o kakvom ti jebenom licemjerju pricas je l to ovaj Arnes bio u HOSu ili Muslimanskim brigadama u ratuRoland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.
Mogao bih staviti i mnoge druge događaje kada Bošnjaci napadaju povratnike, ali ovaj je aktualan ovih dana pa ću njega.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zenicki- ... /140423035
Zenički ljekari bore se za život hrvatskog povratnika iz mjesta Ratanj kod Kraljevske Sutjeske,74-godišnjeg Nike Crepulje, nakon što je njega i 79-godišnju Maricu Kristić jučer teško pretukao 22-godišnji Arnes Delalić iz Vareša.
Podsjetimo, kaknjska policija uhapsila je u utorak ujutro 22-godišnjeg Arnesa Delića iz Vareša, koji se sumnjiči da je u ponedjeljak 21. aprila oko 23.30 sati u mjestu Ratanj,, nasilno ušao u kuću Nike Crepulje te je tom prilikom njemu i Marici Kristić, koja je takođe bila u kući, nanio tjelesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Nakon završetka istražnih radnji Delić je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Zenica.
Sad me zanima što vama daje za pravo da prozivate sve Srbe zbog svađe dvojice seljaka u Zvorniku a ne daje nekom drugome da proziva sve Bošnjake zbog pljačkaškog pohoda jednog manijaka u Kraljevoj Sutjesci?
Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
- _mufljuz_
#301 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
- Paranoid
#302 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Zato sto je taj koji je pocinio zlocin u okolini zenice kriminalac i narkoman, i koji je to vec u vise navrata cinio na istom mjestu. S druge strane ovaj cetnik se ne moze staviti u istu ravan sa gore navedenim kriminalcem.Roland_Of_Gilead wrote:
Sad me zanima što vama daje za pravo da prozivate sve Srbe zbog svađe dvojice seljaka u Zvorniku a ne daje nekom drugome da proziva sve Bošnjake zbog pljačkaškog pohoda jednog manijaka u Kraljevoj Sutjesci?
Better?
- TheWatcher
#303 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
zato sto su bosnjaci uglavnom neviniRoland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.
Mogao bih staviti i mnoge druge događaje kada Bošnjaci napadaju povratnike, ali ovaj je aktualan ovih dana pa ću njega.
Zenički ljekari bore se za život hrvatskog povratnika iz mjesta Ratanj kod Kraljevske Sutjeske,74-godišnjeg Nike Crepulje, nakon što je njega i 79-godišnju Maricu Kristić jučer teško pretukao 22-godišnji Arnes Delalić iz Vareša.
Podsjetimo, kaknjska policija uhapsila je u utorak ujutro 22-godišnjeg Arnesa Delića iz Vareša, koji se sumnjiči da je u ponedjeljak 21. aprila oko 23.30 sati u mjestu Ratanj,, nasilno ušao u kuću Nike Crepulje te je tom prilikom njemu i Marici Kristić, koja je takođe bila u kući, nanio tjelesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Nakon završetka istražnih radnji Delić je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Zenica.
-
Slina
#304 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ne moze biti better jer pises kako tebi odgovara sto nije ispravno.Ako je ovaj mali narkoman i kriminalac jovo je alkoholicar i cetnik sto ti dođe na isto.Paranoid wrote:Zato sto je taj koji je pocinio zlocin u okolini zenice kriminalac i narkoman, i koji je to vec u vise navrata cinio na istom mjestu. S druge strane ovaj cetnik se ne moze staviti u istu ravan sa gore navedenim kriminalcem.Roland_Of_Gilead wrote:
Better?
-
VjecitiStudent
#305 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Da barem glasaju kad su izbori. Broj onih izvana koji su glasali na prošlim izborima je bio smiješan, što je za posljedicu imalo i drastično manji broj bošnjačkih zastupnika u skupštini RS-a.snaga_znanja wrote:Vidim i ti se nasao uvrijedjen. Hoces da i tebi budem zahvalan sto mami posaljes koji euro da ne umre od gladi?_mufljuz_ wrote:ono kad te cetaljofil, izraelofil (kakve li slucajnostisnaga_znanja wrote:
Ono kad te dezerter iz dijaspore naziva cetnikom. A taj dezerter ovdje dosao da huska na rat. Kakva ironija.) zove dezerterom pa 2x
![]()
Na sta je ovaj narod spao kad dezerteri imaju pravo glasa...
1996. ih je bilo 18 u Skupštini RS-a (27 je već bilo dovoljno da se ukine famozno entitetsko glasanje), 2010. svega 5.
