Manchester United

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Hakala

Post by Hakala »

koja bolnica u vas?..mi fakticki imao samo jednog napadaca(saha,ole,rooney u autu)

kakav rafa,oni su meni neozbiljna ekipa :zzzz: ne zna on gurat na 4 fronta ,ne zna ukomponovat silne zvijezde :oops: ..vidices cim pocne LP

naravno,ne bi bilo zgoreg da se i njima neko bitan(tipa Gerrard) povrijedi :oops: :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

cyprus wrote:Bolnica je i u Chelseaju, ali je unatoč tome Chelsea über alles. :D Samo par kola sačekat da se City isfura i opet smo neprikosnoveni. :D

P.S. Jedino se bojim Rafine ekipe, imaju dosta solidan sastav. :roll:
to ti kipraninu navijaš za Čelzi
Miner

Post by Miner »

Unatoc losem bodovnom saldu nakon prva tri kola, mislim da je Mancho ipak pokazao svoju snagu.
Sve tri utakmice igrali su vrlo ofanzivno, cak i ofanzivnije nego cijelu proslu sezonu. Stvarane su sanse, gol nije htio da krene, Rooney se povrijedio, Ronaldo dobio crveni. Pehova ce uvijek biti. Mozda cak i bolje na startu nego u kljucnim utakmicama u jeku sezone.
Mislim da ce se Mancho vrlo brzo vratiti u vrh ove sezone!!!
Glavni konkurenti u medjusobnom okrsaju u nedjelju nisu nista posebno pokazali.
Chelsea igra istu igru otkako ih je Rus kupio, dakle nista novo i nista nepobjedivo na duge staze, Liverpool bi mogao biti problem jer su se stvarno pojacali ali sezona je duga pa bumo vidjeli ko je spremniji da izgura do kraja :)
Miner

Post by Miner »

Unatoc losem bodovnom saldu nakon prva tri kola, mislim da je Mancho ipak pokazao svoju snagu.
Sve tri utakmice igrali su vrlo ofanzivno, cak i ofanzivnije nego cijelu proslu sezonu. Stvarane su sanse, gol nije htio da krene, Rooney se povrijedio, Ronaldo dobio crveni. Pehova ce uvijek biti. Mozda cak i bolje na startu nego u kljucnim utakmicama u jeku sezone.
Mislim da ce se Mancho vrlo brzo vratiti u vrh ove sezone!!!
Glavni konkurenti u medjusobnom okrsaju u nedjelju nisu nista posebno pokazali.
Chelsea igra istu igru otkako ih je Rus kupio, dakle nista novo i nista nepobjedivo na duge staze, Liverpool bi mogao biti problem jer su se stvarno pojacali ali sezona je duga pa bumo vidjeli ko je spremniji da izgura do kraja :)
rIder

Post by rIder »

Hakala wrote:
Sven je karina,koja je unistila najbolju i najperspektivniju generaciju engleskih fudbalera(jos od 66e)..i zato mu treba biti sudjeno,ako ista znaju.
ma ovaj Meklaren im je jos gori, a englezi su jedino te 66' napravili nesto (bili su domacini te godine), a Sven je strasan trener, nije isto biti selektor reprezentacije i raditi 365 dana u godini sa igracima u klubu. jedino to sto stari, al vidjecemo, vrijeme ce pokazati... :)
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Umjetnik a wrote:neće lopta u gol ni rukom kad bi igrali
treba AF hitno uzeti napadača, mogao bi taj Alaves iz Sevilje (ja mislim da je to taj)
Alves igra na pozcijam desnog i beka ili desnog krila...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Hakala wrote:koja bolnica u vas?..mi fakticki imao samo jednog napadaca(saha,ole,rooney u autu)
Mi?Sta bolan VI?To isto ko da si ti Unitedov igrac,ili navijac.Cuj MI. :lol: Pa koliko si puta bio na Old Trafordu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hakala

Post by Hakala »

Majstorinho wrote:
Hakala wrote:koja bolnica u vas?..mi fakticki imao samo jednog napadaca(saha,ole,rooney u autu)
Mi?Sta bolan VI?To isto ko da si ti Unitedov igrac,ili navijac.Cuj MI. :lol: Pa koliko si puta bio na Old Trafordu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:? :? :? nego sta sam..vlasnik kluba :shock: :? u povjerenju-ne,nisam vlasnik kluba,niti drzim dionice u man utd.

stvarno s blago retardiranom djecom ne treba imat posla :roll:

eto,pa neka ovo neko izbrise :oops:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Hakala wrote:
Majstorinho wrote:
:? :? :? nego sta sam..vlasnik kluba :shock: :? u povjerenju-ne,nisam vlasnik kluba,niti drzim dionice u man utd.

A sve mene pape opominje :x

Ne mozes ti reci "MI",jer ti nemas nikakve veze sa Manchesterom.Glupo je to kad se izrazis npr. "mi smo izgubili od Man.Cityja".Pravilno bi bilo ovako: "Manchester United je izgubio od Manchester Cityja".Ali ocigledno da se pravis malo pametan,tj blentav.Ja sam npr.fan Barcelone,i ne mogu da kazem "Mi smo prvi favorit za osvajanje primere",vec " FC Barcelona je prvi favorit za osvajanje primere".

Dakle,samo pravi navijac Uniteda,koji ide na stadion "Old Traford",moze da kaze MI.Ma ako ti ne kontas,kontaju me ostali clanovi saxa,koji znaju o cemu govorim.
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Majstorinho wrote:
Hakala wrote:
Majstorinho wrote: Mi?Sta bolan VI?To isto ko da si ti Unitedov igrac,ili navijac.Cuj MI. :lol: Pa koliko si puta bio na Old Trafordu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sve mene pape opominje :x

Ne mozes ti reci "MI",jer ti nemas nikakve veze sa Manchesterom.Glupo je to kad se izrazis npr. "mi smo izgubili od Man.Cityja".Pravilno bi bilo ovako: "Manchester United je izgubio od Manchester Cityja".Ali ocigledno da se pravis malo pametan,tj blentav.Ja sam npr.fan Barcelone,i ne mogu da kazem "Mi smo prvi favorit za osvajanje primere",vec " FC Barcelona je prvi favorit za osvajanje primere".

Dakle,samo pravi navijac Uniteda,koji ide na stadion "Old Traford",moze da kaze MI.Ma ako ti ne kontas,kontaju me ostali clanovi saxa,koji znaju o cemu govorim.
jesi li isti takav i pitar samo ispred tv-a navijash. Dodushe tu je i forum.. :D :lol:

ma bolan cojek milsio napisati M.U.....tj muuuuuuuuuu ko krava
valjda misleci na man usa. tj. utd
Neelix

Post by Neelix »

van Basten

Post by van Basten »

Zauvijek će ostati legenda Man utd-a... onaj gol Bayernu '99 je više nego dovoljan da ostane upisan zlatnim slovima u istoriji Manchestera. Ipak, pošteno govoreći i vakat mu je da se povuče, zadnjih 4-5 sezona ozljede su ga totalno uništile.
Hakala

Post by Hakala »

Text removed due to BBcode timeout problems
Hakala

Post by Hakala »

Text removed due to BBcode timeout problems
Post Reply