Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
res publica

#44051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by res publica »

I prisustvovo je otvaranju mosta Zemun-Borča. :thumbup:

Image
razumibezumlje

#44052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by razumibezumlje »

Precednik radi 25 sati na dan ... dok se midhat zaljeva agdom po Teheranu ... :izet: :izet: Pitam se samo radil štafeta po begišu ?!
Danguba

#44053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

razumibezumlje wrote:Precednik radi 25 sati na dan ... dok se midhat zaljeva agdom po Teheranu ... :izet: :izet: Pitam se samo radil štafeta po begišu ?!
On ju je licno odnio tamo da je pronosaju od ruke do ruke kada on nije tu. :D
It_is_a_Leclerc

#44054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Ništa komičnije od ovih Dodikovih Bošnjaka tipa - Sanel Jakupović ili Lejla Rešić ?! Mislim, ko su ti ljudi ?! Gdje su ih našli ?! Odakle se javljaju ?! I - zaboga, ko je glasao za njih ?!
seln

#44055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

It_is_a_Leclerc wrote:Ništa komičnije od ovih Dodikovih Bošnjaka tipa - Sanel Jakupović ili Lejla Rešić ?! Mislim, ko su ti ljudi ?! Gdje su ih našli ?! Odakle se javljaju ?! I - zaboga, ko je glasao za njih ?!
Pa glasao je Dodik, ko ti treba vise? :D
I oni su legitimni, kao i Vlajki, ali Komsic kao nije...
jooj, sto ne gumo kad me manjine zajebavaju u mojoj zemlji.
Banksy

#44056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Dok je Plehe i Smajića, bolje da se poklopimo ...
mayab

#44057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

:lol:

:-) :lol: :lol:
dalje

#44058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

It_is_a_Leclerc wrote:Ništa komičnije od ovih Dodikovih Bošnjaka tipa - Sanel Jakupović ili Lejla Rešić ?! Mislim, ko su ti ljudi ?! Gdje su ih našli ?! Odakle se javljaju ?! I - zaboga, ko je glasao za njih ?!
Oni su Desnica Radivojevic, Mirko Pejanovic, Miro Lazovic, Zeljko Komsic...
Oni Dodikovi Bosnjaci.
Oni su bosnjacki izum.
Oni su GraDZani Republike Srpske.
It_is_a_Leclerc

#44059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

dalje wrote:
Oni Dodikovi Bosnjaci.
Oni su bosnjacki izum.
Uh, kakav promašaj. Silovit, bolan, nepredvidiv.

Vidi zlato... Miro Lazović, Mirko Pejanović, Željko Komšić, Slaviša Šućur, Mira Ljubijankić, Svetozar Pudarić imaju LEGITIMITET na izborima, odnosno, dobili su u glasove birača, građana Federacije.

Sa druge strane, Lejla Rešić (inače poznata po tome da je pitala Emira Suljagića - "Koliko se para dobija kad se uđe u SDP ?") nije bila na listi DNS-a nizašto nikad, Sanel Jakupović nije bio na izborima i nije bio kandidat nizašto nikad, Jasmina neka, nikad nije bila kandidatkinja SNSD-a nizašto, Jasmin Komić nikad nije bio na listi SNSD-a. Kad Lejlu Rešić izaberu građani RS-a, ja neću imati ništa protiv da ona kao Bošnjakinja uđe u Vladu, Narodnu skupštinu, Vijeće ministara... Ali kad žena dobije posao jer je Bošnjak, odnosno tako se izjašnjava, i samo i jedino zbog toga uzurpira mjesto nekom za koga su Bošnjaci u RS-u glasali, e onda mi smeta.
SaraFina

#44060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Pustite...

Pa i sam Emil Vlajki je bio Dodikovo kukavčije jaje Hrvatima u RS.
Kao da to ne znaju..
vivaldi

#44061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

mira hadzinica je takodjer u top 3
čaika

#44062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Image
ZAŠTO ONAJ KINEZ LAŽE DA JE TAMO POPULARNIJI BATA ŽIVOJINOVIĆ OD MENE? TAJ VALTER JE POGRIJEŠIO ŠTO JE BRANIO FEDERALNO SARAJEVO, A PITANJE JE JE LI ON UOPŠTE SRBIN: GUARDIAN RAZMIŠLJA O NOVOM KINESKOM INVESTICIONOM CIKLUSU
mayab wrote::lol:

"Doživjela ja, da ja ručam na 16. spratu u zgradi vlade, na terasi sa Predsjednikom moje države."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Neviđeno oplođavanje, ludilo brale. :lol: :lol: :lol: :lol:
mayab

