Govorim za konkurs za McD u Sarajevu.amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/u ... /120317060
U šta gledaš, eto ti ga na portalu.
McDrive Sarajevo
- chuchumbamayumbe
#376 Re: McDrive Sarajevo
- chuchumbamayumbe
#377 Re: McDrive Sarajevo
Ali znam i vrijedim više od deset ovih što su se neki dan počeli brijati, ali džaba, jbga...Jedan001 wrote:ja ali do 28 a chumba ima malo visheamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/u ... /120317060
- Troll_Happens
#378 Re: McDrive Sarajevo
to selektovanje ljudi zbog godina stvarno mislim da je glupo. Kao sto kazes neko ko ima i vise god obavi bolje i urednije posao bolje od nekog bale koji svaki dan kasni ili nema valje zbog posla.. Stvarno me cudi za mc donalds jedino ako hoce da im mjesto bude manekensko kad se udje ali za mizeriju koju daju no thanks.chuchumbamayumbe wrote:Ali znam i vrijedim više od deset ovih što su se neki dan počeli brijati, ali džaba, jbga...Jedan001 wrote:ja ali do 28 a chumba ima malo visheamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/u ... /120317060
- Comrad
#379 Re: McDrive Sarajevo
Jeste nepravedno, ali McD je privatna firma i kao takva ima pravo da zaposljava ljude na koji god nacin hoce. Kao i bilo koja druga privatna firma. Opet kazem, nepravedno jeste, ali kapitalizam je takav, nemilosrdan. Jbg, da bi se zaposlio u iole dobroj firmi, moras imati poznanstva i kontakte da uopste dodjes na razgovor, da te cuju ljudi. Slabo ko od ovih dobrih firmi daje konkurse, sve se to interno rjesava. Eto pogledajte banke, tu i tamo bude poneki konkurs, ali to je sitnica.
I ne znam sto se cudite, pa pola javnih firmi nema konkursa, a da privatnici to rade. Jbt GRAS ima 2000 radnika, ja nikad konkurs tog preduzeca nisam vidio, a volio bi pogledati podatke koliko su radnika primili bubam posljednjih 10 godina.
Na stranici McD-a ima link za prijavu za posao, e sad otkad je to tu, ne sjecam se. Opet, morao je postojati neki nacin da se zaposli tih 70 ljudi, kako je to islo i ja bih volio da znam, ali McD uopste nema obavezu da se pravda kako je koga zaposlio, javna preduzeca tu obavezu itekako imaju.
Mislim da se vecina poslova dobija preporukom, a tek kasnije dolaze ovi oglasi i konkursi. Ovdje naravno mislim na poslove koji se dobijaju regularnim putem.
I ne znam sto se cudite, pa pola javnih firmi nema konkursa, a da privatnici to rade. Jbt GRAS ima 2000 radnika, ja nikad konkurs tog preduzeca nisam vidio, a volio bi pogledati podatke koliko su radnika primili bubam posljednjih 10 godina.
Na stranici McD-a ima link za prijavu za posao, e sad otkad je to tu, ne sjecam se. Opet, morao je postojati neki nacin da se zaposli tih 70 ljudi, kako je to islo i ja bih volio da znam, ali McD uopste nema obavezu da se pravda kako je koga zaposlio, javna preduzeca tu obavezu itekako imaju.
Mislim da se vecina poslova dobija preporukom, a tek kasnije dolaze ovi oglasi i konkursi. Ovdje naravno mislim na poslove koji se dobijaju regularnim putem.
- chuchumbamayumbe
#380 Re: McDrive Sarajevo
Comrad,
Razumijem ja o čemu zboriš. Čuo sam od poznanika da su objavili nekakve konkurse na pojedinim fakultetima, i da su tamo pronalazili radnike.
I moja rahmetli kuma je imala preko 20 godina radnog iskustva u banci, imala sve u malom prstu, milion nekakvih certifikata i šta ti ja znam čega sve ne, ali je imala godina kada je tražila novi posao. Duga priča, uglavnom, posao su dobijale neiskusne sisate.
