Maoča Gornja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Gorštak

#101 Re: Maoča Gornja

Post by Gorštak »

amrica wrote:problem je u pismu ili slovima koje je fixer uzeo za pisanje svoje lokacije??? :shock: :shock: :shock:

To je ta logika, kad nemas odgovor, udari bezze, da je napisao cirilicom, bio bi sumnjiv po tom pitanju, da je napisao nesto cisto croatski, opet, cak i da je arabicom napisao, bio bi ubaceni element....

I mene su, slicni tebi, proglasili srpkinjom, kad su ostali bez argumenata :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti si vec spominjao Hitlera, .....
Ma jok to. Nego meni valja šta smisliti arapskim pismom za svoju lokaciju, pa da drug fixer i ja ruku pod ruku bratski krenemo u izgradnju složne cionističko-vehabijske koalicije. :mrgreen:
fixer

#102 Re: Maoča Gornja

Post by fixer »

Gorštak wrote:@fixer cijenim tvoj pokušaj da me razumiješ. Iako su opservacije i pretpostavke o gradnji psiholoških profila pomalo zajedljive, al' o tom potom.
Da razjasnim svoj stav:

1. Priča o vehabijama kao POTENCIJALNOM problemu je PREDIMENZIONIRANA, i.e. evidentan je nesklad između činjenica i značaja koji im se pridaje.

2. Rješavanje vehabija kao POTENCIJALNOG problema je napunilo Gvantanamo, ispisalo neke od najsramotnijih stranica u historiji čovječanstva i unesrećilo milione ljudi. Na toj priči je izgrađena ubleha o ratu protiv terorizma koji je donio ono šta je donio. Mrzi me kad vehabije šutaju nogama, zatvaraju bez razloga i optužbe i pretvaraju u građane drugog reda, takve kakvi jesu.

P.S.: ovo komotno poređenje vehabija i fašista mi je baš onako zaparalo oči/uši.
P.P.S.: Niko u čudnim simbolima kojima si opisao lokaciju ispod svog nicka neće vidjeti neki vid ekstremizma, a za mene evo već tešu vješala zato što sam se drznuo i pokušao braniti vehabije (drugačije). Interesantno, zar ne?!
cudni simboli? hehe
i u njima bi se trebao vidjeti neki vid ekstremizma? pronasao si me pa je krajnje vrijeme da priznam. ja pripadam tajnoj zidovskoj organizaciji, a ovo je nas moto, a on znaci : fixer je kralj :D . i da redovnije citas forum, iako ti to ne uzimam za zlo, znao bi odakle mi ovo. slobodno pronadji, a odmoći cu ti samo toliko u tim tvojim paranojama pa cu ti reci da nisam zidov :-)
fixer

#103 Re: Maoča Gornja

Post by fixer »

Gorštak wrote:
amrica wrote:problem je u pismu ili slovima koje je fixer uzeo za pisanje svoje lokacije??? :shock: :shock: :shock:

To je ta logika, kad nemas odgovor, udari bezze, da je napisao cirilicom, bio bi sumnjiv po tom pitanju, da je napisao nesto cisto croatski, opet, cak i da je arabicom napisao, bio bi ubaceni element....

I mene su, slicni tebi, proglasili srpkinjom, kad su ostali bez argumenata :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti si vec spominjao Hitlera, .....
Ma jok to. Nego meni valja šta smisliti arapskim pismom za svoju lokaciju, pa da drug fixer i ja ruku pod ruku bratski krenemo u izgradnju složne cionističko-vehabijske koalicije. :mrgreen:
moze brate, samo sto ja ne bi bio adekvatan primjerak cioniste. :)
zao mi je sto si me krivo shvatio, jer ja nemam nista vise protiv islamskog radikalizma u odnosu na zidovski, krscanski.
Gorštak

#104 Re: Maoča Gornja

Post by Gorštak »

fixer wrote:
Gorštak wrote:@fixer cijenim tvoj pokušaj da me razumiješ. Iako su opservacije i pretpostavke o gradnji psiholoških profila pomalo zajedljive, al' o tom potom.
Da razjasnim svoj stav:

1. Priča o vehabijama kao POTENCIJALNOM problemu je PREDIMENZIONIRANA, i.e. evidentan je nesklad između činjenica i značaja koji im se pridaje.

