Ne znas ni ti sam sta si napisaocrusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega
Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
- luckylaka
#251 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
- Digla_da_kreci
#252 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Je li jos uvijek isti dogovor za okupljanje od 4pm?
- crusader
#253 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Da i to je tacno sto sam napiso, reprezentacija postaje cirkus ko za vrijeme Cire, a to ti je pokazala i ova zadnja utakmica sa Irskom gdje se vidi njihova bezvoljnost i stav "boli me racku". Bitno je da oni setaju oko hotela, po gradu, da se slikaju s rajom, s drotovima, malo se druze pozelili se i sve 5luckylaka wrote:Ne znas ni ti sam sta si napisaocrusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega
- zambaklija
#254 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
au ovaj skuplji nego merlin ili halid evo MSR orginale skoro gostovao upad bio 10€,al' vas tamo šišajuklikerusa wrote:znaci na poluvremenu se ide u salu dase pripremi za koncertChicago075 wrote:
Evo kome treba nek se javi, karte u prodaji, 35$, na vratima 40$, VIP 60$...
-
SSemir
#255 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
ja pregleda citav sajt nogometnog saveza nigdje to nisam nasao. redovno sam pratio na tvu uzivo izjave igraca i trenera, niko to nije spomenuo..
- luckylaka
#256 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Na drugoj napisa,,Dzeko u St.louis ulaz]$200
[/size]
- crusader
#257 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Eto ti snimak, Jasmin Bakovic generalni sekretar saveza je potvrdio dolazak reprezentativacaSSemir wrote:otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
ja pregleda citav sajt nogometnog saveza nigdje to nisam nasao. redovno sam pratio na tvu uzivo izjave igraca i trenera, niko to nije spomenuo..
http://www.youtube.com/watch?v=tGbWk_Db95o!
-
Rob_Atl
#258 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se 
-
Crvena Tifoza
#259 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Rob_Atl wrote:sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se
- zambaklija
#260 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Rob_Atl wrote:sad zamislite da idu svaki put na neke vecere sirom evrope i svijeta... Manite se belaja ako je taj potvrdio dolazak nek sad uplati 10 000 na racun te humanitarne akcije i zdra. Ili i tad nece biti zadovoljni jer nisu pojeli janjetine sa Dzekom, Ibisevicem i ostalima... Nego ocekuje nas pravo hladno vrijeme uz kisu pa tako da znate pripremite se
- nosara
#261 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ako je savez potvrdio ucesce, a ovi odbili da se pojave, treba ih tako udarit po dzepu da im pizde otpadnu...crusader wrote:Eto ti snimak, Jasmin Bakovic generalni sekretar saveza je potvrdio dolazak reprezentativacaSSemir wrote:otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
-
SSemir
#262 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
htio sam dokaz da su potvrdili za igrace i selektora da ce doci, u ovom videu niko ne spominje igrace.crusader wrote:Eto ti snimak, Jasmin Bakovic generalni sekretar saveza je potvrdio dolazak reprezentativacaSSemir wrote:otkud ti to da je savez dogovorio ovu veceru? de mi nadji gdje si to procitao, ali da izvor nije neki kvazinovinar, neki amaterski medij i sl.crusader wrote:Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontati
a evo i zasto sam trazio dokaz:
nadam se da cete poslije ovog svi zacepiti vise i prestati pljuvati po selektoru i ostalu, nadam se da ce bar neki od vas osjetit stid zbog svega recenog..Selektor Sušić juče je oštro reagovao i optužbe nazvao neistinama. Za večeru je, kaže, čuo dan prije polaska u Irsku, a humane namjere organizatora smatra veoma upitnim.
"Nema veze sa istinom da sam bilo kome rekao da ne želimo ja i igrači biti humani. Rekao sam joj da sam konsultovao igrače, da niko nije upoznat s bilo kakvom večerom. Ja sam taj koji je mogao dati pristanak za tako nešto, ali ne može mene niko dočekati u hotelu i tražiti nešto tako, a da ja pri tom niti znam ko je ta organizacija, ni čime se bave. Niko iz Komiteta mene nije obavijestio o tome, niti je tražio moj pristanak", kazao je Sušić i dodao:
"Mislim da su neki ljudi cijelu tu manifestaciju željeli iskoristiti za lične interese. Imam i jedan mejl koji čuvam ako zatreba. U njemu se jasno vidi koji je glavni razlog organizacije te nekakve humaniterne večeri".
Plan i program rada Sušić je napravio prije 20 dana i prisustvo bilo kakvoj manifestaciji nije bilo predviđeno.
"Nema nikakvih razloga da odstupim od svog plana, pogotovo zbog večere koju je neko zakazao u 19 sati, a mi smo u 18 imali trening. Mjesec dana oni razmjenjuju neke mejlove sa nekim, a da ja o tome ne znam ništa. Nikome i nikad nisam dao bilo kakav pristanak da ću se pojaviti na bilo kakvoj večeri. Igrači kada su čuli takođe su me pitali šta se dešava i reko sam im da nemam pojma o tome. Doveli su nas pred svršen čin", zaključio je Sušić.
-
Chuckie
#263 Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Vala i ovi Ameri napravise teferic sa koridom od nase reprezentacije u pravu je Pape.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ja_Ja
#264 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Jes vala Ameri prave teferic, ko' da teferica do sada nije bilo.Chuckie wrote:Vala i ovi Ameri napravise teferic sa koridom od nase reprezentacije u pravu je Pape.
-
Bordolini
#265 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Pokret! Nek i hala gori 
-
klikerusa
#266 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ako ovako nastavimo pobjedicemo ih za par godina
2011. Meksiko - Bosna 2:0
2012. Meksiko - Bosna 2:1
2013. Meksiko - Bosna 2:2