MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sasvim_Obican

#26 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Sasvim_Obican »

Zanimljiv neki lik ! Igra za BiH ( i što je najgore - igra sasvim dobro) , a onda sebi upropasti reprezentativnu karijeru ovakvim nepromišljenim glupostima. On je prije svega jedan nekulturni imbecil. Ja ne ponižavam himnu ni najomraženije zemlje na svijetu. To je stvar lične kulture i odgoja. Činjenica da nosi dres reprezentacije zemlje koju ne voli, ne smatra svojom i želi poniziti dovoljno govori o njegovom licemjerju i iskompleksiranosti. Tužno !

A ko ne doživljava ovu himnu kao svoju radi na razbijanju i ponižavanju Bosne i Hercegovine, ma iz kojeg nacionalnog reda dolazio ! Ja imam jednu zemlju i zove se Bosna i Hercegovina. U srcu mi je njena službena zastava i službena himna. Ne živite u prošlosti ! Deal with it ! :bih:
saramara

#27 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by saramara »

A što bi ga Vlado otjerao kad on prema ovoj himni isto osjeća ???? Puno je bolje i pametnije ovo zaključati jer će za još 2 stranice se vratiti na Tute, Zuke, Ahmiće i Dretelje....
nosara

#28 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nosara »

saramara wrote:A što bi ga Vlado otjerao kad on prema ovoj himni isto osjeća ???? Puno je bolje i pametnije ovo zaključati jer će za još 2 stranice se vratiti na Tute, Zuke, Ahmiće i Dretelje....
:-)

Vlado nije bog... Ako misle isto, otjerat obojcu...
Atticus Finch

#29 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Atticus Finch »

Image
vaučer

#30 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by vaučer »

nosara wrote:
vaučer wrote:Odmah ustaša vidim :roll:
Kako bi ga ti nazvao, tamilski tigar...? :-)
Ja bih i jesam ga nazvao kreten.
Ti očito ne znaš tko i šta su ustaše.
nosara

#31 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nosara »

vaučer wrote:
nosara wrote:
vaučer wrote:Odmah ustaša vidim :roll:
Kako bi ga ti nazvao, tamilski tigar...? :-)
Ja bih i jesam ga nazvao kreten.
Ti očito ne znaš tko i šta su ustaše.
:lol:

Znam vrlo dobro... :oops:
nosara

#32 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nosara »

Atticus Finch wrote:Image
Od 2008. on se, jadnik, pati... Otjerat govna, sto dalje... :roll:
nidje_veze

#33 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nidje_veze »

Sasvim_Obican wrote:Zanimljiv neki lik ! Igra za BiH ( i što je najgore - igra sasvim dobro) , a onda sebi upropasti reprezentativnu karijeru ovakvim nepromišljenim glupostima. On je prije svega jedan nekulturni imbecil. Ja ne ponižavam himnu ni najomraženije zemlje na svijetu. To je stvar lične kulture i odgoja. Činjenica da nosi dres reprezentacije zemlje koju ne voli, ne smatra svojom i želi poniziti dovoljno govori o njegovom licemjerju i iskompleksiranosti. Tužno !

A ko ne doživljava ovu himnu kao svoju radi na razbijanju i ponižavanju Bosne i Hercegovine, ma iz kojeg nacionalnog reda dolazio ! Ja imam jednu zemlju i zove se Bosna i Hercegovina. U srcu mi je njena službena zastava i službena himna. Ne živite u prošlosti ! Deal with it ! :bih:
:thumbup:
Last edited by nidje_veze on 31/08/2011 19:08, edited 1 time in total.
saramara

#34 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by saramara »

A povod za cijelu priču je bila Markićeva slika na profilu na kojoj drži ruku na srcu u dresu Bosne i Hercegovine džaba se bavite glupostima, pametnije je skontati ko i koliko daje za nastupeu toj reprezentaciji ili je bolje ovako skrenuti stvar s pravih problema
nosara

#35 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nosara »

saramara wrote:A povod za cijelu priču je bila Markićeva slika na profilu na kojoj drži ruku na srcu u dresu Bosne i Hercegovine džaba se bavite glupostima, pametnije je skontati ko i koliko daje za nastupeu toj reprezentaciji ili je bolje ovako skrenuti stvar s pravih problema
U pravu si... Ali jajaru ipak otjerat... :D
nidje_veze

#36 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nidje_veze »

saramara wrote:A povod za cijelu priču je bila Markićeva slika na profilu na kojoj drži ruku na srcu u dresu Bosne i Hercegovine džaba se bavite glupostima, pametnije je skontati ko i koliko daje za nastupeu toj reprezentaciji ili je bolje ovako skrenuti stvar s pravih problema
Ne razumijem kako to moze biti glupost kad momak koji treba da nas sve predstavlja u svijetu,preko reprezentacije moze napisati da ocekuje pripajanje hercegovine hrvatskoj??
nosara

#37 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by nosara »

nidje_veze wrote:
Ne razumijem kako to moze biti glupost kad momak koji treba da nas sve predstavlja u svijetu,preko reprezentacije moze napisati da ocekuje pripajanje hercegovine hrvatskoj??
Svaki ujko ima iste snove... Ali, na kraju, svi zavrse kao gastarbajteri u tudjini, u hrvatskoj... :D
Mr.Penguin

#38 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Mr.Penguin »

Mozda mu nedostaje stara himna BiH a ovu novu ne voli? :D

saramara

#39 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by saramara »

nidje_veze wrote:
Lijepo malo razmisli okreni se oko sebe i vidjećeš da sam u pravu oko toga. Bavimo se glupostima generalno dok vozovi prolaze
radet

#40 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by radet »

Jebem mu ja mater u usta
Sasvim_Obican

#41 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Sasvim_Obican »

dječak sa šibicama wrote:Igra da se bolje proda, vjerovatno.