2. Rješavanje vehabija kao POTENCIJALNOG problema je napunilo Gvantanamo, ispisalo neke od najsramotnijih stranica u historiji čovječanstva i unesrećilo milione ljudi. Na toj priči je izgrađena ubleha o ratu protiv terorizma koji je donio ono šta je donio. Mrzi me kad vehabije šutaju nogama, zatvaraju bez razloga i optužbe i pretvaraju u građane drugog reda, takve kakvi jesu.

P.S.: ovo komotno poređenje vehabija i fašista mi je baš onako zaparalo oči/uši.
P.P.S.: Niko u čudnim simbolima kojima si opisao lokaciju ispod svog nicka neće vidjeti neki vid ekstremizma, a za mene evo već tešu vješala zato što sam se drznuo i pokušao braniti vehabije (drugačije). Interesantno, zar ne?!
cudni simboli? hehe
i u njima bi se trebao vidjeti neki vid ekstremizma? pronasao si me pa je krajnje vrijeme da priznam. ja pripadam tajnoj zidovskoj organizaciji, a ovo je nas moto, a on znaci : fixer je kralj :D . i da redovnije citas forum, iako ti to ne uzimam za zlo, znao bi odakle mi ovo. slobodno pronadji, a odmoći cu ti samo toliko u tim tvojim paranojama pa cu ti reci da nisam zidov :-)
Mrsko mi sad pretraživati, vrijeme je da se ide u krpe. Pitaću sutra @veleposlanika, on sigurno zna. :D
I, bro, nemoj mi se tu nešto sad vaditi i pravdati. Samo dublje toneš. :D :D :D
Ahmmed

#105 Re: Maoča Gornja

Post by Ahmmed »

Eh, upravo fixer i Goršak pokazuju da je normalna diskusija, bez obzira na neslaganje i početne "teške" riječi, ono čime se sve na svijetu može riješiti.

Aferim, momci ;-)
fixer

#106 Re: Maoča Gornja

Post by fixer »

Gorštak wrote:
fixer wrote: cudni simboli? hehe
Mrsko mi sad pretraživati, vrijeme je da se ide u krpe. Pitaću sutra @veleposlanika, on sigurno zna. :D
I, bro, nemoj mi se tu nešto sad vaditi i pravdati. Samo dublje toneš. :D :D :D
zao mi je sto si krivo shvatio, ja se tebi ne pravdam. bolesno je to sto bi ti bio u stanju odbaciti sva moja stajalista samo kad bi ti se javila barem trunka sumnje da sam zidov. to zaista mnogo govori o tebi.
fixer

#107 Re: Maoča Gornja

Post by fixer »

Ahmmed wrote:Eh, upravo fixer i Goršak pokazuju da je normalna diskusija, bez obzira na neslaganje i početne "teške" riječi, ono čime se sve na svijetu može riješiti.

Aferim, momci ;-)
drago mi je da si prepoznao da ja nemam protiv njega kao osobi nista. tvoj doprinos temi je bio zaista nemjerljiv. stalozeno, hladne glave, objektivno. takav pristup je inace kljuc rijesenja problema, bilo kakvih
scooter21ba

#108 Re: Maoča Gornja

Post by scooter21ba »

Distrikt Maoca Gornja
Gorštak

#109 Re: Maoča Gornja

Post by Gorštak »

@fixer nemoj mi pakovati antisemitizam. Ja samo koristim najcrnji sarkazam kao jedini moguć ton ovakve diskusije.
scooter21ba wrote:Distrikt Maoca Gornja
A mrski visoki predstavnik ni riječi da progovori o tome. Nema čovjek vizije da prepozna budući problem i da ga sad stuče u korijenu. A domaća vlast je odavno k'o muške sise - postoji, a ničemu ne služi, pa i ne čudi što ne reagiraju.
Da nije savjesnih forumaša ko bi bh javnosti ukazao na taj problem koji nam prijeti. Treba reći Amerima da su se zeznuli što su pustili Alžirsku grupu, i vratiti im je sa kamatama, poslati tamo sve stvarne i zamišljene vođe zločinačkog vehabijskog pokreta.
Kad to uradimo, možemo odhuknuti jer Bosna će biti najtolerantnija i najsretnija zemlja na svijetu.
zonbirile

