Maturanti divljali u Mostaru

Locked
salik79

#251 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by salik79 »

reis1 wrote:
salik79 wrote:
reis1 wrote:U Tuzli i zene idu na dzumu... to nidje nisam vidio... :razz:
Ja jesam, ali, moram te razocarati - ne idu (barem ne u dzamijama u kojim ja klanjam). Ne zbog toga sto ne bi isle, nego nema mjesta ni za muskarce, a kamoli za zene.
Ne znam, ja sam vidio u Tuzli... Generalno cudan narod gore, iako sam i ja lapo-lapo Tuzlak sa mamine strane.
U kojoj dzamiji, da ti namah velim jesi li ti to dobro vidio?!
insomnia78

#252 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by insomnia78 »

reis1 wrote:U Tuzli i zene idu na dzumu... to nidje nisam vidio... :razz:
Opet lupas
Mislio si na dzenazu
reis1

#253 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by reis1 »

Gore od Brcanske kad se skrene... ja mislim da se zove Soline naselje...
insomnia78

#254 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by insomnia78 »

reis1 wrote:Gore od Brcanske kad se skrene... ja mislim da se zove Soline naselje...
Ne idu zene na dzumu u Solini 100%
Danguba

#255 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Danguba »

reis piroman... :D
reis1

#256 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by reis1 »

insomnia78 wrote:
reis1 wrote:Gore od Brcanske kad se skrene... ja mislim da se zove Soline naselje...
Jarane ja svojim ocima vidio idu, svojim usima cuo kako se pozdravljaju... Sve u Tuzli, u Solini, dje mi je familija, rod.
Sanjarko

#257 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Sanjarko »

Danguba wrote:reis piroman... :D
Ceric ne znam :D
insomnia78

#258 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by insomnia78 »

reis1 wrote:
insomnia78 wrote:
Jarane ja svojim ocima vidio idu, svojim usima cuo kako se pozdravljaju... Sve u Tuzli, u Solini, dje mi je familija, rod.
Ja ti kazem, da nije
Ti mozda mislis na dzenazu, posto u Tz za razliku od ostatka BiH zene idu na dzenaze
Na dzumu ne idu 100%
JohnnyS

#259 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Šta kažu na cazin.net, jesu li dobili kakve informacije iz MUP-a?
Hafis

#260 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

Istraga je dovedena u slijepu ulicu.
Trenutačno je u tijeku žurna komunikacija MUP-a HNŽ s portalom cazin od kojeg se očekuju dostavljanje dokaznih materijala kako bi se istraga o ovom navodnom događaju pomakla s mrtve točke.
Thorgerson

#261 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Thorgerson »

Ja ne znam jesu li divljali ili nisu.

Ali znam da sam jednom prisustvovao toj paradi maturanata, i imao sam osjecaj da sam u Zagrebu, Splitu...nevjerovatno je kako se ta djeca odgajaju da ne vole zemlju u kojoj su rodjeni.

Sahovnica do sahovnice. Ok, neka je, ali barem jedna zastava zemlje u kojoj zive, bilo sta, nista...

To mi nije jasno. :roll:
Hafis

#262 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

Šta će je voliti, kada su od strane onih koji je ''izuzetno vole'' u samom startu, tj. na rođenju kolektivno proglašeni ustašama.
Danguba

#263 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Danguba »

sta bi sa navodnom ustaskom mladezi? :D
JohnnyS

#264 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Još ništa, policija uzima izjave od turističke vodičke koja je svjedočila nemilom događaju.
Hafis

#265 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

JohnnyS wrote:Još ništa, policija uzima izjave od turističke vodičke koja je svjedočila nemilom događaju.
Kažu da je ta treba inače iz Cazina. Ima ovdje posla i za SIPU-u :)
JohnnyS

#266 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Hafis wrote:
JohnnyS wrote:Još ništa, policija uzima izjave od turističke vodičke koja je svjedočila nemilom događaju.
Kažu da je ta treba inače iz Cazina. Ima ovdje posla i za SIPU-u :)

Ippak, Udruga vodiča je ozbiljno udruženje, neće brzati s izjavama poput nekih amaterčina, županijske organizacije SDP-a na primjer...
Hafis

#267 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

Valjda će mala potvrditi navode portala cazin.
Inače bi se mogla dovesti u upitnost njegova vjerodostojnost ozbiljnog medija, što bi bilo doista šteta za brojne štioce tog portala.
hizo ramidovic

#268 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by hizo ramidovic »

podli su to mudjahedini i teroristi...svasta su tamnoputi fundamentalisti sposobni izmisliti i svaliti na neduznu bjeloputu i proeuropsku omladinu...kad su sposobni srusit' stari most i optuzit' druge na osnovu fotomontaze mo's mislit' sta su jos kadri ucinit'...
JohnnyS

#269 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

Da mi je samo znati kakve veze ima rušenje Starog mosta s medijskim izmišljotinama iz Cazina...

