Međunarodne prijateljske utakmice

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dinash

Post by dinash »

auuuu dzasmineeeee ...

:lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Yeahhhhhh .... bratko, samo saso mange ........ :-) tange.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ovo nije istina jebote

a jel ima u drugim bojama?
dinash

Post by dinash »

nego, proizvode li uloske i za ovakve modele? :lol: :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

MRAVOJED wrote:ovo nije istina jebote

a jel ima u drugim bojama?
:) Ima, ... samo u jos jednoj boji ..... BORDO. :oops:
dinash wrote:nego, proizvode li uloske i za ovakve modele?
:) Na zalost, .... model je dizajniran i izbacen na trziste samo za zene u poodmaklom dobu, .... :D .... koje vise nemaju menstrualni ciklus, a koje su jos uvijek u "voznom stanju". :D :zzzz: :zzzz:
Haber

Post by Haber »

Gos'n Pape, ima li jedna takova sa kravatom? Prosim lepo. 8-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Image
kame

Post by kame »

komi wrote:osjećam mržnju prema hrvatskoj reprezentaciji
:(
Ne bih rekao da se radi o nekoj ekstremnoj mrznji. U mom slucaju je rijec o tuzi. Uhvati me tuga kada vidim kako se 80% bosanskohercegovacjih hrvata identifikuje sa Hrvatskom. U svakom smislu. Pa tako i kada je rijec o fudbalskoj reprezentaciji.

Znas Komi, bosnjaci ipak nemaju takav problem. Bosnjaci se (u 95% slucajeva) ne identifikuju sa Turskom. Ako i navijaju......to se ne moze porediti......bosnjaci nikada turke nisu dozivljavali kao >nase<.....to pokazuje i turska vladavina na ovim prostorima.......ni tada se nismo identifikovali sa Turskom......iako smo primili Islam.......ostali smo lokalpatrioti......ljudi koji nemaju rezervnu domovinu.......i koji nikako Tursku ne mogu dozivljavati kao svoju (ja prvi).

Zalosna je ova drzava kada natpolovicna vecina njenog stanovnistva susjednu drzavu dozivljava kao svoju domovinu. Zive za nju.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Zalosna je ova drzava kada natpolovicna vecina njenog stanovnistva susjednu drzavu dozivljava kao svoju domovinu. Zive za nju.
Nezaboravi nas dijasporce. Stari ljudi vole Bosnu. Mi srednji onako, vremenom cemo zaboraviti, mozda za nekih 20 godina, ako se ne budemo vracali cesto. A mlada raja sto je dosla u dijasporu sa 5 godina, to vec sada pojma nema sta je bosna. Imam rodjaka, 14 godina, izasao u njemacku, zavrsio u americi, Ameriku smatra drzavom svojom, pa onda Njemacku. O Bosni pojma nema, uce ga roditelji ali nemoze to proci.

Nadam se da ce Hrvatska pobjediti. Ali bice rezlutat 2:1 za Engleze.
Zox

Post by Zox »

kame: ako i navijaju, to se ne moze porediti

ovo je klasicna sterilna diskusija, kame, kao "mi kad napravimo istu pizdariju ipak to radimo sa STILOM" :) Bez veze ti je to, naravno da se ne moze porediti, ako nista jedni pricaju isti jezik a drugi ne.
Mislim, TOTALNA mi je glupost i jedno i drugo, ali to za tursku si bas izvalio, sorry.
kame

Post by kame »

Zox wrote:kame: ako i navijaju, to se ne moze porediti

ovo je klasicna sterilna diskusija, kame, kao "mi kad napravimo istu pizdariju ipak to radimo sa STILOM" :) Bez veze ti je to, naravno da se ne moze porediti, ako nista jedni pricaju isti jezik a drugi ne.
Mislim, TOTALNA mi je glupost i jedno i drugo, ali to za tursku si bas izvalio, sorry.
Izvini, ali po onome sto vidim kad posmatram ljude oko sebe nema tog identifikovanja sa Turskom. Ne na taj nacin.

