MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

krompir i riza

#101 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by krompir i riza »

Hodidid wrote:Mali bi jeo govana a da mu ne smrdi iz usta. Da je karakter ,kao sto nije, rekao bi jesam to napisao na svom FB profilu i stojim iza toga. Nek sjedi u Sirokom Brijegu i ne mrda. Uz malo srece za koju godinu prodace se u Primorac iz Stobreca ili za Dugopolje. Eno ih dominiraju u drugoj HNL. Taman klub za njega i njegov igracki talenat.

Da bi ovo izjavio i priznao gresku kao pravi muskarac treba prvo imati ono za sto je izjavio da ce se drzati,a toga mu ocito fali.

Da su babi muda bila bi dedo.
Baudelaire

#102 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Baudelaire »

Previše dajete značaja ovoj izjavi. Naravno da je ortodoksna glupost i uvreda, međutim, to se desilo prije tri godine. Markić od tog događaja to nije uradio. Nije stavio ruku na jaja prilikom intoniranja himne. I šta bi kazna u ovom slučaju promijenila? To da bi Markić zahvaljujući kazni naglo zavolio BiH, a sa njim i sva ova raja s kojom se dopisuje? Uostalom, ne znate vi s kakvom on emocijom sada, nakon tri godine nastupa za nas. Možda je u međuvremenu totalno promijenio mišljenje, možda je stvarno zavolio BiH? Pa ima takvih primjera milion, Misimović je počeo igrati za mladu reprezentaciju Srbije, Medunjanin je govorio da mu srce kaže Lale, Begović je igrao za Kanadu pa ne vidim da ih se osuđuje. Tako da, polako, ja vjerujem da je Markić već sad shvatio neke stvari. Ako se varam, ako nije, to je vrlo lako vidljivo po količini emocija koju uloži prilikom svakog nastupa za BiH. Vrlo je jednostavno samo ga prekrižiti sa spiska.
krompir i riza

#103 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by krompir i riza »

Ja vec rekoh, da ima to za sto bi da se drzi istupio bi javno i rek'o : '' zasr'o sam , jbg, bio balavac, dijete, to nista ne znaci, samo glupa prepisancija s jaranima, izvinjavam se svima koje sam ovim uvrijedio ...'' itd. Al' jok, prvo jedna prica,pa druga ,treca :-) ma daaj..sad jos treba misliti kako je on u medjuvremenu zavolio repku i BiH i sad ih postuje- jest malo morgen .Na kraju krajeva velike su sanse da bar pola igraca dijeli njegovo misljenje,to je realnost, ali javno izrazavati takvo nepostovanje je za osudu i tacka. Da ima muda sad bi poj'o sto je izasr'o .
drmadzija

#104 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by drmadzija »

Koji panj.
Nista izvinjenje. Noga i nek' kod kuce na *udima drzi ruku. Elem, kakav kucni odgoj ima izgleda da mu ni roditeljima to ne bi bila nepoznanica.
Ako ga taj 'selektor' ne odhebe, treba selektora poslat' kuci.
donja_crtica

#105 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by donja_crtica »

Samo budala ne mijenja mishljenje. Pozitivan obrat, pozdrav momku.
BHF_Manijak

#106 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by BHF_Manijak »

donja_crtica wrote:Samo budala ne mijenja mishljenje. Pozitivan obrat, pozdrav momku.
:lol: :lol: :roll:

Blago tebi na optimizmu...Sutra da se i Karadzic izvine rekla bi raja "ma rega covo ba, sta vam je, promjeno misljenje"...Bosnjo standaradno Allahami, sablonski narod pravi! :zzzz:
Sasvim_Obican

#107 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Sasvim_Obican »

BHF_Manijak wrote:
donja_crtica wrote:Samo budala ne mijenja mishljenje. Pozitivan obrat, pozdrav momku.

Blago tebi na optimizmu...Sutra da se i Karadzic izvine rekla bi raja "ma rega covo ba, sta vam je, promjeno misljenje"...Bosnjo standaradno Allahami, sablonski narod pravi! :zzzz:
:-) :roll:

Uspoređuješ 18-ogodišnjaka iz Hercegovine koji ne poštuje službenu himnu države ( kao i oni koji je prekidaju i žvižde joj ) sa ortodoksnim ratnim zločincem odgovornim za preko 150,000 mrtvih. :shock:
BHF_Manijak

#108 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by BHF_Manijak »

Opet cu otici na politicki dio ali moram, pa problem i jeste sto je vecina omladine u Z Mostaru i Banja Luci(uzimam ove gradove kao paradigme za hrvatske dijelove odnosno srpske!) zadojena tom idejom nacionalizma odnosno velikim hrvatstvom i srpstvom, od malena se uce kojekakvim idejama da ovo nije njihova domovina da su njihove matice Hrvatska i Srbija, da smo mi Turci itd, to je tako i to se nece nikada promjeniti, tako da te price "doso" tobe ne piju vode, momak igra za Zrinjski, zivi u Z Mostaru, i ocekujes jel da se druzi sa finim momcima kojima je ova zemlja u srcu?! Smijesno!
Opet cast izuzecima, no svi znamo da ih je jaaaako malo!
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#109 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by anthraxQ »

Last edited by anthraxQ on 02/09/2011 01:30, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#110 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by BHF_Manijak »

Nasa jedina prednost je sto nam je himna duga do picke materne pa se raja u po frke skonta da se nama ne isplati zvizdati! :lol: :lol: :mrgreen:
Ripicipi

#111 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Ripicipi »

anthraxQ wrote:http://www.youtube.com/watch?v=XU3lKmaz ... re=related

no coment.

nadam se samo da ćemo biti bučniji kada oni dođu... :roll:
ko oni?
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#112 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by anthraxQ »

potres_mozga wrote:
anthraxQ wrote:http://www.youtube.com/watch?v=XU3lKmaz ... re=related

no coment.

nadam se samo da ćemo biti bučniji kada oni dođu... :roll:
ko oni?
ma ništa ba, ja zaboravio da su oni - albanci već gostovali. :-)
Obuca9

#113 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Obuca9 »

Crek'o dabogda onaj koji je ukide. Još večeras, bolje nego sutra...

