Malo pojasnjenje, od "militanta"... :D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Seky, svi smo mi jedan veliki chat i poslije Tita-Tito
:D
-
zili
#79 Re: Malo pojasnjenje, od "militanta"... :D
izvInjivam se što vam upadam u chatanje, ali mene je malo pogodilo ovo što Bigi reče:
dakle ateisti nisu narkomani, kriminalci i sve ono drugo što si naveo, ali zato imaju veće predispozicije da to postanu ??!!
kako god da ga okreneš, Bigi, postaješ pravi bigot
ti bi kao da se izvadiš pa se onda još više ukopašBigusDickus wrote:Cinjenica je da ce pred bilo kojim od iskusenja, od duhana, pa do teskih droga, lakse popustiti osoba koja nije vjernik. Dakle, jasan zakljucak je da od vjere odvracaju upravo oni nabrojani, moderni robovlasnici, kojih njihovi robovi nisu ni svjesni.
dakle ateisti nisu narkomani, kriminalci i sve ono drugo što si naveo, ali zato imaju veće predispozicije da to postanu ??!!
kako god da ga okreneš, Bigi, postaješ pravi bigot
- horns&drums
#81 Re: Malo pojasnjenje, od "militanta"... :D
Mojne novo, ovo je vrijedilo danazili wrote:kako god da ga okreneš, Bigi, postaješ pravi bigot

-
BigusDickus
Prvo "islamski militant", pa sad jos i "bigot" (Osoba koja pokazuje snaznu pripadnost svojoj grupi, religiji, rasi, ili politici i nije tolerantna prema onima koji su drugaciji...horns, gdje ti je onaj sto se valja po podu...a evo ga
)...sta li je sljedece...

)...sta li je sljedece... -
BigusDickus
Ma ko je to Starog u usta uzimao...da izvines... 
- horns&drums
Izgleda da su ovdje svi zbog hornija i bugGazz wrote:nema hornya i bug, da nastave ovu vaznu diskusiju, a ni zili da je zachata![]()
-
Stari
horns&drums wrote:Ajme gazzo, sada trebas reci "najbolje da dodjes sam" i da Tikus jos vise pobudali za tobomGazz wrote:hm.... s curom ili s bug![]()
:D Bas se ne znas igrati
Novo, reci ces mi samo kakva je oklagija kod starog, je l' bukovina kao kod mene ili je lijeska sto se savija stalno:D:D
Ovu provokativnu insinuaciju.... ces mi morati objasniti. Ne toliko zbog same insinuacije....koliko zbog .....cega bi evntualni nedostaci u kvaliteti izrade moje oklagije ....bas tebe trebali interesovati. Ne kanim je na tebi demonstrirati....ma kakve kvalitete bila.
- horns&drums
Sta ima hercegovac da konta o drenovini
Stari, mislio sam na elasticnost
:D sta se odmah ljutis ?
Stari, mislio sam na elasticnost
-
Stari
Neka mi hercegovci svih rasa i vjera oproste sto ih uopste spominjem.....ali moram reagovati. Nisam iz Hercegovine...nego iz sjeverozapadne Bosne ....iz onoga sto se birvaktile zvalo Bosanska Krajina. Stoga mi nije bas previse jasno ...otkud ti to da sam hercegovac ....jel po akcentu?
- horns&drums
Pitanje je bilo upuceno meni stari, sta se trsis odmah?