samo te pogledom pratimSaian wrote:smanuje rizik od raka prostate i testisa, ako se sjecam dobro, a jos ako ti partnerica ima izljechiv pogled eto te ko na terapiji![]()
![]()
Mastubacija pred partnerom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
ko zna znaKlonirana26 wrote:lady midnight wrote: pa prochitala sam... pinkzelenoj te stvari nisu po ceifu, cura to ne bi radila i ne radi, za shto ima svoje razloge, i to je za mene okay, jer je stvar nje i njenog partnera kako ce i na koji nachin uredjivati svoju intimu.
medjutim, povlachiti nekakva medicinska objashnjenja sa pretenzijom ka univerzalnoshcu, a k tomu josh pokushavati - neuspjeshno - utrpati zajednichku masturbaciju u jednu od navedenih kategorija s ciljem da se dokazhe kako je dotichna "devijantna" po medicinskom standardu - to je vec objektivizacija na pogreshnom mjestu. (isto kao shto je "liberalizam stavova" potpuno pogreshna rijech u ovom kontekstu).
po tom arshinu ispade da je isto kada kakav bolesnik viri pod prozorima tudjih spavacih soba ili kada neki drugi onanira u javnosti medju zaprepashtenim posmatrachima i kada dvoje odraslih osoba u jednom doborovoljnom i uzajamnom chinu jedno drugom otvore i najskriveniji djelic sebe (ovo se mozhe shvatiti i bukvalno) i svojih fantazija.
e, za mene to vec nije isto.
i upravo zato shto se ovdje radi o jednom stupnju medjusobnog povjerenja za koji samo oni koji su ga dozhivjeli znaju shta i koliko znachi po pitanju medjusobne uvezanosti dvoje ljudi - pitanje sa prisustvom "trece" osobe je mozhda ponajvishe deplasirano.
a onaj kojeg interesuju medicinska (ili ne daj Bozhe politichka) objashnjenja vlastitog ponashanja u krevetu, pa se mozhda po njima i orijentishe, je fulo i stvar
i krevet. najbolje da prihefta kakvu listu iznad kreveta da bi u trenutku kad se nalozhi mogao korektno citirati odgovarajuci pasus. ko zna... mozhda bude i uzbudljivo
:D
Od riječi do riječi se slažem!
- lady midnight
hvala, hvalaanais_nin wrote:ko zna znaKlonirana26 wrote:lady midnight wrote: pa prochitala sam... pinkzelenoj te stvari nisu po ceifu, cura to ne bi radila i ne radi, za shto ima svoje razloge, i to je za mene okay, jer je stvar nje i njenog partnera kako ce i na koji nachin uredjivati svoju intimu.
medjutim, povlachiti nekakva medicinska objashnjenja sa pretenzijom ka univerzalnoshcu, a k tomu josh pokushavati - neuspjeshno - utrpati zajednichku masturbaciju u jednu od navedenih kategorija s ciljem da se dokazhe kako je dotichna "devijantna" po medicinskom standardu - to je vec objektivizacija na pogreshnom mjestu. (isto kao shto je "liberalizam stavova" potpuno pogreshna rijech u ovom kontekstu).
po tom arshinu ispade da je isto kada kakav bolesnik viri pod prozorima tudjih spavacih soba ili kada neki drugi onanira u javnosti medju zaprepashtenim posmatrachima i kada dvoje odraslih osoba u jednom doborovoljnom i uzajamnom chinu jedno drugom otvore i najskriveniji djelic sebe (ovo se mozhe shvatiti i bukvalno) i svojih fantazija.
e, za mene to vec nije isto.
i upravo zato shto se ovdje radi o jednom stupnju medjusobnog povjerenja za koji samo oni koji su ga dozhivjeli znaju shta i koliko znachi po pitanju medjusobne uvezanosti dvoje ljudi - pitanje sa prisustvom "trece" osobe je mozhda ponajvishe deplasirano.
a onaj kojeg interesuju medicinska (ili ne daj Bozhe politichka) objashnjenja vlastitog ponashanja u krevetu, pa se mozhda po njima i orijentishe, je fulo i stvar
i krevet. najbolje da prihefta kakvu listu iznad kreveta da bi u trenutku kad se nalozhi mogao korektno citirati odgovarajuci pasus. ko zna... mozhda bude i uzbudljivo
:D
Od riječi do riječi se slažem!
