Meho Kodro dobio otkaz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Stari

#226 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Stari »

Evo vidim da se puno toga dramaticnog desilo...( a stvarno sam bio budala kad sam iskljucio kablovsku televiziju )
Znaci Mehi Kodri Dali Otkaz...vala, ja sam protiv toga ...ako se moja i zasta pita...otkaz bi trebalo dati ...Dominkovicu, Colakovicu, i, i, i ...kako se zvase taj novi sto je zamijenio Jelica...e njemu isto (ne znam ko je ali se ocito jako brzo uklopio u koncepciju igre :D )....

Mehi ...ne znam ni sta bih ti imao reci ... haj ti svojim poslom...(i dobro razmisli prije nego dodjes ponovo)... hvala ti za ovo sto si dosad uradio...a ovu marvu ce morati rusiti neko odande

BHF-u...i ostalima koji se time bave ...svaka podrska osim fizicke , uslijed godina i zdravstvenog stanja nadam se da je opravdano...borite se i dalje ...i pokusajte vidjeti nekako da u toj borbi strada sto manje onih ni krivih ni duznih

NSBIH ... pr'nucete i vi u fenjer ...prije ili kasnije...
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#227 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by grunt »

uvjek dobar gost wrote:Sve same palamude.... ima li ista danas organizovano.... da se podrži Meho koji u 11.ooh ima press konferenciju...

Hoćemo li mi ikad preći sa riječi na djela...????
JOK!!!

Image
JEDRILICA

#228 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by JEDRILICA »

Stari wrote:Evo vidim da se puno toga dramaticnog desilo...( a stvarno sam bio budala kad sam iskljucio kablovsku televiziju )
Znaci Mehi Kodri Dali Otkaz...vala, ja sam protiv toga ...ako se moja i zasta pita...otkaz bi trebalo dati ...Dominkovicu, Colakovicu, i, i, i ...kako se zvase taj novi sto je zamijenio Jelica...e njemu isto (ne znam ko je ali se ocito jako brzo uklopio u koncepciju igre :D )....

Mehi ...ne znam ni sta bih ti imao reci ... haj ti svojim poslom...(i dobro razmisli prije nego dodjes ponovo)... hvala ti za ovo sto si dosad uradio...a ovu marvu ce morati rusiti neko odande

BHF-u...i ostalima koji se time bave ...svaka podrska osim fizicke , uslijed godina i zdravstvenog stanja nadam se da je opravdano...borite se i dalje ...i pokusajte vidjeti nekako da u toj borbi strada sto manje onih ni krivih ni duznih

Pa zar ti nisi do juce pljuvao zajedno sa Hrasno38 po BHF-u? :shock:
Sir Amel

#229 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Sir Amel »

Pozdrav.
Jedini način da se bagra istjera iz saveza je oružjem (hladnim ili vatrenim) ili oruđem :D . Jebe se njima sta misle navijači BiH reprezentacije. E zato treba bojkotovati FS BiH i utakmice koje imaju ikakve veze sa njima (repka i premijer "Al' u kurcu" liga). Ja sam odavno to uradio i ne sekiram se toliko. Navijam za Englesku i ManUtd. Jest da me i Engleska iznervirala prosle kvalifikacije.
bice_bice

#230 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by bice_bice »

ako neko ima kakvu info sto se tice pres-konferencije nase legende, bio bih mu zahvalan!
neshto

#231 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by neshto »

zbog ove bagre smo izgubili igračinu koja se zove zlatan ibrahimović, čini se da će isto biti sa pjanićem ako se ova kriza produži.
ako se to desi govna bi trebalo javno linčovati! da se ovo dešava npr u njemačkoj davno bi potekla krv ali samo je nama ofirno poduzeti nešta konkretno. čim prije to bolje...
cooly

#232 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by cooly »

SVI PRED SAVEZ U JEDANEST SATI!!!!!!!!!!!!!

SVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za administratore: nemojte ovo brisati ili banovati, ovo je VAZNO SAD

za administratore: U JEDANEST SATI PRED SAVEZ!!

