Maloprije bio sa bivsom...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sarafcina

Post by Sarafcina »

_BosanaC wrote:
misha wrote:iz iskusitva znam da nekad neke veze i odrzavaju prepirke sitne svadjice..
neki ljudi ne mogu a de se malo ne bockaju...mozda je tako s vama?
a kazes da se ona pocela zaljubljivat a ti si htio samo sex...pa sta ocekujes nego napetu situaciju..ako je ona htjela nesto vise..
e tacno znam...ti je zovnes pa si sav fin, perfektan dok je ne opalis, onda te tako ofirno boli djon...a ona pocne tersat radi toga i tebe sve to skupa iznervira i ajd cao...i ona ne valja, ona ters....
Ja nikako da uhavizam sta znaci kad neko hoce nesto vise: jel' hoce ljubav ili hoce sex? :D

sukob generacija :oops:
:P

cekaj samo dok budes imo djecu :) ... pa kad ti se vrati ono sto si ti radio svojim... :P
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote:
misha wrote:iz iskusitva znam da nekad neke veze i odrzavaju prepirke sitne svadjice..
neki ljudi ne mogu a de se malo ne bockaju...mozda je tako s vama?
a kazes da se ona pocela zaljubljivat a ti si htio samo sex...pa sta ocekujes nego napetu situaciju..ako je ona htjela nesto vise..
e tacno znam...ti je zovnes pa si sav fin, perfektan dok je ne opalis, onda te tako ofirno boli djon...a ona pocne tersat radi toga i tebe sve to skupa iznervira i ajd cao...i ona ne valja, ona ters....
Ja nikako da uhavizam sta znaci kad neko hoce nesto vise: jel' hoce ljubav ili hoce sex? :D

cekaj samo dok budes imo djecu :) ... pa kad ti se vrati ono sto si ti radio svojim... :P
Ja cu da budem strozi babo od Bananka u koliko budem kcerku imao (a sto mi je velika zelja) :D :D :D
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote: Ja nikako da uhavizam sta znaci kad neko hoce nesto vise: jel' hoce ljubav ili hoce sex? :D

Ja cu da budem strozi babo od Bananka u koliko budem kcerku imao (a sto mi je velika zelja) :D :D :D
Odmah se sjetim Nikole i scene iz Andjela 2- "Jebite mene - NE NJUUUUUU"!!! :D
Stari

Post by Stari »

_BosanaC wrote:
Stari wrote:
...i onda se sjetis da ti vise nije 25 godina 8-)
E i to sto velis....Mada je to Arsen Dedic opjevao davno....u stilu

Ja sam najgore skole prosao
i gledam drugcije svijet
Ja u stvari nisam imao
nikad 25...tvojih 25...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Stari wrote:
_BosanaC wrote:
Stari wrote:
...i onda se sjetis da ti vise nije 25 godina 8-)

i gledam drigcije svijet
Ja u stvari nisam imao
nikad 25...tvojih 25...
Jbg... Ja znam pricu svog starog kada je imao 25... A imam i ogledalo, pa gledam sebe... I znam da su te dvije price nidje veze... Na zalost...
Zhaba

#31 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by Zhaba »

hejter wrote:
Zhaba wrote:
hejter wrote:... i opet mi je pokazala koliko mi je lose bilo sa njom! Opet smo se posvadjali, prepirali i ta sranja... sex je bio dobar, ali mi se zgadilo sve sa njom, AGAIN!

Imate li vi iskustva slicna sa svojim bivsim bumbatre? :) :-)
pa ako ti je lose s njom bilo sto se uopste vise sa njom nadjes? :?
jebi ga buraz, nisam savrsen....
muskarac si ne mozes savrsen biti :P :D
Borej

Post by Borej »

nekad je lijepo vidjet neku bivsu, znaju to biti prijatani susreti ako je svako krenuo svojim putem i ako je dovoljno vode proteklo miljackom..... :D a to spajanje i kako ovdje vole reci nesto vishe ti obicno posluzi kao podsjetnik u slucaju da si zaboravio zasto ste prvi put prekinuli ili si ne daj boze pomislio da bi to moglo frecerat...... :D
_BosanaC

#33 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by _BosanaC »

