Metode i nacini zatrudnjivanja..

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

minche85

#26 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by minche85 »

radenska wrote:hahah vala bas, ja dok nisam planirala djecu mislila sam daa cu odmah da zatrudnim kad dodje taj momenat. Tek sam se sad nakon detaljnog ginekoloskog kad mi je dr rekao da je sve uredu, da ne postoji niti najmnja infekcija ili bolest organa malkice opustila. I ja racunam ove plodne dane, pa MM maltretiram koliko god da je umoran, a radi po 12 sati dnevno. :D :D :D
hahahaha..ooooo znam kako ti je :) mada se i moj MM u zadnje vrijeme zainteresovao za sve pa imam osjecaj da on tacnije znam kad su plodni dani a kad ovolucija :) Pa da nam se svima sto rpije zelja ispuni
Gospoda Ministarka

#27 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by Gospoda Ministarka »

žulijan asanž wrote:
radenska wrote:hahah vala bas, ja dok nisam planirala djecu mislila sam daa cu odmah da zatrudnim kad dodje taj momenat. Tek sam se sad nakon detaljnog ginekoloskog kad mi je dr rekao da je sve uredu, da ne postoji niti najmnja infekcija ili bolest organa malkice opustila. I ja racunam ove plodne dane, pa MM maltretiram koliko god da je umoran, a radi po 12 sati dnevno. :D :D :D
sta znaci MM?
Ili su inicijali, ili je Moje Musko :lol: :lol: :D
radenska

#28 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by radenska »

žulijan asanž wrote:
sta znaci MM?

moj muz hahhaha :lol: :lol: :lol:
HaHaHa2

#29 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by HaHaHa2 »

Gospoda Ministarka wrote:
žulijan asanž wrote:
sta znaci MM?
Ili su inicijali, ili je Moje Musko :lol: :lol: :D
ili Moj Muz :D

edit: et' :-D :-D
žulijan asanž

#30 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by žulijan asanž »

u tom slučaju ja sam ovoj svojoj NN nakon prošlosedmičnog okršaja :D :D :D :-) :-)
Gospoda Ministarka

#31 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by Gospoda Ministarka »

žulijan asanž wrote:u tom slučaju ja sam ovoj svojoj NN nakon prošlosedmičnog okršaja :D :D :D :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
mamicala

#32 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by mamicala »

žulijan asanž wrote:
sta znaci MM?
Moj muž - MM :D
uvijek dobar post

#33 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by uvijek dobar post »

minche85 wrote:
uvijek dobar post wrote:supruga i ja smo prvo imali period čišćenja...ona je prestala uzimati kontracepcijske pilule, prestali smo puštiti gudru, smanjili smo alkohol maksimalno, promijenili neke prehrambene navike, maksimalno se potrudili da smanjimo stres, ja sam napravio i spermogram...ozbiljan štreberska priprema...
nakon 4-5 mjeseci smo počeli raditi na djetetu...prvih par mjeseci smo ganjali plodne dane pomoću kalendara i tih kerefeka...i ništa jedno vrijeme...nekako u tom periodu jedna stara baka mi kaže...sine, mani se tih kalendara nego vi samo izbrojte 12., 13., i 14. dan nakon menstruacije misleći na 12., 13. i 14. dan od prvog dana menstrualnog ciklusa i ne vadi ga sine :D. bilo je tu još i babski dodatak da je 13. dan ako želiš muško a 12. i 14. ako želiš žensko dijete ali to nigdje veze.
Prvi plodni dani nakon tog razgovora mi fino to upratimo, izbrojimo i prvo pa muško...odmah ubod...
Inace i jesu plodni dani tada, mada nisu kod svih zena. Zavisi koliko je ciklusu redovan, i da li je uvijek u istom peridu. Ali u svakom slucaju ne moze odmoci od 12 dana redovno :) I cestitam na bebici :)
što jest jest! hvala na čestitkama...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#34 Re: Metode i nacini zatrudnjivanja..

Post by PipiDugaDevetka »

Ako sve propadne i sve nade potonu ima u Staroj pravoslavnoj crkvi ''Dječiji grob'', ustvari sandučić mrtvački na stolu (Kažu da su unutra ostaci djeteta nađenog kada je renovirana/pravljena crkva u 15. vijeku). Ispod tog stola provući se tri puta (i muško, i žensko, bez ozbira na konfesiju).

Magična moć ove sarajevske turističke atrakcije je dokazana na jednoj turistkinji iz Italije-Pisale talijanske novine.
Post Reply