Međunarodne prijateljske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
horoz
dakle u tom grmu lezi zec... horoscicu
Nije, zec lezi u drugom grmu. Ova CRO reprezentacija jednostavno nije dorasla ovom prvenstvu. Pogledaj samo kako igraju cesi, holandjani...pa i Italija je napustila onu glupu igru sa 10 bekova.
Raja trazi veselo! Ko ce gledat Tudora i ekipu kako se mrljaju po terenu.
Za CRO sam navij'o kad su igrali Boban i ekipa, ovi danas su talasika, zesca...
Nije, zec lezi u drugom grmu. Ova CRO reprezentacija jednostavno nije dorasla ovom prvenstvu. Pogledaj samo kako igraju cesi, holandjani...pa i Italija je napustila onu glupu igru sa 10 bekova.
Raja trazi veselo! Ko ce gledat Tudora i ekipu kako se mrljaju po terenu.
Za CRO sam navij'o kad su igrali Boban i ekipa, ovi danas su talasika, zesca...
-
novalic
men se cini da sa francuzima i nisu bas mrljali...
ma ko ce vama ugodit', uvijek vam neki klinac fali... opustite se malo ljudi, vama ni u dzep ni iz dzepa...
ne moras ni navijati za njih, boli njih kvaka za to...
i nije samo tudor na terenu
horozu...
ma ko ce vama ugodit', uvijek vam neki klinac fali... opustite se malo ljudi, vama ni u dzep ni iz dzepa...
ne moras ni navijati za njih, boli njih kvaka za to...
i nije samo tudor na terenu
-
horoz
Nisu zato sto francuzi jesu!novalic wrote:men se cini da sa francuzima i nisu bas mrljali...
Poenta je da kad gledam Cro repku obavezno ide neko mrljanje ili s njihove ili s protivnicke strane.
Bice zanimljivo da i sutra razmjenimo par rijeci na ovu temu
-
horoz
Ovo bi mogli iskoristiti ovi sto navijaju za CRO, na slijedeci nacin:MRAVOJED wrote:ja mislim da će hrvatska večeras rasformirat engleze i da će onda izbit nemiri i da će bit mrtvih
"Hrvatska je izgubila od Engleske jer se time zelilo izbjeci divljanje engleskih huligana" - Dobra vadiona
-
novalic
komsija bolan, koji ti je klinac... mi ovdje o nogometu a ti nam odmah trpas religiju...
lopta bolan, heeee, lopta....
ma da i izgube, nije vazno...
samo da francuzi izgube od svice....
to bi bio merak....
hrvati i tako i tako ne mogu daleko dogurati...
lopta bolan, heeee, lopta....
ma da i izgube, nije vazno...
samo da francuzi izgube od svice....
to bi bio merak....
hrvati i tako i tako ne mogu daleko dogurati...
-
horoz
Sorry ljepotice!novalic wrote:horoze, bolan...
ti citavo ovo vrijeme sa novalickom besjedis, novalicka....
znam da nisi navikao sa curicama o nogometu...
al' kako vidis, svako se moze ***ebat...
Bilo je uzivanje sve dosad
Sad moram birati rijeci
Anyway, drago mi je da se furas na fudbal, nema ljepse zabave na svijetu. Osim seksa. Mozda...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
BECHO
E sad ozbiljno, da sam ja na mjestu Barica ja bi izbacio onog manekena Sokotu i ubacio Babica ili Klasnica koji su imalu sjajnu sezonu u njemackoj Bundesligi! Neznam sto ga forsira toliko u obadvije utakmice kad nije pokazao ama bas nista vrijedno paznje! Cak bi bila jako interesantna varijanta sa trojicom spic igraca Babic, Klasnic i Prso u napadu kao i dosad neprimjenjeni 4:3:3 sistem!
Kono, navijam za Svicarsku ali bice zeznuto protiv La Tricolora iako bi volio da uvale bar jedan gol na ovom evropskom prvenstvu! HOP SCHWIIZ, HOP...
Kono, navijam za Svicarsku ali bice zeznuto protiv La Tricolora iako bi volio da uvale bar jedan gol na ovom evropskom prvenstvu! HOP SCHWIIZ, HOP...