Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
-
Tuzlachina
#227 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
ima li negdje prenos na tv ... hoce dijete da gleda tatu na tribinama 

- Ja_Ja
#228 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ako si u USA, bice ja vjerujem na ESPN3 (ima prenos Irska-BiH)
- fosil
#229 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Prije da ce biti kao i prosle godine na nekom meksickom kanalu. Trenutno na ESPN 3 u cetvrtak samo:Ja_Ja wrote:Ako si u USA, bice ja vjerujem na ESPN3 (ima prenos Irska-BiH)
International Friendly
5/31 2:25 PM EDT Alemania vs. Israel (Español)
5/31 2:30 PM EDT Germany vs. Israel (English)
5/31 3:00 PM EDT France vs. Serbia (English)
5/31 3:00 PM EDT Francia vs. Serbia (Español)
-
Tuzlachina
#230 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
nema na espn 3 .... naso na mexicka lokalna univision il neko slicno sranje ..
misimovic uno por favor gooooooooooooooooooooooooooooooool

misimovic uno por favor gooooooooooooooooooooooooooooooool
-
Crvena Tifoza
#231 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Vjeruj mi da sam itekako sam dobro upoznat ko su ti ljudi koji organizuju tu "humanitarnu veceru", i nije im prvi put da prodaju muda za bubrege.Ja_Ja wrote:Bespotreban komentar do jaja. Ako ti ne znas nista o projektu "Nasa realnost" ne znaci da niko nema pojma o njemu. U sustini bi bilo puno bolje i efikasnije da se svi pokupe i podrze ovu kako je ti nazva "humanitarnu akciju" nego neki od milion koncerata gdje ce se svakakve mrake nakupiti i spickat tih $100 a da nece ni znati ni gdje ni kako. Glupo je tvrditi da se ovom akcijom "pohranjuje neciji dzep" a sa silnim koncertima i inim rekvizitima se eto pravi ugodjaj. Ma znas ti nas ebo ti nas...Crvena Tifoza wrote:Samo se pitam odakle više ovi kreativci izvlače ideje samo da uzmu koji dolar.klikerusa wrote:Hmmmm
http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/8798 ... icagu.html
Dva dana prije odigravanja prijateljske utakmice između nogometnih reprezentacija Meksika i Bosne i Hercegovine, reprezentativci BiH, uz rukovodstva reprezentacije i Fudbalskog saveza BiH, prisustvovat će humanitarnoj večeri na kojoj će prikupljena novčana sredstva biti upućena projektu "Naša realnost".
Večera, na kojoj mogu prisustvovati svi navijači i prijatelji fudbalske reprezentacije BiH, bit će održana 29. maja u Hanging Gardensu u Chicagu, prenosi portal reprezentacija.ba.
Organizatori manifestacije su "Bosna TV" i "Naša realnost".
(Vijesti.ba/Fena)
Sad organizuju "humanitarnu akciju" za "humanitarne svrhe" o kojima niko nema pojma.
Al' važno je staviti $100 u džep od svake prodane karte. Valjda je i pohranjivanje vlastitog džepa humani gest.![]()
Sto se tice koncerata i tih kič dogadjaja, malo prelistaj unatrag pa ces vidjeti da mi se ne svidja ideja niti jednog. Ali ko voli nek izvoli, svi sebi za svoje pare pokusavamo napraviti ugodjaj.
Upravo tako. Ja dobro znam nas, i ko smo i sta smo.
Nego, ovdje je zestoko krenula prodaja "orginal" BHF rekvizita, od dukserica do majica itd. Bas me zanima koliko zapravo BHF ima profita od svega toga. Sve neki BHF a niko članarine nema.
-
Crvena Tifoza
#232 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Tuzlachina wrote:ima li negdje prenos na tv ... hoce dijete da gleda tatu na tribinama
Pa kako će te drugačije dijete pamtiti ako ga ne odvedeš na tribine.
