Nije valjda da nisi probao?King Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore
Mastubacija pred partnerom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
- anais_nin
polako mima, ne moze na piramidu preko redamima wrote:Nije valjda da nisi probao?King Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore
-
*mima*
Samo sam pitala......anais_nin wrote:polako mima, ne moze na piramidu preko redamima wrote:Nije valjda da nisi probao?King Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore