Bosanac_21 wrote:
Kad bi Miljacka znala pricati,
od tuge bi nijema mogla postati
Ministarstvo za zastitu okolisa je vjerovatno na kolektivnom godisnjem odmoru. Zasluzili su, ... vjerovatno su preumorni, ...
Bosanac_21 wrote:
Kad bi Miljacka znala pricati,
od tuge bi nijema mogla postati
Najljepsi dijelovi grada za stanovanje su tako relativan pojam, uhh...homo_sapiens wrote:Ne slažem se . . . Ovo je samo trenutna (ovogodišnja) kriza.Sarayman wrote:Citam i suosjecam.. Fakat ljudi poput mIRC-i nemaju srece gdje stanuju. Kisa je jedini spas i pitanje vremena kad ce pasti.. Do tad istrpite, druge vam nema...
Dio od Vrbanja mosta do mosta kod El.privrede, uz Miljacku je najljepši dio grada za stanovanje. Bilo ljeti - bilo zimi. Iz iskustva.
Kakacemo mi svi manje i manje kako cijene namirnica i ostale cijene skakucu prema gore....chuchumbamayumbe wrote:Da svi kakimo manje, mozda bi manje i smrdilo?![]()
Bosanac_21 wrote:Ooooooj Semiha, hajde da se ovo s Miljackom rijesi![]()
Nema tu rjesenja dok kakve dobre kise ne udare pa da cijelo korito Miljacke
saperu.
psece govno ne smrdi ko one hemikalije u rijeci...nezeljeni nadimak wrote:Cudi me kako nema nekih opakih bolescura pored velikog otvorenog odvoda fekalija koji se proteze kroz cijeli grad. Govna direktno sikljaju iz onih cijevi u Miljacku. Ne moze se prici. Jucer kroz Vilsonovo, pseca govna na sve strane i Miljacka, neizdrzivo. Kako je samo onima koji zive uz Miljacku.
Jaka pravo....karanana wrote:ovo nije nista od pjene. kod mene (2-3 km nizvodno) opet jutros velike kolicine pjene. ja se stvarno ne sjecam da je prije ovako ikad bilo. mozda zbog susa pa se istice voda koja se odlijeva iz kada (a mozda je i neki industrijski zagadjivac). A fakat kolicina pjene se poveca ponedjeljkom (pocetak radne sedmice pa se ljudi okupaju) i petkom (dzuma).
Vidis, tema nisu govna, ali vec kad pjenis... psecih govana ima kao nagaznih mina na sve strane i od njih se ne moze zivjeti i kretati normalno, a parkovi i ono malo zelenila po gradu predstavljaju javne hale za pse i druge ljubimce.mIRCerka wrote:psece govno ne smrdi ko one hemikalije u rijeci...nezeljeni nadimak wrote:Cudi me kako nema nekih opakih bolescura pored velikog otvorenog odvoda fekalija koji se proteze kroz cijeli grad. Govna direktno sikljaju iz onih cijevi u Miljacku. Ne moze se prici. Jucer kroz Vilsonovo, pseca govna na sve strane i Miljacka, neizdrzivo. Kako je samo onima koji zive uz Miljacku.
sta se svi fatate specih govana, ne smrde vam auto ulje i auspuh...
jebo mater da sam znala da je psece i macije govno tako smrdljivo, bog zna sta bih uradila...
![]()
sinoc sve bilo ok do 10 navece, kad onda puhnu smrad...otpale mi trepavice na desnom gornjem kapku...
dinchy84 wrote:E ja prolazim Vilsom svaki dan, u govno jos ne ugazih![]()
A ovo sto smrdi iz Miljacke su ljudska, a ne pseca govna, to treba imati na umu!