Bit cu slobodan da kazem.....Hrvatska se nikad nije pobunila protiv Austro-Ugarske.....vojne pobune nije bilo.....u razdoblju 1102-1918 :-) ....s druge strane....bosnjaci bogme jesu....i to kako.....protiv Otomanske imperije.....nije to to......barem po onome sto vidim......ni u jednom gradu u BiH ne mozes vidjeti izlozene turske zastave.....a za hrvatske......bolje da ne nabrajam.......postoji razlika u navijanju.....i identifikovanju.....bitna razlika......

I ne, turske zastave ne mozes vidjeti cak ni u predjelima gdje su "najeskstremniji" bosnjaci (Bugojno, Donji Vakuf).
dariosa

Post by dariosa »

Halo ba, skrenuli ste s teme. Fudbal, prognoze, misljenja, strijelci...

Ja Tudora kod prvog gola, samo stoji i gleda... Pravi peh igrac.
Last edited by dariosa on 21/06/2004 21:31, edited 1 time in total.
dariosa

Post by dariosa »

2:1 Rooney, jao golcine.... al frajer ima sut boli glava...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

dariosa wrote:2:1 Rooney, jao golcine.... al frajer ima sut boli glava...
pogodite odakle sam se vraćao
:roll: :roll: :roll:

moram stvarno ići doktoru :shock: :D
kame

Post by kame »

dariosa wrote:Halo ba, skrenuli ste s teme. Fudbal, prognoze, misljenja, strijelci...

Bilo bi dobro da je to samo fudbal. Ali ne, to je mnogo vise od fudbala. Da se ne zavaravamo.
Truba

Post by Truba »

kame wrote:
Znas Komi, bosnjaci ipak nemaju takav problem. Bosnjaci se (u 95% slucajeva) ne identifikuju sa Turskom. Ako i navijaju......to se ne moze porediti......bosnjaci nikada turke nisu dozivljavali kao >nase<.....to pokazuje i turska vladavina na ovim prostorima.......ni tada se nismo identifikovali sa Turskom......iako smo primili Islam.......ostali smo lokalpatrioti......ljudi koji nemaju rezervnu domovinu.......i koji nikako Tursku ne mogu dozivljavati kao svoju (ja prvi).
recimo ja volim lenjina hruščova tita i crvenu armiju ali tek sada pričam o tome na temi sport :D :D :D

STALJINGRAD NEĆE PASTI

MOCKBA NEĆE PASTI

TRST JE NAŠ

ITD

kakve ovo veze ima s nogometom
dariosa

Post by dariosa »

kame wrote:
dariosa wrote:Halo ba, skrenuli ste s teme. Fudbal, prognoze, misljenja, strijelci...

Bilo bi dobro da je to samo fudbal. Ali ne, to je mnogo vise od fudbala. Da se ne zavaravamo.
Slazem se, ali hajmo otvoriti drugu temu pa da to prodiskutujemo.
Truba

Post by Truba »

jebote kako se jadno izražavam i toliko stilistički nepravilno :( :(
dariosa

Post by dariosa »

kame wrote:

jesi li bacao pis?
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Igra Rooney kol'ko je ružan, pa vi sad skontajte kako igra :D :D

Igrao je i Owen sa 18 godina, ali je bio poletarac koji ne može ući u duel, a ovaj Rooney odnese sve pred sobom. Svaka mu čast...
Qwert

Post by Qwert »

Hrvatska je dobro pocela ali ipak nedostaje malo vise kvaliteta. Morace ici na sve ili nista sto daje jos vecu prednost Englezima za kontra-napad. Lako se moze zavrsiti sa 3-1.
dariosa

Post by dariosa »

Mislim da je Hrvatska prvih 40 minuta odigrala odlicno, ali su pravooo glupo pali u zadnjih 5-6. Ne mislim da je sve gotovo. Prso igra dobro, trci, otkriva se... Ja se nadam da ce ubaciti Klasnica (koji je mis sto nije pristao da igra za BiH, ali... volio bi da nesto uradi veceras).
dariosa

Post by dariosa »

Nisam znao da im je Zivkovic kapiten? Dobar igrac. On je u Sarajevu igrao za vrijeme rata i onda ga Ciro mazno ko Stanica.
Monya

Post by Monya »

Blago Hrvatima sa Tudorom, isti - Mihajlovic! Medjutim, ima jos da se igra.
Vingo

Post by Vingo »

Sta reci nego Du-le Sa-vic.....
Post Reply