Mastubacija pred partnerom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste ikada masturbirali pred partnerom?

Muzjak sam. DA
43
50%
Zenka sam. DA
20
23%
Muzjak sam. NE, ali bih volio
6
7%
Zenka sam. NE, ali bih voljela
2
2%
Muzjak sam. Ne i ne bih
10
12%
Zenka sam. Ne i ne bih
5
6%

Total votes: 86

anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:smanuje rizik od raka prostate i testisa, ako se sjecam dobro, a jos ako ti partnerica ima izljechiv pogled eto te ko na terapiji :D :D :D
samo te pogledom pratim :kravata: :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Klonirana26 wrote:
lady midnight wrote: pa prochitala sam... pinkzelenoj te stvari nisu po ceifu, cura to ne bi radila i ne radi, za shto ima svoje razloge, i to je za mene okay, jer je stvar nje i njenog partnera kako ce i na koji nachin uredjivati svoju intimu.

medjutim, povlachiti nekakva medicinska objashnjenja sa pretenzijom ka univerzalnoshcu, a k tomu josh pokushavati - neuspjeshno - utrpati zajednichku masturbaciju u jednu od navedenih kategorija s ciljem da se dokazhe kako je dotichna "devijantna" po medicinskom standardu - to je vec objektivizacija na pogreshnom mjestu. (isto kao shto je "liberalizam stavova" potpuno pogreshna rijech u ovom kontekstu).
po tom arshinu ispade da je isto kada kakav bolesnik viri pod prozorima tudjih spavacih soba ili kada neki drugi onanira u javnosti medju zaprepashtenim posmatrachima i kada dvoje odraslih osoba u jednom doborovoljnom i uzajamnom chinu jedno drugom otvore i najskriveniji djelic sebe (ovo se mozhe shvatiti i bukvalno :D) i svojih fantazija.
e, za mene to vec nije isto.
i upravo zato shto se ovdje radi o jednom stupnju medjusobnog povjerenja za koji samo oni koji su ga dozhivjeli znaju shta i koliko znachi po pitanju medjusobne uvezanosti dvoje ljudi - pitanje sa prisustvom "trece" osobe je mozhda ponajvishe deplasirano.

a onaj kojeg interesuju medicinska (ili ne daj Bozhe politichka :D) objashnjenja vlastitog ponashanja u krevetu, pa se mozhda po njima i orijentishe, je fulo i stvar :D i krevet. najbolje da prihefta kakvu listu iznad kreveta da bi u trenutku kad se nalozhi mogao korektno citirati odgovarajuci pasus. ko zna... mozhda bude i uzbudljivo :P:D
:thumbup: Od riječi do riječi se slažem!
ko zna zna :oops: :D lady kao i obicno prelijepo napisano :kiss:
lady midnight

Post by lady midnight »

anais_nin wrote:
Klonirana26 wrote:
lady midnight wrote: pa prochitala sam... pinkzelenoj te stvari nisu po ceifu, cura to ne bi radila i ne radi, za shto ima svoje razloge, i to je za mene okay, jer je stvar nje i njenog partnera kako ce i na koji nachin uredjivati svoju intimu.

medjutim, povlachiti nekakva medicinska objashnjenja sa pretenzijom ka univerzalnoshcu, a k tomu josh pokushavati - neuspjeshno - utrpati zajednichku masturbaciju u jednu od navedenih kategorija s ciljem da se dokazhe kako je dotichna "devijantna" po medicinskom standardu - to je vec objektivizacija na pogreshnom mjestu. (isto kao shto je "liberalizam stavova" potpuno pogreshna rijech u ovom kontekstu).
po tom arshinu ispade da je isto kada kakav bolesnik viri pod prozorima tudjih spavacih soba ili kada neki drugi onanira u javnosti medju zaprepashtenim posmatrachima i kada dvoje odraslih osoba u jednom doborovoljnom i uzajamnom chinu jedno drugom otvore i najskriveniji djelic sebe (ovo se mozhe shvatiti i bukvalno :D) i svojih fantazija.
e, za mene to vec nije isto.
i upravo zato shto se ovdje radi o jednom stupnju medjusobnog povjerenja za koji samo oni koji su ga dozhivjeli znaju shta i koliko znachi po pitanju medjusobne uvezanosti dvoje ljudi - pitanje sa prisustvom "trece" osobe je mozhda ponajvishe deplasirano.

a onaj kojeg interesuju medicinska (ili ne daj Bozhe politichka :D) objashnjenja vlastitog ponashanja u krevetu, pa se mozhda po njima i orijentishe, je fulo i stvar :D i krevet. najbolje da prihefta kakvu listu iznad kreveta da bi u trenutku kad se nalozhi mogao korektno citirati odgovarajuci pasus. ko zna... mozhda bude i uzbudljivo :P:D
:thumbup: Od riječi do riječi se slažem!
ko zna zna :oops: :D lady kao i obicno prelijepo napisano :kiss:
hvala, hvala :kravata:
posebno sam pochashcena ovim komplimentom, jer zhivim po onoj "vazhno je ko ti kazhe" :kiss: :)
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Saian wrote:smanuje rizik od raka prostate i testisa, ako se sjecam dobro, a jos ako ti partnerica ima izljechiv pogled eto te ko na terapiji :D :D :D
ima partnerica koje i same uzmu stvar u ruke :-D

cura je bila klinka i zeljela je ostati junfer, a decko navalio, pa su problem rjesavali tako sto bi ona uzela stvar u svoje ruke :lol:
black

