miljacka ovih dana

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
RIZVA

Post by RIZVA »

mozda je pobjegao iz zoo centra i spustio se lagano u "misisipi" da udahne have :P
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Joj, sa prvom kisom Miljacka ce procvjetati.
A do tada..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

nezeljeni nadimak wrote:
dinchy84 wrote:E ja prolazim Vilsom svaki dan, u govno jos ne ugazih :roll:

A ovo sto smrdi iz Miljacke su ljudska, a ne pseca govna, to treba imati na umu!

To sto nisi ugazila ti, ne znaci da neko drugi nije i nije samo Vilsonovo u pitanju.

To sto iz Miljacke smrde ljudska, a ne pseca govna, nije nikakvo opravdanje za primitivizam vlasnika pasa niti za bilo sta drugo. Jedan problem se ne moze opravdavati drugim, ma koliko koji bio velik.

Sve ovo nema veze sa psima, vec sa njihovim neodgovornim i primitivnim vlasnicima.
tema o psecm govnetu postoji http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=36463 stoga ne yachatavaj ovu..
a ako ti vec psece govno smeta, kako vidis onako malo govno, a ne vidis komplet garnituru dnevne sobe kako lezerno stoji u zbunju kod hotela bristol sve dok budala poput mene i mojih roditelja ne plati odvoz TUDJEG SMECA?

Licimuri svih zemalja, ujedinite se!

Juce ja na prelazu Racha, prevodim sve u 16, zatvorim oci na sekundu i skontam EVO ME KUCI...iza mene stade sleper pun krava...miomiris BLAZI od lijepe miljacke...

aman...

PS Korisim ovu priliku da pohvalim komunalne sluzbe tuzlanskog kantona, bila je milina voziti se vasom teritorijom....
luciferino

Post by luciferino »

Nema rjesenja dok ne izbije kakva epidemija gradskih razmjera, pa onda još i pacovi pocnu kolo igrat po ulicama. Prema dobrom starom obicaju, kod nas se uvijek treba desiti neso ekstremno da bi reagovali. I naravno, treba svakog opalit po guzici jer zaboli neka stvar one što žive daleko od rijeke.
Skyfox

Post by Skyfox »

Pa vec ima stakora, neku vecer sam vidio par kako pretrcavaju od Miljacke prema Bristolu...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skyfox wrote:Pa vec ima stakora, neku vecer sam vidio par kako pretrcavaju od Miljacke prema Bristolu...
stakora nije bilo dok se nadobudne veterinarske sluzbe nisu nadigle na zapomaganje skorojevica koji su vodene zmije i bjeloushke MORALI istrijebiti, pa sad nema sta u lancu ishrane da trijebi stakore, tj da im broj drzi pod kontrolom...srecom imam macke, ali kakva pomoc kad ce stakori mutirati do velicine pudlice, onda cu morat macke branit od njih...
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

mIRCerka wrote:
Skyfox wrote:Pa vec ima stakora, neku vecer sam vidio par kako pretrcavaju od Miljacke prema Bristolu...
stakora nije bilo dok se nadobudne veterinarske sluzbe nisu nadigle na zapomaganje skorojevica koji su vodene zmije i bjeloushke MORALI istrijebiti, pa sad nema sta u lancu ishrane da trijebi stakore, tj da im broj drzi pod kontrolom...srecom imam macke, ali kakva pomoc kad ce stakori mutirati do velicine pudlice, onda cu morat macke branit od njih...
Ili češ morati do Afrike, Azije, po nove mačke . . . :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

homo_sapiens wrote:
mIRCerka wrote:
da dovedem sebi jednog macana
Image
karanana

Post by karanana »

mIRCerka wrote:
Znaci imamo mnogo kandidata za ulogu splintera. neka neko ubaci u Milju cetiri one male kornjacice da za koju godinu imamo i nindza kornjace.

Zar stakori nisu iznad zmija u lancu ishrane?
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 13:23, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

btw, preksinoc sam u spavacici izletila u 2 ujutro ispred zgrade misleci da 2 luticalice ganjaju macke, kad oni zaganjali trecg cuku...pa sam ih posamarala i rasCerala na tri strane i skontala tek onda da sam u spavacici pred zgradom....

kakve to veze ima s miljackom?
Pa mogli su me stakori pojest! :-D i mudilo je praaavo
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Amazonka27 wrote:jutros na skenderiji ona pogana pjena se pravo vidjela...bas pjena...jel moguce da niko na to ne raguje...mislim...rijeka...isparavanje...nije to tako bezze
kome se zaliti?

