Meho Kodro dobio otkaz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dariosa
#176 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ne znam kakve su ovlasti Komsica po ovom pitanju, ali mislim da bi se morao angazovati u akciji "ciscenja" saveza. Ipak je covjek clan predsjednistva i znamo da zeli da pomogne. Mislim da je osim medijske podrske potrebna i politicka pomoc da bi se rijesili ovim mafijasa i uhljupa.
- Bosanac in Lederhosen
#177 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Mozda da mu nesto napisemo. Ma makar link na forum...dariosa wrote:Ne znam kakve su ovlasti Komsica po ovom pitanju, ali mislim da bi se morao angazovati u akciji "ciscenja" saveza. Ipak je covjek clan predsjednistva i znamo da zeli da pomogne. Mislim da je osim medijske podrske potrebna i politicka pomoc da bi se rijesili ovim mafijasa i uhljupa.
Kabinet člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda
Tel: + 387 33 471 213
Fax: + 387 33 206 563
e-mail: [email protected]
http://www.zeljkokomsic.ba/ba/stream.php?kat=15
-
aidaa_princess90
#178 Re: Meho Kodro dobio otkaz
ja se slaazem s Vama !!!Pisite Komsicu,ako nece on pomoci ko ce?Bosanac in Lederhosen wrote:Mozda da mu nesto napisemo. Ma makar link na forum...dariosa wrote:Ne znam kakve su ovlasti Komsica po ovom pitanju, ali mislim da bi se morao angazovati u akciji "ciscenja" saveza. Ipak je covjek clan predsjednistva i znamo da zeli da pomogne. Mislim da je osim medijske podrske potrebna i politicka pomoc da bi se rijesili ovim mafijasa i uhljupa.
Kabinet člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda
Tel: + 387 33 471 213
Fax: + 387 33 206 563
e-mail: [email protected]
http://www.zeljkokomsic.ba/ba/stream.php?kat=15
-
sijedi
#179 Re: Meho Kodro dobio otkaz
politika da se miješa u sport, pa to je nemoguće.Ljudi iz Saveza su izabrani na najdemokratskiji način i tu politika, a pogotovo taj sdp-eovac nema šta da radi.Munib, a Bogami u pozadini se osjeti miris(smrad)i Paše,a i ostali demokrate nedopuštaju da tamo neki anominusirade šta im je ćeifdariosa wrote:Ne znam kakve su ovlasti Komsica po ovom pitanju, ali mislim da bi se morao angazovati u akciji "ciscenja" saveza. Ipak je covjek clan predsjednistva i znamo da zeli da pomogne. Mislim da je osim medijske podrske potrebna i politicka pomoc da bi se rijesili ovim mafijasa i uhljupa.
Zato tri puta hura za savez.
Stomak me boli
-
dariosa
#180 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Kako se bira Izvrsni Odbor saveza? Da li iko ima odgovor na to pitanje? Ocigledno je tu kljuc problema. Izvrsni Odbor bira predsjednistvo i sekretara saveza.
-
dariosa
#181 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Mislim da medijska podrska, kao i podrska fudbalera nece biti dovoljna ako ne bude postojao veliki politicki pritisak da se rijesi ovaj problem. Mislim da problem mora da dodje do predsjednistva. Haris bi morao da se angazuje. Od Komsica to stvarno ocekujem da uradi, da se maksimalno aktivira i pokusa da utice na rijesavanje problema.
- bijelo_dugme
#182 Re: Meho Kodro dobio otkaz
alphonse kauders wrote:Ma najlakši način kojim ih možemo potjerati je natjerati političare da se javno petljaju u Savez, jer je Fifa i Uefa tu rigorozna i slijedi automatska suspenzija Saveza, svih klubova i reprezentacije. Ili da bilo koji klub tuži preko redovnog suda Savez (i tu je Fifa neumoljiva) - opet suspenzija Saveza.
Malo morgen, ti haman ne znas da je presjednik saveza doskora bio i premier "Repubklike" CPCKE
- bijelo_dugme
#183 Re: Meho Kodro dobio otkaz
jagode wrote:za mene ne postoje podjele sto se ovog slucaja tice
domaci-dijaspora
sarajlije-zenicani
srbin-hrvat-musliman
bhf-maniaci-rodeni-grobari-horde zla
za mene su podjele samo
MI (navijaci BiH)-ONI (mafijasi i lopovi)♦
Tako i treba, tako nas i politicari djele...
- amrica
#184 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ima li neko ovdje pravno informiran da nam objasni kako neko ko je optuzen za pronevjeru miliona KM moze biti vracen na istu tu funkciju odakle je potkradao drzavu? Ima li neko tacnu informaciju sta se desava sa tim sudjenjem Usanovicu?