Last edited by VjecitiStudent on 23/04/2014 11:30, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#306 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
_BataZiv_0809 wrote:Ok, sta predlazes da se uradi? Hoce li forumsko laprdanje icemu koristiti?_mufljuz_ wrote:kojem tuzilastvu? je l mozda onom koje hapsi stare nane sa muslimanskim imenima i tuzilastvo koje razvlaci predmet Fate Orlovic dok zena ne umre?_BataZiv_0809 wrote:Postavljac teme je nesvjesno otkrio svoje namjere stavljajuci je u podforum "Politika".
Iskoristavati zvjersko ubisto neduznog covjeka u svrhu promocije vlastitih nacionalistickih agendi je ogavno. Svi se igrate suda i tuzilastva i a priori ste donijeli presudu.
A jedino sigurno je da je pala neduzna glava, kao rezultat ubistva sa umisljajem i da ce za to pocinitelj biti kaznjen. O njegovim motivima, kao i o okolnostima u kojima se zlocin desio prepustite rijec ocevicima i ustupite forumsko baljezganje sudskim klupama.
Iskreni izrazi saucesca Ahmedovoj porodici.
zajebi tu pricu - tamo su cetaljofili i cetaljoidi 100%
zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
+ priznavanje i zakonom zabranjeno negiranje genocida i isticanje bilo koji srbofasistickih ideja iz II i zadnjeg rata i onda mozemo dalje da pricamo - dok se to ne desi - ja vjerujem da sistem trenutno jos uvijek u RSu stimulise srbofasizam + progon vlastitih ratnih zlocinaca i zabranu rada u javnim sluzbama i zatvaranje....
...ali ja taj film gledat necu...
-
Slina
#307 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Mozda neces iz dijaspore ali da vamo dođes i pokusas,ko zna!_mufljuz_ wrote: ...ali ja taj film gledat necu...
- TheWatcher
#308 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
normalno,odmah se nadje opravdanje za bosnjakaParanoid wrote:Zato sto je taj koji je pocinio zlocin u okolini zenice kriminalac i narkoman, i koji je to vec u vise navrata cinio na istom mjestu. S druge strane ovaj cetnik se ne moze staviti u istu ravan sa gore navedenim kriminalcem.Roland_Of_Gilead wrote:
Better?
- _mufljuz_
#309 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
oho jos jedan salonašTheWatcher wrote:
zato sto su bosnjaci uglavnom nevini![]()
tako ti je to ovDekan na klix-u
al rezon je na nivou jednog polurazvijenog djeteta
TheWatcher wrote: mozda je taj u zvorniku alkoholicar pa bio u pripitom stanju
Last edited by _mufljuz_ on 23/04/2014 11:32, edited 1 time in total.
- Paranoid
#310 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Nisi dio toga...jbg..zao mi je. Info o transkaciji je izbacila Centralna Banka BiH.Pol_Pot wrote:Da mi je vidjet gdje se to šalje i kome. Ja nikad marke nisam vidio iz dijaspore. Ako se u to broji što dođu ljeti, poprave zube i obave ostale stvari koje su im ovde jeftinije, e onda uredu.akcid wrote:Samo da se konačno zna ko vlada Bosnom i HercegovinomParanoid wrote:
Da razjasnimo jednu stvar!
Ja sam samo jedan od mase od kojih ti i mnogi drugi zivite jer vam saljemo godisnje 2 mld eura i to treba da ako nista bar postujete.
PS: Ovo "ti" nije upuceno konkretno tebi nego svima koji imaju nedoumicu oko dijaspore.
Estetska hirurgija i popravka zuba se u dijaspori dodatno placa iz dzepa.. kontas lave?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#311 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
snaga_znanja wrote:Postavljac teme je trazio da se "konacno razjasnimo" sa cetnicima. Pri tome nekoliko strana kasnije pise kako on zna sta je ovaj ratni zlocinac sto je ubio Ahmeda radio u ratu. Jer su mu pricali lokalni Srbi. Dakle druzi se sa cetnicima. A pod konacnim razjasnjavanjem valjda smatra da i ovdje u Federaciji trebamo sad valjda osvetit Ahmeda._BataZiv_0809 wrote:Postavljac teme je nesvjesno otkrio svoje namjere stavljajuci je u podforum "Politika".
Iskoristavati zvjersko ubisto neduznog covjeka u svrhu promocije vlastitih nacionalistickih agendi je ogavno. Svi se igrate suda i tuzilastva i a priori ste donijeli presudu.
