Mi bi htjeli da se zove ......

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
cheguevara_k1

#1 Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Zena i ja smo od sinoc dobili jos jednog cimera...Tacnije cimerku. Ja sam bio djubre, pa sam izazvao opstu opasnost, zamalo napravio lancani sudar, blokirao raskrsnicu 3 ulice ( na vracama ), ali sta sam mogao drugo kad je na sred ceste bila ona...

Image
Image

Sad sta je tu je, morace da se pomiri sa tim da ce zivjeti medju psima :D Nadam se samo da ce od komsijskih macaka nauciti kako se mjauce, da ne bi naucila kako se laje na komsije :-) :lol:

E sad ide glavno... Posto je curica, moja chupa i ja bi smo htjeli da joj damo ime macije majke i tetke ( kontali smo Bastet, ali je komplikovano ) pa smo skontali da to ime bude Mirci :D :D Nadamo se da se ne ljuti :D :D ( Ni macka sto je dobila ime Mirci, a ni Mirci sto se po njoj zove macka ) :lol: :lol:
baby_angel

#2 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by baby_angel »

cheguevara_k1 wrote:Zena i ja smo od sinoc dobili jos jednog cimera...Tacnije cimerku. Ja sam bio djubre, pa sam izazvao opstu opasnost, zamalo napravio lancani sudar, blokirao raskrsnicu 3 ulice ( na vracama ), ali sta sam mogao drugo kad je na sred ceste bila ona...

Image
Image

Sad sta je tu je, morace da se pomiri sa tim da ce zivjeti medju psima :D Nadam se samo da ce od komsijskih macaka nauciti kako se mjauce, da ne bi naucila kako se laje na komsije :-) :lol:

E sad ide glavno... Posto je curica, moja chupa i ja bi smo htjeli da joj damo ime macije majke i tetke ( kontali smo Bastet, ali je komplikovano ) pa smo skontali da to ime bude Mirci :D :D Nadamo se da se ne ljuti :D :D ( Ni macka sto je dobila ime Mirci, a ni Mirci sto se po njoj zove macka ) :lol: :lol:
:D :D :D :D :kiss: :kiss: :kiss: Swatka, mawa, najswadja :) :) :)
Da sam ja Mirci, meni bi to bilo super :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

Meni bi bila velika cast da se ta pufna zove mIRCi :D
cheguevara_k1

#4 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

E pa eto, dogovoreno je :D Do duse, i da nisi pristala, zena i ja jos sinoc odlucili kako ce ona da se zove :D :D :D
mIRCerka

#5 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:E pa eto, dogovoreno je :D Do duse, i da nisi pristala, zena i ja jos sinoc odlucili kako ce ona da se zove :D :D :D
Macke inace vole imena koja u sebi sadrze frikciju, tako da ti to C olaksava komunikaciju sa istom :D

:D sad sam virtuelna kuma :D

a da je bio djecak, kako bi mu dao ime?
cheguevara_k1

#6 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Da je djecak zvao bi se Hajrudin, a nadimak bi mu bio Grga ( zena rekla nadimak, a ja ime )
mIRCerka

#7 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:Da je djecak zvao bi se Hajrudin, a nadimak bi mu bio Grga ( zena rekla nadimak, a ja ime )
:lol: znas li da mi Husnija ode u glumce? Eki Hajrudin, tako se zvao vjeciti Sekretar mog razreda pune 4 godine :D

PS Sinoc su mene napale ovakve dvije na alipashinu...samo izronile iz PINK gradilista...kupila im ja male virsle da ih namamim, jedu one tako jedu i onda dodje Mama...pogleda me mrko, maznu jednu virslu i ode s djecom...

a ova tvoja je medasta, bice prelijepa! mIRCi :D
cheguevara_k1

#8 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Ova jos uvijek samo malo mlijeka pije i to je to. A nogice joj nekakve rahljave sva je ko okrpljena :D Kako li ce sa psima, to me brine najvise ???
mIRCerka

#9 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:Ova jos uvijek samo malo mlijeka pije i to je to. A nogice joj nekakve rahljave sva je ko okrpljena :D Kako li ce sa psima, to me brine najvise ???
nije pitanje kako ce ona s njima vec oni s njom, jer je ona dovoljno mlada da moze prihvatiti pse kao familiju...
Pa moja Bubica je bila glavna macka na dobrinji 2 jer je kod tete koja ju je uzela sa 2 Are izvodila show program...ona legne na ledja na pod a are slete njoj na sape i onda je kljuckaju, kao trijebe je od buha...

