zar neko moze biti odvratniji od stevandica??Obi Wan Bosnian wrote:Ne mogu nikako da se odlučim ko mi je odvratniji. Mario Karamatić ili Nenad Stevandić?
"Maskirani maneken " da mi je znati koliko on nosi ljudi na dusi iz Kotor Varosi
zar neko moze biti odvratniji od stevandica??Obi Wan Bosnian wrote:Ne mogu nikako da se odlučim ko mi je odvratniji. Mario Karamatić ili Nenad Stevandić?
na kojeg mislis??Alfons Kauders wrote:Ko je sad pa ovaj?
Treba li mu se najebat matere?
Ustaski megafon yugoslovena D.Č.malakh wrote:klerofašistički glasnogovornik dragana čovića. malo je ispod očekivanja da "nosilac evropskih vrijednosti" govori one bljuvotine....
na oba...da ne zahatoremO k3 wrote:na kojeg mislis??Alfons Kauders wrote:Ko je sad pa ovaj?
Treba li mu se najebat matere?
agent_zero wrote:Ovaj debil nije ni vrijedan teme, ne znam čemu uopšte otvaranje tema o ovakvim kvazilikovima.
Mislim da mu malo vise smetaju neki iz "daleke" Tuzle nego Svedske.mO k3 wrote:agent_zero wrote:Ovaj debil nije ni vrijedan teme, ne znam čemu uopšte otvaranje tema o ovakvim kvazilikovima.![]()
u pravu si , ali ali zar neko ne napisa da je izjavio da nece nama neki forumasi prave poilitiku iz daleke svedske i norveske..
ako je tako onda da ga lijepo naruzimo i ovim putem mu pokazem srednji prst
Uljudbeni nisu za europske vrijednosti.....njima samo daj gospu i neprikosnoveno pravo na sverc i oni se malo umire .....Alfons Kauders wrote:Mislim da mu malo vise smetaju neki iz "daleke" Tuzle nego Svedske.mO k3 wrote:agent_zero wrote:Ovaj debil nije ni vrijedan teme, ne znam čemu uopšte otvaranje tema o ovakvim kvazilikovima.![]()
u pravu si , ali ali zar neko ne napisa da je izjavio da nece nama neki forumasi prave poilitiku iz daleke svedske i norveske..
ako je tako onda da ga lijepo naruzimo i ovim putem mu pokazem srednji prst![]()
Ukratko, Karamatic je protiv toga da gradjani ucestvuju u kreiranju politike, koristeci svoje ustavno pravo na slobodu govora da ga prozivaju, kao i pravo da ucestvuju na izborima?
Pa sta bi to Karamatici i Kolinde? Da politiku kreiraju ljudi u parlamentu, ali pod uslovom da ih narod ne smije kritikovati i birati na izborima? Ima to u Sjevernoj Koreji, pa neka prepise njihov Ustav.
Sloboda govora i demokracija ocito nisu europska vrijednost.
to je ono kad ucenik prevazidje U...citeljamO k3 wrote:ovi mladji srpski polticari tipa (u)stasa kasarac , nenad stevandic maskirani maneken , mario katamaric itd su mi radiklaniji od vodja im
"Ja vas uvjeravam, ukoliko se neko još jednom usudi da nekome drugome izabere predstavnike, to će biti kraj ove zemlje. Ja vas uvjeravam u to", rekao je Karamatić, koji se u svom obraćanju delegatima konstantno koristio krilaticom "Halo dečko".
ako su hrvati spali da im polipismeni karamatic brani interese, onda neka deklarativno idu u manjine.dulekrele wrote:Ustaski megafon yugoslovena D.Č.malakh wrote:klerofašistički glasnogovornik dragana čovića. malo je ispod očekivanja da "nosilac evropskih vrijednosti" govori one bljuvotine....

na sta odgovoriti ???sportman1 wrote:zasto mu neko ne odgovori?

đe se njega sjetištekaranana wrote:E taj taj. Svako malo se pojavi poneko takav. Pa cak i kod druga dva naroda.malakh wrote:pločkinić?karanana wrote:Ko je otaj?
Sjecate li se onog debelog klauna inecijeg pijuna iz mostara sto je jedno vrijeme bas nesto puno lajo a sad ga nidje nema? Joj kako se ono zvase? Mixam ga s ninon a nije nino.
Leo, ne znam kako se prezivo. Znam da se zvao leo jer jer se rimuje sa jeo.![]()
braća južni srbiorinoco wrote: A ko su moji? Svi koji nisu Bakirovi?
“Kao što znate, Republika Turska je izašla u susret BiH nakon katastrofalnih poplava koje smo imali, a postigli smo i sporazum s njima o izvozu mesa. Protekle dvije godine je izvezeno mesa vrijednosti milijuna i milijuna eura. Prošle godine samo od naših proizvođača izvezeno je 8830 tona i to je lijepo funkcioniralo do ove godine “, rekao je Karamatić te nastavio:
“Međutim, ove godine, slijedom ideje pokojnog Alije Izetbegovića da se napravi deset begovskih obitelji koje će vladati Bosnom i Hercegovinom, bez ikakvih procedura je gospodin Muris Mujanović, koji ima jednu mesnicu u Vogošći, dobio posao vrijedan 20 milijuna eura i potpisao ugovor s Turskom u visini izvoza 3000 tona “, tvrdnja je Karamatića.