mal' al' tehnicar je pojam za levate
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lafo Sarajka
- Lafo Sarajka
-
*mima*
Onda ih slijedeci put pregledaj............jebes te male......Lafo Sarajka wrote:s'nasim ba Bosancima.Zadnja dvojica su bili iz Tuzle al sve nesto 14-15cm.Slabo skroz.mima wrote:Pa sa kim se ti sexas?????Lafo Sarajka wrote:Meni su svi nekake male imali.Zato prelazim na zene u kupujem sebi vibrator!
-
rihakm
nemoj kenjati kad je pricati o velicini qrca odma si tu...medju prvima..daj malo pricaj o velicini,sirini,dubini toga sto ti imas jer i to ima prevelikog utjecaja na tvoja silna osjecanja oli ti neosjecanja....ili pak ne znas da ima...ups!!!Lafo Sarajka wrote:Ja glupog komentara.rihakm wrote:pa kolika si ti dole kad ti je sve malo!?jesi razmisljala o svojoj veliciniLafo Sarajka wrote:Meni su svi nekake male imali.Zato prelazim na zene u kupujem sebi vibrator!![]()
![]()
- Lafo Sarajka
-
rihakm
pile moje drago vidjao sam ih vise nego sto ti i dan-danas vidjas svoju te ti stoga i tvrdim da je tako...ako ne vjerujes studentu medicine (4 godina) onda bi trebala otici kod ginekologa ako nista na pregled jer s tobom definitivno nesto nije uredu.....Lafo Sarajka wrote:Da si ti ikad vidio picke znao bi da to sto si rekao nema veze s vezom.Svaka dalja rasparava s tobom je beznacajna.rihakm wrote:nemoj kenjati kad je pricati o velicini qrca odma si tu...medju prvima..daj malo pricaj o velicini,sirini,dubini toga sto ti imas jer i to ima prevelikog utjecaja na tvoja silna osjecanja oli ti neosjecanja....ili pak ne znas da ima...ups!!!Lafo Sarajka wrote: Ja glupog komentara.
-
Zhaba
#37 Re: mal' al' tehnicar je pojam za levate
- Lafo Sarajka
-
rihakm
meni ta spravica na svu srecu ne treba,a to sto ti ne mozes bez nje to je tvoj problem....kao sto sam i rekao ti imas ogromni problem..ne mozes uzivati u sex-u....zalim te....sretno sa vibrom...naci ces i ti nekog KONJA!!!Lafo Sarajka wrote:Studentu medicine....nije valjda da sam te pogodilarihakm wrote:pile moje drago vidjao sam ih vise nego sto ti i dan-danas vidjas svoju te ti stoga i tvrdim da je tako...ako ne vjerujes studentu medicine (4 godina) onda bi trebala otici kod ginekologa ako nista na pregled jer s tobom definitivno nesto nije uredu.....Lafo Sarajka wrote: Da si ti ikad vidio picke znao bi da to sto si rekao nema veze s vezom.Svaka dalja rasparava s tobom je beznacajna.![]()
Tu spravicu definitivno moras kupiti, mozda ti bude lakse.Kad je malo malo je, mozes ti sta god hoces pricati.
- Lafo Sarajka
-
Timotije
To je nesto u stilu:_BosanaC wrote:Nisi skontao, al' nema vezekrkan wrote:samoljepiva reklama najbolja reklama_BosanaC wrote:Moj je vazda 20 dok ga ne pristavimA poslje toga nek' se snalazi kako ko zna i umije
![]()
![]()
![]()
![]()
nego odvadi maloPoenta je da ni one u glavnom ne skontaju
Al' dok skontaju ja vec sretan i zadovoljan
![]()
![]()
Pa zar to bi sve??
Sto se mene tice mala, ti si jebana!
-
rihakm
opaaa poceli smo se vrijedjatiLafo Sarajka wrote:Mani ba suplje.Da ti ne treba ne bi se bunio.Svi sebe predstavljate nekim kuronjama a na djelu razocarenje.De mi pricaj malo o tom problemu....Po vama su naravno zene krive jer je u vas mali.Konju glupi!rihakm wrote:meni ta spravica na svu srecu ne treba,a to sto ti ne mozes bez nje to je tvoj problem....kao sto sam i rekao ti imas ogromni problem..ne mozes uzivati u sex-u....zalim te....sretno sa vibrom...naci ces i ti nekog KONJA!!!Lafo Sarajka wrote: Studentu medicine....nije valjda da sam te pogodila![]()
Tu spravicu definitivno moras kupiti, mozda ti bude lakse.Kad je malo malo je, mozes ti sta god hoces pricati.
-
rihakm
sto se mene tice no problem!!!zena21 wrote:jel ovo jos jedna forumska ljubav na pomolu![]()
![]()