van Basten to ti je zaista tako nekako
ali ne mora uvijek biti...
ja kada sam zvala svog bivseg, to je bilo dok sam bila mladja i sve mi je bilo normala, pa tako i sa njim popiti kaficu, malo popricamo ko sta radi, gdje se krece i to je to... kao neki dragi prijatelji...
medjutim sada ne izlazim nikada sa bivsim momcima, jer svi zivimo svoje zivote i ponovni susret ne bi bio ta "prica" nego mozda nesto drugo, a ne zelim buditi zastarjele emocije, nema smisla...
S druge strane mene jedan bivsi stalno zove, ja kazem nemam vremena, on opet za 2sedmice
pili smo kafu par puta i svaki put se svede na to da zeli spavati sa mnom, da sam mu kao draga, da cesto misli na mene, ali eto zeli se ozeniti sadasnjom djevojkom...
e pa zar nije kreten...
kada ga odbijem, on kao nesto ljut i kaze da sam ja komplikovana, ovakva-onakva hahaha
a kako bi se tek ja osjecala da pristanem i onda te odbaci, sve padne u vodu i on ode toj sadasnjoj, naravno da bih bila ljuta...
zato bolje da je on ljut
ovim samo hocu da ukazem na to kako znate biti kreteni, a nije mi jasno sto vam to treba, zar vas nikada ne grize savjest prema toj djevojci...