JA SAD POLAZIM

SVIIIIIIIIIIII PRED SAVEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUSIMO IH
Fiore

#233 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Fiore »

Ako ikad ovo bude procitao Kodro neka zna da niko nije zaboravio onu tricu protiv Danaca na Kosevu iz 97 godine.. Kodro zeliimo ti sve najbolje.. svoj patriotizam i istinske vrijednosti si dokazao :thumbup:
karanana

#234 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by karanana »

Kodro legendo, bilo te je lijepo vidjeti u subotu sa tvojim Velezom.
Legendo, nadam se da nisi previse pogodjen ovim sto se desilo, i mislim da smo svi bili poprilicno naivni kad smo mislili da ce stvari biti bolje. Na zalost ista govna su ostala tamo. Ali ovako je mozda i bolje za tebe, i ja vjerujem da ces ti tvoju karijeru nastaviti negdje u Spaniji u zdravoj i sportskoj atmosferi i da ces jednog dana dogurati do trenera tvoje Barce (osim ako se ne predomislis i dodjes u Velez) i selektora neke normalne zemlje.
Edin H.

#235 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Edin H. »

Ima li kakvih vijesti sa press-konferencije?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#236 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by hrasno38 »

JEDRILICA wrote:
Stari wrote:Evo vidim da se puno toga dramaticnog desilo...( a stvarno sam bio budala kad sam iskljucio kablovsku televiziju )

Hrasno nije pljuvao po BHF-u nego isto kao i dan danas se ne slaze da se stvari rjesavaju na utakmicama reprezentacije nego upravo izpred zgrade NS BiH. Ako je BHF-u isto kriv onaj koji igra za nasu zemlju i onaj iz saveza onda se nikada necemo sloziti. Licno uopste me ne interesuje ko je i odakle je u BHF-u samo sam komentarisao nacin i naravno odgovorio svakome tko je stavio upitnik na patriotizam onih koji su ovdje u BiH a ne slazu se sa BHF-om.
A od samog pocetka sam govorio sve najbolje o BHF-u dok nije dosla utakmica u Norveskoj.
Dakle nisam pljuvao nego se nisam slagao sa naciom a to je ogromna razlika.
uvjek dobar gost

#237 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by uvjek dobar gost »

Interes za same teme opada, na isti način splasnula je mržnja prema savezu... navikli smo mi na klipove....
Šta mi u stvari hoćemo ????
Stari

#238 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Stari »

hrasno38 wrote:
JEDRILICA wrote:

Hrasno nije pljuvao po BHF-u nego isto kao i dan danas se ne slaze da se stvari rjesavaju na utakmicama reprezentacije nego upravo izpred zgrade NS BiH. Ako je BHF-u isto kriv onaj koji igra za nasu zemlju i onaj iz saveza onda se nikada necemo sloziti. Licno uopste me ne interesuje ko je i odakle je u BHF-u samo sam komentarisao nacin i naravno odgovorio svakome tko je stavio upitnik na patriotizam onih koji su ovdje u BiH a ne slazu se sa BHF-om.
A od samog pocetka sam govorio sve najbolje o BHF-u dok nije dosla utakmica u Norveskoj.
Dakle nisam pljuvao nego se nisam slagao sa naciom a to je ogromna razlika.
Slozio bih se sa vecinom navoda gorepotpisanog komenatatora sa nickom hrasno38...nemam tu nesto puno ni dodati ni oduzeti...osim mozda jedne onako ..."interne" poruke forumskom dopisniku hrasno38:

:D ... Dzabe ti je sve sad... nas dvojca smo jednom zigosani kao munibovi placenici...i nema nam drugog boga. A da sam barem uzeo kakve pare :-? pa hajd....ali tako se to, na ovim valnim duzinama radi ....sto ono pjesnik rece ...."Ovdje kome ne porastu zubi - e kukala mu mati"
mire - ložač

#239 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by mire - ložač »

Pozdrav sima,

pošto vjerujem da svi znate za kontaktiranje barem "finim" mail-ovima sa "kvalitetnim sadržajem podrške" bujrum/ili ti izvolite.....

Mislim da bi njihov mail mogao kvalitetno svima poslužiti kao kanta jer i nisu ništa drugo, poslije zadnjeg pljuvanja u lice svima i pokušaja da prikažu sebe nedodirljivima.

A mislim da i BHF-u treba podrška za ono što će oni konkretno da urade , i od mene je imaju 100%.

Nemojmo otpisivati Kodru i prepuštati se kurvama ( izvinjenje adminu na riječniku ), nisu oni Bogom dani ....

