Masakr u Gracu
- Ridjobrki
#101 Re: Masakr u Gracu
Ma kakva slučajnost, u Grazu ne možeš Krajišnika izbjeći.
Nije to Sarajevo.
Nije to Sarajevo.
- kucniljubimac
#102 Re: Masakr u Gracu
Bravo ridjobrkiRidjobrki wrote:A što "mi", brate slatki? Što "mi"?soccerfan88 wrote:Moramo mi svugdje pecat osraviti!![]()
Zao mi ljudi koji su nastradali, a ovaj hajvan il u ludaru il metak u celo! Ako ti nije do zivota i ako si bolestan, lijeci se a ne okolo ubijati nevine ljude! Boze sacuvaj...
- O'zone
- Globalni moderator
-
Cybernetic
- Ljakan
#105 Re: Masakr u Gracu
Sad ovo procitah i kontam koja je slucajnost da bas zemljaka ubijes,ili je mozda namjerno?
Vidjecemo jos je rano za zakljucke i teorije zavjere
- ćiribiribela
#106 Re: Masakr u Gracu
Ma nije namjerno, dobro je Ridjobrki rekao, ne mozes u Grazu Krajisnika izbjeci. Slucajnost.
- Ridjobrki
#107 Re: Masakr u Gracu
A kad ja nisam dobro rekao...?ćiribiribela wrote:Ma nije namjerno, dobro je Ridjobrki rekao, ne mozes u Grazu Krajisnika izbjeci. Slucajnost.
- ćiribiribela
#108 Re: Masakr u Gracu
Pa jesi li Krajisnik ili nisi.Ridjobrki wrote:
A kad ja nisam dobro rekao...?
- Op3r4t0r
#109 Re: Masakr u Gracu
Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.
S druge strane kad vozis gradom 150 na sat i nemas bas vremena da biras ovaj je nas, ili ovog znam pa cu ga zgaziti, onog drugog necu, medjed je gazio redom bez ikakvog biranja musko zensko, dijete ili odrastao, ovaj ili onaj tako da slobodno mozete prestati sa tim vasim teorijama.
S druge strane kad vozis gradom 150 na sat i nemas bas vremena da biras ovaj je nas, ili ovog znam pa cu ga zgaziti, onog drugog necu, medjed je gazio redom bez ikakvog biranja musko zensko, dijete ili odrastao, ovaj ili onaj tako da slobodno mozete prestati sa tim vasim teorijama.
- animals
#111 Re: Masakr u Gracu
Prvo je izvjestaj bio dijete od 7 god..
kasnije je objavljeno da je dijete od 4 god ubio..
ej dijete od 4 god..
i sam imam sina te starosti..
nema opravdanja, steta sto nema smrtne kazne..
ubiti neduzno dijete, razoriti neciji zivot,,
ubiti smece, jedina pravda..
ej dijete od 4 god..
- insomnia78
#112 Re: Masakr u Gracu
Dobro, to 150 kazu ovi "ulicni forenzicari"Op3r4t0r wrote:Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.
Tesko je odoka procjeniti brzinu, pogotovo u takvim situacijama
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#113 Re: Masakr u Gracu
Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
Zao mi ljudi ali ja brate ne kopcam ove drzave zasto poslje rata nisu vracale ljude nazad u HR, BiH itd.
Zao mi ljudi ali ja brate ne kopcam ove drzave zasto poslje rata nisu vracale ljude nazad u HR, BiH itd.
-
calculator
#114 Re: Masakr u Gracu
Pa i ako je prepoznao Bužimljanina i pregazio ga iz svojih razloga, zašto je nastavio s vožnjom i gaženjem drugih ljudiinsomnia78 wrote:Dobro, to 150 kazu ovi "ulicni forenzicari"Op3r4t0r wrote:Za sve ove teoreticare zavjere, ovaj medjed je zivio u gradu do graza a nastradali direktno u grazu, nesto tipa Breza-Sarajevo tako da mogucnost da su se uopste poznavali nije bas velika, s druge strane nastradali je bio jedan fin i miran momak a kako cujem onaj medjed je bio prilicno agresivan tako da su i potom dva razlicita svijeta.
Tesko je odoka procjeniti brzinu, pogotovo u takvim situacijama
- animals
#115 Re: Masakr u Gracu
Nisu svi stranci ubice..Zviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
ovdje je rijec o jedinki, znaci nema kolektivne odgovornosti..
kakvi poslijeratni efekti..
-
calculator
#116 Re: Masakr u Gracu
Zaboravljaš ljudska prava....Zviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
- Secer_033
#117 Re: Masakr u Gracu
Citam da je imao zabranu prilazenja, vjerovatno suprugi i djeci.