![]()
lady kao i obicno prelijepo napisano
posebno sam pochashcena ovim komplimentom, jer zhivim po onoj "vazhno je ko ti kazhe"
-
basta sljezove boje
ima partnerica koje i same uzmu stvar u rukeSaian wrote:smanuje rizik od raka prostate i testisa, ako se sjecam dobro, a jos ako ti partnerica ima izljechiv pogled eto te ko na terapiji![]()
![]()
cura je bila klinka i zeljela je ostati junfer, a decko navalio, pa su problem rjesavali tako sto bi ona uzela stvar u svoje ruke
-
kurbeg
turkinje su to rjesavale pametnije..one se picile analno i vazda ulazile nevine u brakbasta sljezove boje wrote:ima partnerica koje i same uzmu stvar u rukeSaian wrote:smanuje rizik od raka prostate i testisa, ako se sjecam dobro, a jos ako ti partnerica ima izljechiv pogled eto te ko na terapiji![]()
![]()
cura je bila klinka i zeljela je ostati junfer, a decko navalio, pa su problem rjesavali tako sto bi ona uzela stvar u svoje ruke
-
basta sljezove boje
danas ima dok u Sandzaku koji vraca nevinost, brzo i efikasno 
-
King Kikapu
kako ti ono rece jedna na drugoj temi? ono o konju kojeg nisi jahala?pinkzelena wrote:King Kikapu wrote:po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz![]()
Klasifikacija prema ICD-10
International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems
F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
Što si se ti toliko upalio? Haj bogati,pa nisi ti kriv što se hvališ umijećem drkanja pred partnericom..
![]()
![]()
I jel inače fantaziraš o tuđem sexu,onako detaljno?
Vidim,intrigira te.. pa slobodno ti pitaj... tvoju agresivnost shvatam ko projekciju.. ovo s rupom na čaršafu je beli tvoje iskustvo..![]()
nije ni čudo onda što ste prešli na drkanje
edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna
-
pinkzelena
anais_nin wrote:pinkzelena wrote: edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna![]()
![]()
![]()
zar nisi rekla da je to bolesno?
gdje sam spomenula rijec "bolesno" pogotovo u kontekstu sexa...
sex=guzenje,malo eto neprimjeren termin,al haj bogati..
eto..citiraj...slobodno.. samo mi nemoj imputirati da sam rekla nesto sto nisam ziva bila... moze se tema zakuhati i bez toga
- anais_nin
procitaj ponovo sta si napisalapinkzelena wrote:anais_nin wrote:pinkzelena wrote: edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna![]()
![]()
![]()
gdje sam spomenula rijec "bolesno" pogotovo u kontekstu sexa...![]()
eto..citiraj...slobodno.. samo mi nemoj imputirati da sam rekla nesto sto nisam ziva bila... moze se tema zakuhati i bez toga
-
pinkzelena
anais_nin wrote:procitaj ponovo sta si napisalapinkzelena wrote:anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
gdje sam spomenula rijec "bolesno" pogotovo u kontekstu sexa...![]()
eto..citiraj...slobodno.. samo mi nemoj imputirati da sam rekla nesto sto nisam ziva bila... moze se tema zakuhati i bez togaON BAR GUZI JARANE
![]()
Ugodnu masturbaciju zelim
Laku noc
- anais_nin
Saian wrote:jaooooooooooooooo slusham toooooooooooooooooooooooooooooolpinkzelena wrote:
Znas da se nije odnosilo na to... al nebitno,tebi je TO proslo kroz glavu..ne brini,nisi nenormalna (valjda)
![]()
Ugodnu masturbaciju zelim![]()
![]()
Laku noc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
King Kikapu
ja bih ovu sto je prije tebe post stavila
-
Sedef
#123 svaler
ja sam pravi svaler .Drzo bi vam predavanje al ne mogu jer nemam vremena.Zove me zena da idemo na pijecu .ha ha ha ha ha !
a ja slusam zenu !
a ja slusam zenu !
-
King Kikapu
kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesascorpion7 wrote:Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divljaKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()
-
basta sljezove boje
jos ako je divlja i u krevetu ...scorpion7 wrote:Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divljaKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()