Masakr u Gracu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ridjobrki

#101 Re: Masakr u Gracu

Post by Ridjobrki »

Ma kakva slučajnost, u Grazu ne možeš Krajišnika izbjeći.

Nije to Sarajevo.
kucniljubimac

#102 Re: Masakr u Gracu

Post by kucniljubimac »

Ridjobrki wrote:
soccerfan88 wrote:Moramo mi svugdje pecat osraviti! :roll: :roll: Zao mi ljudi koji su nastradali, a ovaj hajvan il u ludaru il metak u celo! Ako ti nije do zivota i ako si bolestan, lijeci se a ne okolo ubijati nevine ljude! Boze sacuvaj...
A što "mi", brate slatki? Što "mi"?
Bravo ridjobrki :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#103 Re: Masakr u Gracu

Post by O'zone »

Cybernetic

#104 Re: Masakr u Gracu

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 20:41, edited 1 time in total.
Ljakan

#105 Re: Masakr u Gracu

Post by Ljakan »

Sad ovo procitah i kontam koja je slucajnost da bas zemljaka ubijes,ili je mozda namjerno?
Vidjecemo jos je rano za zakljucke i teorije zavjere :-D
ćiribiribela

#106 Re: Masakr u Gracu

Post by ćiribiribela »

Ma nije namjerno, dobro je Ridjobrki rekao, ne mozes u Grazu Krajisnika izbjeci. Slucajnost.
Ridjobrki

#107 Re: Masakr u Gracu

Post by Ridjobrki »

ćiribiribela wrote:Ma nije namjerno, dobro je Ridjobrki rekao, ne mozes u Grazu Krajisnika izbjeci. Slucajnost.
A kad ja nisam dobro rekao...? :D
ćiribiribela

#108 Re: Masakr u Gracu

Post by ćiribiribela »

Ridjobrki wrote:
A kad ja nisam dobro rekao...? :D
Pa jesi li Krajisnik ili nisi. :kiss:
Op3r4t0r

#109 Re: Masakr u Gracu

Post by Op3r4t0r »

Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.

S druge strane kad vozis gradom 150 na sat i nemas bas vremena da biras ovaj je nas, ili ovog znam pa cu ga zgaziti, onog drugog necu, medjed je gazio redom bez ikakvog biranja musko zensko, dijete ili odrastao, ovaj ili onaj tako da slobodno mozete prestati sa tim vasim teorijama.
JanuaryJones

#110 Re: Masakr u Gracu

Post by JanuaryJones »

Prestrašna tragedija :( :( :(
animals

#111 Re: Masakr u Gracu

Post by animals »

Prvo je izvjestaj bio dijete od 7 god..
kasnije je objavljeno da je dijete od 4 god ubio..
ej dijete od 4 god..
i sam imam sina te starosti..
nema opravdanja, steta sto nema smrtne kazne..
ubiti neduzno dijete, razoriti neciji zivot,,
ubiti smece, jedina pravda..
insomnia78

#112 Re: Masakr u Gracu

Post by insomnia78 »

Op3r4t0r wrote:Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.

S druge strane kad vozis gradom 150 na sat i nemas bas vremena da biras ovaj je nas, ili ovog znam pa cu ga zgaziti, onog drugog necu, medjed je gazio redom bez ikakvog biranja musko zensko, dijete ili odrastao, ovaj ili onaj tako da slobodno mozete prestati sa tim vasim teorijama.
Dobro, to 150 kazu ovi "ulicni forenzicari"
Tesko je odoka procjeniti brzinu, pogotovo u takvim situacijama
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#113 Re: Masakr u Gracu

Post by Zviz »

Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...

Zao mi ljudi ali ja brate ne kopcam ove drzave zasto poslje rata nisu vracale ljude nazad u HR, BiH itd.
calculator

#114 Re: Masakr u Gracu

Post by calculator »

insomnia78 wrote:
Op3r4t0r wrote:Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.

Dobro, to 150 kazu ovi "ulicni forenzicari"
Tesko je odoka procjeniti brzinu, pogotovo u takvim situacijama
Pa i ako je prepoznao Bužimljanina i pregazio ga iz svojih razloga, zašto je nastavio s vožnjom i gaženjem drugih ljudi :? :(
animals

#115 Re: Masakr u Gracu

Post by animals »

Zviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...