#110 Re: Maoča Gornja

Post by zonbirile »

ako su već na izvoru kako tvrde,i ne priznaju ovovremeno,bilo bi pošteno da poput Amiša u Americi odbace,savremene naprave,a ne svaki auto,za pasom mobiteli i utoku i cirkusa po Bosni.J.Barčić ne priznaje ni semafor,a svi znali ni da auto ne registruje,pogibe budala-pa gdje tu država.Evo i ja neću ništa plačati,poštovati,ne da mi vjera.Ja dumine,ali brzo će se razbiti o glavu.
Compact

#111 Re: Maoča Gornja

Post by Compact »

Kažu da je sljedeći sastanak Dodika, Tihića i Čovića u Gornjoj Maoči!!
amrica

#112 Re: Maoča Gornja

Post by amrica »

Compact wrote:Kažu da je sljedeći sastanak Dodika, Tihića i Čovića u Gornjoj Maoči!!

:lol: :lol: :lol:
scooter21ba

#113 Re: Maoča Gornja

Post by scooter21ba »

Compact wrote:Kažu da je sljedeći sastanak Dodika, Tihića i Čovića u Gornjoj Maoči!!
tu ce biti ko ziv a ko mrtav
Gorštak

#114 Re: Maoča Gornja

Post by Gorštak »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kad se završi tamo će snimati Rambo 9 :mrgreen:
stochar

#115 Re: Maoča Gornja

Post by stochar »

sad sam pogledao onu video skeciju, fakat je loodilo cime se ovi momci zabavljaju! chovjeche, da ne povjerujes.
homo_sapiens wrote:
fixer wrote:ko odrzava ovaj site? pogleda li ko pod video sta sve ima? :shock:
Evo nekih od naslova "edukativnog" video materijala, koji se moze i skinuti za kreiranje vlastite arhive: http://---NO LINKS---.com/index.php?option ... y=4&page=1

- Džihad video: Dokumentarni filmovi i video klipovi džihadske sadržine

- Mudžahedini su jedno tijelo: Video dokumentarac o mudžahidima i njihovom jedinstvu. Veličina fajla: 141MB

- Oni koji su sebe prodali Allahu: Kratak opis: Ekskluzivne video snimke mudžahida koji se spremaju za šehidske akcije. Dirljiv govor mudžahida neposredno prije odlaska u šehidske akcije

- DŽUBA - bagdadski snajperista 3. dio: Kratak opis: Treći dokumentarni film o legendarnom bagdadskom snajperisti.

- Riječ je riječ sablji - Pohod Muezzina: Kratak opis: Ovo je prvi film iz serijala video dokumentaraca "Riječ je riječ sablji" koji govori o pohodu Ebu Gariba iz Mekke. Ebu Garib je izvršilac šehidske akcije, a meta napada je bila - danska ambasada u Islamabadu! To je bila osveta ponosnog mudžahida za vrijeđanje Allahovog Poslanika sallallahu alejhi we sellem.

- Džihad i šehadet zapovjednika Ebu-l-Hasana: Kratak opis: "Džihad i šehadet zapovjednika Ebu-l-Hasana" je dokumentarni film koji vjernička srca ne ostavlja ravnodušnim. Video koji će, inšaAllah, srušiti sve predrasude po pitanju džihada i mudžahida. Pogledajte video o životnom putu i šehadetu (pogibiji na Allahovom putu) jednog iskrenog mudžahida.

- Vojni kamp - Ebu Ibrahim Mustafa: Kratak opis: Dokumentarni film o mudžahidima kampa Ebu Ibrahim Mustafa, treninzima i pripremama za džihad. Video koji se mora pogledati.

