Mi nismo andjeli II

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
progDVB

#1 Mi nismo andjeli II

Post by progDVB »

Dragojević: Snimam nastavak filma „Mi nismo anđeli“
- Definitivno ću snimiti nastavak kultnog filma „Mi nismo anđeli“ - bila je prva rečenica režisera Srđana Dragojevića. Kako on kaže, početak snimanja filma zakazan je za letnji period, a ekipa glumaca ostaje ista.

- Scenario za drugi deo filma smešniji je nego onaj za prvi. To će biti jedna romantična i vesela komedija - objašnjava Dragojević.

Film će se raditi u koprodukciji sa televizijom „Pink“, a na pitanje odakle ta saradnja, Srđan odgovara: „Kritičari su proglasili da sam ‘92, ‘93. godine izmislio ružičasti talas uz ‘Mi nismo anđeli“‘ i, kroz smeh dodaje: „Ovo je možda povratak korenima.“ Budući da „Pink“ pokreće internacionalnu filmsku kompaniju i da će sa amerikancima raditi čak šest koprodukcija, Dragojevićeva saradnja sa Mitrovićem potencijalno može doneti rezultate i izvan granica SCG. Dragojević je proveo više od tri godine u Americi radeći za „Miramaks“ i druge kompanije, tako da je njegovo iskustvo nezamenjivo. U američkoj produkciji uskoro bi trebalo da započne snimanje filma po romanu „Troje“ Džulijana Barnsa.

- Radnja filma smeštena je u Beograd, 15 godina kasnije. Nikola Kojo ima ćerku koja postaje mlada i zgodna žena. Koja u ovoj priči glumi patološko ljubomornog oca, koji pokušava da je zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja. Film je prilagođen današnjoj omladini i biće hip-hop muzike - priča Dragojević.
mag

Post by mag »

nisam do sada jos nista cula, tako da mi je drago sto si ovo spomenuo 8-)
Johnny Knoxville

Post by Johnny Knoxville »

Ovo je stvarno super vijest, jedva cekam da izadje taj drugi dio.
Post Reply