karanana, nijesu...
Image

kao sto vidis, zmijuga jede misha, a Tica jede zmijugu...
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

mIRCerka wrote:
homo_sapiens wrote:
mIRCerka wrote: stakora nije bilo dok se nadobudne veterinarske sluzbe nisu nadigle na zapomaganje skorojevica koji su vodene zmije i bjeloushke MORALI istrijebiti, pa sad nema sta u lancu ishrane da trijebi stakore, tj da im broj drzi pod kontrolom...srecom imam macke, ali kakva pomoc kad ce stakori mutirati do velicine pudlice, onda cu morat macke branit od njih...
da dovedem sebi jednog macana
Image
Jah, i postaviš mi ga na mostić da ne mogu proći . . . Hajd', bar neće biti ni onih stolova sa rabljenim krpicama.
karanana

Post by karanana »

A mungosi, rakuni i ostali glodari koji jedu zmije? Mislio sam da i stakori padaju u tu kategoriju ali vjerovatno nisu.

Uvijek potpora odgovora sa konkretnim dokazima. To cijenim. Odlicno, nisam biologiju imao ima jedno 15 godina.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

karanana wrote:A mungosi, rakuni i ostali glodari koji jedu zmije? Mislio sam da i stakori padaju u tu kategoriju ali vjerovatno nisu.

Uvijek potpora odgovora sa konkretnim dokazima. To cijenim. Odlicno, nisam biologiju imao ima jedno 15 godina.
maj best frend gugl :D

vidis, bjeloushka i anakonda su zmije, ali nisu iste, tako valjda i glodari...

ma ne bi se ja sjetila ove price da nisam srela cika Velju neki dan i tako zapricasmo se na sred ulice nas dvoje i tako dodjemo na tu temu...

uzas...

dobra vijest je da je neko asicare kupio bristol, vec par dana dva lika uredno ciste oko Bristola...

sad kad poCeraju zivi svijet iz poplavljenog podruma bristola...lelee majko...
Skyfox

Post by Skyfox »

mIRCerka wrote:btw, preksinoc sam u spavacici izletila u 2 ujutro ispred zgrade misleci da 2 luticalice ganjaju macke, kad oni zaganjali trecg cuku...pa sam ih posamarala i rasCerala na tri strane i skontala tek onda da sam u spavacici pred zgradom....

Zar veceri nisu prevruce za spavacicu :D

Kakvi mungosi protiv stakora skoro pa da ne postoji ucinkovita metoda istrebljenaja, jednom kad se namnoze samo ih prirodni neprijatelji mogu kontrolirati....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skyfox wrote:
mIRCerka wrote:btw, preksinoc sam u spavacici izletila u 2 ujutro ispred zgrade misleci da 2 luticalice ganjaju macke, kad oni zaganjali trecg cuku...pa sam ih posamarala i rasCerala na tri strane i skontala tek onda da sam u spavacici pred zgradom....

Zar veceri nisu prevruce za spavacicu :D

Kakvi mungosi protiv stakora skoro pa da ne postoji ucinkovita metoda istrebljenaja, jednom kad se namnoze samo ih prirodni neprijatelji mogu kontrolirati....
nema ovdje smaje koji se stidi... Image

ma ljudi, vise vam nece smetat psece govance na Vilsu, kad pocnete kukat da su vam stakori pojeli djonove na cipelama...
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

mIRCerka wrote:
nezeljeni nadimak wrote:
dinchy84 wrote:E ja prolazim Vilsom svaki dan, u govno jos ne ugazih :roll:

A ovo sto smrdi iz Miljacke su ljudska, a ne pseca govna, to treba imati na umu!

To sto nisi ugazila ti, ne znaci da neko drugi nije i nije samo Vilsonovo u pitanju.

To sto iz Miljacke smrde ljudska, a ne pseca govna, nije nikakvo opravdanje za primitivizam vlasnika pasa niti za bilo sta drugo. Jedan problem se ne moze opravdavati drugim, ma koliko koji bio velik.

Sve ovo nema veze sa psima, vec sa njihovim neodgovornim i primitivnim vlasnicima.
tema o psecm govnetu postoji http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=36463 stoga ne yachatavaj ovu..
a ako ti vec psece govno smeta, kako vidis onako malo govno, a ne vidis komplet garnituru dnevne sobe kako lezerno stoji u zbunju kod hotela bristol sve dok budala poput mene i mojih roditelja ne plati odvoz TUDJEG SMECA?

Licimuri svih zemalja, ujedinite se!

Kako ne mozes skontati da jedno sranje ne moze opravdati drugo?!!! Zasto to uvijek pokusavate? U ovoj zemlji ima toliko sranja da na svako sranje uvijek ima kontra sranje, ali gdje ce nas to odvesti? Zar je toliko tesko priznati da nesto nije u redu i suociti se s time, pa makar i mi sami bili u pitanju?

