Mango
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
@pinkzelena-dabogda
znajuci sarajevo i butike...ne zna se ko pije ko placa
al zivi bili pa vidjeli

znajuci sarajevo i butike...ne zna se ko pije ko placa
al zivi bili pa vidjeli
-
basta sljezove boje
Big bag je i dalje u modi i to bas metallic
zna li neko sta je sa sarajevskom dizajnericom Sanjom Dzebom i njenim torbama? Na netu nema nista novo
http://www.dze.ba/gallery/index.php
zna li neko sta je sa sarajevskom dizajnericom Sanjom Dzebom i njenim torbama? Na netu nema nista novo
http://www.dze.ba/gallery/index.php
- nebojeplavo
Ja ga vec vidim kako nestrplljivo cupka pred vratima Manga na dan velikog otvorenjaseka wrote:niti slijedece noci...kad si vidio gegice_BosanaC wrote:Samo da kazem da opet nisam spavao od silnog uzbudjenja![]()
![]()
ajmmmeeeeeeee
-
basta sljezove boje

QTU, the biggest Shopping Center in the Balkans, 6 km od centra Tirane
ima i Mango, ali roba kao na pijaci, samo 5x skuplja

- Lace
ovo je da se upisas dok se skinesladyblue18 wrote:Meni se od svega ovog svidja samo torba na prvoj slici al u nekoj drugoj boji.pinkzelena wrote:
Ova izgleda ko Kate Moss, jakna i torba su MANGO
Ove hlace su ja mislim davno bile u modia ovaj kao komplet bez,sivo...sta je ovo ustvari
![]()
-
StupskaBitanga
pa zara je već u Sarajevu!!!!
uvozi Azel France
i to shop je na Dobrinji gdje je nekada ila Bagatela a stvari iz Zara nose glumice iz serije žene s broja 13
uvozi Azel France
i to shop je na Dobrinji gdje je nekada ila Bagatela a stvari iz Zara nose glumice iz serije žene s broja 13
-
Umjetnik a
znaš li ti šta je prava Zaradinchy84 wrote:StupskaBitanga wrote:pa zara je već u Sarajevu!!!!
uvozi Azel France
i to shop je na Dobrinji gdje je nekada ila Bagatela a stvari iz Zara nose glumice iz serije žene s broja 13![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Umjetnik a
ovoga koga si ti citiraladinchy84 wrote:koga pitas?
-
Umjetnik a
ovoga koga si ti citiraladinchy84 wrote:koga pitas?
-
StupskaBitanga
mene????
e pa dusho ja sam bio u Zara shopu u Geneve-u najvećem shopu u švicarskoj i mogu reći ccccccc cijene visoke odjeća ista kao u sportini
ettt
e pa dusho ja sam bio u Zara shopu u Geneve-u najvećem shopu u švicarskoj i mogu reći ccccccc cijene visoke odjeća ista kao u sportini
ettt
-
Celicna_saka
Jeli histerija na vrhuncu pred kivi, mango i papaju?
-
Umjetnik a
hahahahahaStupskaBitanga wrote:mene????
ettt
je li ti drago
-
mamica papucarka
Inace, u Zari su cijene do nebadebela wrote:ma sve je to divno i krasno ali sta ce mi ista od toga ako ce napucati cijene do neba, kako to vec kod nas biva
Meni je Zara super, ali nije bas za visoke djevojke i zene. Sve nesto ko za barbike. Usko i kratko
Trenutno sam u Oliver fazi
-
Pearl
koliko sam cula, bit ce i zara u novom importane centru (iza istorijskog muzeja)..dinchy84 wrote:MAngo je u zadnje 2-3 godine postao preskup, a odjeca i nije cemu, tako da se ne radujem puno....e, da je Zara u pitanju...
ono u azelu jeste "prava zara" (sta god to znacilo) - roba kupljena na snizenjima, za smijesne pare.. zara je žara po cijenama, mada se vani moze naci jako lijepih stvari na snizenjima.. znajuci nas mentalitet, takva snizenja necemo nikad vidjeti, jer ce nas krkan radije baciti sve ili vrtiti istu robu 5 sezona nego da proda ono sto izlazi iz mode...
-
mamica papucarka
Jest brate. I Beneton to godinama radiPearl wrote:koliko sam cula, bit ce i zara u novom importane centru (iza istorijskog muzeja)..dinchy84 wrote:MAngo je u zadnje 2-3 godine postao preskup, a odjeca i nije cemu, tako da se ne radujem puno....e, da je Zara u pitanju...
ono u azelu jeste "prava zara" (sta god to znacilo) - roba kupljena na snizenjima, za smijesne pare.. zara je žara po cijenama, mada se vani moze naci jako lijepih stvari na snizenjima.. znajuci nas mentalitet, takva snizenja necemo nikad vidjeti, jer ce nas krkan radije baciti sve ili vrtiti istu robu 5 sezona nego da proda ono sto izlazi iz mode...
-
EdVi
Vjerujte mi na rijec, Garderoba iz Manga je totalno nekvalitetna! Jednom sam se zaletila i kupila na snizenju bruku stvari, koje su poslije prvog, ili drugog pranja totalno "krpaste". Dzemperi se "scebaju", pantalone rasire i porub im ode-apsolutno kod svakih, a imam ih cetiri, a ljetne majice ako su pamucne se razvuku, a ako nisu, onda skupljaju dlacice! Cijena im uopste ne opravdava kvalite. Dok je Zara super, kvalitet dobar, a stvari predobre, koliko su dobre i nisu skupe! Definitivno navijam za Zaru, i iskreno se nadam da ce se i ona uskoro otvoriti u Sarajevu, i da nasinece biti kreteni kao do sada sa snizenjima! 
-
Pearl
meni se ni zara bas ne svidja, kad uporedim sta nude i po koje pare .. proljetna kolekcija mi je bila lijepa oku, ali sva sinteticka... ne bih dala 140 km ni za pamucnu kosulju, a ne za akrilicnu...EdVi wrote:Vjerujte mi na rijec, Garderoba iz Manga je totalno nekvalitetna! Jednom sam se zaletila i kupila na snizenju bruku stvari, koje su poslije prvog, ili drugog pranja totalno "krpaste". Dzemperi se "scebaju", pantalone rasire i porub im ode-apsolutno kod svakih, a imam ih cetiri, a ljetne majice ako su pamucne se razvuku, a ako nisu, onda skupljaju dlacice! Cijena im uopste ne opravdava kvalite. Dok je Zara super, kvalitet dobar, a stvari predobre, koliko su dobre i nisu skupe! Definitivno navijam za Zaru, i iskreno se nadam da ce se i ona uskoro otvoriti u Sarajevu, i da nasinece biti kreteni kao do sada sa snizenjima!
s druge strane, uzela sam super pamucnih stvari na snizenjima.. valjda pamuk nije vise u modi, pa im ostalo svega
- Tesssa
Zara je nekad biala žara, ali to vec nekoliko godina nije slucaj. naravno, ima skupih stvari, ali se moze naci i veoma jeftinih. Pogotovo Zarina kolekcija TRF za mlade koja meni licno odgovara.Eh, ako je dukserica od 40KM skupa, onda ne znam sta je jeftino.Pearl wrote:koliko sam cula, bit ce i zara u novom importane centru (iza istorijskog muzeja)..dinchy84 wrote:MAngo je u zadnje 2-3 godine postao preskup, a odjeca i nije cemu, tako da se ne radujem puno....e, da je Zara u pitanju...