I ja ti na ovo boldirano kažem "Jug je naša sveta strana po Islamu odabrana", i možemo tako u nedogled....dino84 wrote: Drug,pazi nesto,ja uopste ne kazem da smo mi cvjecke i da mi nije krivo zbog nekih stvari koje su vezane za moj klub.Ali ovdje se radi o necem drugom,morao sam reagovati na stvari koje te vrijedjaju kao covjeka koji je bio u ovom gradu za vrijeme rata.Morao sam reagovati na hrpu ne kompleksa,nego bolesnih nebuloza.Covjeka to vrijedja jednostavno...
A sto se tice Partizana,da je samo Partizan u pitanju,pa ni pola muke,ima tu jos dosta toga sramotnog vezano za Zelju cega se pametan navijac stidi,ali to ne cini navijaca navijacem.Kakve ja veze imam ako Zeljo dodje na Sokolac kod Glasinca u goste,ljudi nas ponude ruckom a nasa Uprava pristane?Kakve ja veze imam sa tim...Vjeruj mi da se ne bi daleko doguralo kad bi se i u tudju avliju zavirilo.Jebo Miskovica i njegove pare,ili npr. 2002g. u novinama izlazi poster igraca i strucnog staba i Zelje i Sarajeva,od 27 ljudi na slici nema nijednog covjeka da nije Bosnjak (Musliman) kod pitara,nemoj da sliku postavljam,u to vrijeme se dizu parole "bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc Vlaha",da bi se par godina poslije toga hvalilo sa Mackicem,Milosevicem itd.Ili cuvena turneja i izlazak iz grada FK Sarajeva kada su i Bolic i Baljic spasili svoje guzice,mislis da se bez Srba to moglo uraditi?Mogu jos nabrajati,ima primjera na bacanje ali ne vodi nicemu.Niti je tebi niti meni bilo lakse sto je jedan Baljic otisao iz grada u Arabiju ili neki drugi igrac Sarajeva.
Ali ovdje se radi o liku koji bukvalno pljuje "pa kako vam Srbi okupirase naselje Grbavicu i stadion",koji bez postovanja govori o covjeku koji je dao zivot za odbranu ovog grada i njega samog koji je valjda bio tada u tom gradu,pa to moze samo bolestan um.Dira me to covjece,a valjda bi i tebe ako si bio tu u ratu.Ne dira me to sto je njemu sve zapadno od Marin dvora seljakluk i sto je Ivica Osim u Japanu zaboga trener,znam dosta likova koji od okretaljke na Skenderiji ne idu dalje prema Novom Sarajevu,najmanji je to problem...
I na kraju da i ja kazem da je Libero definitivno najobjektivniji navijas FCS na forumu,ima se sta i nauciti i procitati od covjeka,vidi se da je starija garda.
Sve je to u 5 deka....