......rece sandzacki ministar kulture.Kure wrote:hehe vidi pedera a picko jedna sto to nekazes nekomk sandzakliji u oci nesmijes picko jer neznas dal bi preziveo i nemoj se pravit mangup preko interneta smradu
Malo sam jadna, ...malo vise... :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Maja je traver

- Lace
majo ti bi ovakvog?
Pilot Used Helicopter to Deliver Pizza
Tue Feb 8, 8:29 AM ET Oddly Enough - Reuters
LONDON (Reuters) - A British army pilot has been disciplined by senior officers for using a tank-busting helicopter to deliver a pizza to his girlfriend.
The pilot, based with Britain's 659 Army Air Corps squadron in Suffolk, eastern England, was on a map-reading training drill when he dropped off the pizza to his girlfriend who was taking part in an exercise 30 miles away.
The 25-year-old lieutenant had picked up the takeaway before setting out on the sortie in his Lynx helicopter, the Sun newspaper reported on Tuesday. He was reprimanded but did not have his pilot's license taken away, the paper added.
"The opportunity to add a light-hearted element to the planned sortie was taken but with no detriment to the sortie objective," a UK defense ministry spokeswoman told Reuters.
"The chain of command do not condone these actions and have disciplined the individuals concerned."
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=s ... d_pizza_dc

Pilot Used Helicopter to Deliver Pizza
Tue Feb 8, 8:29 AM ET Oddly Enough - Reuters
LONDON (Reuters) - A British army pilot has been disciplined by senior officers for using a tank-busting helicopter to deliver a pizza to his girlfriend.
The pilot, based with Britain's 659 Army Air Corps squadron in Suffolk, eastern England, was on a map-reading training drill when he dropped off the pizza to his girlfriend who was taking part in an exercise 30 miles away.
The 25-year-old lieutenant had picked up the takeaway before setting out on the sortie in his Lynx helicopter, the Sun newspaper reported on Tuesday. He was reprimanded but did not have his pilot's license taken away, the paper added.
"The opportunity to add a light-hearted element to the planned sortie was taken but with no detriment to the sortie objective," a UK defense ministry spokeswoman told Reuters.
"The chain of command do not condone these actions and have disciplined the individuals concerned."
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=s ... d_pizza_dc
- DaysleepeR
Ona bi i ovom manu nasla, tipa, dugo mu je trebalo, ili nesto slicno 
Nije imao osjecaja da ce prokleta elisa meni totalno sjebat frizuru!!!
Nije imao osjecaja da ce prokleta elisa meni totalno sjebat frizuru!!!
-
BigusDickus
Kad sam ja po jednu dosao ovakvim cudom pred fakultet (americko vojno vozilo, pod imenom "oshkosh"
)...sva se unezgodila...i rekla kako je sramotim pred rajom...

