Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Unatoc losem bodovnom saldu nakon prva tri kola, mislim da je Mancho ipak pokazao svoju snagu.
Sve tri utakmice igrali su vrlo ofanzivno, cak i ofanzivnije nego cijelu proslu sezonu. Stvarane su sanse, gol nije htio da krene, Rooney se povrijedio, Ronaldo dobio crveni. Pehova ce uvijek biti. Mozda cak i bolje na startu nego u kljucnim utakmicama u jeku sezone.
Mislim da ce se Mancho vrlo brzo vratiti u vrh ove sezone!!!
Glavni konkurenti u medjusobnom okrsaju u nedjelju nisu nista posebno pokazali.
Chelsea igra istu igru otkako ih je Rus kupio, dakle nista novo i nista nepobjedivo na duge staze, Liverpool bi mogao biti problem jer su se stvarno pojacali ali sezona je duga pa bumo vidjeli ko je spremniji da izgura do kraja
Unatoc losem bodovnom saldu nakon prva tri kola, mislim da je Mancho ipak pokazao svoju snagu.
Sve tri utakmice igrali su vrlo ofanzivno, cak i ofanzivnije nego cijelu proslu sezonu. Stvarane su sanse, gol nije htio da krene, Rooney se povrijedio, Ronaldo dobio crveni. Pehova ce uvijek biti. Mozda cak i bolje na startu nego u kljucnim utakmicama u jeku sezone.
Mislim da ce se Mancho vrlo brzo vratiti u vrh ove sezone!!!
Glavni konkurenti u medjusobnom okrsaju u nedjelju nisu nista posebno pokazali.
Chelsea igra istu igru otkako ih je Rus kupio, dakle nista novo i nista nepobjedivo na duge staze, Liverpool bi mogao biti problem jer su se stvarno pojacali ali sezona je duga pa bumo vidjeli ko je spremniji da izgura do kraja
Hakala wrote:
Sven je karina,koja je unistila najbolju i najperspektivniju generaciju engleskih fudbalera(jos od 66e)..i zato mu treba biti sudjeno,ako ista znaju.
ma ovaj Meklaren im je jos gori, a englezi su jedino te 66' napravili nesto (bili su domacini te godine), a Sven je strasan trener, nije isto biti selektor reprezentacije i raditi 365 dana u godini sa igracima u klubu. jedino to sto stari, al vidjecemo, vrijeme ce pokazati...
Hakala wrote:koja bolnica u vas?..mi fakticki imao samo jednog napadaca(saha,ole,rooney u autu)
Mi?Sta bolan VI?To isto ko da si ti Unitedov igrac,ili navijac.Cuj MI. Pa koliko si puta bio na Old Trafordu?
nego sta sam..vlasnik kluba u povjerenju-ne,nisam vlasnik kluba,niti drzim dionice u man utd.
stvarno s blago retardiranom djecom ne treba imat posla
eto,pa neka ovo neko izbrise
A sve mene pape opominje
Ne mozes ti reci "MI",jer ti nemas nikakve veze sa Manchesterom.Glupo je to kad se izrazis npr. "mi smo izgubili od Man.Cityja".Pravilno bi bilo ovako: "Manchester United je izgubio od Manchester Cityja".Ali ocigledno da se pravis malo pametan,tj blentav.Ja sam npr.fan Barcelone,i ne mogu da kazem "Mi smo prvi favorit za osvajanje primere",vec " FC Barcelona je prvi favorit za osvajanje primere".
Dakle,samo pravi navijac Uniteda,koji ide na stadion "Old Traford",moze da kaze MI.Ma ako ti ne kontas,kontaju me ostali clanovi saxa,koji znaju o cemu govorim.
Majstorinho wrote:
Mi?Sta bolan VI?To isto ko da si ti Unitedov igrac,ili navijac.Cuj MI. Pa koliko si puta bio na Old Trafordu?
nego sta sam..vlasnik kluba u povjerenju-ne,nisam vlasnik kluba,niti drzim dionice u man utd.
stvarno s blago retardiranom djecom ne treba imat posla
eto,pa neka ovo neko izbrise
A sve mene pape opominje
Ne mozes ti reci "MI",jer ti nemas nikakve veze sa Manchesterom.Glupo je to kad se izrazis npr. "mi smo izgubili od Man.Cityja".Pravilno bi bilo ovako: "Manchester United je izgubio od Manchester Cityja".Ali ocigledno da se pravis malo pametan,tj blentav.Ja sam npr.fan Barcelone,i ne mogu da kazem "Mi smo prvi favorit za osvajanje primere",vec " FC Barcelona je prvi favorit za osvajanje primere".
Dakle,samo pravi navijac Uniteda,koji ide na stadion "Old Traford",moze da kaze MI.Ma ako ti ne kontas,kontaju me ostali clanovi saxa,koji znaju o cemu govorim.
jesi li isti takav i pitar samo ispred tv-a navijash. Dodushe tu je i forum..
ma bolan cojek milsio napisati M.U.....tj muuuuuuuuuu ko krava
valjda misleci na man usa. tj. utd
Zauvijek će ostati legenda Man utd-a... onaj gol Bayernu '99 je više nego dovoljan da ostane upisan zlatnim slovima u istoriji Manchestera. Ipak, pošteno govoreći i vakat mu je da se povuče, zadnjih 4-5 sezona ozljede su ga totalno uništile.