- Ebu Omer El-Maqdisi: Kratak opis: Kratak i vrlo interesantan video intervju sa hrabrim mudžahidom, trenerom mudžahida i učesnikom u iračkom džihadu, Ebu Omerom el Maqdisijem

- Elegija za zvijezdu među junacima: Kratak opis: Kratak, jezgrovit i dirljiv govor šejha Ez-Zawahirija o zvijezdi među junacima - Ebu Habbabu el Misriju

- Video poruka šejha mudžahida Usame bin Ladena

nema sta, impresivno i inspirativno štivo, covjek prosto pozeli da se raznese ili udari na neku ambasadu kako bi se osvetio! i jos kad vidim da dvije trecine diskutanata odobravaju ove metode i ubjedjuju me kako ovo nije opasna propaganda koja podstice na terorizam (sto je krivicno djelo)...
Bosanac sa dna kace

#116 Re: Maoča Gornja

Post by Bosanac sa dna kace »

zonbirile wrote:J.Barčić ne priznaje ni semafor,a svi znali ni da auto ne registruje,pogibe budala-pa gdje tu država.
mnogi su sretni sto vec odavno ne priznaje semfore :wink: :zzzz: :skoljka:
fixer

#117 Re: Maoča Gornja

Post by fixer »

stochar wrote:sad sam pogledao onu video skeciju, fakat je loodilo cime se ovi momci zabavljaju! chovjeche, da ne povjerujes.
homo_sapiens wrote: Evo nekih od naslova "edukativnog" video materijala, koji se moze i skinuti za kreiranje vlastite arhive: http://---NO LINKS---.com/index.php?option ... y=4&page=1

- Džihad video: Dokumentarni filmovi i video klipovi džihadske sadržine

- Mudžahedini su jedno tijelo: Video dokumentarac o mudžahidima i njihovom jedinstvu. Veličina fajla: 141MB

- Oni koji su sebe prodali Allahu: Kratak opis: Ekskluzivne video snimke mudžahida koji se spremaju za šehidske akcije. Dirljiv govor mudžahida neposredno prije odlaska u šehidske akcije

- DŽUBA - bagdadski snajperista 3. dio: Kratak opis: Treći dokumentarni film o legendarnom bagdadskom snajperisti.

- Riječ je riječ sablji - Pohod Muezzina: Kratak opis: Ovo je prvi film iz serijala video dokumentaraca "Riječ je riječ sablji" koji govori o pohodu Ebu Gariba iz Mekke. Ebu Garib je izvršilac šehidske akcije, a meta napada je bila - danska ambasada u Islamabadu! To je bila osveta ponosnog mudžahida za vrijeđanje Allahovog Poslanika sallallahu alejhi we sellem.

- Džihad i šehadet zapovjednika Ebu-l-Hasana: Kratak opis: "Džihad i šehadet zapovjednika Ebu-l-Hasana" je dokumentarni film koji vjernička srca ne ostavlja ravnodušnim. Video koji će, inšaAllah, srušiti sve predrasude po pitanju džihada i mudžahida. Pogledajte video o životnom putu i šehadetu (pogibiji na Allahovom putu) jednog iskrenog mudžahida.

- Vojni kamp - Ebu Ibrahim Mustafa: Kratak opis: Dokumentarni film o mudžahidima kampa Ebu Ibrahim Mustafa, treninzima i pripremama za džihad. Video koji se mora pogledati.

- Ebu Omer El-Maqdisi: Kratak opis: Kratak i vrlo interesantan video intervju sa hrabrim mudžahidom, trenerom mudžahida i učesnikom u iračkom džihadu, Ebu Omerom el Maqdisijem

- Elegija za zvijezdu među junacima: Kratak opis: Kratak, jezgrovit i dirljiv govor šejha Ez-Zawahirija o zvijezdi među junacima - Ebu Habbabu el Misriju

- Video poruka šejha mudžahida Usame bin Ladena

nema sta, impresivno i inspirativno štivo, covjek prosto pozeli da se raznese ili udari na neku ambasadu kako bi se osvetio! i jos kad vidim da dvije trecine diskutanata odobravaju ove metode i ubjedjuju me kako ovo nije opasna propaganda koja podstice na terorizam (sto je krivicno djelo)...
a niko od ovih branioca se nije pronasao obavezujucim da ovo pokusa da "objasni". steta, obicno pronadju opravdanje za sve.
pogledajte sad ovo
Zoposlen sam u firmi na zapadu u kojoj naravno mnogo provodim vremena sa kafirima. Jedan od njih jeste budista sa kojim često idem na kahvu (ísključivo u firmi). Ja mrzim njegovo uvjerenje a neznam dali uopšte smijem sa njime ispijati kahve. To mene muči već duže vremena!
kakvi su ovo ljudi? :D :D ovo je zaista zalosno. :roll:
Bosanac sa dna kace