Post by black »

joj jeste vi perverzni.. :oops: :D
kurbeg

Post by kurbeg »

basta sljezove boje wrote:
ima partnerica koje i same uzmu stvar u ruke :-D

cura je bila klinka i zeljela je ostati junfer, a decko navalio, pa su problem rjesavali tako sto bi ona uzela stvar u svoje ruke :lol:
turkinje su to rjesavale pametnije..one se picile analno i vazda ulazile nevine u brak :lol: :lol: :lol:
basta sljezove boje

danas ima dok u Sandzaku koji vraca nevinost, brzo i efikasno :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote: hvala, hvala :kravata:
posebno sam pochashcena ovim komplimentom, jer zhivim po onoj "vazhno je ko ti kazhe" :kiss: :)
:kiss: :kiss: i ja zivim po istom pravilu :D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

pinkzelena wrote:
King Kikapu wrote:
basta sljezove boje wrote:sto ste se nakacili pinkzelene, a cura je u pravu skroz :-D

Klasifikacija prema ICD-10
International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems

F65.0 Fetisizam
F65.2 Egzibicionizam
F65.3 Voajerizam
F65.4 Pedofilija
F65.5 Sadizam
F65.5 Mazohizam
F65.8 Nekrofilija
po ovome ispade samo pinkzelena normalna dok lezi na ledjima a partner je snosi (glagol od snosaj) kroz rupu na plahti kojom je pokrrivena do vrata dok je priguseno svjetlo u prostoriji radi ugodjaja. sta fali egzibicionizmu? voajerizmu? fetishizmu?

Što si se ti toliko upalio :D ? Haj bogati,pa nisi ti kriv što se hvališ umijećem drkanja pred partnericom.. :-) :D
I jel inače fantaziraš o tuđem sexu,onako detaljno?
Vidim,intrigira te.. pa slobodno ti pitaj... tvoju agresivnost shvatam ko projekciju.. ovo s rupom na čaršafu je beli tvoje iskustvo.. :-)
nije ni čudo onda što ste prešli na drkanje :lol:

edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna :-)
kako ti ono rece jedna na drugoj temi? ono o konju kojeg nisi jahala?
Zhaba

Post by Zhaba »

black wrote:joj jeste vi perverzni.. :oops: :D
jes jes perFerzni sviiii :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
mema mo

Post by mema mo »

po mom misljenju to nije nikakva perverzija, sasvim normalna stvar... cini mi se da je vecina forumasa maloljetnika...
anais_nin

Post by anais_nin »

black wrote:joj jeste vi perverzni.. :oops: :D
ti natakareni ni jedne :lol: :D :kiss:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

anais_nin wrote:
pinkzelena wrote: edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna :-)
:shock: :shock: :shock: :shock: zar nisi rekla da je to bolesno? :roll:

gdje sam spomenula rijec "bolesno" pogotovo u kontekstu sexa... :-)
sex=guzenje,malo eto neprimjeren termin,al haj bogati..
eto..citiraj...slobodno.. samo mi nemoj imputirati da sam rekla nesto sto nisam ziva bila... moze se tema zakuhati i bez toga :wink:
anais_nin

Post by anais_nin »

pinkzelena wrote:
anais_nin wrote:
pinkzelena wrote: edit: okani se mog partnera,on bar guzi jarane... za tebe nisam sigurna :-)
:shock: :shock: :shock: :shock: zar nisi rekla da je to bolesno? :roll:

eto..citiraj...slobodno.. samo mi nemoj imputirati da sam rekla nesto sto nisam ziva bila... moze se tema zakuhati i bez toga :wink:
procitaj ponovo sta si napisala :D ON BAR GUZI JARANE :lol: :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

anais_nin wrote:
pinkzelena wrote:
anais_nin wrote: :shock: :shock: :shock: :shock: zar nisi rekla da je to bolesno? :roll:

procitaj ponovo sta si napisala :D ON BAR GUZI JARANE :lol: :D

:roll: Znas da se nije odnosilo na to... al nebitno,tebi je TO proslo kroz glavu..ne brini,nisi nenormalna (valjda) :wink:
Ugodnu masturbaciju zelim :lol: :oops:

Laku noc :D
Saian

Post by Saian »

basta sljezove boje wrote:danas ima dok u Sandzaku koji vraca nevinost, brzo i efikasno :lol:
danas ima nekog u sandzaku koji ima vremeplov :shock: :shock: :shock: , e sad mi je sve jasno :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Saian

Post by Saian »

pinkzelena wrote:
:roll: Znas da se nije odnosilo na to... al nebitno,tebi je TO proslo kroz glavu..ne brini,nisi nenormalna (valjda) :wink:

jaooooooooooooooo slusham tooooooooooooooooooooooooooooool :D :D :D :D :D :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:
pinkzelena wrote:

jaooooooooooooooo slusham tooooooooooooooooooooooooooooool :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D
lilith

Post by lilith »

draga pinkzelena,
ocito ne guzi kako treba cim se tako pateticno trudis svima nama dokazati kako je tvoj sexualni zivot sjajan...
scorpion7

Post by scorpion7 »

Ma meni je to gotiva skroz.....i nema mi nista nenormalno,mada kad uzme to djevojka u ruke je ljepse...:D:D:D....e sad treba jos odgovoriti na pitanje koga bi sa foruma natakario :D:D:D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

ja bih ovu sto je prije tebe post stavila
scorpion7

Post by scorpion7 »

King Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila
Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divlja :D:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram :? :-) :-D
Sedef

#123 svaler

Post by Sedef »

ja sam pravi svaler .Drzo bi vam predavanje al ne mogu jer nemam vremena.Zove me zena da idemo na pijecu .ha ha ha ha ha ! :)
a ja slusam zenu !
King Kikapu

Post by King Kikapu »

scorpion7 wrote:
Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divlja :D:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram :? :-) :-D
kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesa
basta sljezove boje

scorpion7 wrote:
jos ako je divlja i u krevetu ... :lol:
Post Reply