Pa dobro, vidim da ipak mislis da su parkovi i javne povrsine namijenjene kao seraonice za pse, tacnije kao poligoni za dokazivanje nivoa papanluka i stanja svijesti njihovih primitivnih vlasnika. A ja se ipak ponadao da ne spadas u tu kategoriju, no dobro. Dalje nemam namjeru raspravljati. :roll: :sad:
kEN0

Post by kEN0 »

treba je zatvoriti i napraviti biciklisticku stazu duz cijelog tokaod čarsije do rajlovca

dobra ideja. :-) :-) :-)

a gdje bi onda silna govna otisla ?
Last edited by kEN0 on 28/08/2007 12:43, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

nezeljeni nadimak wrote:
Kako ne mozes skontati da jedno sranje ne moze opravdati drugo?!!! Zasto to uvijek pokusavate? U ovoj zemlji ima toliko sranja da na svako sranje uvijek ima kontra sranje, ali gdje ce nas to odvesti? Zar je toliko tesko priznati da nesto nije u redu i suociti se s time, pa makar i mi sami bili u pitanju?

Pa dobro, vidim da ipak mislis da su parkovi i javne povrsine namijenjene kao seraonice za pse, tacnije kao poligoni za dokazivanje nivoa papanluka i stanja svijesti njihovih primitivnih vlasnika. A ja se ipak ponadao da ne spadas u tu kategoriju, no dobro. Dalje nemam namjeru raspravljati. :roll: :sad:
Ti da vidis i da znas citati, vidio bi da ima tema da se prica o psecem govnetu, a ovo je tema o cudnoj bijeloj pjeni u miljacki i nepodnosljivom smradu rijeke...

pa slijedeci put skontaj na kojoj si temi, sta je pisac htio reci pa nam se javi :D
ifbbpro

Post by ifbbpro »

ma jebo Miljacku ljudi, al kako se ljulja onaj most viseci u Vilsu, ja sinoc prelazio.. :shock: :shock:
I prije se ljuljao ali sinoc kad sam prelazio sa jos dvije osobe, kad se zaljulja ne mozes hodati normalno :oops:
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

mIRCerka wrote:
nezeljeni nadimak wrote:

Ti da vidis i da znas citati, vidio bi da ima tema da se prica o psecem govnetu, a ovo je tema o cudnoj bijeloj pjeni u miljacki i nepodnosljivom smradu rijeke...

pa slijedeci put skontaj na kojoj si temi, sta je pisac htio reci pa nam se javi :D
Nisam ni ocekivao vise, ali za tvoju informaciju govno sam tek spomenuo u recenici koja se odnosila na smrad Miljacke, bez namjere da okrecem temu na to, ali je onda to tebe pogodilo, pa si istgrla samo taj dio recenice i malo se zbog toga razgoropadila na mene. Radi vjerodostojnosti evo taj dio.

nezeljeni nadimak (citat):
Cudi me kako nema nekih opakih bolescura pored velikog otvorenog odvoda fekalija koji se proteze kroz cijeli grad. Govna direktno sikljaju iz onih cijevi u Miljacku. Ne moze se prici. Jucer kroz Vilsonovo, pseca govna na sve strane i Miljacka, neizdrzivo. Kako je samo onima koji zive uz Miljacku.
psece govno ne smrdi ko one hemikalije u rijeci...
sta se svi fatate specih govana, ne smrde vam auto ulje i auspuh...
jebo mater da sam znala da je psece i macije govno tako smrdljivo, bog zna sta bih uradila...
Mad

sinoc sve bilo ok do 10 navece, kad onda puhnu smrad...otpale mi trepavice na desnom gornjem kapku...
Kako rece ono, licimuri svih zemalja...?

Ne znam da li ces ti, ali ja vise necu ni zacatavati, niti se javljati na ovu temu.

Sve najbolje
mIRCerka

Post by mIRCerka »

wau, sad se trebam naci prozvanom a?
ja jesam izdvojila tu recenicu jer mi pricamo o rijeci koja bog zna kakve toksine nosi, a ti pricas o psecem govnetu...

ovdje je rijec o miljacki, stoga fakat, mojne zachatavati...
:oops:
*mima*

Post by *mima* »

Ovaj nezeljeni nadimak je klasicni provokator.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mima wrote:Ovaj nezeljeni nadimak je klasicni provokator.
mozda radi u nekoj tvornici koja pusta sta se vec pusta u miljacku...pa nam baca prashinu u oci...
Post Reply