-
daredevil
ma ne moras bjezati, evo zovni mene, ja sam pjesak pijem dok ne pocnem lebditi od piva da mi je lakse do kuce doci_MaYa_ wrote:Alhemicar wrote:Poslusaj moj savjet i sto prije se javi doktoru po mogucnosti psyhijatru dok jos nije kasno!!!
Mozda budes onda nekad i te vozacke vrijedna!!!!
hvala![]()
![]()
samo da mi je pobjeci iz ove bosne prije nego poludim![]()
![]()
-
neko iz mase
ti si lijepa....
ti se super osjecas...
ti se lijepom osjecas...
ti se zelis dobroosjecati...
ti zelis pivu popiti...
ti si ga pozvala na pivu....
da li mozda sta primjetis. sve se vrti oko tebe u tvojim mislima dok nemislis o drugima. pa niko se nije rodio da trci oko tebe i da ti gotivi kako ti to zelis. inace se takva pojava zove egocentricnost (ako se nevaram). Psiholog je zakon. probaj
ti se super osjecas...
ti se lijepom osjecas...
ti se zelis dobroosjecati...
ti zelis pivu popiti...
ti si ga pozvala na pivu....
da li mozda sta primjetis. sve se vrti oko tebe u tvojim mislima dok nemislis o drugima. pa niko se nije rodio da trci oko tebe i da ti gotivi kako ti to zelis. inace se takva pojava zove egocentricnost (ako se nevaram). Psiholog je zakon. probaj
- Ares_Kane
Neozbiljna si cura totalno...
pa izgleda za tebe i jeste pravi momak onaj krkan koji cete napiti ko zunu pa iskoristiti, pa nemoj plakati kad ti se to desi.
taj momak s kojim si izasla je bio faca, super...odgovoran sto je danas rijetkost...a koliko znam, mislim da se vi cure upravo bunite protiv pijanica koji piju i ne razmisljaju o nicemu..
ali kad se pojavi jedan takav koji ima samokontrolu i koji zna sta hoce SKURCATE GA APRIORI
sto znaci ti curo pojma nemas sta hoces, hoces da vladas da se sve vrti oko tebe kao sto je jedan vec napisao, ne zelis momka hoces PSA...pa da upravljas sa njim, koji nece imati svoje JA...
ti si jedno deriste i jos nesto...jel ti ikad tko rekao da uopste nije ni SEKSI NI ZENSTVENO kad cura pije PIVU, pogotovo haha, KRIGLU OD POLA LITRE...PA JOS BI HTJELA I JOS...
ako je vec alkohol u pitanju, mogla si VINO, KAKVE KOKTELE...ITD...ali ne pivu curo draga...
pa izgleda za tebe i jeste pravi momak onaj krkan koji cete napiti ko zunu pa iskoristiti, pa nemoj plakati kad ti se to desi.
taj momak s kojim si izasla je bio faca, super...odgovoran sto je danas rijetkost...a koliko znam, mislim da se vi cure upravo bunite protiv pijanica koji piju i ne razmisljaju o nicemu..
ali kad se pojavi jedan takav koji ima samokontrolu i koji zna sta hoce SKURCATE GA APRIORI
sto znaci ti curo pojma nemas sta hoces, hoces da vladas da se sve vrti oko tebe kao sto je jedan vec napisao, ne zelis momka hoces PSA...pa da upravljas sa njim, koji nece imati svoje JA...
ti si jedno deriste i jos nesto...jel ti ikad tko rekao da uopste nije ni SEKSI NI ZENSTVENO kad cura pije PIVU, pogotovo haha, KRIGLU OD POLA LITRE...PA JOS BI HTJELA I JOS...
ako je vec alkohol u pitanju, mogla si VINO, KAKVE KOKTELE...ITD...ali ne pivu curo draga...
-
Meyra
MaYa, MaYa,
stvarno si jadna.
..."samo da mi je pobjeci iz ove bosne prije nego poludim..."
U zapadnim, razvijenim zemljama, zene koje drze do sebe ne piju nikako PIVU !!!!!
Koktel, casu vina, sekt......
... a poznato je da u drustvu... samo alkoholicari piju SAMI!!!!!!!!
Nemoj nazivati momka.... ne vjerujem da imas sanse....
M.
stvarno si jadna.
..."samo da mi je pobjeci iz ove bosne prije nego poludim..."
U zapadnim, razvijenim zemljama, zene koje drze do sebe ne piju nikako PIVU !!!!!
Koktel, casu vina, sekt......
... a poznato je da u drustvu... samo alkoholicari piju SAMI!!!!!!!!
Nemoj nazivati momka.... ne vjerujem da imas sanse....
M.
- Edin H.
Ja mislim da frajer nema, a ti imas onaj alkoholicarski feeling.
Popij jednu, i naravno pije ti se druga,treca itd...
A vozilo je samo izgovor!
Jer da ga ima on bi insistirao na sljedecem picu, a ne ti!
Znam da to u Sarajevu nije bas to macho, ali ako ti se cuga ostavis vozilo i odvezes se taksijem kuci. Znam da je peglanje, ali je bolje nego kada te uhvate, kao sto su mene u vise navrata.
Nije vazno sredis li ti to nekako poslije ili ne. Opet je nevidjeno peglanje i gubljenje zivaca. A pogotovo, ako dodje do nezgode imas ozbiljan problem.
Bez obzira, moras sebi naci istomisljenika po flasi!
Popij jednu, i naravno pije ti se druga,treca itd...
A vozilo je samo izgovor!
Jer da ga ima on bi insistirao na sljedecem picu, a ne ti!
Znam da to u Sarajevu nije bas to macho, ali ako ti se cuga ostavis vozilo i odvezes se taksijem kuci. Znam da je peglanje, ali je bolje nego kada te uhvate, kao sto su mene u vise navrata.
Nije vazno sredis li ti to nekako poslije ili ne. Opet je nevidjeno peglanje i gubljenje zivaca. A pogotovo, ako dodje do nezgode imas ozbiljan problem.
Bez obzira, moras sebi naci istomisljenika po flasi!
- Ares_Kane
momak, brine da ne vozi pijan,
i ona to odmah poveze sa onih bijednih "20" maraka kazne,
opa, sto je netko pun para izgleda, ne pita momka dali ima tih 20 maraka, a koliko znam dole u bosni je to skoro cijela dnevnica...
a nekoliko tekstova gore, kaze da joj je skupo dati nekoliko maraka za vino ili koktejl...
curo, koliko znam i svi ostali, ako vozis pijan, nije samo stvar u parama, da platis kaznu,
nego to mozes platiti i zivotom i to ne samo svojim, tako da je momak na neki nacin brinuo i za tebe i tvoj zivot, jer bi te naravno odvezao kuci....
i ona to odmah poveze sa onih bijednih "20" maraka kazne,
opa, sto je netko pun para izgleda, ne pita momka dali ima tih 20 maraka, a koliko znam dole u bosni je to skoro cijela dnevnica...
a nekoliko tekstova gore, kaze da joj je skupo dati nekoliko maraka za vino ili koktejl...
curo, koliko znam i svi ostali, ako vozis pijan, nije samo stvar u parama, da platis kaznu,
nego to mozes platiti i zivotom i to ne samo svojim, tako da je momak na neki nacin brinuo i za tebe i tvoj zivot, jer bi te naravno odvezao kuci....