Zao mi ljudi ali ja brate ne kopcam ove drzave zasto poslje rata nisu vracale ljude nazad u HR, BiH itd.
Nisu svi stranci ubice..
ovdje je rijec o jedinki, znaci nema kolektivne odgovornosti..
kakvi poslijeratni efekti..
calculator

#116 Re: Masakr u Gracu

Post by calculator »

Zaboravljaš ljudska prava....
Secer_033

#117 Re: Masakr u Gracu

Post by Secer_033 »

Citam da je imao zabranu prilazenja, vjerovatno suprugi i djeci.
dobojlija81

#118 Re: Masakr u Gracu

Post by dobojlija81 »

http://www.avaz.ba/clanak/183357/alarma ... nje-iz-bih
da ti je bilo ha,evo nas tamo :lol:
bosan

#119 Re: Masakr u Gracu

Post by bosan »

Da ne budem perverzan ali brate ti si zasluzio da se vratis u ....
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#120 Re: Masakr u Gracu

Post by Zviz »

Nema te drzave na svijetu koja je sirom ruke rasirila bilo kojem Balkancu (nebitno iz koje drzave). Posto se u BiH ili bolje receno u balkanskom mentaliteteu (nebitno gdje) sve uvelicava faktorom x360 sto u prevodu znaci, neko kad od Jugovica otvori kiosk u Hamburgu to je isto kao da je astronaut i vec bio 3 x u svemiru. Ovaj sto je satro ove ni krive ni duzne ljude, je sigurno bio neki direktor ugledne firme u Austriji... jes al u Q... sigurno bio osialia te mazno auto od staraca. Rodnje 1989 a vec ima zenu i djecu :lol: balavac majti mila. Do 30 godine je sve djete. Moze se razlikovati izmedju slabo zrelog i malo zrelog djeteta.

Nek vam je sad Bog na pomoci u Austriji gdje gotovo svaki drugi gradjanin organski ne podnosi strance.
soccerfan88

#121 Re: Masakr u Gracu

Post by soccerfan88 »

animals wrote:Prvo je izvjestaj bio dijete od 7 god..
kasnije je objavljeno da je dijete od 4 god ubio..
ej dijete od 4 god..
i sam imam sina te starosti..
nema opravdanja, steta sto nema smrtne kazne..
ubiti neduzno dijete, razoriti neciji zivot,,
ubiti smece, jedina pravda..
Ma samo reci Boze sacuvaj i pomaci se s mjesta. Sve otislo do djavola izgleda. :( :( :(
Tomahawk11
Globalni moderator

#122 Re: Masakr u Gracu

Post by Tomahawk11 »

Kad se ono iz Danske i na ovakvoj temi nadje praviti pametno. Pa odakle si ti otisao iz te Danske, nek onda i tebe vrate :-)
Ispade sad svi porijeklom iz BiH nenormalni, treba u kakav rezervat, jelde?! Kazes ratne posljedice, pa ako je otisao s 4 godine, onda je to bio pocetak rata, nesto sumnjam da su ratne traume u pitanju. Blesav lik i eto. Kako je bio porijeklom iz BiH, mogao je isto tako biti i iz Njemacke, Italije, Bruneja, Indije....ko da je to bitno. Ali jok, ono je iz BiH nekad otislo u Dansku i prosipa pricu da treba Bosnje vratiti nazad. Imaj bar malo postovanja prema zrtvama u ovakvoj situaciji, eto poginuo je i covjek porijeklom iz BiH, je li i on bio opicen ko ovaj za volanom?!
Op3r4t0r

#123 Re: Masakr u Gracu

Post by Op3r4t0r »

Zviz wrote:Nema te drzave na svijetu koja je sirom ruke rasirila bilo kojem Balkancu (nebitno iz koje drzave). Posto se u BiH ili bolje receno u balkanskom mentaliteteu (nebitno gdje) sve uvelicava faktorom x360 sto u prevodu znaci, neko kad od Jugovica otvori kiosk u Hamburgu to je isto kao da je astronaut i vec bio 3 x u svemiru. Ovaj sto je satro ove ni krive ni duzne ljude, je sigurno bio neki direktor ugledne firme u Austriji... jes al u Q... sigurno bio osialia te mazno auto od staraca. Rodnje 1989 a vec ima zenu i djecu :lol: balavac majti mila. Do 30 godine je sve djete. Moze se razlikovati izmedju slabo zrelog i malo zrelog djeteta.

Nek vam je sad Bog na pomoci u Austriji gdje gotovo svaki drugi gradjanin organski ne podnosi strance.
Nakon sto sam ovo procitao htio sam te poslati u 3 neke stvari ali ramazan je pa sam osaburao
medjutim

#124 Re: Masakr u Gracu

Post by medjutim »

Sto si bolan pun gnjeva i mrznje prema svojim zemljacima? Non stop drvlje i kamenje po Bosni, Bosancima koji zive vani... Je l' ti fakat smatras da si se jedini ti integrisao i da "zasluzujes" da zivis na zapadu?
P.s. Desnicari su kod vas dobro prosli na izborima prekjuce, mogao bi i ti biti jedan od "vracenih"...
dobojlija81

#125 Re: Masakr u Gracu

Post by dobojlija81 »

Zviz ti ko da si ptomak dinastije Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg
samo nesto pišaš po drugim,a goljo si ko i svi drugi
de ohladi malo,idi đe na more,karni sta jbt,bar u Danskoj možeš
:run: :bih:
Post Reply