Male kucne carolije

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

lady midnight

Post by lady midnight »

najsladji i najdrazhi (kucni) carobnjak svih vremena, ili: kako sam nauchila pravu svrhu sprave zvane pegla :D

Johnny Depp u Benny&Joon:

http://www.youtube.com/watch?v=c5rfcg4_ ... ed&search=

:) :) :) :) :) :)
Saian

Post by Saian »

Ivy wrote:Dubinski piling koze, frisko mljevena kafa i rukavica za trljanje, pa ozezi :D dobra stvar jer izvlaci vodu iz tijela! :)
iz koljena isto? :D :D :D
Ivy

Post by Ivy »

Saian wrote:
Ivy wrote:Dubinski piling koze, frisko mljevena kafa i rukavica za trljanje, pa ozezi :D dobra stvar jer izvlaci vodu iz tijela! :)
iz koljena isto? :D :D :D
i iz mozga :D
Jara

Post by Jara »

Znam zenu koja u zemlju u saksiji zabode nekoliko šibica "naglavačke" - radi prihranjivanja cvijeća... :-D
Saian

Post by Saian »

hadzinica wrote:placem!
zapalim cigaru!
umiljavam se, pa mu kazem!
onda nam napravim fino vecericu :D
nisu ovo charolije, ovo je vec opsjenarstvo :shock: :P :P :P :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

-Ako imate srebrenog posudja, potopite ga u hladnu vodu i stavite komad aluminijske folije u istu vodu. Ostavite da prenoci.

- Ako vam je nos zacepljen zbog prehlade, zvacite tvrd hljeb :shock:

- Lijek za zuljeve na nogama je ona opna iz jajeta kad se jaje skuha (ili kad je svjeze, svejedno)..

- Modrica na tijelu ce brze proci, ako na nju stavite svjeze istucanu lisku kupusa..
Sogan

Post by Sogan »

Ako ste se posteno naduvali, ne javljajte se na telefon, mogu biti roditelji i bice im sumnjivo zasto ste odjednom razgovorljivi sa njima :D
Borej

Post by Borej »

ako vam je mrsko gulit narandzu, zima, gledate film ili utakmicu, ubijate se od dosade ali vam je ipak mrsko trosit vrijeme na narandzu, samo je stavite na radijator 15-ak minuta, zatim na prozor ali s vanjske strane da dodje sebi... :D zatim jednostavno svucite koru i zderite.... :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

hadzinica wrote:placem!
zapalim cigaru!
umiljavam se, pa mu kazem!
onda nam napravim fino vecericu :D
ja bih 'vako :oops: :D

nis suze
nis cigara
umiljavam se, pa mu kazem: hajd nam napravi klopu :D :D
Saian

Post by Saian »

Sogan wrote:Ako ste se posteno naduvali, ne javljajte se na telefon, mogu biti roditelji i bice im sumnjivo zasto ste odjednom razgovorljivi sa njima :D
hahaahahah eki sto je macca procijenila svoj post kao suvishe indiskretan, neko ce josh pomisliti da je i ona insan :D :D :D hahaahahha :lol: :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

Saian wrote:
Sogan wrote:Ako ste se posteno naduvali, ne javljajte se na telefon, mogu biti roditelji i bice im sumnjivo zasto ste odjednom razgovorljivi sa njima :D
hahaahahah eki sto je macca procijenila svoj post kao suvishe indiskretan, neko ce josh pomisliti da je i ona insan :D :D :D hahaahahha :lol: :lol: :lol:

:x :x :x :x

:lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

aaaaaaaa mishu jedan :D :D :P :D
Sogan

Post by Sogan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja tek sad skuzio takticko povlacenje :-) :-)
Saian

Post by Saian »

sva je vrazhija :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

ja ce cajija :oops: :lol: :lol: :lol: :-)
sajo razbicu te :D :D :D
sffovac

Post by sffovac »

vidim da je ovo tema za zene, ali da priupitam
kupim kozne sandale, ali su me toliko nazuljale prvi put kad sam ih obuko, na peti sam imao zuljeve od tri cenata
eh sada, sta da radim, ne daju mi se ponovo oblaciti, jer znam da ce se slicno ponoviti, a zao mi ljeto evo doslo, zagrijalo vani, a ja se kiselim u tenama, pomagajte kako znate :D
Sogan

Post by Sogan »

sffovac wrote:vidim da je ovo tema za zene, ali da priupitam
kupim kozne sandale, ali su me toliko nazuljale prvi put kad sam ih obuko, na peti sam imao zuljeve od tri cenata
eh sada, sta da radim, ne daju mi se ponovo oblaciti, jer znam da ce se slicno ponoviti, a zao mi ljeto evo doslo, zagrijalo vani, a ja se kiselim u tenama, pomagajte kako znate :D
nisam zensko, ali da odgovorim :D posto imas kozne sandale, mozes komotno navuci bijele carape :D nece te zuljati :D
maccarona

Post by maccarona »

ako ne mozete da povratite , a htjeli bi ste....zatrazite od muza , komsije, rodjaka....da obuce sandale sa bijelim carapama ....u nekih 5 sekundi slijedi rigoleto :D :D :D

eto i od mene jedan savjet :D
sffovac

Post by sffovac »

Sogan wrote:
nisam zensko, ali da odgovorim :D posto imas kozne sandale, mozes komotno navuci bijele carape :D nece te zuljati :D
nemam hercegovacke krvi, a ni dzekson mi nije u rodu, tesko da bi mi to pomoglo :lol:
Saian

Post by Saian »

e da si gledo koje Salko preporuchIVA sad ne bi im'o problema taKIjEh :D
Jara

Post by Jara »

A da ih obuješ umjesto što ih oblačiš? :-? :)
sffovac

Post by sffovac »

Jara wrote:
A da ih obuješ umjesto što ih oblačiš? :-? :)
ja hin navlacim, ali ako cemo bas tako ici onda ih obuvam
amrino

Post by amrino »

Jara wrote:Znam zenu koja u zemlju u saksiji zabode nekoliko šibica "naglavačke" - radi prihranjivanja cvijeća... :-D
Nije to za prehranjivanje nego fosfor je dobar protiv onih gljivica od kojih zemlja onako pobijeli... :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Ako ste negdje krenule (ovo za zene) pa usput negdje isprljate majicu, tasnu, cipele ili sta ja znam :oops: :oops: :D sigurno u tasni imate one vlazne maramice (za osvjezenje ili za skidanje sminke ili sta ja znam :D :D ) .... eh postoji mogucnost da sa tim maramicama ocistite fleku, obicno ovo ne uspjeva :shock: :shock: :? :D :D , ali ipak postoji mogucnost :D :D :-) :-)
Jara

Post by Jara »

amrino wrote:
Jara wrote:Znam zenu koja u zemlju u saksiji zabode nekoliko šibica "naglavačke" - radi prihranjivanja cvijeća... :-D
Nije to za prehranjivanje nego fosfor je dobar protiv onih gljivica od kojih zemlja onako pobijeli... :D
Nema dejstvo fosfornih đubriva? :-) To sa gljivice nisam znala... 8-)
Post Reply