P.S. Fanaticosi ------ VI STE NA POTEZU --- ČEKAMO VAS!!!! :bih:
niskoprofilni

#240 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by niskoprofilni »

Ne slažem se, nije samo BHF ovdje na potezu! Sve navijačke grupe su sada na potezu! Čekamo nas! :bih:
uvjek dobar gost

#241 Re: Meho Kodro dobio otkaz

niskoprofilni wrote:Ne slažem se, nije samo BHF ovdje na potezu! Sve navijačke grupe su sada na potezu! Čekamo nas! :bih:
Upravo tako, BHF je pojačanje, logistika... dodatna energija.... mi smo ovdje lokalno najveća snaga... u stvari to bi trebali biti, ali NISMO !
Ma ja čekajmo mi da nam dođe neko i nešto kao riješi...
Pa zar u Sarajevu recimo nemaju dva prvoligaša, zar grad ne broji preko 500 000 stanovnika..?
Zar nema populacije koja bi nešto bila spremna da uradi... ja ne mogu da vjerujem fakat, mislim mogu ali sam se nadao da će Kodro biti kap koja će preliti čašu zvanu fudbalski savez, ali neeee mi smo dresirani da nas jašu... po nekad dobijemo kocku šećera,... i goni.

Sve u svemu miševi, ovce, bekani....
Može li iko zamisliti šta bi se desilo da je savez RHR smijenio Bilića na ovakav način, da se nešto slično zbiva u savezu neke europske zemlje... ma bilo gdje sem po zemljama trećeg svijeta....

Šta mi u stvari hoćemo od života koji živimo....
laku noć

#242 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by laku noć »

Sir Amel wrote:Pozdrav.
Jedini način da se bagra istjera iz saveza je oružjem (hladnim ili vatrenim) ili oruđem :D . Jebe se njima sta misle navijači BiH reprezentacije. E zato treba bojkotovati FS BiH i utakmice koje imaju ikakve veze sa njima (repka i premijer "Al' u kurcu" liga). Ja sam odavno to uradio i ne sekiram se toliko. Navijam za Englesku i ManUtd. Jest da me i Engleska iznervirala prosle kvalifikacije.
Ti bi da kopiraš ove iz RS-a? :lol:
kemtrejls

#243 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by kemtrejls »

Navijači su jedna nezaobilazna karika,mada je kod nas totalno rasulo.
Vidjeli ste kako Dinamovi navijači lijepo dođu na trening,postroje igrače i održe im lekciju kako treba da se zalaže.
Na kraju krajeva,svi izvori prihoda nekad presuše,ali dok je publike tu su i sponzori.
Treba ignorisati sve ono što rade ovi ober lopovi iz saveza,ali isto tako treba djelovati na svim poljima,pa i biti radikalan!
Svi gledamo blamaže u svim nivoima takmičenja,kako klubova tako i službenih lica,a sve pod dirigentskom palicom naših lešinara sa tri glave!
Zaista je kap prelila čašu i vjerujem da će se,napokon,svi navijači koji u srcu nose BiH ujediniti i uraditi nešto korisno za naš kancerogeni fudbal!
ICH LIEBE BIH! :bih:
uvjek dobar gost

#244 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Kad i gdje?

KAD i GDJE?
Layne

#245 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Layne »

Zlatna metla 2008

Nakon posljednjih događaja u Nogometnom savezu BiH As pokreće veliku akciju pod nazivom Zlatna metla 2008.

Konačno je vrijeme da se sa onima koji to zaslužuju počnemo sprdati i da im pokažemo kako ih smatramo karikaturama.

U izboru, prvom ove vrste na našem tlu, pažnju ćemo u potpunosti posvetiti njima. Bićima koja konkuriraju za laureate. U najkraćem biramo osobu, koja je učinila najmanje za dobrobit bh. fudbala, koja je najviše napunila džepove, koja je najviše spletkarila, koja je najružnija, najantipatičnija... i uz to još uvijek pliva mutnim vodama sporta koji je kod nas najpopularniji.

Oni su to svakako zaslužili, jer danima se bore i ulažu maksimum napora za svoje dobro. Oni dobro krkaju po kafanama, dobro piju, nemaju pojma o fudbalu, navijaju za druge reprezentacije... a sav njihov trud ostaje nezapažen. Nikada ih niko zbog toga nije nagradio.

Za ovaj prvi dan naše akcije nudimo četiri imena za koja možete glasati. To su Iljo Dominković, Munib Ušanović, Bogdan Čeko i Sulejman Čolaković. Jasno, svi novi prijedlozi će biti uzeti u obzir.

Karizmatični lik koji će se okititi ovom titulom nagradu će dobiti u Zenici na susretu BiH - Azerbejdžan.

Način glasanja

Svi oni koji žele dati glas svojim favoritima za nagradu Zlatna metla 2008 mogu to učiniti putem SMS poruka na broj 062 333 532 (broj nije komercijalni) ili na mail. Naravno, predvidjeli smo nagradu i za glasače. Tako će jedan najsretniji dobiti zabranu ulaska na utakmicu BiH - Azerbejdžan, kako bi ga poštedjeli gledanja faca čelnika NS BiH.
uvjek dobar gost

#246 Re: Meho Kodro dobio otkaz

... Ma trebalo je još juče krenuti sa protestima, kako bi isti već sutra prerasli u demonstracije....!!!

