evo cekamo da se sarajka javirihakm wrote:sto se mene tice no problem!!!zena21 wrote:jel ovo jos jedna forumska ljubav na pomolu![]()
![]()
![]()
![]()
ako nista uvidjet ce da nismo svi tuzlaci...njima je bona sol izgrizla cundare zato je kod njih 14-15,bar ona tako kaze!!!
a sad ozbiljno volim sarajku et sad svi znate ne mogu vise da krijem joj znao sam da cu da podlegnem pritisku.....sranje...a joj nemam ja sanse kod nje, samo mi je 105 cm cuna velika a njoj je to malo,jao ljudi pomagajte ako Boga znate ... ..
![]()
mal' al' tehnicar je pojam za levate
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
- nebojeplavo
dajte i meni kokice, ko se voli taj se svadja

- BHG
da joj pjevamo "javiiii seeee javiii seee javiiiii seeee"..."nemoras..."zena21 wrote:evo cekamo da se sarajka javirihakm wrote:sto se mene tice no problem!!!zena21 wrote:jel ovo jos jedna forumska ljubav na pomolu![]()
![]()
![]()
![]()
ako nista uvidjet ce da nismo svi tuzlaci...njima je bona sol izgrizla cundare zato je kod njih 14-15,bar ona tako kaze!!!
a sad ozbiljno volim sarajku et sad svi znate ne mogu vise da krijem joj znao sam da cu da podlegnem pritisku.....sranje...a joj nemam ja sanse kod nje, samo mi je 105 cm cuna velika a njoj je to malo,jao ljudi pomagajte ako Boga znate ... ..
![]()
- Lafo Sarajka
-
amrino
Ucini mi se da pise "Evo trazim RUPU"...kontam WTF?!Lafo Sarajka wrote:Evo trazim lupu!zena21 wrote:evo cekamo da se sarajka javirihakm wrote: sto se mene tice no problem!!!![]()
![]()
![]()
- nebojeplavo
Ja ne kontam
ko je ovdje mali, ko tehnicar, a ko levat

-
rihakm
ma dobro to bona nego hoce biti sex-a ili nece.....Lafo Sarajka wrote:Evo trazim lupu!zena21 wrote:evo cekamo da se sarajka javirihakm wrote: sto se mene tice no problem!!!![]()
![]()
![]()
-
amrino
jes' valaBHG wrote:e ti moras zakomlikovat odma..._BosanaC wrote:Jel bolje velik neobrezan ili mali obrezan?amrino wrote:Ja mislim da su levati svi oni koji (na)sjedaju na male tehnicare!
![]()
Sta bi prije izabrala?
Sta me bolan odmah na dva ogranicavas?!
Kolko ih svakakvih ima- a on meni dva pa da biram...ccc
-
_BosanaC
Mojne mi se sad izvlacit, da imas izbor da biras izmedju navedena dva koji bi izabrala?amrino wrote:jes' valaBHG wrote:e ti moras zakomlikovat odma..._BosanaC wrote: Jel bolje velik neobrezan ili mali obrezan?![]()
Sta bi prije izabrala?![]()
Sta me bolan odmah na dva ogranicavas?!![]()
Kolko ih svakakvih ima- a on meni dva pa da biram...ccc![]()
![]()
![]()
- zena21
Amrino, iskoristo jokera - mijenjam pitanje ili nazovi prijatelja za savjet_BosanaC wrote:Mojne mi se sad izvlacit, da imas izbor da biras izmedju navedena dva koji bi izabrala?amrino wrote:jes' valaBHG wrote: e ti moras zakomlikovat odma...![]()
![]()
![]()
-
amrino
Haj dobro- kad si me vec pritisno'_BosanaC wrote:Mojne mi se sad izvlacit, da imas izbor da biras izmedju navedena dva koji bi izabrala?amrino wrote:jes' valaBHG wrote: e ti moras zakomlikovat odma...![]()
![]()
![]()
Izabrala bih ovog prvog (on se da popravit'
Jel' tako zene?!
-
_BosanaC
Cek, jel pricamo o muskarcu ili levatu-papucaru?amrino wrote:Haj dobro- kad si me vec pritisno'_BosanaC wrote:Mojne mi se sad izvlacit, da imas izbor da biras izmedju navedena dva koji bi izabrala?amrino wrote: jes' vala![]()
![]()
![]()
![]()
Izabrala bih ovog prvog (on se da popravit')...a onda nakon vremena kad bi se vec "navuko" na moje cari...zenskim ubjedjivanjem i treptanjem okicama bih ga nagovorila da se recne...sto bi on, meni za ljubav, naravno i uradio...Jebo sve ako zena ne zna da dobije ono sto zeli
![]()
![]()
![]()
Jel' tako zene?!![]()
-
doli_bell
O tome kakve smo u krevetu ni rijeciBHG wrote:pa istina...vas ima razlicitih...neke znaju kuhat neke neznaju...al barem sve znaju peglat i prat ves a i usisavanju ste vrlo slicneO.o wrote:In the end,you're all the same_BosanaC wrote: Cek, jel pricamo o muskarcu ili levatu-papucaru?![]()
![]()