Mastubacija pred partnerom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste ikada masturbirali pred partnerom?

Muzjak sam. DA
43
50%
Zenka sam. DA
20
23%
Muzjak sam. NE, ali bih volio
6
7%
Zenka sam. NE, ali bih voljela
2
2%
Muzjak sam. Ne i ne bih
10
12%
Zenka sam. Ne i ne bih
5
6%

Total votes: 86

*mima*

Post by *mima* »

King Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore :D
Nije valjda da nisi probao?
anais_nin

Post by anais_nin »

mima wrote:
King Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore :D
polako mima, ne moze na piramidu preko reda :D
*mima*

Post by *mima* »

anais_nin wrote:
mima wrote:
polako mima, ne moze na piramidu preko reda :D
Samo sam pitala...... :-)
ifbbpro

Post by ifbbpro »

joj teme :-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ifbbpro wrote:joj teme :-) :D
ti ne bi da se izjasnjavas koliko vidim :D
Post Reply