Popricaj ti sa svojim psima i objasni im da je maca njihova seka...ne zezam se, fakat popricaj....:D
cheguevara_k1

#10 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Popricaj ti sa svojim psima i objasni im da je maca njihova seka...ne zezam se, fakat popricaj....
Kakva crna "seka" ??? Pa nisu moji psi neki levati usminkani, vec cistokrvni BPK ( BBosanski Preturaci Kontejnera ), a uz to su i fino obuceni vojnici :) Koji slusaju sve sto im zapovjednik ( ja ) kaze :D :D
Svakako sam cuo da macke tamane zmije, pa ako je to istina, eto im novog pripadnika jedinice :D :D A ako nije istina, onda... Jebaji ga, neka radi u kuhinji :D :D
Pasiflora

#11 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by Pasiflora »

cheguevara_k1 wrote: cistokrvni BPK ( BBosanski Preturaci Kontejnera ) :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
mIRCerka

#12 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

tvoji dodž (domaća obična džukela) će morati prihvatiti generalicu macu...
Image
tinchy

#13 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by tinchy »

E pa, da ja ne bi isla u pionirsku gledati zivotinje, eto mene kod tebe i kod zene ti da vam pogledam zivotinjsko carstvo. Valjda mi necete naplatiti kartu :D :lol: Iako sam rekla da cu vam zabraniti da idete vani, e to ce vala biti malo teze :D :lol: :lol:
Lace

#14 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
cheguevara_k1 wrote:E pa eto, dogovoreno je :D Do duse, i da nisi pristala, zena i ja jos sinoc odlucili kako ce ona da se zove :D :D :D
Macke inace vole imena koja u sebi sadrze frikciju, tako da ti to C olaksava komunikaciju sa istom :D

e ne znadoh to kad sam svom ciciju dala ime

samo da te izvjestim da je dobar, zdrav, lijep, maza i nasa velika radost :)
cheguevara_k1

#15 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Lace wrote:
mIRCerka wrote:

e ne znadoh to kad sam svom ciciju dala ime

samo da te izvjestim da je dobar, zdrav, lijep, maza i nasa velika radost :)
Joj tetka ja zaboravio da ti imas macka :) Zamisli da tvoj Cici opali Mirci i da se rode : Ahmet,Taip,Jusuf,Jašar,Šaban i Šeherezada ( ovo zadnje je cisto da ne kazu da sam sovinista, dosta je sto ce da kazu da sam cigan il sandzaklija ) :D :D :D :D

Btw, ova mala, kaki i piski u pijesak fino. Samo brate dragi trudi se da ono jada od govanceta zakopa, ali joj je plitko pa se sjebe kad dodje do dna :D I ne znam zasto ona onakva kakva je ( velicine mog dlana i sva nekakava rahiticna ) ima neopisivu zelju da se popne na TV i na ves masinu :? :?
mIRCerka

#16 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

zato sto je mala i sto joj treba 1. toplina, 2. vibracija slicna vibraciji tijela macke :D

lace, znam ja da je Cici aka Krasnici aka Miki dobar :D kowiki je porastao?

PS Che, kad pises da Cici opali mIRCi, naglasi da su macke u pitanju. Hvala. :lol:
cheguevara_k1

#17 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Zato i nisam napisao miRCi vec Mirci :D :D :D :D
mIRCerka

#18 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:Zato i nisam napisao miRCi vec Mirci :D :D :D :D
:lol: prenese me jutros, a ni kafe nisam popila.... :D
cheguevara_k1

#19 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Ova mala slatka maca po imenu Mirci je MONSTRUM !!!!!

Kao prvo, jede k'o dvije odrasle macke :D
Kao drugo, kaki k'o dvije odrasle macke :D
Kao trece, ako joj je premalo pijeska u posudi ode u kupatilo i kaki u tus kabini :D
Kao cetvrto, jutros je Dobrica utvrdio da je strasno neukusna, a Mala je dobila po nosu ni kriva ni duzna :D
Samim tim je utvrdjeno da predstavlja potencijalnu opasnost za sve pse u okolini ( jebo Krsko sta je ona ) :D

p.s. Kako ime odredjuje covjeka, izgleda da isto tako odredjuje i macku :D:D:D:D
cheguevara_k1

#20 Re: Mi bi htjeli da se zove ......

Post by cheguevara_k1 »

Ljudi... Zovite hitnu... zovite vatrogasce... zovite US MC i 6. flotu...

Mirci od sinoc ima novog druga. Ja kad umrem ja cu pravo u dzenet/raj... Ne moze dzehenem/pakao 2 puta :evil:
Novi cimer joj je rotwailer Roni od svojih 2-3 mjeseca i prvo sto je uradio bilo je da je utvrdio kako je Mirci strasno neukusna.
A i ona je utvrdila da je on neukusan, samo se sad zdusno trudi da mu otkine uho iz meni nepoznatih razloga. Mozda zato sto se pokakio u njenom pijesku, a njeno govance izbacio vani :D :D :D
Post Reply