memory stick problem
Moderator: Benq
-
a.sudo
#1 memory stick problem
- gefufna
na žalost najvjerovatnije ćeš morati uzeti novi stick jer je na tom izgorila memorija. Meni se desilo slučaj da nakon uključivanja stick-a računar prepozna sve kako treba ali količina memorije na stanju 0! nista nije pomoglo a radilo se takođe o 256mb. Sad bar memorija nije skupa kao ranije pa ti je najpametnije uzeti novu. 
-
a.sudo
#6 već probano
Ma to sam već sve probao ,jednostavno nema u opciji više fat32 nego samo fat,a razlika je tričavih 253 megabajta.
-
a.sudo
gefufna wrote:na žalost najvjerovatnije ćeš morati uzeti novi stick jer je na tom izgorila memorija. Meni se desilo slučaj da nakon uključivanja stick-a računar prepozna sve kako treba ali količina memorije na stanju 0! nista nije pomoglo a radilo se takođe o 256mb. Sad bar memorija nije skupa kao ranije pa ti je najpametnije uzeti novu.
Ma meni prepoznaje memoriju ali samo u fat sistemu i to mjesto 256 megabajta samo 2,5 mb.
- Qler
#9 Re: već probano
a.sudo wrote:Ma to sam već sve probao ,jednostavno nema u opciji više fat32 nego samo fat,a razlika je tričavih 253 megabajta.
a i ne treba ti bolan FAT32.... samo FAT
- iceman ze
ja bih isto htio priupitati.....jucer na poslu radio sam sa stickom.....ostao mi je u usb na kompu, kad sam se vratio.....na ekranu mi neko upozorenje preko citavog ekrana......ja pomislio da je operativni pao.......kad restartovao komp.....on sve u redau......aali stick ni da se javi......ne moze ga vise prepoznati ni jedan komp........
Jel i za mene vazi.......lovu u dzep.....i....
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Iz mog bogatoh i bolnog iskusta da.iceman ze wrote:ja bih isto htio priupitati.....jucer na poslu radio sam sa stickom.....ostao mi je u usb na kompu, kad sam se vratio.....na ekranu mi neko upozorenje preko citavog ekrana......ja pomislio da je operativni pao.......kad restartovao komp.....on sve u redau......aali stick ni da se javi......ne moze ga vise prepoznati ni jedan komp........
Posebno ako je u pitanju no-name hardware.
Mada nikad se ne zna. Pokušaj sa fintama add new hardware i found file ako se sječaš naziva nekog dokumenta sa sticka. zna upaliti.
- iceman ze
ma ja neka marka extreme nide veze.......jes da sam ga izhabao, pa svaki dan na poslu, jes mi valjo jedno 1,5 godinu, ali srecom imam iskustva sa brisanjem vaznih podataka kad mi najvise trebaju, tako da sam ja to davno sa sticka skinuo na sigurnije......on mi je ono bio kao produzena ruka......
ebo firmu koja ima kompove bez floppy-ja........
ebo firmu koja ima kompove bez floppy-ja........
- valterbranisarajevo
Probajte sa nekim od programcica za ovu svrhu koji su opisani na temi Software collection, ja uz njihovu pomoc cesto uspijem oziviti zaglavljeni stick. Tu prvenstveno mislim na freeware programe firme HDD Guru: Low level HDD formating i HDD disk wipe...
Nista vas ne kosta prije nego sto ga Recycle Binujete.
Nista vas ne kosta prije nego sto ga Recycle Binujete.