A jedino sigurno je da je pala neduzna glava, kao rezultat ubistva sa umisljajem i da ce za to pocinitelj biti kaznjen. O njegovim motivima, kao i o okolnostima u kojima se zlocin desio prepustite rijec ocevicima i ustupite forumsko baljezganje sudskim klupama.
Iskreni izrazi saucesca Ahmedovoj porodici.![]()
E sad ako si protiv toga da ovdje ubijas srpske povratnike onda si cetnik. Ali ako se u slobodno vrijeme druzis sa cetnicima ili si dezerter onda si ok..
Prema forumskim kriterijima tih likova ja sam se pronasao u opisu "nedovrseni Srbin"
Lijepo je Balasevic opisao ovakve kao ja: "A gde smo mi naivni, sto smo se dizali na "Hej Sloveni", ko da smo uz tu pricu izmisljeni"
A konacno razjasnjavanje sa cetnicima moze biti upuceno samo iz Sv'ecke, to je valjda jasno. Elem ogavno mi je ovo politiziranje necije smrti, stvarno ogavno.
-
Sarajevkica
#312 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ponavljam: da je samodeklanirani mudzahedin koji je ucestvovao u ratu i cinio zlocine nad Srbima ovih dana ubio Srbina povratnika u Sarajevu, isti ovi nasi vrli "multietnicari" koji kazu da je sve ovo bosnjacka propaganda mjenjali ton. Prica bi bila o tome kako je Sarajevo Teheran, kako je Dodik bio u pravu i sta ja znam jos.Slina wrote: Ne moze biti better jer pises kako tebi odgovara sto nije ispravno.Ako je ovaj mali narkoman i kriminalac jovo je alkoholicar i cetnik sto ti dođe na isto.
Ali ovako, kad je obrnuto, onda nista
ps, zanimljivo je da su nebosnjaci najglasniji na ovoj temi. Valjda oni najbolje znaju kako je bosnjackim povratnicima u Podrinju.
- Roland_Of_Gilead
#313 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Radi se o tome da ste vi odmah svađu tih seljačina u Zvorniku proglasili etničkim čišćenjem i nastavkom genocida, politički zločin iza kojeg stoje moćne paradržavne strukture._mufljuz_ wrote:o kakvom ti jebenom licemjerju pricas je l to ovaj Arnes bio u HOSu ili Muslimanskim brigadama u ratuRoland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.
Kada neki bošnjo ubija povratnike drugih nacionalnosti kao što je Muamer Topalović pobio obitelj Anđelić kod Konjica onda je to: djelo narkomana, čovjeka ispranog mozga, kriminalca.... Ali isključivo djelo pojedinca.
-
Pol_Pot
#314 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Uuuuuuuuuuuu jeben, jeben. Ja ne bi smio.dfhz4z74z13 wrote:zar ovaj insomnia živu u parizu?? sumnjam ako živi ja sam trenutno tamo evo dokaz
pa da se nađemo negdje ali ne preferiram Champs-Elysées - Trocadéro već rue de Oberkampf![]()
![]()
![]()
pa ako smiješ da se nađemo u Café Charbon![]()
![]()
![]()
dolazim sam i nenaoružan a ti povedi koga želiš![]()
![]()
-
Slina
#315 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Isto kao i ovi dijasporciSarajevkica wrote:
ps, zanimljivo je da su nebosnjaci najglasniji na ovoj temi. Valjda oni najbolje znaju kako je bosnjackim povratnicima u Podrinju.
-
Sarajevkica
#316 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ljubi vas majka kako se fino razumijete medjusobnoPol_Pot wrote:Uuuuuuuuuuuu jeben, jeben. Ja ne bi smio.dfhz4z74z13 wrote:zar ovaj insomnia živu u parizu?? sumnjam ako živi ja sam trenutno tamo evo dokaz
pa da se nađemo negdje ali ne preferiram Champs-Elysées - Trocadéro već rue de Oberkampf![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- insomnia78
#317 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Muamer Topalovic je dobio najvecu mogucu kaznu izrecenu u Bosni i Hercegovini poslije rataRoland_Of_Gilead wrote:Radi se o tome da ste vi odmah svađu tih seljačina u Zvorniku proglasili etničkim čišćenjem i nastavkom genocida, politički zločin iza kojeg stoje moćne paradržavne strukture._mufljuz_ wrote:o kakvom ti jebenom licemjerju pricas je l to ovaj Arnes bio u HOSu ili Muslimanskim brigadama u ratuRoland_Of_Gilead wrote:Offtopic, ali čisto da ukažem na licemjerje mnogih ljudi ovdje.
