Maloprije bio sa bivsom...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

hejter

#51 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by hejter »

baustelac wrote:
hejter wrote:
luciferino wrote: E haj' ti sad skontaj...bio maloprije sa bivšom pa odmah dotrčao ovdje da se žali. A ključna riječ u ovom postu je bumbatre, a ne bivša.
*hint hint*
To sam stavio radi malo zezanja, sta se odmah ti bunis?! :x :D
Podijelio sam sa vama jedno iskustvo, i volio sam da cujem vas sta ste vi prolazili u zivotu...cisto jedna lagana tema bez mnogo pametovanja :-)
Ovo je spika tipa, ako nikome ne kazem kao i da nisam :)
E jesam lafac kad se hvalim da sam puko bivsu! :lol: :-)
Da je tebe onako iznervirala sinoc pa na guzicu bi progovorio!!!
hejter

Post by hejter »

O.o wrote:Ako ti je toliko lose sa njom bilo i ako si vec toga svjestan, ne znam koji k**** se patis nanovo, nije valjda da ne mozes naci nekoga novog?

Ko je ono rekao da ako je bivsi/a ima razlog zasto je bivsi/a?
Elem, svaka cast, totalno se slazem 8-)
Mogu, ali sinoc je bila malo situacija specificna (bio pjan, malo depresija - a ona me nazvala).

Get it?
Eshek

Post by Eshek »

previše komplikacija...
TebiNesudjena

Post by TebiNesudjena »

Bio pijan i imao sex, a onda se posvadjali? :? :-)
Suzdrzana

#55 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by Suzdrzana »

green man wrote:
hejter wrote:... i opet mi je pokazala koliko mi je lose bilo sa njom! Opet smo se posvadjali, prepirali i ta sranja... sex je bio dobar, ali mi se zgadilo sve sa njom, AGAIN!

Imate li vi iskustva slicna sa svojim bivsim bumbatre? :) :-)
Ko da si o meni piso!Bio sa djevojkom godinu i po,i tek smo onda shvatili da nemamo ništa zajedničko sem želje za svađom :-) .Njoj se i nije toliko svađalo,bila je koliko toliko tolerantna.Ali ja...ja sam po tom pitanju bio manijak :D .samo sam prema njoj bio takav.Par puta smo u toku veze prekidali i opet počinjali,ali opet isti scenario.I prije neki da sam je se riješio(nadam se zauvijek :roll: ).I opet završili svađom! :(
Pa po tvojoj priči nadam se da se ona tebe rješila zauvijek!
luciferino

Post by luciferino »

Auuuu bio pjan i depresivan...Ma to je ona tebe emotivno i fizički iskoristila. :D

A sad najozbiljnije i mnogi su to već rekli. Kada je neko bivši obično postoji dobar razlog za to, a ponekad zaboravimo, pa nas bivši/a brzo podsjeti.
Kod mene kad jednom pukne tikva, nema vraćanja. :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

hejter wrote:
O.o wrote:Ako ti je toliko lose sa njom bilo i ako si vec toga svjestan, ne znam koji k**** se patis nanovo, nije valjda da ne mozes naci nekoga novog?

Mogu, ali sinoc je bila malo situacija specificna (bio pjan, malo depresija - a ona me nazvala).

Get it?
I ti se javio na telefon? :-)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

_BosanaC wrote:
hejter wrote:

Get it?

uvijek je kriv neko drugi... ona... alkohol ... komsija :oops:
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote:
hejter wrote: Mogu, ali sinoc je bila malo situacija specificna (bio pjan, malo depresija - a ona me nazvala).

Get it?

ma kriva je bumbatre. cura htjela da se bubne s provjerenim i nazvala ga, a on odma' potrco i otvorio temu na forumu.

ccc...nije njemu bas eto svejedno...samo ne znam sto ne prizna :roll:
hejter

Post by hejter »

Bonnie-Clydova mala wrote:
Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote: I ti se javio na telefon? :-)

ma kriva je bumbatre. cura htjela da se bubne s provjerenim i nazvala ga, a on odma' potrco i otvorio temu na forumu.

ccc...nije njemu bas eto svejedno...samo ne znam sto ne prizna :roll:
E sad si me raskrinkala :-) Hvala ti Frojde!
lara b.

Post by lara b. »

po meni svako ko se cuje ili ti vidja sa bivsom, jos uvijek nesto osjeca prema njoj... :kiss:
to onda moze postati prepreka novoj vezi :-)

ili je totalni kreten pa samo da je upotrijebi za sex a poslije mu cudno sto je ona ljuta :roll:
maccarona

Post by maccarona »

sta ima biti ljuta?
to ona nije odrasla , pa ne zna reci ne :oops: :oops: :oops: :oops:
ma dajte :D
van Basten