-
Tuzlachina
#233 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
zvala me ASIMA neki dan iz Bosnatv da mi nesto uvali .... rekoh halo bing kako brat

- GandalfSivi
#234 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Regularno sam se nakanio da odem na tekmu, rekoh prestat cu bojkovati reprezentaciju (a bojkotujem ih otkako popusismo od Ceske na Kosevu, od tada nisam uzivo gledao tekmu), te u skladu s tim kupih karte, avionsku i za tekmu. Kako sam se zajebao pa to je nevjerovatno. Ono regularno, treba doci u Chicago, direktno se zapaliti na stadion, pregledati tekmu i bjezati koliko te noge nose. Dobio sam u zadnjih par dan milion nakvih pozivnica za "humanitarne" veceri, koncert Harisa Dzinovica, koji ce se, pazi sada, odrzati na samom stadionu, onda pozivnice za neke sumnjive klubove po Chicagu, gdje ce se kao vrhunac svega odrzati koncert nakvog Polumente (who the fuck is Polumenta?). Majke mi moje, cisto nevjerovatno. Kako sam se preselio iz Sarajeva u DC prije sest godina, upoznao sam dosta nase raje, i ono uglavnom urbana ekipa, vise manje normala, ali ovo me je fakat istraumiralo. Mozda je gore drugacija situacija, nemam pojma, ali regularno prenos zesci...
-
Rob_Atl
#235 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ma sto se sekirate sta ce biti poslije utakmice, niko vas ne tjera. I po evropi je isto tako samo sto mi preko bare ne dobijamo te pozivnice pa ni ne znamo puno toga oko tih derneka poslije utakmice. Svugdje je isto svako hoce da zaradi, u Zenici kad su tekme covjek zatvori biblioteku i okrece janje ispred nebil sta zaradio. Bezveze se "palite" na to sto raja organizuje koncerte, ove humanitarne akcije i sta li vec, kad je to u principu svugdje isto, ko voli nek izvoli ko ne voli pogledaj utakmicu i bjezi u hotel ili kuci i vozdra.
@C. Tifoza
Predpostavljam da si vidio po fejsbuku prodaju,jedino ako momak pod nadimkom Cipi oglase daje onda je orginal BHF produkt, jer je on glavni za podrucje USA/Canada. OVi ostali su fus, momci ce biti u piccolu dan ranije i ujutru prije tekme isto u piccolu pa ako je neko zainteresovan da kupi sta od BHF nek ode tamo...Novi salovi su im pravo dobri, nije da ih reklamiram nisam ni ja clan, al meni su predobri
@C. Tifoza
Predpostavljam da si vidio po fejsbuku prodaju,jedino ako momak pod nadimkom Cipi oglase daje onda je orginal BHF produkt, jer je on glavni za podrucje USA/Canada. OVi ostali su fus, momci ce biti u piccolu dan ranije i ujutru prije tekme isto u piccolu pa ako je neko zainteresovan da kupi sta od BHF nek ode tamo...Novi salovi su im pravo dobri, nije da ih reklamiram nisam ni ja clan, al meni su predobri
-
Crvena Tifoza
#236 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Rob_Atl wrote:Ma sto se sekirate sta ce biti poslije utakmice, niko vas ne tjera. I po evropi je isto tako samo sto mi preko bare ne dobijamo te pozivnice pa ni ne znamo puno toga oko tih derneka poslije utakmice. Svugdje je isto svako hoce da zaradi, u Zenici kad su tekme covjek zatvori biblioteku i okrece janje ispred nebil sta zaradio. Bezveze se "palite" na to sto raja organizuje koncerte, ove humanitarne akcije i sta li vec, kad je to u principu svugdje isto, ko voli nek izvoli ko ne voli pogledaj utakmicu i bjezi u hotel ili kuci i vozdra.