Po "obicnom" zakonu osoba koja je optuzena i protiv koje se vodi sudski proces ne moze obavljati tu duznost na kojoj je radila kriminalana djela. Mozda za F-NS vaze drugi zakoni?
U tom slucaju se moze FIFI i UEFI poslati pismo da su celnici napravili krivicno djelo vracajuci Usanovica na celo saveza.
Po "obicnom" zakonu osoba koja je optuzena i protiv koje se vodi sudski proces ne moze obavljati tu duznost na kojoj je radila kriminalana djela. Mozda za F-NS vaze drugi zakoni?
U tom slucaju se moze FIFI i UEFI poslati pismo da su celnici napravili krivicno djelo vracajuci Usanovica na celo saveza.
- muskox
#185 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Po zakonu oni protiv kojih se vodi sudski postupak nemogu biti izabrani na funkciju u fudbalskom savezu ali zakon za njih (gospodu u savezu) ocito ne vazi.amrica wrote:Ima li neko ovdje pravno informiran da nam objasni kako neko ko je optuzen za pronevjeru miliona KM moze biti vracen na istu tu funkciju odakle je potkradao drzavu? Ima li neko tacnu informaciju sta se desava sa tim sudjenjem Usanovicu?
Nazalost FIFA i UEFA ne bentaju nas obicne smrtnike, tako da nase pismo nebi urodilo plodom. Bivsi predsjednik RS-a Milan Jelic je bio u predsjednistvu saveza (poznato je da se politika nesmije mjesati u sport) pa ove institucije (UEFA i FIFA) nisu nista uradile. A vjerujem da su dobili na stotine pisama (cak sam i ja jednog poslao). Tako da nesmijemo od FIFE i UEFE nista ocekivati nego moramo situaciju rjesavati svojim rukama a zna se kako...
- pitt
#186 Re: Meho Kodro dobio otkaz
a joj.....pa to nije samo specificno za NS vec u svemu drugom u zemljiamrica wrote:Ima li neko ovdje pravno informiran da nam objasni kako neko ko je optuzen za pronevjeru miliona KM moze biti vracen na istu tu funkciju odakle je potkradao drzavu? Ima li neko tacnu informaciju sta se desava sa tim sudjenjem Usanovicu?
-
BHF
#187 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Pozdrav
Sve su to smijesne price, POLITIKA NESMIJE DA SE MJESA U RAD SAVEZA, tako da se niko od njih nece mjesati niti ima kakve ovlasti da ih smijeni!!!!!!!
ZATO TREBA MI DA SE ORGANIZUJEMO, SKUPIMO, ODEMO PRED NOGOMETNI SAVEZ (Ferhadija-Sarajevo) napravimo nevidjene nerede, zapalimo ga pa cemo vidjeti sta ce biti i ko ce sve da odgovara za to! Tek dat ce se umjesati svi, i onda cemo nesto postici!!!! Tada ce Cola, Ilja, Usa iz moralnih ili fizickih razloga da daju ostavku do tada nista...

Sve su to smijesne price, POLITIKA NESMIJE DA SE MJESA U RAD SAVEZA, tako da se niko od njih nece mjesati niti ima kakve ovlasti da ih smijeni!!!!!!!
ZATO TREBA MI DA SE ORGANIZUJEMO, SKUPIMO, ODEMO PRED NOGOMETNI SAVEZ (Ferhadija-Sarajevo) napravimo nevidjene nerede, zapalimo ga pa cemo vidjeti sta ce biti i ko ce sve da odgovara za to! Tek dat ce se umjesati svi, i onda cemo nesto postici!!!! Tada ce Cola, Ilja, Usa iz moralnih ili fizickih razloga da daju ostavku do tada nista...
- Bosanac in Lederhosen
#188 Re: Meho Kodro dobio otkaz
pa sta se namjerava od strane BHF-a ? kad ce se paliti ?
-
BHF
#189 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Nista se brate jos nezna, svi sute i ko nesto se sprema... a prosao vikend, evo proci ce i ponedeljak, a nista?!?!?!?
Cekamo upute "vodje" !
Nemogu da vjerujem da niko nista nepoduzima, ovo je zalosno, opet se svima muda stisla i nista...

Cekamo upute "vodje" !
Nemogu da vjerujem da niko nista nepoduzima, ovo je zalosno, opet se svima muda stisla i nista...
-
Elvo
#190 Re: Meho Kodro dobio otkaz
BHF snima sigurno neki novi spot u vezi ove nove situacije,eto sta rade,pa ce od prodani cd`ova kupiti 5 baklji vise koje mogu baciti....

- Bosanski_kralj
#191 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Predlažem Fanaticosima da ništa ne rade. Šta ćete džaba da vas nakon svakog poteza kojeg uradite pljuju, jebu vam sve po spisku i slična sranja.