Točno sam znao da kad se pokaže da je cijela ova tema zasnovana na najobičnijoj laži, da će se početi sa Starim mostom, Kordiće, UZP, Dretelj... Krajnje je vrijeme da se tema zaključa, a huškače koji su gorljivo branili očite laži sankcionira.
palermo

#270 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by palermo »

JohnnyS wrote:Da mi je samo znati kakve veze ima rušenje Starog mosta s medijskim izmišljotinama iz Cazina...

Točno sam znao da kad se pokaže da je cijela ova tema zasnovana na najobičnijoj laži, da će se početi sa Starim mostom, Kordiće, UZP, Dretelj... Krajnje je vrijeme da se tema zaključa, a huškače koji su gorljivo branili očite laži sankcionira.
Tema se treba zaključati, jer je obično naprdivanje, poligon za ispucavanje od strane par bošnjačkih nacionalista i pride Hafiza koji je dočekao svoje minute. Primjer koji zaista može vrlo zorno pokazati jad i bijedu medijske scene u BiH i kako se lako pravi slučaj. I koliko je njima drago to dočekati.

Al istini za volju Johnny, slučaj nije ipak izmišljen, on se zaista i dogodio.....ne u formi u kojoj su ga naši jadni i kukavni mediji prezentovali, ali se ipak dogodio
Hafis

#271 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by Hafis »

hizo ramidovic wrote:podli su to mudjahedini i teroristi...svasta su tamnoputi fundamentalisti sposobni izmisliti i svaliti na neduznu bjeloputu i proeuropsku omladinu...kad su sposobni srusit' stari most i optuzit' druge na osnovu fotomontaze mo's mislit' sta su jos kadri ucinit'...
Tako je hizo, svaka ti dala....vode iz bokala :)
JohnnyS

#272 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by JohnnyS »

palermo wrote:
JohnnyS wrote:Da mi je samo znati kakve veze ima rušenje Starog mosta s medijskim izmišljotinama iz Cazina...

Tema se treba zaključati, jer je obično naprdivanje, poligon za ispucavanje od strane par bošnjačkih nacionalista i pride Hafiza koji je dočekao svoje minute. Primjer koji zaista može vrlo zorno pokazati jad i bijedu medijske scene u BiH i kako se lako pravi slučaj. I koliko je njima drago to dočekati.

Al istini za volju Johnny, slučaj nije ipak izmišljen, on se zaista i dogodio.....ne u formi u kojoj su ga naši jadni i kukavni mediji prezentovali, ali se ipak dogodio

Ne sumnjam da je nekog sranja bilo gdje se nađe nekoliko stotina pijanih adolescenata, ali ne koliko je bombastično najavljivano od strane cazinkih portala. Uvjeren sam da više sranja bude kad igraju Čelik protiv Slobode pa nitko od toga ne drami koliko oko ovoga...
palermo

#273 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by palermo »

JohnnyS wrote:
Ne sumnjam da je nekog sranja bilo gdje se nađe nekoliko stotina pijanih adolescenata, ali ne koliko je bombastično najavljivano od strane cazinkih portala. Uvjeren sam da više sranja bude kad igraju Čelik protiv Slobode pa nitko od toga ne drami koliko oko ovoga...
Suštinski, da je ono što nije, moglo bi se ovdje razgovarati o tome da li je škola reagovala na pravi način, otkud uopšte slika profesora sa onakvom konotacijom na majicama učenika (usput, koliko čujem dotični profesor, ni kriv ni dužan, umalo nije u bolnici završio zbog ovoga), moglo bi se pričati i o općenito o obrazovnom procesu i naravno moglo bi se pričati odakle porivi tim omladincima da (makar bili pijani ili polupijani) provociraju na način na koji jesu provocirali.

Ali zaista nema potrebe da se pravi neki poseban slučaj od nečega što uopšte nije van naše svakodnevnice.
hizo ramidovic

#274 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by hizo ramidovic »

lupas.
tema nije zasnovana na najobicnijoj lazi. eventualna predimenzioniranost slucaja je nesto drugo, a i o tome bi tvoje misljenje bilo relevantno da si bio sudionik svega toga. ovako laprdas sa argumentima poput ostalih
reis1

#275 Re: Maturanti divljali u Mostaru

Post by reis1 »

insomnia78 wrote: Ja ti kazem, da nije
Ti mozda mislis na dzenazu, posto u Tz za razliku od ostatka BiH zene idu na dzenaze
Na dzumu ne idu 100%
A bila je neka dzenaza, sto jest jest...

Ali eto, i to im je naopako, cuj zene idu na dzenazu... :-)
Locked