@C. Tifoza
Ma nije Cipi. Meni ne treba jer ja imam svoju orginal duksericu i ostale stvari od prvih duksa što su napravljene još iz Norveške. To što se tiče te prodaje, baš me neki dan pitao prijatelj hoće li se to nešto prodavati na dan prije tekme. Vidiš nisam imao pojma, ali ako su već orginali i ako to BHF prodava onda svaka čast. To podržavam! Valjda će imati one bar šalove od BHF. Ovo što sam ja vidio da prodavaju je neki fušeraj. Ono dođe ti sa crnom kesom punom nekih rekvizita i kaže haj za $20.
- Chicago075
#237 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Eto stigli su, koga zanima..A da u Piccolu imate prodaju BHF stvari u srijedu cini mi se cijeli dan, i cetvrtak ujutru...
-
MPC
#238 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Valja li mu ta roba ista jer cujem da neko danas u Belamiju prodaje te nase rekvizite pa da dzaba be kupujem. 
-
Crvena Tifoza
#239 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Zadnjih par rečenica su i smiješne i žalosne. Urbana raja je ovdje velika manjina.GandalfSivi wrote:Regularno sam se nakanio da odem na tekmu, rekoh prestat cu bojkovati reprezentaciju (a bojkotujem ih otkako popusismo od Ceske na Kosevu, od tada nisam uzivo gledao tekmu), te u skladu s tim kupih karte, avionsku i za tekmu. Kako sam se zajebao pa to je nevjerovatno. Ono regularno, treba doci u Chicago, direktno se zapaliti na stadion, pregledati tekmu i bjezati koliko te noge nose. Dobio sam u zadnjih par dan milion nakvih pozivnica za "humanitarne" veceri, koncert Harisa Dzinovica, koji ce se, pazi sada, odrzati na samom stadionu, onda pozivnice za neke sumnjive klubove po Chicagu, gdje ce se kao vrhunac svega odrzati koncert nakvog Polumente (who the fuck is Polumenta?). Majke mi moje, cisto nevjerovatno. Kako sam se preselio iz Sarajeva u DC prije sest godina, upoznao sam dosta nase raje, i ono uglavnom urbana ekipa, vise manje normala, ali ovo me je fakat istraumiralo. Mozda je gore drugacija situacija, nemam pojma, ali regularno prenos zesci...
Iskreno ja bi tebi preporučio i svakom normalnom da zaobiđu sve te vrhunce zabave poslije utakmice, i to u širokom luku.
Neka vam Čikago ostane u ljepšem sjećanju.
-
Crvena Tifoza
#240 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
MPC wrote:Valja li mu ta roba ista jer cujem da neko danas u Belamiju prodaje te nase rekvizite pa da dzaba be kupujem.
Ja bi ti preporučio da sačekaš da vidiš šta momci iz BHF nude. Ako se u belami prodava ono što se prošle sedmice prodavalo, mogu samo....
-
Chuckie
#241 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Trening u Chicagu, desni klik > open in new tab.

-
Crvena Tifoza
#242 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
I da ovoj prici dodje kraj. Izgleda da je otakzana ta "humanitarna vecera". Skontao i Pape s' kakvim lešinarima ovdje ima posla pa ih je sve poslao u neku stvar.klikerusa wrote:Hmmmm
Dva dana prije odigravanja prijateljske utakmice između nogometnih reprezentacija Meksika i Bosne i Hercegovine, reprezentativci BiH, uz rukovodstva reprezentacije i Fudbalskog saveza BiH, prisustvovat će humanitarnoj večeri na kojoj će prikupljena novčana sredstva biti upućena projektu "Naša realnost".
Večera, na kojoj mogu prisustvovati svi navijači i prijatelji fudbalske reprezentacije BiH, bit će održana 29. maja u Hanging Gardensu u Chicagu, prenosi portal reprezentacija.ba.
(Vijesti.ba/Fena)
Covjek dosao da stvara ekipu za kvalifikacije a ovi bi da teferice..