#44063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Vidiš kako nekima tako malo treba..... :-) :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#44064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Treba više ovakvih emisija o Guardianu mada je ova prilično amaterski napravljena,da ne kažem seljački.Srazmjerno Guardianovoj veličini,
trebalo bi angažovati ljude sa BBC-a da naprave jedano epohalno dokumentarno djelo o Guardianu sa najmanje 6 epizoda.
Naravno i ova emisija je imala šarma,recimo ova gospođa koja je pravila tepsiju za tepsijom Urmašica za Guardiana kako bi ovaj dobio
potrebnu snagu za ispunjavanje ustavnih obaveza.Gospođa ne zna da je Guardianu za seansu oplodnje otprilike 50-tak nerotkinja potrebno
možda 2 Urmašice,više ne treba.Ona uprla,umalo Guardian šećernu bolest da fasuje. :mrgreen:
dalje

#44065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

It_is_a_Leclerc wrote:
dalje wrote:
Oni Dodikovi Bosnjaci.
Oni su bosnjacki izum.
Uh, kakav promašaj. Silovit, bolan, nepredvidiv.

Vidi zlato... Miro Lazović, Mirko Pejanović, Željko Komšić, Slaviša Šućur, Mira Ljubijankić, Svetozar Pudarić imaju LEGITIMITET na izborima, odnosno, dobili su u glasove birača, građana Federacije.

Sa druge strane, Lejla Rešić (inače poznata po tome da je pitala Emira Suljagića - "Koliko se para dobija kad se uđe u SDP ?") nije bila na listi DNS-a nizašto nikad, Sanel Jakupović nije bio na izborima i nije bio kandidat nizašto nikad, Jasmina neka, nikad nije bila kandidatkinja SNSD-a nizašto, Jasmin Komić nikad nije bio na listi SNSD-a. Kad Lejlu Rešić izaberu građani RS-a, ja neću imati ništa protiv da ona kao Bošnjakinja uđe u Vladu, Narodnu skupštinu, Vijeće ministara... Ali kad žena dobije posao jer je Bošnjak, odnosno tako se izjašnjava, i samo i jedino zbog toga uzurpira mjesto nekom za koga su Bošnjaci u RS-u glasali, e onda mi smeta.
Ma ko je života ti glasao za Desnicu Radivojevića? Ko je ikad glasao i za jednog "srpskog ministra" u Vladi FBIH?
Dajete Srbima "genijalne" ideje i onda kuku majko...
mO k3

#44066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@dalje bosnje uce polahko , sve sto drugi urade mi jos bolje ce mo da uradimo :)
Helena2014

#44067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

"Doživjela ja, da ja ručam na 16. spratu u zgradi vlade, na terasi sa Predsjednikom moje države."
[/quote]

Pa, ne mogu da vjerujem da je ovo emisija neke televizije, bio nam predsjednik,ja ručala sa predsjednikom moje hurmašice i to 4 tepsije pekla dok nije ispekla za predsjednika, pa Bože :eh:
dpjokala26

#44068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dpjokala26 »

Helena2014 wrote:

Pa, ne mogu da vjerujem da je ovo emisija neke televizije, bio nam predsjednik,ja ručala sa predsjednikom moje hurmašice i to 4 tepsije pekla dok nije ispekla za predsjednika, pa Bože :eh:
[/quote]

nije to neki izum pojedinaca u manjem entitetu.kreni od svog kantona (moze se krenuti i od tvoje kuce :D ) pa do amerike.ima takvih na pretek.vjerovala ili ne ali je tako. :eh:
čaika

#44069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Helena2014 wrote:

Kako ne razumiješ, ne ruča se svaki dan sa takvim velikanom svjetske istorije, to je gospođa htjela da naglasi. Ko je ona, samo običan ljudski pepeo u metežu istorije, dok je Guardian čvrsta stijena i velikan bez premca. Hurmašice su tu kao simbol požrtvovanja naroda za svog Guardiana. A laska što je Guardian poslao helikopter radi jedne obične sesije oplodnje. Inače nerotkinje dolaze kako znaju i umiju i danima čekaju u redovima. :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#44070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

dalje wrote:
Ma ko je života ti glasao za Desnicu Radivojevića? Ko je ikad glasao i za jednog "srpskog ministra" u Vladi FBIH?
Prvo, to što stavljaš ljude u navodnike, je vrlo vrlo ružno i odurno.
Drugo, Predrag Kurteš - dobio glasove. Branka Đurić - bila na izborima i dobila glasove. Čak je i Desnica bio na listi i dobio je nešto glasova, naravno nedovoljno da uđe u Parlament.

