Sve dok nisi nastrana i grob, nekom æe¹ se svidjeti...Jordan26 wrote:moze...al losha /hem komplikovana do bola/ trazi svoju davno izgubljenu drugu polovinu![]()
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ne ne grob je jedno a lo¹a = ne da odmahJordan26 wrote:nastrana nisam ...barem bila do sad..al to sto sam losha znaci grobztluhcs wrote:Sve dok nisi nastrana i grob, nekom æe¹ se svidjeti...Jordan26 wrote:moze...al losha /hem komplikovana do bola/ trazi svoju davno izgubljenu drugu polovinu![]()
:D:D
![]()
- anais_nin
hoces reci svaki lonac ima svoj poklopacJordan26 wrote:I'm proud to be grob![]()
![]()
makar me ne salijecu supci sa babinim BMWom i IQuom 50
![]()
![]()
zato imam dobre sanse s nekim grob kanadjaninom
samo nek ima dobru dushu
![]()
znas onu trazi slika priliku, krpa zakrpu
ne sjecam se vise te narodne mudrosti
-
teletrader
A jel me to neko proziv'o?Jordan26 wrote:I'm proud to be grob![]()
![]()
![]()
![]()
-
teletrader
Aaa znaci nije bitan toliko pasos koliko krvJordan26 wrote:ma jok![]()
ti si nash i zauzet
![]()
samo ti polako po fashirano i kuci buducoj zeni
![]()
i pozdravi je finooo od nas
![]()
drugi put citaj malo pazljivije il ces se obrukat k'o ja jedno 30 puta
![]()
![]()
Ne fashiram jos meso a i ne namjeravam (pored onolikih machaka u basti)
-
neupucena
On/ona/ono sta god se ne moze obrukati. Na pocetku karijere je imao izuzetan talent da stvori novac, posljednji dani slave govore o skromnom gradjaninu koji voli jesti kifle na Bascarsiji.Jordan26 wrote:ma jok![]()
ti si nash i zauzet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
teletrader
neupucena wrote:On/ona/ono sta god se ne moze obrukati. Na pocetku karijere je imao izuzetan talent da stvori novac, posljednji dani slave govore o skromnom gradjaninu koji voli jesti kifle na Bascarsiji.Jordan26 wrote:ma jok![]()
ti si nash i zauzet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa na pocetku sam ja stvarao lovu,sada je pustam da malo radi za mene a ja uzhivam u zhivotu...
NIje ni to lose ponekad
-
neupucena
A ja volim citati bajke i tu isto ne vidim nista loseteletrader wrote:neupucena wrote:On/ona/ono sta god se ne moze obrukati. Na pocetku karijere je imao izuzetan talent da stvori novac, posljednji dani slave govore o skromnom gradjaninu koji voli jesti kifle na Bascarsiji.Jordan26 wrote:ma jok![]()
ti si nash i zauzet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa na pocetku sam ja stvarao lovu,sada je pustam da malo radi za mene a ja uzhivam u zhivotu...
NIje ni to lose ponekad
-
teletrader
I ja sam nekad..neupucena wrote:A ja volim citati bajke i tu isto ne vidim nista loseteletrader wrote:neupucena wrote: On/ona/ono sta god se ne moze obrukati. Na pocetku karijere je imao izuzetan talent da stvori novac, posljednji dani slave govore o skromnom gradjaninu koji voli jesti kifle na Bascarsiji.
NIje ni to lose ponekad
Samo sto sam na vrijeme skontao da zhivot nije bajka
- anais_nin
e jes vidjela Jordan ovih bosanskih kanadjana sto se uvaljuju, ovo je vec drugiteletrader wrote:A jel me to neko proziv'o?Jordan26 wrote:I'm proud to be grob![]()
![]()
![]()
![]()
-
teletrader
U slucaju da negdje gori shuma ili ako je neka mlada dama negdje in peril,mi odmah dolijecemo...anais_nin wrote:e jes vidjela Jordan ovih bosanskih kanadjana sto se uvaljuju, ovo je vec drugiteletrader wrote:A jel me to neko proziv'o?Jordan26 wrote:I'm proud to be grob![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kolega
a za hranu, bila bi zadovoljna i sa malo suhog hljeba i suhog mesa!?Jordan26 wrote:ne trazim princa na bijelom konju
istina sad skromnog i samozatajnog
![]()
to je previse savrseno za mene
kakav kanadjanin pa nek je i fukara je dovoljan da mi prekrati dane i grije me zimi
- jeza u ledja
Evo jos jedan metod koji upotrijebih sinoc, poprilicno djetinjast, ali eto mislim da jos pali.
