Maturanti divljali u Mostaru

Locked
reis1

#276 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by reis1 »

Hafis wrote:Šta će je voliti, kada su od strane onih koji je ''izuzetno vole'' u samom startu, tj. na rođenju kolektivno proglašeni ustašama.
Ja mislim da su se oni uvrijedili zbog te kolektivne... :razz:
Hafis

#277 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

reis1 wrote:
Hafis wrote:Šta će je voliti, kada su od strane onih koji je ''izuzetno vole'' u samom startu, tj. na rođenju kolektivno proglašeni ustašama.
Ja mislim da su se oni uvrijedili zbog te kolektivne... :razz:
Bitno je tko kaže a ne što kaže, jel' tako?
A i tamo ti ga je isto. Nadam se također da nema ni tamo vrijeđanja.
bluesjunior

#278 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by bluesjunior »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
mmaar wrote:
tandmand wrote:Image
Bošnjacki multikulturaši, netom iza sna
Dobar. :thumbup:
Image

Uzorita hrvatska porodica, sluša Tomsona, ide redovno u crkvu, vjeruje u Boga i Dom, žive u ulici Mile Budaka. Aferim. :oops:
A što je ovaj gospodin u bijelim pantolama?
Ludzak

#279 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Ludzak »

Meni je još veća fantastika ta da će većina tih ustaša prvvi potrčati u Sarajevo na doček pape. Njima treba zabraniti ulazak u Sarajevo, posebno taj dan.
Drvosjeca iz Dejcica

#280 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bluesjunior wrote: A što je ovaj gospodin u bijelim pantolama?
Zagonđija. :oops:
Hafis

#281 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

Ludzak wrote:Meni je još veća fantastika ta da će većina tih ustaša prvvi potrčati u Sarajevo na doček pape. Njima treba zabraniti ulazak u Sarajevo, posebno taj dan.
Tako je. Na doceku treba biti samo fina sarajevska raja a ne tamo nekakve ustase koje ce prvi potrcati.
Jest malo zajebano zbog najavljene mise na otvorenom, ali nije ni to neki problem. Nabuba se napamet par katolickih molitvica a kad papa svaki put malo zastane, to je znak da se horski odvali "amen". Ima da to ide ko niz ulicu.
backizagrestuphaseja

#282 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by backizagrestuphaseja »

Hafis wrote:
Ludzak wrote:Meni je još veća fantastika ta da će većina tih ustaša prvvi potrčati u Sarajevo na doček pape. Njima treba zabraniti ulazak u Sarajevo, posebno taj dan.
Tako je. Na doceku treba biti samo fina sarajevska raja a ne tamo nekakve ustase koje ce prvi potrcati.
Jest malo zajebano zbog najavljene mise na otvorenom, ali nije ni to neki problem. Nabuba se napamet par katolickih molitvica a kad papa svaki put malo zastane, to je znak da se horski odvali "amen". Ima da to ide ko niz ulicu.
Slazem se, treba svima zabraniti ulazak u Sarajevo, to bi bila prava stvar. Najbolji moguci scenarij, zatvoriti i granicu.
Locked