Da ne govorim gdje sam radio i koliko, kakve sve kvalifikacije imam, ovo mi je bio posao iz snova (onima koji me znaju jasno je o čemu govorim), ali jbga. Ako se ikada otvori BK, možda probam tamo.

Razumijem ja o čemu zboriš. Čuo sam od poznanika da su objavili nekakve konkurse na pojedinim fakultetima, i da su tamo pronalazili radnike.
I moja rahmetli kuma je imala preko 20 godina radnog iskustva u banci, imala sve u malom prstu, milion nekakvih certifikata i šta ti ja znam čega sve ne, ali je imala godina kada je tražila novi posao. Duga priča, uglavnom, posao su dobijale neiskusne sisate.
Da ne govorim gdje sam radio i koliko, kakve sve kvalifikacije imam, ovo mi je bio posao iz snova (onima koji me znaju jasno je o čemu govorim), ali jbga. Ako se ikada otvori BK, možda probam tamo.
-
delightful
#381 Re: McDrive Sarajevo
xdenisx, krsenje pravila forumaxDenisx wrote:^^Gdje ti ovdje vidis prijetnje, pizdo jedna![]()
Aj razguli prije nego sto skroz unistavas temu svojim nacionalisticki nastrojenim komentarima.
-
amko76
#382 Re: McDrive Sarajevo
Ponovo, to nije bilo namijenjeno tebi, već ovom sarajevsko pivo što pita gdje sam vidio konkurs.chuchumbamayumbe wrote:Govorim za konkurs za McD u Sarajevu.amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/u ... /120317060
Napisao sam već jednom.
-
amko76
#383 Re: McDrive Sarajevo
Nema obavezu da se pravda zašto ne objavljuje konkurse, ali ima da pojasni zašto pravi razliku između Sarajeva i Banja luke.Comrad wrote:Jeste nepravedno, ali McD je privatna firma i kao takva ima pravo da zaposljava ljude na koji god nacin hoce. Kao i bilo koja druga privatna firma. Opet kazem, nepravedno jeste, ali kapitalizam je takav, nemilosrdan. Jbg, da bi se zaposlio u iole dobroj firmi, moras imati poznanstva i kontakte da uopste dodjes na razgovor, da te cuju ljudi. Slabo ko od ovih dobrih firmi daje konkurse, sve se to interno rjesava. Eto pogledajte banke, tu i tamo bude poneki konkurs, ali to je sitnica.
Zašto u Banja luci ima konkurs preko zavoda za zapošljavanje a u Sarajevu nije bio.
Banja luka nije u BiH, šta li već?
Ili je do nas, to ja pitam.
- Troll_Happens
#384 Re: McDrive Sarajevo
neki drugi centri moci i struje vladaju u sarajevu zato kod nas nije bilo. Nije bilo podobnih pa su iz svojih struktura nametnuli svoje.amko76 wrote:Nema obavezu da se pravda zašto ne objavljuje konkurse, ali ima da pojasni zašto pravi razliku između Sarajeva i Banja luke.Comrad wrote:Jeste nepravedno, ali McD je privatna firma i kao takva ima pravo da zaposljava ljude na koji god nacin hoce. Kao i bilo koja druga privatna firma. Opet kazem, nepravedno jeste, ali kapitalizam je takav, nemilosrdan. Jbg, da bi se zaposlio u iole dobroj firmi, moras imati poznanstva i kontakte da uopste dodjes na razgovor, da te cuju ljudi. Slabo ko od ovih dobrih firmi daje konkurse, sve se to interno rjesava. Eto pogledajte banke, tu i tamo bude poneki konkurs, ali to je sitnica.
Zašto u Banja luci ima konkurs preko zavoda za zapošljavanje a u Sarajevu nije bio.
Banja luka nije u BiH, šta li već?
Ili je do nas, to ja pitam.
