Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cipelici wrote: ovisi o Tvojim interesima za pravu stvar.
Moji interesi za pravu stvar se svode na pare, i to moje, da ne bude zabune. Znaci ja bi ih sve pobio, zgrabio vlast, a onda bi u toj silnoj euforiji koja bi vladala Bosnom zbog odlaska odredjenih politicara na trajno ljetovanje, pokro Boga oca i pobjego iz drzave. Mozda bi sebi od tih para kupio otok na Jadranu, al ne Goli.
P.S.
Fair Life gdje nalazis te furke !??!
Last edited by Alfons Kauders on 10/10/2004 12:40, edited 1 time in total.
Razlicitosti spajaju normalne ljude. Budale razdvajaju.
Ja sam zainteresirana iskljucivo ZA Golo golcijato Otocje........rekreacija
tucanje kamena.........praznjenje negativne energije............sve ..........
.......... ZA PRAVU STVAR.....................................
cipelici wrote: ovisi o Tvojim interesima za pravu stvar.
Moji interesi za pravu stvar se svode na pare, i to moje, da ne bude zabune. Znaci ja bi ih sve pobio, zgrabio vlast, a onda bi u toj silnoj euforiji koja bi vladala Bosnom zbog odlaska odredjenih politicara na trajno ljetovanje, pokro Boga oca i pobjego iz drzave. Mozda bi sebi od tih para kupio otok na Jadranu, al ne Goli.
P.S.
Fair Life gdje nalazis te furke !??!
Samo malo vise interesa za pravu stvar i sve je OK.
Zamisli odmaraliste na Golom, pijes koktel, pici neki bend laganini reggae (i sve u svemu dobro ti pravo) a iza raja tuca kamen i udara ritam...
Zamisli sjedis na Golom - evo pozajmio sam tvoju recenicu i onda skontah sta uradih, al nek ostane da ne brisem.
I zamisli okolo psi laju. ____________
Kako lijepa, idilicna slika...........eh.....samo........jos....nahraniti............te...morske.....kuce... .....hrane na bacanje a kuce gladuju...............bit ce...bit ce............