Ako vec ne znate kako prici djevojci ili ako je uopste ne poznajete dovoljno, ali znate njene prijateljice, kada ste u prilici da caskate sa njima 'date im do znanja' da vam se ta i ta svidja, po mogucnosti na suptilan nacin, ne ono u stilu 'e sto je dobra ona vasa drugarica' (premda moze i to, bitno je da one ne pomisle da ste to namjerno rekli bas njima
). Meni se to desilo mnogo puta, sinoc je bilo ono slucajno, dosli u pricu o toj zemskoj (koja je upravo prekinula sa momkom
), pa je bila zgodna prilika da spomenem, svoj, jelte, afinitet prema njoj, premda joj i drugarice ne poznajem bas najbolje, ali bili smo u istom drustvu. I kako to sad ide, drugarice naravno ko drugarice ce prvom prilikom, ili eventualno (tako obicno biva) njoj 'izlanuti' 'ej znas, sta je rekao onaj o tebi...bla bla truch truch' itd itd. Hehe, kakav podmukao i nadasve infantilan plan
)), ali obicno pali, ako nista sljedeci put kad je vidite i pricate s njom znate da ona zna na cemu ste, pa po njenim reakcijama mozete izvlaciti zakljucke. Naravno, ovo zvuci malo provizorno, sve ovisi od toga sta ste tacno rekli, ali s obzirom da mi se to desavalo vise puta znam da fercera i znam tacno sta najbolje odgovara reci.
Isto tako fercera u suprotnom pravcu, samo iz nekog razloga je komunikacija na relaciji muski-zenski prijatelji uvijek teza, npr. ako njenom muskom prijatelju kazem tako nesto tesko mogu ocekivati povratni truch-trach efekat.
Uvijek dobra alternativa starom dobrom - 'ej s'ha ima, plaho mi se djassvi' djevojkama koje maltene ne poznajete, jer se tako moze desiti da prestrasite koku
i prije nego se upozna s vasim carima. 
Btw, ako imate dobrog prijatelja koji je gay, to je fenomenalna kombinacija, sve njegove prijateljice su laka meta za takve stvari, a on ce, zbog svojih specificnih osobina
tesko odoljeti da vam ne izlane sve sto one o vama (eventualno) pricaju, za razliku od drugarica koje naravno cute ko zalivene i sve traceve zadrzavaju iskljucivo u zenskom drustvu (u sto spada i vas gay prijatelj). Kad sam ga upoznao i skontao da je gay, prvo sam se ono malo strecnuo dok se nisam navikao. Ali jedna od prvih stvari sto mi je rekao da imam prednost jer cu preko njega upoznati gomilu zena, i fakat je tako.
(doduse ne bi bas rekao da je isti slucaj sa lezbijkama)
Zato - nadjite si gay havera.

Ako vec ne znate kako prici djevojci ili ako je uopste ne poznajete dovoljno, ali znate njene prijateljice, kada ste u prilici da caskate sa njima 'date im do znanja' da vam se ta i ta svidja, po mogucnosti na suptilan nacin, ne ono u stilu 'e sto je dobra ona vasa drugarica' (premda moze i to, bitno je da one ne pomisle da ste to namjerno rekli bas njima
Isto tako fercera u suprotnom pravcu, samo iz nekog razloga je komunikacija na relaciji muski-zenski prijatelji uvijek teza, npr. ako njenom muskom prijatelju kazem tako nesto tesko mogu ocekivati povratni truch-trach efekat.
Uvijek dobra alternativa starom dobrom - 'ej s'ha ima, plaho mi se djassvi' djevojkama koje maltene ne poznajete, jer se tako moze desiti da prestrasite koku
Btw, ako imate dobrog prijatelja koji je gay, to je fenomenalna kombinacija, sve njegove prijateljice su laka meta za takve stvari, a on ce, zbog svojih specificnih osobina
(doduse ne bi bas rekao da je isti slucaj sa lezbijkama)
Zato - nadjite si gay havera.