A himna se ne postuje i ovako i onako, navijaci pjevaju neku drugu pjesmu, pa kad zavrse onda skandiraju, a BiH himna jos traje, evo maloprije na kosarci gledam.

BiH himnu niko ne dozivljava kao svoju, ocito.
Zaista sramna scena ! Izgledalo je toliko tužno..Pa mogu šutati makar dok ne završi himna. :roll:

Iskreno, ne vidim razliku između onih što skandiraju za vrijeme himne BiH u Banjaluci i danas u Litvaniji.
Cafe Camargue

#42 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Cafe Camargue »

pod jedan, uopšte nisam iznenađen što jedan dečko iz zapadnog mostara tako razmišlja

pod dva, vidim da je ovo izvučeno iz arhiva, kraj 2008., dakle prije skoro tri godine... što opet znači da je dečku bilo max 18 godina kada je ovo pisao... a to znači da vrlo vjerovatno nije ni slutio koliko mu štete ovakvo piskaranje može donijeti... balavurdija najobičnija... kao što već rekoh, ne mislim da drugačije razmišlja danas, također sumnjam da ijedan ne-bošnjak pristupa ovoj reprezentaciji "sa srcem"... može bit da on nju vremenom zagotivi, al da neki iz banja luke ili širokog dođe prvi put na okupljanje jer mu je san bio da igra za BIH... e taj film dugo nećemo gledat... :bih:
kritichar

#43 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by kritichar »

osjec tu kukavelj od jaja

koji jos idiot misli da ce ce se Hercegovina pripojit Hrvatskoj :-)
udrch

#44 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by udrch »

Mamicu mu ja..
Shredder

#45 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Shredder »

Sasvim_Obican wrote:

A himna se ne postuje i ovako i onako, navijaci pjevaju neku drugu pjesmu, pa kad zavrse onda skandiraju, a BiH himna jos traje, evo maloprije na kosarci gledam.

Zaista sramna scena ! Izgledalo je toliko tužno..Pa mogu šutati makar dok ne završi himna. :roll:

Iskreno, ne vidim razliku između onih što skandiraju za vrijeme himne BiH u Banjaluci i danas u Litvaniji.
Pun mi je kurac više stvarno ove priče u kojoj se izjednačavaju kreteni tipa dotičnog Markića sa ljudima koji ističu himnu "Jedna si jedina" i zastavu sa ljiljanima. Poštujem službenu zastavu i himnu jer tako mora biti, ali u srcu ih ne nosim. Zar ja treba da se stidim i bježim od toga da se neki maloumnici koji bi priključili Hercegovinu Hrvatskoj/RS Srbiji ne bi uvrijedili.
Tvrtko II Kotromanić

#46 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Sasvim_Obican wrote:

aferim ako tako slabo vidis :run:
Korisničkoime

#47 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Korisničkoime »

Cafe Camargue wrote:pod jedan, uopšte nisam iznenađen što jedan dečko iz zapadnog mostara tako razmišlja

pod dva, vidim da je ovo izvučeno iz arhiva, kraj 2008., dakle prije skoro tri godine... što opet znači da je dečku bilo max 18 godina kada je ovo pisao... a to znači da vrlo vjerovatno nije ni slutio koliko mu štete ovakvo piskaranje može donijeti... balavurdija najobičnija... kao što već rekoh, ne mislim da drugačije razmišlja danas, također sumnjam da ijedan ne-bošnjak pristupa ovoj reprezentaciji "sa srcem"... može bit da on nju vremenom zagotivi, al da neki iz banja luke ili širokog dođe prvi put na okupljanje jer mu je san bio da igra za BIH... e taj film dugo nećemo gledat... :bih:
Sergej Barbarez ono pravo staro tradicionalno bošnjačko ime :D
Šala na stranu ne smijemo nikad tu mogućnost isključiti i već apriori ljude dijelit i osuđivati, ako neki momak ima kvalitetu treba mu pružit šansu bez obzira odakle je a on će na terenu pokazati da li se zalaže ili ne pa i ako mu nije na samom početku bio san da igra za BiH ali kasnije na terenu izgara za istu zar nismo svi mi uključujući i njega na dobitku.
Bosanski_kralj

#48 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Bosanski_kralj »

Treba mu ih odsjeći. Onda neka se za ku*ac hvata. :oops:
Sasvim_Obican

#49 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Sasvim_Obican »

Shredder wrote:
Sasvim_Obican wrote:

Pun mi je kurac više stvarno ove priče u kojoj se izjednačavaju kreteni tipa dotičnog Markića sa ljudima koji ističu himnu "Jedna si jedina" i zastavu sa ljiljanima. Poštujem službenu zastavu i himnu jer tako mora biti, ali u srcu ih ne nosim. Zar ja treba da se stidim i bježim od toga da se neki maloumnici koji bi priključili Hercegovinu Hrvatskoj/RS Srbiji ne bi uvrijedili.
Ako si gledao utakmicu Grčka - BiH vidio si ekipu bh. navijača koji pjevaju "Jedna si, jedina" ( nemam ništa protiv), a onda prije završetka službene himne počeli skandirati nešto. Preružna i pregrdna scena koja je obišla Evropu. Niko ne mora voliti našu himnu, ali ako se već smatra navijačem BiH onda neka šuti dok ne završi službena himna i time pokaže poštovanje prema državi i nama koji druge ni države, ni zastave, ni himne nemamo.
zalizani

#50 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by zalizani »

Ovaj 'revolucionar' ima mogucnost da ostane bez rekvizita, kojeg eksponira putem fb profila. Mislim da je mentalno ogranicen da skonta kakav gnjev navlaci na sebe.
Locked