Baudelaire

#114 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Baudelaire »

BHF_Manijak wrote:Opet cu otici na politicki dio ali moram, pa problem i jeste sto je vecina omladine u Z Mostaru i Banja Luci(uzimam ove gradove kao paradigme za hrvatske dijelove odnosno srpske!) zadojena tom idejom nacionalizma odnosno velikim hrvatstvom i srpstvom, od malena se uce kojekakvim idejama da ovo nije njihova domovina da su njihove matice Hrvatska i Srbija, da smo mi Turci itd, to je tako i to se nece nikada promjeniti, tako da te price "doso" tobe ne piju vode, momak igra za Zrinjski, zivi u Z Mostaru, i ocekujes jel da se druzi sa finim momcima kojima je ova zemlja u srcu?! Smijesno!
Opet cast izuzecima, no svi znamo da ih je jaaaako malo!
Ne živimo u idealnom svijetu, ali ja sam opet optimista i rekao bih da će totalno kontraproduktivno biti piti ovom Markiću krv godinama za ovo što je napisao. Ljudi mijenjaju mišljenje, to je jednostavno prirodno stanje, a svakako kad mu milion ljudi spominje majku, oca, mrtvu familiju, Hrvatsku i sve ostalo, shvatit će da je upravu što je ono napisao.
ufo

#115 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by ufo »

E jes' me nasekiro, cir mi proradio!
MyCore

#116 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by MyCore »

Ne znam za sto se uhvatio ali eno ga igra u Bjelorusiji :x
donja_crtica

#117 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by donja_crtica »

BHF_Manijak wrote:

Jesi li ti uradio nesto u tim godinama cega se stidis (osim sto za zelju navijas :D )?
Markic dosao iz zatvorene sredine, vidio svijeta, skontao da nije sve kockasto, odrastao na kraju krajeva. I neka ga.
BHF_Manijak

#118 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by BHF_Manijak »

Svi smo mi uradili nesto crnjak, ali halo ba, nije ovo jedna od onih situacija kad uradis neki zijan, ovo je izljev fasizma i to ne mozes reci da je dijete, momak tu ima 17-18 godina! :wink:
Charuga
Globalni moderator

#119 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Charuga »

Jeli se drzao za jaja protiv Bjelorusije? Zna li neko, ima li ikakav video? Da mu damo jos priliku kad budu igrali na domacem terenu pa da gasimo temu ako se ne uhvati .. 8-)
donja_crtica

#120 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by donja_crtica »

BHF_Manijak wrote:Svi smo mi uradili nesto crnjak, ali halo ba, nije ovo jedna od onih situacija kad uradis neki zijan, ovo je izljev fasizma i to ne mozes reci da je dijete, momak tu ima 17-18 godina! :wink:
Lako je u Sarajevu sluha za druge imate. Ljudi uglavnom po torovima zive i ne vide dalje od njega. Ovaj je vjerovatno progledao
cyprus

#121 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by cyprus »

BHF_Manijak wrote:Svi smo mi uradili nesto crnjak, ali halo ba, nije ovo jedna od onih situacija kad uradis neki zijan, ovo je izljev fasizma i to ne mozes reci da je dijete, momak tu ima 17-18 godina! :wink:
Pa separatizam, primitivizam i šupakluk jeste, ali nije fašizam... :-) A i djeca su do 18 godina 8-)
Last edited by cyprus on 05/09/2011 00:01, edited 2 times in total.
todd_smith

#122 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by todd_smith »

Plavih_11 wrote:Jeli se drzao za jaja protiv Bjelorusije? Zna li neko, ima li ikakav video? Da mu damo jos priliku kad budu igrali na domacem terenu pa da gasimo temu ako se ne uhvati .. 8-)
normala da se nece uhvatit` sada, nakon sto je ovo izaslo :-)
mladtrek

#123 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by mladtrek »

todd_smith wrote:
Plavih_11 wrote:Jeli se drzao za jaja protiv Bjelorusije? Zna li neko, ima li ikakav video? Da mu damo jos priliku kad budu igrali na domacem terenu pa da gasimo temu ako se ne uhvati .. 8-)
al baš bi bila fora da sad to odradi - da bude on do jaja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja ga javno prozivam ako ima jaja da se uhvati za njih :dance:
durak

#124 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by durak »

E jeste mi on NEKO JAKO MUDO...
Baudelaire

#125 Re: MARKIĆ ĆE SE DRŽATI ZA "JAJA" TOKOM HIMNE?!

Post by Baudelaire »

todd_smith wrote:
Ovo je napisano 2008. godine. Da je imao ikakvu namjeru uhvatiti se za jaja, dosad bi to uradio.
Locked