- dobojlija81
#118 Re: Masakr u Gracu
http://www.avaz.ba/clanak/183357/alarma ... nje-iz-bihZviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
da ti je bilo ha,evo nas tamo
- bosan
#119 Re: Masakr u Gracu
Da ne budem perverzan ali brate ti si zasluzio da se vratis u ....Zviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#120 Re: Masakr u Gracu
Nema te drzave na svijetu koja je sirom ruke rasirila bilo kojem Balkancu (nebitno iz koje drzave). Posto se u BiH ili bolje receno u balkanskom mentaliteteu (nebitno gdje) sve uvelicava faktorom x360 sto u prevodu znaci, neko kad od Jugovica otvori kiosk u Hamburgu to je isto kao da je astronaut i vec bio 3 x u svemiru. Ovaj sto je satro ove ni krive ni duzne ljude, je sigurno bio neki direktor ugledne firme u Austriji... jes al u Q... sigurno bio osialia te mazno auto od staraca. Rodnje 1989 a vec ima zenu i djecu
balavac majti mila. Do 30 godine je sve djete. Moze se razlikovati izmedju slabo zrelog i malo zrelog djeteta.
Nek vam je sad Bog na pomoci u Austriji gdje gotovo svaki drugi gradjanin organski ne podnosi strance.
Nek vam je sad Bog na pomoci u Austriji gdje gotovo svaki drugi gradjanin organski ne podnosi strance.
- soccerfan88
#121 Re: Masakr u Gracu
Ma samo reci Boze sacuvaj i pomaci se s mjesta. Sve otislo do djavola izgleda.animals wrote:Prvo je izvjestaj bio dijete od 7 god..
ej dijete od 4 god..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#122 Re: Masakr u Gracu
Kad se ono iz Danske i na ovakvoj temi nadje praviti pametno. Pa odakle si ti otisao iz te Danske, nek onda i tebe vrate
Ispade sad svi porijeklom iz BiH nenormalni, treba u kakav rezervat, jelde?! Kazes ratne posljedice, pa ako je otisao s 4 godine, onda je to bio pocetak rata, nesto sumnjam da su ratne traume u pitanju. Blesav lik i eto. Kako je bio porijeklom iz BiH, mogao je isto tako biti i iz Njemacke, Italije, Bruneja, Indije....ko da je to bitno. Ali jok, ono je iz BiH nekad otislo u Dansku i prosipa pricu da treba Bosnje vratiti nazad. Imaj bar malo postovanja prema zrtvama u ovakvoj situaciji, eto poginuo je i covjek porijeklom iz BiH, je li i on bio opicen ko ovaj za volanom?!
Ispade sad svi porijeklom iz BiH nenormalni, treba u kakav rezervat, jelde?! Kazes ratne posljedice, pa ako je otisao s 4 godine, onda je to bio pocetak rata, nesto sumnjam da su ratne traume u pitanju. Blesav lik i eto. Kako je bio porijeklom iz BiH, mogao je isto tako biti i iz Njemacke, Italije, Bruneja, Indije....ko da je to bitno. Ali jok, ono je iz BiH nekad otislo u Dansku i prosipa pricu da treba Bosnje vratiti nazad. Imaj bar malo postovanja prema zrtvama u ovakvoj situaciji, eto poginuo je i covjek porijeklom iz BiH, je li i on bio opicen ko ovaj za volanom?!
- Op3r4t0r
#123 Re: Masakr u Gracu
Nakon sto sam ovo procitao htio sam te poslati u 3 neke stvari ali ramazan je pa sam osaburaoZviz wrote:Nema te drzave na svijetu koja je sirom ruke rasirila bilo kojem Balkancu (nebitno iz koje drzave). Posto se u BiH ili bolje receno u balkanskom mentaliteteu (nebitno gdje) sve uvelicava faktorom x360 sto u prevodu znaci, neko kad od Jugovica otvori kiosk u Hamburgu to je isto kao da je astronaut i vec bio 3 x u svemiru. Ovaj sto je satro ove ni krive ni duzne ljude, je sigurno bio neki direktor ugledne firme u Austriji... jes al u Q... sigurno bio osialia te mazno auto od staraca. Rodnje 1989 a vec ima zenu i djecubalavac majti mila. Do 30 godine je sve djete. Moze se razlikovati izmedju slabo zrelog i malo zrelog djeteta.
- medjutim
#124 Re: Masakr u Gracu
Sto si bolan pun gnjeva i mrznje prema svojim zemljacima? Non stop drvlje i kamenje po Bosni, Bosancima koji zive vani... Je l' ti fakat smatras da si se jedini ti integrisao i da "zasluzujes" da zivis na zapadu?Zviz wrote:Posljeratni efekti, dzaba sto je kao djete dozivio rat...
P.s. Desnicari su kod vas dobro prosli na izborima prekjuce, mogao bi i ti biti jedan od "vracenih"...
- dobojlija81
#125 Re: Masakr u Gracu
Zviz ti ko da si ptomak dinastije Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg
samo nesto pišaš po drugim,a goljo si ko i svi drugi
de ohladi malo,idi đe na more,karni sta jbt,bar u Danskoj možeš

samo nesto pišaš po drugim,a goljo si ko i svi drugi
de ohladi malo,idi đe na more,karni sta jbt,bar u Danskoj možeš