Kada neki bošnjo ubija povratnike drugih nacionalnosti kao što je Muamer Topalović pobio obitelj Anđelić kod Konjica onda je to: djelo narkomana, čovjeka ispranog mozga, kriminalca.... Ali isključivo djelo pojedinca.
Koliko je ubica bosnjackih povratnika uhvaceno i procesuirano?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#318 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
I kad se to sve zabrani, nece vise nijedan Ahmed stradati od Nikole?zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
+ priznavanje i zakonom zabranjeno negiranje genocida i isticanje bilo koji srbofasistickih ideja iz II i zadnjeg rata i onda mozemo dalje da pricamo - dok se to ne desi - ja vjerujem da sistem trenutno jos uvijek u RSu stimulise srbofasizam + progon vlastitih ratnih zlocinaca i zabranu rada u javnim sluzbama i zatvaranje....
-
Sarajevkica
#319 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Moram vas pitati - je li zaista toliko tesko jednostavno osuditi ovaj cin? Bez spominjanje bosnjacke propagande, dijaspore, ovoga-onoga._BataZiv_0809 wrote:I kad se to sve zabrani, nece vise nijedan Ahmed stradati od Nikole?zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
Je li to toliko tesko? Zar ste toliki neljudi?
- Hajvan
#320 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
insomnia78 wrote: Muamer Topalovic je dobio najvecu mogucu kaznu izrecenu u Bosni i Hercegovini poslije rata
Koliko je ubica bosnjackih povratnika uhvaceno i procesuirano?
Nije to isto!
ubijanje bošnja spada u "društveno prihvatljivu" normu ponašanja.
-
Pol_Pot
#321 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ne kontam lave.Paranoid wrote:Nisi dio toga...jbg..zao mi je. Info o transkaciji je izbacila Centralna Banka BiH.Pol_Pot wrote:
Da mi je vidjet gdje se to šalje i kome. Ja nikad marke nisam vidio iz dijaspore. Ako se u to broji što dođu ljeti, poprave zube i obave ostale stvari koje su im ovde jeftinije, e onda uredu.
Estetska hirurgija i popravka zuba se u dijaspori dodatno placa iz dzepa.. kontas lave?
Al kontam da te 2mil. vi šaljete svojim familijama, za humanitarne akcije, potrošite na zube itd... Dakle ne ulažete vi pare u BiH kako to predstavljate, kao kapitalnu investiciju
- _mufljuz_
#322 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
ne bi trebao a svaki ahmed koji potegne na nikolu sjekiru i raskomada ga da dobije najmanje 40g pa nek tamo prosipa fasizam i nacizam_BataZiv_0809 wrote:I kad se to sve zabrani, nece vise nijedan Ahmed stradati od Nikole?zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
-
neregistrovan
#323 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
dezurni_ucenik wrote:Jel opet se to javljaju odredi vojnika iz Malmea i Geteborga prizivajuci novi rat ?
jebo te Malme, koji kurac odmah mislite da ako neko digne svoj glas protiv cetnickog terora, da se javlja iz Malme i Geteborga, koji vam je k..c ?! oni koji su u Malmeu i Geteborgu nemaju ni vremena za forum, ljudu cisto zaboli kita sta se desava u ovoj zemlji, ljudi rade i nastoje da zarade, iako se ovo tice i Bosnjaka u Geteborgu i sirom svijeta najvise se tice nas Bosnjaka u Bosni jer su nam najblize komsije koljaci i teroristi, ratni zlocinci koji svoj teror provode evo i u ovom takozvanom miru kao sto su ga radili i u rat.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#324 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Je li zaista tesko procitati moje postove na ovoj temi, kojih je slovom i brojem (bez ovog) 3-TRISarajevkica wrote:Moram vas pitati - je li zaista toliko tesko jednostavno osuditi ovaj cin? Bez spominjanje bosnjacke propagande, dijaspore, ovoga-onoga._BataZiv_0809 wrote:I kad se to sve zabrani, nece vise nijedan Ahmed stradati od Nikole?zakonska denacifikacija srpskog naroda zajedno sa tjeranjem u subu cetaljoidnih ideja, grupa, organizacija i politike....
Je li to toliko tesko? Zar ste toliki neljudi?
-
Pol_Pot
#325 Re: Masakriran Ahmed Hasanovic u Zvorniku
Ako se ti s ovakvim razumiješ međusobnoSarajevkica wrote:Ljubi vas majka kako se fino razumijete medjusobnoPol_Pot wrote:Uuuuuuuuuuuu jeben, jeben. Ja ne bi smio.dfhz4z74z13 wrote:zar ovaj insomnia živu u parizu?? sumnjam ako živi ja sam trenutno tamo evo dokaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()