Da li je Lejle Rešić bila kandidat igdje i na jednoj jedinoj listi DNS-a ? Hvala
dalje

#44071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

It_is_a_Leclerc wrote:
dalje wrote:
Prvo, to što stavljaš ljude u navodnike, je vrlo vrlo ružno i odurno.
Drugo, Predrag Kurteš - dobio glasove. Branka Đurić - bila na izborima i dobila glasove. Čak je i Desnica bio na listi i dobio je nešto glasova, naravno nedovoljno da uđe u Parlament.

Da li je Lejle Rešić bila kandidat igdje i na jednoj jedinoj listi DNS-a ? Hvala
Ne navodim ljude nego pozicije pod navodnike. Nisam napisao tzv "Desnica" nego tzv. "srpski ministar". I da znaš za ubuduće ministri nemaju blage veze sa listama i izborima. Mogu biti i nestranačke ličnosti.
Elem, kao što je Lejla srpska političarka bošnjačke nacionalnosti tako su i Desnica i Komšić bošnjački političari srpske tj. hrvatske nacionalnosti. Srbi prekopirali bošnjački izum i svaka im čast na tome, božja pravda.
It_is_a_Leclerc

#44072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Jel ti razumiješ da u parlamentu i u vladi treba da sjede predstavnici građana koji su ih birali na izborima. Dakle, ako su građani srpske nacionalnosti odlučili svoje povjerenje dati SDA-u i SDP-u, u čemu je problem da oni delegiraju srpske ministre u Vladu ?! Još uz to, svi kadrovi koje su delegirali, imena su sa listi za koje su građani u FBiH, pa i Srbi, mogli da glasaju na izborima. Sa druge strane, građani bošnjačke nacionalnosti su svoje glasove u RS-u dali koaliciji Domovina, a ne Marku Paviću koji je rekao da je obilježavanje stradanja djece Prijedora - "gej parada".
dalje

#44073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

It_is_a_Leclerc wrote:Jel ti razumiješ da u parlamentu i u vladi treba da sjede predstavnici građana koji su ih birali na izborima. Dakle, ako su građani srpske nacionalnosti odlučili svoje povjerenje dati SDA-u i SDP-u, u čemu je problem da oni delegiraju srpske ministre u Vladu ?!
:lol:
It_is_a_Leclerc wrote:Još uz to, svi kadrovi koje su delegirali, imena su sa listi za koje su građani u FBiH, pa i Srbi, mogli da glasaju na izborima. Sa druge strane, građani bošnjačke nacionalnosti su svoje glasove u RS-u dali koaliciji Domovina, a ne Marku Paviću koji je rekao da je obilježavanje stradanja djece Prijedora - "gej parada".
Ma jooook... ne znaš ti. Bošnjaci su svoj glas u RS dali DNSu i red je da ih Lejla predstavlja. :D Inače kad već spominješ Prijedor, Bošnjaci su tamo No.1 po pitanju tamanjenja čvaraka. :thumbup:
Mislim ono, sad ozbiljno, kad se praviš blentav i naivan božja pravda je da ti se to na isti način vrati pa da vidiš kako je. :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#44074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Nisu Bošnjaci No.1 nego nekakav Mirsad.
Nema s tobom smisla raspravljati. Po tebi ko god nije glasao za SNSD nije Srbin, što je morbidna glupost kolosalnih razmjera.

Dakle, da zaključimo raspravu. Lejla Rešić i Sanel Jakupović su Dodikovi Bošnjaci koji se izvlače iz ćoškova, iako nemaju minimalan legitimitet, čak ni u srpskom, a kamoli u bošnjačkom narodu. A ti guslaj dalje.
dalje

#44075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

It_is_a_Leclerc wrote:Nisu Bošnjaci No.1 nego nekakav Mirsad.
Nema s tobom smisla raspravljati. Po tebi ko god nije glasao za SNSD nije Srbin, što je morbidna glupost kolosalnih razmjera.

Dakle, da zaključimo raspravu. Lejla Rešić i Sanel Jakupović su Dodikovi Bošnjaci koji se izvlače iz ćoškova, iako nemaju minimalan legitimitet, čak ni u srpskom, a kamoli u bošnjačkom narodu. A ti guslaj dalje.
Upravo tako.
Kad 20 i kusur godina imamo "Alijine Srbe", što ne bi imali i "Dodikove Bošnjake". Nadati se da će sutra nekako biti i "Čovićevih Bošnjaka".
Pa da onda prekosutra svi sjednu za sto i sporazumno ukinu to zlo koje je stiglo iz sarajevske kuhinje.

Naravno da je zlo što DNS prestavlja Bošnjake u RS ali je isto tako zlo što DF prestavlja Srbe u FBiH.
Locked