NVZ ima puno bolji, realniji i konkretniji program.Danguba wrote:Cekamo Madnera da nam potvrdi da ovi ne dolaze iz NVZ-a
Mozda ga uskoro i podjelim sa sirom populacijom, da uvide da znamo sta radimo.
NVZ ima puno bolji, realniji i konkretniji program.Danguba wrote:Cekamo Madnera da nam potvrdi da ovi ne dolaze iz NVZ-a
Na zapadu se isto tako ide u zatvor nakon presude. Ne sjećam se da su Srbija i Hrvatska osuđene za nešto.Aspekt wrote: Sta ima lose u tome da susjedne drzave plate ratnu stetu za tolika stradanja . Na zapadu ako ubijes macku ides u zatvor .
General "Buck" Turgidson: Doctor, you mentioned the ratio of ten women to each man. Now, wouldn't that necessitate the abandonment of the so-called monogamous sexual relationship, I mean, as far as men were concerned?
Dr. Strangelove: Regrettably, yes. But it is, you know, a sacrifice required for the future of the human race. I hasten to add that since each man will be required to do prodigious... service along these lines, the women will have to be selected for their sexual characteristics which will have to be of a highly stimulating nature.
Ambassador de Sadesky: I must confess, you have an astonishingly good idea there, Doctor.
Naravno da jeste. Ja imamo pravo da negiram postojanje Mjeseca a ne BiH i niko nema pravo da me ubije zbog toga.adnanini wrote:jel negiranje BiH od strane Dodika ta tvoja "sloboda političke misli" ?Basvod wrote:smrtnom kaznom ogranicio slobodu politicke misliadnanini wrote:
pokaži mi gdje vidiš "nacionalizam" u ovom Manifestu ?
ako jeste, onda je taj dio ovog Manifesta taman za takve kao što su Dodik i ti...
Lako cemo mi za mjesec nego otidji u Hrvastku i tamo negiraj pa cu te je pitati .Pokusaj u Zadru i Vukovaru negirati Hrvatsku i pozvati se na toleranciju . Dodji u dortmund u birtiju poslije utakmice pa negiraj njemacku . Hoces qurac . Lako je ubiti 100 000 ljudi protjerati milion civila ni krivih ni duznih koji nisu mrava u zivotu zgazili , okupirati teritorij i odatle negirati .Naravno da jeste. Ja imamo pravo da negiram postojanje Mjeseca a ne BiH i niko nema pravo da me ubije zbog toga.
Imam pravo da budem nerazuman i budala a jos bolje ako uz to imam ljude koji me podrzavaju u tome.
Nauci se toleranciji pa ti nece padati na pamet fasisticki manifesti.
Neko ti je ubacio drogu u heroinadnanini wrote:Zanima me Vaše mišljenje o manifestu koji sam upravo pročitao...
MANIFEST POKRETA "BOSNA I HERCEGOVINA IZNAD SVEGA":