#118 Re: Maoča Gornja

zonbirile

#119 Re: Maoča Gornja

Post by zonbirile »

ima li još kakva frakcija da se instalira u Bosni uz halal IZ na čelu sa Reisom.Što ih više bude,biće zanimljivije na postu i opasnije na ulici,ali jebe se vas iz dijaspore,zato jedite vanago.
Robyn

#120 Re: Maoča Gornja

Post by Robyn »

Koji nazadni umovi, retro mislioci, sto ne postuju semafore ni zakone ove zemlje!
Poslao bih ja vas negdje drugo pa tamo postujte zakone!
Ova drzava je tesko bezakonje, cim dopusta da joj ovakvi namecu svoja pravila.
Mogla bi se gospoda iz IZ priupitati sta rade, i ko im duhovno uzdize mlade?
Gospodo bojim se kad shvatite bice kasno, necete imati kome da vazite.

Pa ovo je 21 vijek, a ne 11 ili 14, sta je u ovim glavama. I ne znam sto pominjete jevreje, sta su oni sad problem?? Jel su oni problem i ovdje ili vio to samo zbog brace Palestinaca, kolko ste samo zabrinuti za njihovu sudbinu. Ako su Jevreji problem, onda sam i ja jevrej, Sramite se i Boga i ljudi. :-x
Gorštak

#121 Re: Maoča Gornja

Post by Gorštak »

Robyn wrote:Koji nazadni umovi, retro mislioci, sto ne postuju semafore ni zakone ove zemlje!
Poslao bih ja vas negdje drugo pa tamo postujte zakone!
Ova drzava je tesko bezakonje, cim dopusta da joj ovakvi namecu svoja pravila.
Mogla bi se gospoda iz IZ priupitati sta rade, i ko im duhovno uzdize mlade?
Gospodo bojim se kad shvatite bice kasno, necete imati kome da vazite.

Pa ovo je 21 vijek, a ne 11 ili 14, sta je u ovim glavama. I ne znam sto pominjete jevreje, sta su oni sad problem?? Jel su oni problem i ovdje ili vio to samo zbog brace Palestinaca, kolko ste samo zabrinuti za njihovu sudbinu. Ako su Jevreji problem, onda sam i ja jevrej, Sramite se i Boga i ljudi. :-x
Ako su samo vehabije problem, onda sam i ja vehabija. Sramite se i Boga i ljudi.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#122 Re: Maoča Gornja

Post by -LIBERO- »

scooter21ba wrote:Distrikt Maoca Gornja
:lol: :lol: :lol:

Maoca D.C :D :D :run:
zonbirile

#123 Re: Maoča Gornja

Post by zonbirile »

robin i gorštak

iz vaše diskusije se vidi,odnosno svko normalan ko hoće da vidi,vidi kamo to vodi.Na to dodaj hiljade drugih,teleportiraj ih u stvarnost i eto belaja.Religija i jest zgodna,za poturati razdore,jer je u sferi imaginarnog,iracionalnog,emocionalnog,a to je ona što tjera krv u glavu.
Bosanac sa dna kace

#124 Re: Maoča Gornja

ovo nam nije problem
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p2336338
inace u BİH teku med i mlijeko, ovi iz Maoce Gornjeee hoce da nam zavrnu pipe :run:
zonbirile

#125 Re: Maoča Gornja

Post by zonbirile »

bsdk

sada ti je jasno,što uvijek ne odgovoriš i zoveš u pomoć moderatora.O čemu pričaš bradonja,prijetio pištoljem TV ekipi pred policijom-kao i svaki dripac mora snositi zakonske sankcije,kao i za bigamiju ( ne on lično) ,neškolovanje djece,neplačanja režije,nepoštovanje zakonskih regula i propisa.
Locked