Zhaba wrote:
hejter wrote:
Zhaba wrote: pa ako ti je lose s njom bilo sto se uopste vise sa njom nadjes? :?
jebi ga buraz, nisam savrsen....
Znamo sta bi zene bile da su htjele biti savrsene :D :D :D
Zhaba

#34 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by Zhaba »

_BosanaC wrote:
Zhaba wrote:
hejter wrote: jebi ga buraz, nisam savrsen....
zaboravio si ne ispred savrsene
_BosanaC

#35 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by _BosanaC »

Zhaba wrote:
_BosanaC wrote:
Zhaba wrote: muskarac si ne mozes savrsen biti :P :D
Nisam :D To ne su dobile nakon sto su nastale od rebra :D zna se cijeg :P :D :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

_BosanaC wrote:
Stari wrote:
_BosanaC wrote: ...i onda se sjetis da ti vise nije 25 godina 8-)

i gledam drigcije svijet
Ja u stvari nisam imao
nikad 25...tvojih 25...
Jbg... Ja znam pricu svog starog kada je imao 25... A imam i ogledalo, pa gledam sebe... I znam da su te dvije price nidje veze... Na zalost...

jesi li siguran da znas pricu svog starog?
:) ;)
Zhaba

#37 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by Zhaba »

_BosanaC wrote:
Zhaba wrote:
_BosanaC wrote: Znamo sta bi zene bile da su htjele biti savrsene :D :D :D
Nisam :D To ne su dobile nakon sto su nastale od rebra :D zna se cijeg :P :D :lol:
pa adem/adam mu nije dobro ispao morao drugu bolju verziju insana napraviti :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote:
Stari wrote: E i to sto velis....Mada je to Arsen Dedic opjevao davno....u stilu

i gledam drigcije svijet
Ja u stvari nisam imao
nikad 25...tvojih 25...

Poprilicno :-) Pricao mi je djed :D pripit :D

Da se dopunim: pricam o nekim socioekonomski aspektima.

A sto se tice 'druge strane' o zivotu mog oca u mojim godinama, mogu samo zapjevati onu Oliverovu 'Oprosti mi pape'... Al' mu to u lice necu recu :D
Last edited by _BosanaC on 20/06/2007 11:34, edited 1 time in total.
_BosanaC

#39 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by _BosanaC »

Zhaba wrote:
_BosanaC wrote:
Zhaba wrote: zaboravio si ne ispred savrsene
pa adem/adam mu nije dobro ispao morao drugu bolju verziju insana napraviti :D
I vidi sta napravi :D
Zhaba

Post by Zhaba »

pa napravio je nesta najbolje :D
i ne zachatavaj temu :oops: :oops: :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

_BosanaC wrote:
Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote: Jbg... Ja znam pricu svog starog kada je imao 25... A imam i ogledalo, pa gledam sebe... I znam da su te dvije price nidje veze... Na zalost...

A sto se tice 'druge strane' o zivotu mog oca u mojim godinama, mogu samo zapjevati onu Oliverovu 'Oprosti mi pape'... Al' mu to u lice necu recu :D

ma ja sam se malo zajebavao :D ... kljuce je trebo biti u onom SVOG :D
bez uvrede :) ... ja se nikada ne bih slozio da trebam da zivim tudji zivot, ispravljam tudje greske ... ali .. recimo da iskustvo koje ja danas imam (gledajuci sebe, ali i moje dobre prijatelje i gomilu raje koju znam onako... i znajuci neke njihove greske..mogu poprilicno kvalitetno reci nekom tinejdzeru sta da radi a sta da ne radi :))
luciferino

#42 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by luciferino »

hejter wrote:... i opet mi je pokazala koliko mi je lose bilo sa njom! Opet smo se posvadjali, prepirali i ta sranja... sex je bio dobar, ali mi se zgadilo sve sa njom, AGAIN!