Post by van Basten »

lara b. wrote:po meni svako ko se cuje ili ti vidja sa bivsom, jos uvijek nesto osjeca prema njoj... :kiss:

ili je totalni kreten pa samo da je upotrijebi za sex a poslije mu cudno sto je ona ljuta :roll:
Znači da je muško totalni kreten jer bivšu zovne samo da bi je upotrijebio za sex, a žene opet bivše zovu samo zato da bi popile kahvu sa njim, eventualno razbuktale nekadašnje emocije i primile pod ručicu u šetnji Ferhadijom, a sex će pasti tek tri mjeseca nakon toga, ako vidi da je on sada fin i pažljiv? Svakako, sigurno je tako :lol:
hari_be

Post by hari_be »

bivša-nikad više :x
Sarafcina

Post by Sarafcina »

lara b. wrote:po meni svako ko se cuje ili ti vidja sa bivsom, jos uvijek nesto osjeca prema njoj... :kiss:

asli zenski dio pucanstva ne uportijebi bivse samo za sex ....
hmmmmm nikad necu skontati zene... :D .. ja kad vidim da zensko zove bivseg ... ja sam vazda mislio da je to zbog sexa i niceg vise.... ;) :D
lara b.

Post by lara b. »

van Basten to ti je zaista tako nekako :-)
ali ne mora uvijek biti...

ja kada sam zvala svog bivseg, to je bilo dok sam bila mladja i sve mi je bilo normala, pa tako i sa njim popiti kaficu, malo popricamo ko sta radi, gdje se krece i to je to... kao neki dragi prijatelji... :)

medjutim sada ne izlazim nikada sa bivsim momcima, jer svi zivimo svoje zivote i ponovni susret ne bi bio ta "prica" nego mozda nesto drugo, a ne zelim buditi zastarjele emocije, nema smisla...

S druge strane mene jedan bivsi stalno zove, ja kazem nemam vremena, on opet za 2sedmice :roll:
pili smo kafu par puta i svaki put se svede na to da zeli spavati sa mnom, da sam mu kao draga, da cesto misli na mene, ali eto zeli se ozeniti sadasnjom djevojkom...
e pa zar nije kreten...
kada ga odbijem, on kao nesto ljut i kaze da sam ja komplikovana, ovakva-onakva hahaha :D
a kako bi se tek ja osjecala da pristanem i onda te odbaci, sve padne u vodu i on ode toj sadasnjoj, naravno da bih bila ljuta...
zato bolje da je on ljut 8)

ovim samo hocu da ukazem na to kako znate biti kreteni, a nije mi jasno sto vam to treba, zar vas nikada ne grize savjest prema toj djevojci... :roll:
maccarona

Post by maccarona »

hallooooooooooooo :-) okrenite plocu i iskoristite njega :oops: :D
zato si zensko, nego da koristis sve atribute :oops: koji su ti na raspolaganju :D 8-) :oops:
zena21

Post by zena21 »

hari_be wrote:bivša-nikad više :x
uh, tebe je neka bas dobro naljutila :D
maccarona

Post by maccarona »

il dobro iskoristila 8-) :D :D :D
*mima*

Post by *mima* »

A zar vi zene nikad ne zovete bivseg...( ako je bio dobar ) da ga iskoristite........naravno samo radi dobrog sexa? :D
zena21

Post by zena21 »

maccarona wrote:il dobro iskoristila 8-) :D :D :D
nadam se :oops: :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

za svakog kome dozvolis da po tebi plize :oops: uzivaj :oops:
il suti i pati u cosku kao ja :D jomanticajka :roll: :lol:
zena21

Post by zena21 »

mlada i zelena wrote:
maccarona wrote:hallooooooooooooo :-) okrenite plocu i iskoristite njega :oops: :D
zato si zensko, nego da koristis sve atribute :oops: koji su ti na raspolaganju :D 8-) :oops:
ma koristila sam ja jednog bivseg za sex- al' me grizla savijest pa sam prestala :D :D
uh sto si fina :D
baby_angel

Post by baby_angel »

Sa bivsim nikad nikakvog kontakta... Zdravo, za zdravo i to je to... Ne pijemo kafe i ne druzimo se zato sto je tu vec sve receno i nema se tu puno sta traziti. Mada, bila sam svjedok situacije da cura nazove bivseg samo da se kresnu. Ok, ako je sex bio sve sto je valjalo u toj vezi. Ali ti sad nesto ocekivati od davno propale situacije :? Nigdje veze :shock: Da je valjalo valjda bi jos trajalo :?
Sarafcina

Post by Sarafcina »

zena21 wrote:
mlada i zelena wrote:
maccarona wrote:hallooooooooooooo :-) okrenite plocu i iskoristite njega :oops: :D
ma koristila sam ja jednog bivseg za sex- al' me grizla savijest pa sam prestala :D :D
uh sto si fina :D

:) a post prije toga veli :
mlada i zelena wrote:Pusti Lara b. to...oni, vecina njih i nema savijesti :(
bitno je da on dobije svoje, da njemu nije dosadno a djevojku...pa ona je tu samo da zadovolji njegove potrebe :sad:

i haj ti sad znaj zene .... ne pomazu tu ni tri doktorata iz psihologije, statistike i teorije igara ... logika je ... sasvim drugojacija :D
Post Reply