-
klikerusa
#243 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Obaještvamo sve koji su večeras (po lokalnom vremenu) u Chicagu trebali ići na humanitarnu večeru, da je ista otkazana.Crvena Tifoza wrote:I da ovoj prici dodje kraj. Izgleda da je otakzana ta "humanitarna vecera". Skontao i Pape s' kakvim lešinarima ovdje ima posla pa ih je sve poslao u neku stvar.klikerusa wrote:Hmmmm
(Vijesti.ba/Fena)
Covjek dosao da stvara ekipu za kvalifikacije a ovi bi da teferice..
Razlog: selektor Safet Sušić i igrači reprezentacije su odustali od pojavljivanja na humanitarnoj večeri.
-
klikerusa
#244 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Gdje treniraju?Chuckie wrote:Trening u Chicagu, desni klik > open in new tab.
U kojem su hotelu odsjeli?
- crusader
#245 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega 
- Mračajski proto
#246 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ima l' one Zek, zek ?GandalfSivi wrote:Regularno sam se nakanio da odem na tekmu, rekoh prestat cu bojkovati reprezentaciju (a bojkotujem ih otkako popusismo od Ceske na Kosevu, od tada nisam uzivo gledao tekmu), te u skladu s tim kupih karte, avionsku i za tekmu. Kako sam se zajebao pa to je nevjerovatno. Ono regularno, treba doci u Chicago, direktno se zapaliti na stadion, pregledati tekmu i bjezati koliko te noge nose. Dobio sam u zadnjih par dan milion nakvih pozivnica za "humanitarne" veceri, koncert Harisa Dzinovica, koji ce se, pazi sada, odrzati na samom stadionu, onda pozivnice za neke sumnjive klubove po Chicagu, gdje ce se kao vrhunac svega odrzati koncert nakvog Polumente (who the fuck is Polumenta?). Majke mi moje, cisto nevjerovatno. Kako sam se preselio iz Sarajeva u DC prije sest godina, upoznao sam dosta nase raje, i ono uglavnom urbana ekipa, vise manje normala, ali ovo me je fakat istraumiralo. Mozda je gore drugacija situacija, nemam pojma, ali regularno prenos zesci...
-
MPC
#247 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Cini mi se da su odsjeli u Intercontinental hotelu.. A trening je bio na UIC stadionu dole na Rooseveltu....klikerusa wrote:Gdje treniraju?Chuckie wrote:Trening u Chicagu, desni klik > open in new tab.
U kojem su hotelu odsjeli?
-
Rob_Atl
#248 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
sprema se koreografija ovi koji su upuceni kako izvoditi ove stvari neka objasne raji okolo sebe kako i sta , a pisat ce na svim sjedistima u sekcijama 149-153 pa valjda nece biti ko u atlanti, daj da bar lici na nesto...
- luckylaka
#249 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Cini mi se da si malo poglup za ovaj forum.Reprezentativci nisu otisli nikuda a ti ih,,saljes,, na neke vecere,igranke.Ukljuci malo tintaru prije nego sta napisescrusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega
- crusader
#250 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Pajseru procitaj sta sam napisao, najgore je kad priglup frajer ne skonta post, a komentarise ga. Ne saljem ih ja na vecere, vec je savez bio unaprijed dogovorio humanitarnu veceru, pa je na moje zadovoljstvo otkazana od strane reprezentativaca u zadnji cas. Ali vjerovatno sa svojom (ne)inteligencijom neces ni ovaj post skontatiluckylaka wrote:Cini mi se da si malo poglup za ovaj forum.Reprezentativci nisu otisli nikuda a ti ih,,saljes,, na neke vecere,igranke.Ukljuci malo tintaru prije nego sta napisescrusader wrote:reprezentacija pocela sve vise liciti na cirkus, kakve vecere kakvu bakraci, ako vec zele biti humani nek skupe pare i nek ih daju ekipi "nase realnosti" koja stvarno radi odlican posao, a ne da teferice zajedno jbt pa valjda je razlog njihovog dolaska utakmica a ne kojekakve manifestacije, koncerti itd. Otkazivanje vecere je prvi pametan potez susica u zadnjih godinu dana, ima nade i za njega