- kolega
metodologija koju si opisao na pocetku price je sasvim ok i "pije vode" (provjerena), medjutim, ova varijanta na kraju moze biti malo nezgodna ako se mozda bas taj prijatelj "zagrije" za tebe (onda si *bo jeza).jeza u ledja wrote:Evo jos jedan metod koji upotrijebih sinoc
...
Zato - nadjite si gay havera.![]()
- jeza u ledja
...u ledja.kolega wrote:metodologija koju si opisao na pocetku price je sasvim ok i "pije vode" (provjerena), medjutim, ova varijanta na kraju moze biti malo nezgodna ako se mozda bas taj prijatelj "zagrije" za tebe (onda si *bo jeza).jeza u ledja wrote:Evo jos jedan metod koji upotrijebih sinoc
...
Zato - nadjite si gay havera.![]()
Ma nema se on tu sta zagrijavat, ima on svoju raju za takve stvari
-
kajman
oglas: trazim gay havera!
salu na stranu, pa nije valjda do toga doslo da se moramo druziti sa pede*ima da bi dosli do zena!
valjda nema nista normalnije od komunikacije medju ljudima, "prici" djevojci/momku nije nikakva filozofija i ne treba od toga praviti filozofiju...
ciao...ja sam ... moram ti reci da imas jako lijepe zube...molim te smij se jos, opusta me gledanje u tvoje zube...
...tek toliko da se zapocne konverzacija
salu na stranu, pa nije valjda do toga doslo da se moramo druziti sa pede*ima da bi dosli do zena!
valjda nema nista normalnije od komunikacije medju ljudima, "prici" djevojci/momku nije nikakva filozofija i ne treba od toga praviti filozofiju...
ciao...ja sam ... moram ti reci da imas jako lijepe zube...molim te smij se jos, opusta me gledanje u tvoje zube...
...tek toliko da se zapocne konverzacija
- anais_nin
ma ne mora biti gay prijatelj....fenomenalan upad je i komunikativna prijateljica koja je spremna biti saucesnik u "zlocinu"jeza u ledja wrote: Btw, ako imate dobrog prijatelja koji je gay
- kolega
slazem se, nekako je prirodnijeanais_nin wrote: ....fenomenalan upad je i komunikativna prijateljica koja je spremna biti saucesnik u "zlocinu"...
kako god, bolje je biti u zenskom drustvu, nego da bude ko u pjesmi idola "retko te vidjam sa devojkama".
- kolega
samo ti tako, pa kad ti jednom zaplace na ramenu i kaze kako ne moze da zivi bez tebe.jeza u ledja wrote:...u ledja.![]()
Ma nema se on tu sta zagrijavat, ima on svoju raju za takve stvari, a i da se zagrije sta cu mu ja, njegov problem. Imaju oni ba svoje sheme, ne mjesaju se sa postenim narodom
, s njim sam haver ponajvise jer je jedini nas covjek kojeg znam ovdje (doduse 'nas' Slovenac).
- anais_nin
nisam ja nikome rezervni plan....posebno ne jaranimakolega wrote:slazem se, nekako je prirodnijeanais_nin wrote: ....fenomenalan upad je i komunikativna prijateljica koja je spremna biti saucesnik u "zlocinu"...
, a i ako ta kolegica zataji i ne odradi poso kako treba, onda ostaje ona kao rezervni plan
- jeza u ledja
Malo si ti homofobican jelde?kolega wrote:samo ti tako, pa kad ti jednom zaplace na ramenu i kaze kako ne moze da zivi bez tebe.jeza u ledja wrote:...u ledja.![]()
Ma nema se on tu sta zagrijavat, ima on svoju raju za takve stvari, a i da se zagrije sta cu mu ja, njegov problem. Imaju oni ba svoje sheme, ne mjesaju se sa postenim narodom
, s njim sam haver ponajvise jer je jedini nas covjek kojeg znam ovdje (doduse 'nas' Slovenac).
anais, vecina zena nemaju takav odnos sa 'jaranima' da im namjestaju nepoznate djevojke u kafani, a vala ni muskarci nisu takvi da namjestaju svojim prijateljicama nepoznate osobe.