Ali mi čekamo kao neki NATO da dođe i makne lopove.. jer mi se ne bi baš zamjerali sada toj mafiji koja je u sprezi sa politikom....!!
Lopove napolje !
dariosa

#247 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by dariosa »

Naravno da treba protestovati, ali dok se ne dodje do korijena problema, nece biti nikakvih solucija. Korijen problema je sam proces izbora clanova Izvrsnog Odbora, koje biraju kantoni i entitet. Jos nam niko na ovom forumu nije znao reci po kojim su oni kriterijama i od koga izabrani u Izvrsni Odbor. Njih koliko ja znam nominuje vlast u kantonu i entitetu, ali sam proces mi je nejasan. Ako neko to moze da pojasni, bio bi mu veoma zahvalan.

Ti clanovi Izvrsnog Odbora na kraju biraju sekretara (Usanovica) i clanove predsjednistva (Ceku, Smajlovica i Dominkovica). Tu je korijen problema i pritisak se mora izvrsiti na ljude koji clanove Izvrsnog Odbora postavljaju u savez (a cini mi se da to rade stranke na vlasti u kantnonima i entitetu). Zato mislim da se bez politike ovaj problem nece moci rijesiti.

PItam se npr, kako je Mensud Bašić izabran da bude predstavnik sarajevskog kantona u Izvrsnom Odboru saveza? Kako bas on, i ko je on, da bude u Izvrsnom Odboru najveceg i najbitnijeg fudbalskog tijela u zemlji? Kako on pored ovoliko istaknutih fudbalera u ovom gradu?

Mozda bi demonstracije trebalo organizovati ispred zgrada kantona, jer tu je korijen, tu nam se postavljaju ljudi koji vode savez?

Evo i liste clanova IO saveza, koji su politickom linijom postavljni na ove funkcije:

http://san.ba/index.php?id=2396
tokar

#248 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by tokar »

Samo nekoliko stvari da hapliciram:

- Meho Kodro je ispao naivan. Morao je znati da kada je postao selektor ide kao pastrmka pravo u bazen s piranama...

- Slučaj Meho Kodro još jednom pokazuje i dokazuje kako smo mi svi Meho Kodro i svaki nas avlijaner može zbrisati kada poželi i pokazuje i dokazuje da svi mi živimo u Nogometnom/fudbalskom savezu BiH

- Nama su nedodirljivi šuše poput Ilje Dominkovića(ko je on?), Sulejmana Čolakovića( ko je on?) ili Bogdan Čeko( ko je on?)

- Iranski savez je jedini savez na svijetu koji utakmice plaća kešom... Pijanica Ušanović je sa bratijom htio strpati to u kasu. Onu kasu tešku pola tone koja je jedne noći nestala netragom iz zgrade Saveza lopova BiH(NS BIH). Policija i tužioci ni danas nisu otkrili gdje je kasa. Smijem se kladit da odu u kuću Ušanovića, Dominkovića, Kureša, Čeka, Čolakovića, da bi je možda tamo našli...

- Neću da idem na proteste gdje dijele pište umjesto bejzbol palica
dariosa

#249 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by dariosa »

tokar wrote:Samo nekoliko stvari da hapliciram:

- Nama su nedodirljivi šuše poput Ilje Dominkovića(ko je on?), Sulejmana Čolakovića( ko je on?) ili Bogdan Čeko( ko je on?)
nisu nedodirljivi, ali treba doci do onih koji ih postavljaju a postavlja ih Izvrsni Odbor (IO). IO bira clanove predsjednistva, sekretara i selektora. Sekretar izvrsava administrativne obaveze, predsjdnistvo izvrsne, a selektor zna se... predsjednistvmo MORA konsultovati IO za svaku bitniju odluku.

pitanje je dakle, ko postavlja clanove IO saveza, a njih postavlja politika, ustvari kantoni u Federaciji i RS. tu je dakle kljuc problema, kako su ti ljudi uopste izabrani i zasto? po kojim kriterijima? na koji mandat? od koga? to MORAMO saznati da bi znali gdje da najefektivniji izvrsimo pritisak.
laku noć

#250 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by laku noć »

Pritisni te Milorada bekriju,i malo ga "pogurajte" i riješen problem .Voli on rampapa :lol:
Post Reply