E haj' ti sad skontaj...bio maloprije sa bivšom pa odmah dotrčao ovdje da se žali. A ključna riječ u ovom postu je bumbatre, a ne bivša.
*hint hint*
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote:
Sarafcina wrote:

bez uvrede :) ... ja se nikada ne bih slozio da trebam da zivim tudji zivot, ispravljam tudje greske ... ali .. recimo da iskustvo koje ja danas imam (gledajuci sebe, ali i moje dobre prijatelje i gomilu raje koju znam onako... i znajuci neke njihove greske..mogu poprilicno kvalitetno reci nekom tinejdzeru sta da radi a sta da ne radi :))
;)

O tome se i radi, da smatram da je sebicno traziti od nekoga da zivi tvoj zivot samo zato sto si stariji, i sto si ga napravio. Jel' ko tjera koga od nas da napravi dijete? Ne tjera. Savjet cu saslusati svaciji, ali to ne znaci da cu ga i prihvatiti i poslusati.
hejter

#44 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by hejter »

luciferino wrote:

E haj' ti sad skontaj...bio maloprije sa bivšom pa odmah dotrčao ovdje da se žali. A ključna riječ u ovom postu je bumbatre, a ne bivša.
*hint hint*
To sam stavio radi malo zezanja, sta se odmah ti bunis?! :x :D
Podijelio sam sa vama jedno iskustvo, i volio sam da cujem vas sta ste vi prolazili u zivotu...cisto jedna lagana tema bez mnogo pametovanja :-)
Stari

Post by Stari »

Sarafcina wrote:

Pa ...neznam kako bih ti reako ...a da se ne razmimoidjem s tobom po ovom pitanju...Ja se opet nekako poprilicno nekomforno osjecam u ulozi ...savjetodavca....ako mi se desi da mi neko od mladje raje ....trazi savjet (a to je bogme urijetko) onda pokusam nesto sloziti po tom pitanju. Inace mi nekako malcice deplasirano ....jer se jos uvijek zivo sjecam onih koji su dijelili savjete meni kad sam bio tinejdzer ( a i ja sam to jednom davno bio) ...bili su svi odreda...tipovi sa viskom samopouzdanja, viskom ambicija, viskom zivotnog & sexualnog iskustva ... i nisam se tad nalazio u svemu tome ...u ulozi slusaoca tih i takvih savjetodavaca.

Tako ni danas ....kad sam dovoljno star (i previse ako cemo ruku na srce) da i sam zaigram ulogu savjetodavca ...mi to nekako...strano. Nemam nista protiv toga pricati kako je nekad bilo ....i sta sam dozivio i prezivio ...ali preporucavati mladima to isto kao nesto dobro ...kao nesto cemu treba stremiti...ma ne ...
onaaaaa

Post by onaaaaa »

Dok je bivsi znaci ima neki veci razlog zasto je bivis.
Zasto se opet vracati i sebe lagati tjesiti se mozda ce ovaj put biti bolje.

Ali isto tako dok sam u vezi i stalo mi je do te osobe pokusacu sve i truditi se da uspije...Ako nije uspjelo i postane bivsi, ostaje bivsi zauvijek.
luciferino

#47 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by luciferino »

hejter wrote:
luciferino wrote:

*hint hint*
Podijelio sam sa vama jedno iskustvo, i volio sam da cujem vas sta ste vi prolazili u zivotu...cisto jedna lagana tema bez mnogo pametovanja :-)
Ih...zezanje...muškarci... :P
Sad bih i ja malo da ti tersam, ali neću. ;-)
O.o

Post by O.o »

Ako ti je toliko lose sa njom bilo i ako si vec toga svjestan, ne znam koji k**** se patis nanovo, nije valjda da ne mozes naci nekoga novog?

Ko je ono rekao da ako je bivsi/a ima razlog zasto je bivsi/a?
Elem, svaka cast, totalno se slazem 8-)
baustelac

#49 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by baustelac »

hejter wrote:
luciferino wrote:

*hint hint*
Ovo je spika tipa, ako nikome ne kazem kao i da nisam :)
green man

#50 Re: Maloprije bio sa bivsom...

Post by green man »

Ko da si o meni piso!Bio sa djevojkom godinu i po,i tek smo onda shvatili da nemamo ništa zajedničko sem želje za svađom :-) .Njoj se i nije toliko svađalo,bila je koliko toliko tolerantna.Ali ja...ja sam po tom pitanju bio manijak :D .samo sam prema njoj bio takav.Par puta smo u toku veze prekidali i opet počinjali,ali opet isti scenario.I prije neki da sam je se riješio(nadam se zauvijek :roll: ).I opet završili svađom! :(
Post Reply