Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
luckylaka

#251 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by luckylaka »

crusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega :-)
Ne znas ni ti sam sta si napisao :-)
Digla_da_kreci

#252 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Digla_da_kreci »

Je li jos uvijek isti dogovor za okupljanje od 4pm?
crusader

#253 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by crusader »

luckylaka wrote:
crusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega :-)
Ne znas ni ti sam sta si napisao :-)
Da i to je tacno sto sam napiso, reprezentacija postaje cirkus ko za vrijeme Cire, a to ti je pokazala i ova zadnja utakmica sa Irskom gdje se vidi njihova bezvoljnost i stav "boli me racku". Bitno je da oni setaju oko hotela, po gradu, da se slikaju s rajom, s drotovima, malo se druze pozelili se i sve 5 :wink: . Jos da su otisli na ove vecere e onda bi tek bilo embel riva, ovako je susic makar malo sacuvo obraz.
zambaklija

#254 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by zambaklija »

klikerusa wrote:
Chicago075 wrote:Image
Evo kome treba nek se javi, karte u prodaji, 35$, na vratima 40$, VIP 60$
znaci na poluvremenu se ide u salu dase pripremi za koncert :? ...
au ovaj skuplji nego merlin ili halid evo MSR orginale skoro gostovao upad bio 10€,al' vas tamo šišaju :lol: :lol: :lol:
SSemir

#255 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by SSemir »

crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.
ja pregleda citav sajt nogometnog saveza nigdje to nisam nasao. redovno sam pratio na tvu uzivo izjave igraca i trenera, niko to nije spomenuo..
luckylaka

#256 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by luckylaka »

Na drugoj napisa,,Dzeko u St.louis ulaz]$200 :-) :lol: :x :oops: [/size]
crusader

#257 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by crusader »

SSemir wrote:
crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.
ja pregleda citav sajt nogometnog saveza nigdje to nisam nasao. redovno sam pratio na tvu uzivo izjave igraca i trenera, niko to nije spomenuo..
Eto ti snimak, Jasmin Bakovic generalni sekretar saveza je potvrdio dolazak reprezentativaca
http://www.youtube.com/watch?v=tGbWk_Db95o!
Rob_Atl

#258 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Rob_Atl »

sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se :D
Crvena Tifoza

#259 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Crvena Tifoza »

Rob_Atl wrote:sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se :D

:thumbup:
zambaklija

#260 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by zambaklija »

Rob_Atl wrote:sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se :D
:thumbup: :thumbup:
nosara

#261 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by nosara »

crusader wrote:
SSemir wrote:
Eto ti snimak, Jasmin Bakovic generalni sekretar saveza je potvrdio dolazak reprezentativaca
Ako je savez potvrdio ucesce, a ovi odbili da se pojave, treba ih tako udarit po dzepu da im pizde otpadnu... :wink:
SSemir

#262 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by SSemir »

crusader wrote:
SSemir wrote:
htio sam dokaz da su potvrdili za igrace i selektora da ce doci, u ovom videu niko ne spominje igrace.

a evo i zasto sam trazio dokaz:
Selektor Sušić juče je oštro reagovao i optužbe nazvao neistinama. Za večeru je, kaže, čuo dan prije polaska u Irsku, a humane namjere organizatora smatra veoma upitnim.

"Nema veze sa istinom da sam bilo kome rekao da ne želimo ja i igrači biti humani. Rekao sam joj da sam konsultovao igrače, da niko nije upoznat s bilo kakvom večerom. Ja sam taj koji je mogao dati pristanak za tako nešto, ali ne može mene niko dočekati u hotelu i tražiti nešto tako, a da ja pri tom niti znam ko je ta organizacija, ni čime se bave. Niko iz Komiteta mene nije obavijestio o tome, niti je tražio moj pristanak", kazao je Sušić i dodao:

"Mislim da su neki ljudi cijelu tu manifestaciju željeli iskoristiti za lične interese. Imam i jedan mejl koji čuvam ako zatreba. U njemu se jasno vidi koji je glavni razlog organizacije te nekakve humaniterne večeri".
Plan i program rada Sušić je napravio prije 20 dana i prisustvo bilo kakvoj manifestaciji nije bilo predviđeno.
"Nema nikakvih razloga da odstupim od svog plana, pogotovo zbog večere koju je neko zakazao u 19 sati, a mi smo u 18 imali trening. Mjesec dana oni razmjenjuju neke mejlove sa nekim, a da ja o tome ne znam ništa. Nikome i nikad nisam dao bilo kakav pristanak da ću se pojaviti na bilo kakvoj večeri. Igrači kada su čuli takođe su me pitali šta se dešava i reko sam im da nemam pojma o tome. Doveli su nas pred svršen čin", zaključio je Sušić.
nadam se da cete poslije ovog svi zacepiti vise i prestati pljuvati po selektoru i ostalu, nadam se da ce bar neki od vas osjetit stid zbog svega recenog..
Chuckie

#263 Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Chuckie »

Vala i ovi Ameri napravise teferic sa koridom od nase reprezentacije u pravu je Pape.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja_Ja

#264 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Ja_Ja »

Chuckie wrote:Vala i ovi Ameri napravise teferic sa koridom od nase reprezentacije u pravu je Pape.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes vala Ameri prave teferic, ko' da teferica do sada nije bilo.
Bordolini

#265 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by Bordolini »

Pokret! Nek i hala gori :-D
klikerusa

#266 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012

Post by klikerusa »

Ako ovako nastavimo pobjedicemo ih za par godina

2011. Meksiko - Bosna 2:0
2012. Meksiko - Bosna 2:1
2013. Meksiko - Bosna 2:2
2014. Meksiko - Bosna 2:3