- chuchumbamayumbe
#385 Re: McDrive Sarajevo
Sorry bro!amko76 wrote:Ponovo, to nije bilo namijenjeno tebi, već ovom sarajevsko pivo što pita gdje sam vidio konkurs.chuchumbamayumbe wrote:Govorim za konkurs za McD u Sarajevu.amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/u ... /120317060
Napisao sam već jednom.
-
amko76
#386 Re: McDrive Sarajevo
Ma ništa, ja sam pogriješio, trebao sam ga citirati.
- karanana
#387 Re: McDrive Sarajevo
joj im losih kupona. nista od ovog mi ne pashe a ustede 0. napravite akciju 2 chiza za dvije marke ili tako nesto a ne ove neke shashave kombinacije kojih nidje na svijetu nema kad su u pitanju promocije mcd-a.
- shiljak
#388 Re: McDrive Sarajevo
Evo da provjerim sa vama
Jel ovi kupe mozes sam isprintati na racunaru:
http://www.mcdonalds-bh.ba/files/docs/kupon.pdf
Ili moras cekati da izadje negdje, kao sto je u dnevnom avazu?
- karanana
#389 Re: McDrive Sarajevo
kazu da ih mozes isprintati. a mozes ih i uzeti unutar samog mcdonaldsa. jebes takve kupone i takve ponude koje su dostupne unutar restorana.
pa dobro, mozda se i nadje nesto u ovoj ponudi.
pa dobro, mozda se i nadje nesto u ovoj ponudi.
- Troll_Happens
#390 Re: McDrive Sarajevo
jbo te ponude za 10 km mogu pile kupiti i najesti se...shiljak wrote:Evo da provjerim sa vamaJel ovi kupe mozes sam isprintati na racunaru:
- seln
#391 Re: McDrive Sarajevo
Za nase uslove preskupo.Jedan001 wrote:jbo te ponude za 10 km mogu pile kupiti i najesti se...shiljak wrote:Evo da provjerim sa vamaJel ovi kupe mozes sam isprintati na racunaru:
- shiljak
#392 Re: McDrive Sarajevo
Ovaj 2 x McChicken 5.60KM je ukusan i povoljan
Da je ovakva cijena bez popusta bilo bi ok, a ovako je preskupo uzeti ista bez popusta
Da je ovakva cijena bez popusta bilo bi ok, a ovako je preskupo uzeti ista bez popusta
- Mišo_Kovač
#393 Re: McDrive Sarajevo
PPft, jebeš mekdonalda kad ne mogu pošteno pošopat McBacon tamo... Valja sačekat da se otvori filijala kod Nebeskih komšija u Istočnom capajebu, tamo, nekad 2075.g.

-
FrankSlade
#394 Re: McDrive Sarajevo
^^Otvorice se u Mostaru za nekoliko sedmica, valjda ce tamo biti McBacon
-
neki
#395 Re: McDrive Sarajevo
NeceFrankSlade wrote:^^Otvorice se u Mostaru za nekoliko sedmica, valjda ce tamo biti McBacon
-
medoIL
#397 Re: McDrive Sarajevo
Vec uveliko kruzi prica gradom kako je MCD odgovoran za zatvaranje panere. Ne bi me cudilo , opste je poznato da MCD u Nedzaricima slabo radi.
- Obskurni
#398 Re: McDrive Sarajevo
Bilo bi lijepo da uvedu McWrap ovdje. Nisu skupi a i vjerujem da bi se mnogo bolje prodavali nego "burgeri".
- HardCore
#399 Re: McDrive Sarajevo
Mogu li se ovo kuponi ili kako ih vec nazvati isprinati u crno bjelom ili mora biti u boji ?? Sutra planiram svratit, pa nebih da se desi da tamo nema ti kupona 
-
azdralovic
#400 Re: McDrive Sarajevo
ma realno i ne moras nositi , zapamti broj one ponude i to je toHardCore wrote:Mogu li se ovo kuponi ili kako ih vec nazvati isprinati u crno bjelom ili mora biti u boji ?? Sutra planiram svratit, pa nebih da se desi da tamo nema ti kupona