nadala.

Porazi su sastavni dio sporta. Taj nas balkanski obicaj da istu osobu ili ekipu dizemo u nebesa ili bacamo pod noge, u zavisnosti je li u pitanju pobjeda ili poraz, je vec malo i komican.
array

Post by array »

Ma ne pretjeruj Mirko jeste dobar ali nije najbolji. Pa jeboga ti Fedor jos nije izgubio ni jednu borbu a i nema sanse protiv Mark Hunt. Evo sad mu je Gonzaga oduzeo titulu najjaceg udarca nogom. Nece se on oporaviti od Gonzage dugo niti ce ga dobiti ako se ikad ponovo sretnu. Nikad ga niko nije razbio kao Gonzaga.
in33sa

Post by in33sa »

Gonzaga mu uzeo titulu najjaceg udarca nogom :D

Hajde dobro, Mirko trazi revans, pa cemo o tome nakon revansa, ako budete imali obraza pisati ovdje :D
gocc

Post by gocc »

Toliko se truni o tom Mirku, antiteroristi, jos malo da je potrajalo bio bi novi narodni heroj... a ja eto nikada da neki njegov mec uhvatim na kablovskoj. E zato sam se bas onako, planski, parkirao ispred tv-a sada kad je bila ova UFC marisana u Manchesteru.

I sta bi.. dobi Mirko maru i to malo tezu... mislim, ono, ima nokauta i nokauta... ima mara i mara... ali ovakvu maru, ovakvo totalno gasenje svjetala... pa ja ovo nisam odavno vidio.

Brazilac jeste zivotinja iz dzungle, to stoji... ali Mirku bi mnogo bolje bilo da se nije toliko trsio kako teroriste ganja danju a trenira nocu... ljetna je sezona na pragu, sad ce teroristi da navale sa svih strana u 'lijepu njihovu' jer tesko da neko ko onakvu maru popije moze vise bilo koga da uplasi... :)

Mirko... vozdra..
Isabell

Post by Isabell »

Vratit ce su Mirko ....
Image
Ludi Kure

Post by Ludi Kure »

jel istina da je Mirko pitao svoje ljude "ko je usao u kavez i ko me opalio po glavi s ledja da mu je*em mater" :lol: sala mala... ovo je bio udarac stoljeca, svaka mu cast :P
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

daj ba ljudi nemojte gluposti pisati...u ringu je dovoljna sekunda nepaznje pa da se protvnik nadje na podu.(sjetimo se boks meca lewis- rahman)
normalno da ce se mirko vratiti i da ce se i dalje maltiti ..ali nece biti ni bolji ,ni slabiji -vec isti kakav je i bio prije ovog meca.
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

Mirko je fantastican borac. Mirko je spreman, jak, posjeduje tehniku i ima srce. Ali je napravio zivotnu gresku prelazeci u UFC. UFC veoma dobro placa to jeste istina. I postaje mnogo poluraniji od Boxa i za kratko vrijeme ce UFC postati daleko najgledaniji i popularniji.

U UFC nema stele ko u boksu i to raja voli. Ali zato se uzmaju velike doze dopinga i steroida. I zato mnogi dobri borci ne mogu opstati u tome sportu. Znam dosta nasih momaka koji su se spremali za UFC. Znam jednog fantasticnog borca ali kada im je receno o kakvim se zivotinjama radi u tome sportu ljudi su bez pola rijeci odustali.

A poraz koji je Mirko dozivio se moze svima desiti. Ali ono se desava jednom u 50 borbi. Onaj udarac malo ko moze podnijeti gotovo niko. Mirko je imao srecu sto ga Gonzaga nije pogodio sa ona dva udarca dok je lezo. Da ga je pogodio sa onim udarcima u onakvom stanju slomio bi mu vrat. Mirko je idealno proso. Knockout nije uvijek strasan. Lakse se covjek oporavi nekad od knockouta nego od dobrih batina. A to bokseri znaju.
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

veca_sa wrote:
Bosanski_Amerikanac wrote:Mirko je fantastican borac. Mirko je spreman, jak, posjeduje tehniku i ima srce. Ali je napravio zivotnu gresku prelazeci u UFC. UFC veoma dobro placa to jeste istina. I postaje mnogo poluraniji od Boxa i za kratko vrijeme ce UFC postati daleko najgledaniji i popularniji.

U UFC nema stele ko u boksu i to raja voli. Ali zato se uzmaju velike doze dopinga i steroida. I zato mnogi dobri borci ne mogu opstati u tome sportu. Znam dosta nasih momaka koji su se spremali za UFC. Znam jednog fantasticnog borca ali kada im je receno o kakvim se zivotinjama radi u tome sportu ljudi su bez pola rijeci odustali.

A poraz koji je Mirko dozivio se moze svima desiti. Ali ono se desava jednom u 50 borbi. Onaj udarac malo ko moze podnijeti gotovo niko. Mirko je imao srecu sto ga Gonzaga nije pogodio sa ona dva udarca dok je lezo. Da ga je pogodio sa onim udarcima u onakvom stanju slomio bi mu vrat. Mirko je idealno proso. Knockout nije uvijek strasan. Lakse se covjek oporavi nekad od knockouta nego od dobrih batina. A to bokseri znaju.
djetetu daj ime MIRKO
Koliko ja vidim naslov teme je Mirko.
Ergot

Post by Ergot »

E jebiga ljudi, ja stvarno ne vidim sta je to Gonzaga uradio sto ne bi uradio bilo ko na njegovom mjestu, i po cemu je on to 'zivotinja iz dzungle' (tri pizde majcine rasisticke). Sta, jel' ga trebao stediti na parteru? Pa jeste vi normalni? Nije se tukao sa nekim carsijskim gelipterom, nego sa Mirkom Filipovicem. Koji bi se to borac zajebavao sa drugim borcem Mirkovog kalibra? Covjek je jednostavno poduzeo sve sto je mogao u okvirima dozvoljenog, i to mu se isplatilo. Onim udarcima laktom se nema sta prigovoriti, 100% cisti, 100% legitimni, 100% u skladu s pravilima. Gotivim i ja Mirka, al' dobio je sta je zasluzio, ni manje ni vise, a to je i sam rekao, i sta ste se vi sad tu nasli srat?
Post Reply