- KotromanichII
#192 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Pjanic ne dolazi na okupljanje zbog smjene kodre
19-05-2008 02:00
Neću igrati za reprezentaciju protiv Azerbejdžana
Odluka nadarenog nogometaša je posljedica sramne odluke o smjeni selektora Kodre * Umoran sam, ali i trenutno stanje u Savezu glavni su razlozi što neću doći - izjavio je za naš list Pjanić
-
fgr
#193 Re: Meho Kodro dobio otkaz
eto...ovi nas misevi ubise...ovo je ocito moguce samo u bih..da kriminalci i promaseni slucajevi vode tako vaznu organizaciju kao sto je nogomestni savez...KotromanichII wrote:Pjanic ne dolazi na okupljanje zbog smjene kodre
Odluka nadarenog nogometaša je posljedica sramne odluke o smjeni selektora Kodre * Umoran sam, ali i trenutno stanje u Savezu glavni su razlozi što neću doći - izjavio je za naš list Pjanić
-
BHF
#194 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Upravo je to razlog lave zasto se jos nista ne organizuje, kako se nakon toga ograditi...Bosanski_kralj wrote:Predlažem Fanaticosima da ništa ne rade. Šta ćete džaba da vas nakon svakog poteza kojeg uradite pljuju, jebu vam sve po spisku i slična sranja.
A bude li Pijanic u medju vremenu zaigro za neku drugu reprezentaciju radi ovih glavonja, treba da im noge polomimo!!!
- Edin H.
#195 Re: Meho Kodro dobio otkaz
MasalaKotromanichII wrote:Pjanic ne dolazi na okupljanje zbog smjene kodre
-
callmethebreeeze
#196 Re: Meho Kodro dobio otkaz
pa kako motivisati talentovane igrace da igraju za ovaj vic od reprezentacije. da ja imam dijete koje je talentovano i dvoumi se izmedju dvije reprezentacije ne znam da li bih preporucio bosnu.BHF wrote:Upravo je to razlog lave zasto se jos nista ne organizuje, kako se nakon toga ograditi...Bosanski_kralj wrote:Predlažem Fanaticosima da ništa ne rade. Šta ćete džaba da vas nakon svakog poteza kojeg uradite pljuju, jebu vam sve po spisku i slična sranja.
A bude li Pijanic u medju vremenu zaigro za neku drugu reprezentaciju radi ovih glavonja, treba da im noge polomimo!!!
-
Rottweiler
#197 Re: Meho Kodro dobio otkaz
@BHF poslao sam ti PM, pa mi molim te odgovori.
Hvala
Hvala
- Bosanski_kralj
#198 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ja lično nebih više ni prstom mrdnuo, da me onako poslije Osla svaka baraba popljuje, a još da sam to uradio sa najboljim namjerama. Čudi me da ste ipak još držite.BHF wrote:Upravo je to razlog lave zasto se jos nista ne organizuje, kako se nakon toga ograditi...Bosanski_kralj wrote:Predlažem Fanaticosima da ništa ne rade. Šta ćete džaba da vas nakon svakog poteza kojeg uradite pljuju, jebu vam sve po spisku i slična sranja.
Za Pjanića mislim da se više ne može opredijeliti za drugu reprezentaciju, pošto se pismeno izjasnio da želi igrati za nas, ali nisam 100% siguran.
on je samo jedan u nizu od onih koji ne žele zbog mafije u savezu da nastupaju za svoju domovinu
-
BISCANIN2
#199 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Nista,ja cu potpunosti ignorisat sve vezano za reprezantaciju iako sam vec i dosada se ohladio od bosanSkog fudbala .4iri godine nisam pogledao utakmicu jedinstva iako sam pratio do tad sve i jednu
BHF momcim porucujem da srcem navjiaju za kakvu normalniju reprezentaciju jer ovde da bilo sta urade doceka se na noz .
A kvalifikacije i sve ostalo vezano za nasu reprezentaciju i fudbal treb gurnut ngdje u zapecak i rasformirat ligu jer je liga dno dna .
Razvijat i ulagat u druge sportove kosarku i rukomet ilii bicklizam boks i kayak naravno .
BHF momcim porucujem da srcem navjiaju za kakvu normalniju reprezentaciju jer ovde da bilo sta urade doceka se na noz .
A kvalifikacije i sve ostalo vezano za nasu reprezentaciju i fudbal treb gurnut ngdje u zapecak i rasformirat ligu jer je liga dno dna .
Razvijat i ulagat u druge sportove kosarku i rukomet ilii bicklizam boks i kayak naravno .
- Bosanski_kralj
#200 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Gdje su sad, Crven_Tifoza i ostali